Barcelona Catedral Fotograf
Spanien

Barcelona

Barcelona Placa Real Afternoon
Spanien

Barcelona

Barcelona Beachfront
Spanien

Barcelona

Barcelona Guellpark Entre
Spanien

Barcelona

Barcelona Springvand Aften
Spanien

Barcelona

Barcelona - Strand og byliv


Om Barcelona

Mere end 2000 års historie og kultur er gavmildt strøet ud over hele Spanien - fra romerske akvædukter og middelalderbygninger til Dalis surrealistiske fantasifostre, Miros farvestrålende kunstmalerier og Gaudis storslåede værker. I Barcelona finder du det hele under milde temperaturer og med en sjælden livskraftig folklore, som gør byen til en af Europas største rejseoplevelser.

Med forstæder tæller Barcelona i dag næsten 4 mio. indbyggere, og er knudepunktet mellem Spanien og resten af Europa. En rig og driftig by som rummer et spændende mylder af gamle gotiske paladser og eksplosive art noveau bygninger. Byen er indbegrebet af catalansk foretagsomhed, kunstnerisk livsglæde og politisk dynamik. En blomstrende storby på evig jagt efter nye impulser.

Barcelonas ansigt findes på Las Ramblas - byens livsnerve med skønne huse, små butikker og et kæmpe kræmmermarked med alt fra akvariefisk til abekatte. Ramblaen strækker sig fra Placa de Catalunia til havneområdet ved søjlen af Columbos, og deler det gamle bykvarter i to dele. Byens gotiske kvarter (til højre for Ramblaen) er en enestående samling middelalderbygninger, der ligger ved foden af domkirken og med Plaza Real som et uimodståeligt trækplaster. Iøvrigt også et glimrende shoppingområde.

På den modsatte side findes forlystelseskvarteret Barrio Chino - også kaldet det kinesiske kvarter. Et område som er ved at blive restaureret. Trods sin vældige udstrækning er Barcelona overraskende nem at finde rundt i. Brede boulevarder gennemskærer byen på kryds og tværs, og metroen forbinder de mange bydele på fornem vis. De mange kunstnere der gennem tiden har sat deres præg på Barcelona, er med til at give byen sin helt specielle charme og identitet - mest perfekt udtrykt i Antoni Gaudi’s berømte bygningsværker, der i sig selv er nok til at besøge byen. Kom det i møde og få sanserne skærpet for værdier, som forlængst er forsvundet i vores egen travle hverdag.


Det skal du opleve i Barcelona

Vi er alle forskellige, så derfor har vi lavet en liste med de vigtigste seværdigheder. Pluk dem ud som giver mest mening for dig. Nogle kan ses på 2 minutter mens du går forbi og andre bør der reserveres tid til hjemmefra. 

 1. La Sagrada Familia (bestil tid)
 2. Plaza Catalunya & Las Rambla
 3. Columbus søjlen
 4. Barceloneta stranden og beachbarer
 5. Det gotiske kvarter, katedralen og Pl. Real
 6. Den Spanske Landsby
 7. Nationalmuseet og Barcelona springvand (aften)
 8. La Pedrera & Casa Battlo (bestil tid)
 9. F.C. Barcelonas stadion Camp Nou og museum (bestil tid)
 10. Picasso Museet & Miro Museet
 11. Guell Parken & Fætningsparken
 12. Svævebanen til Montjuic

Husk også at intet besøg i Barcelona er fuldendt uden et lækkert tapas måltid.


Hvordan bestiller jeg....

Udvalget er enormt i Barcelona, og alle har sin egen forestilling om hvor mange dage skal turen vare, hvor godt skal man bo, hvad vil man gerne se etc. Vi skræddersyr rejser til Barcelona ud fra jeres specifikke ønsker. Derfor skal I kontakte os på mail eller telefon med ønsker, så laver vi et skarpt tilbud til jer ud fra dagspriser.

Vi benytter som udgangspunkt alle flyruter. Der er afgange fra både København og landets øvrige lufthavne - på visse ruter kan flyskifte blive nødvendig. Udvalget af hoteller er stort, så der er lidt for enhver smag - og pengepunt. Har man et ønske til at der er sørget for transport fra lufthavn til hotel, så ordner vi også dette - og er der også et par udflugter som I på forhånd har interesse i, så kan vi komme med relevante forslag. 


Kontakt

Vore travel designere er klar til at hjælpe dig videre, og kan kontaktes på

Mail: info@osterlindet.dk
Tlf.    7010 6343

Ved skriftlig henvendelse vil der gå 48 timer på hverdage - og lidt længere tid i forbindelse med weekend og helligdage. Har i brug for en hurtigere pris, så ring til os.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
1920X1080 Nouvel Altan
Hotel Nouvel, Barcelona

Super central beliggenhed ­direkte i smørhullet af byens hyggeligste område som oser af atmosfære. Der er 25m til...

1920X1080 Casamimosa Gaardhave
H10 Casa Mimosa Hotel

H10 Casa Mimosa i Barcelona byder på en fortryllende kombination af luksus og historie i en smukt restaureret bygn...

1920X1080 Duquesadecardona Tagterrasse
Hotel Duquesa de Cardona

Hotel Duquesa de Cardona i Barcelona er det ultimative valg for din næste rejse. Dette charmerende boutiquehotel k...