1920X1080 Calella Hotel Miami Facade
Calella

Hotel Miami

1920X1080 Calella Hotel Miami Poolomrade
Calella

Hotel Miami

1920X1080 Calella Hotel Miami Lobby
Calella

Hotel Miami

1920X1080 Calella Hotel Miami Twin
Calella

Hotel Miami

1920X1080 Calella Hotel Miami Bar
Calella

Hotel Miami

Hotel Miami, Calella

3* hotel Miami byder indenfor og velkommen til en fantastisk ferie, beliggende i centrum af Calella. Vil I på tur og se området kommer I i gåafstand hen til offentlig transport på ingen tid. Tag eksempelvis toget ind til Barcelona og skift stranddagen ud med storbyliv og masser af oplevelser. Kun 200 meter fra hotellet ligger den lækreste sandstrand, så I kan nemt skifte mellem pool ved hotellet og sandstrand i løbet af dagen. Trænger I til lidt motion er det anbefalingsværdigt at leje en cykel på hotellet og udforske området på egen hånd. 

Hotellet er særlig god for familier og par som ønsker at nyde Calellas muligheder. Hotellet tilbyder en døgnåben reception og smilende personale. Personalet gør alle sit bedste, for at de mange fine værelser står snor lige og at I som gæster hele tiden er tilfredse. I højsæsonen vil der være daglig underholdning. 

Der er mulighed for at spise på hotellets restaurant, få en drink i baren eller købe en god kop kaffe på hotellets café. Hvis I ønsker at prøve noget andet i løbet af jeres rejse, kan I udforske andre restauranter lige i nærheden. 

For børnene er der pool muligheder, en legeplads og i højsæsonen er der børneklub og minidisko. Rent praktisk tilbydes højstole og barnesenge. 

Stjerner
Specifikationer
Centrum
100m
Strand
200m
Pool
Ja
Internet/WIFI
Ja, gratis
Bar
Ja
Restaurant
Ja
Elevator
Ja
Parkering
Ja, parkeringshus til ca. 84 euro pr. uge (reservering kræves)
Forplejning
Morgenmad

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat