Cannes

Pas og visum

Pas og visum


Pas

Vigtigt: Dit pas skal ofte være gyldigt minimum 6 måneder efter rejsens afslutning

Der er forskel på paskrav i de fleste lande i verden, 6 mdr. er dog ofte en god sikkerhed.

Det er dit eget ansvar at dit pas er gyldigt og du har medbragt alle de nødvendige papirer og dokumentation. Det gælder også evt. Visum.

Du bør derfor kontrollere kravene til gyldighed af dit pas for det pågældende rejsemål, enten på Udenrigsministeriets hjemmeside, eller på pågældende lands hjemmeside.

Børn og spædbørn skal have eget pas.

Ved bestilling skal du kontrollere, at navne i pas og bestillingsbekræftelse er identiske. Det kan være forbundet med større omkostninger, hvis navne skal ændres efterfølgende.

Øster Lindet kan ikke holdes ansvarlig for konsekvenserne af et glemt eller ikke gyldigt pas, og du kan blive nægtet adgang til indrejse, i tilfælde af dit pas ikke er medbragt, gyldigt eller beskadiget.


Visum

Sørg for, at du opfylder kravene til visum i hvert land på din rejse eller hver destination på din storbyferie. Vær opmærksom på, at der til nogle lande kræves et visum med multiple entry (flere indrejser).

Det er dit eget ansvar at opfylde gældende regler.

Kontroller inden afrejsen de regler der gælder for dine rejsemål og anskaf nødvendigt visum.

Visum til USA

Senest 3 dage inden din afrejse skal du udfylde en online forhåndsgodkendelse (ESTA), som skal udfyldes af dig selv, hvorfor Øster Lindet desværre ikke kan hjælpe med dette. Du skal udprinte denne forhåndsgodkendelse og medbringe den på din rejse.

Det er vigtigt at dine oplysninger i skemaet er nøjagtig de samme som i dit pas og rejser du med spædbørn, skal disse også ESTA godkendes. Der opkræves et mindre gebyr for hver person.

Vær opmærksom på at hvis du har besøgt nogle af følgende lande, og har stempler fra disse i passet, efter marts 2011, skal du personligt søge om Visum på ambassaden i København. 

Visum til Canada

Danske statsborgere skal søge om en indrejsetilladelse i Canada, dette gælder for alle rejser ind i Canada, også mellemlandinger og lign.

Ansøg om indrejsetilladelsen (eTA) så snart du har bestilt din rejse. Du ansøger online og du skal huske at skrive tilladelsen ud og medbringe den på rejsen.

Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Andet informationer