1920X1080 Dubai Thepalm
De Forenede Arabiske Emirater

Dubai

1920X1080 Dubai Burjalarab
De Forenede Arabiske Emirater

Dubai

1920X1080 Dubai Mysteryfarden
De Forenede Arabiske Emirater

Dubai

1920X1080 Dubai Sharjah
De Forenede Arabiske Emirater

Dubai

1920X1080 Dubai Springvand
De Forenede Arabiske Emirater

Dubai

Dubai - I konstant forandring


Om Dubai

Ørkeneventyr, oplevelsescentre i luksus, unik og enestående arkitektur, kunstige øer... Alt der bygges i Dubai skal bare være større, bedre og mere imponerende end noget andet sted - Sheik Al Maktoum samler ikke på andenpladser. Man må sige, at det er lykkedes at fange verdens opmærksomhed. Krydres ovenstående overdådige attraktioner med flotte strande, sol, fabelagtig shopping, så er grundstenene til en succesrig ferie på plads.

"If you want to be big, think big". De berømte ord er udtalt af Walt Disney, men passer også glimrende på Dubai for her synes alt at kunne lade sig gøre. Det ene imponerende bygningsværk efter det andet skyder op i ørkenstaten, som med rette har fået tilnavnet "Mellemøstens Singapore" og Mellemøstens Hong Kong".

Indtil videre er det blandt andet blevet til verdens første 7-stjernede hotel, Burj Al Arab, som er højere end Eiffeltårnet. Et 3.000 kvadratmeter  indendørs skisportcenter med skibakker, løjper og afterski faciliteter. Et fantastisk landindvindingsprojekter hvor man bygger luksusboliger på nydannede øer, golfanlæg i verdensklasse, verdens højeste bygning og meget andet!

Indkøbscentre skyder op som paddehatte - det ene mere spekulært end det andet. Den driftige lille ørkenstat er en del af De Forenede Arabiske Emirater - og i øvrigt begunstiget af et fantastisk klima i 10 af årets måneder - juli/august er lige lovlige varme med temperaturer på 40-45 grader...

Dubais grundlæggelse daterer sig tilbage til omkring 1830, og som så mange andre lande i regionen er landet et relativt ungt land. Fra 1. verdenskrig og frem til 30. november 1971 blev det reageret af englænderne. I 1971 blev De Forenede Arabiske Emirater dannet af 7 små lande i Golfområdet - heriblandt Dubai.

Dubai er multikulturel i ordets bogstaveligste forstand - blot 20% af befolkningen er lokale. De øvrige befolkningsgrupper er domineret af indere, parkistanere og filipinere. For få år siden indså man i Dubai, at oliekilderne inden for en overskuelig fremtid ville tørre ud og vejen frem var at satse på at udvikle turismen, tiltrække virksomheder og investeringer.

Dubai er konstant under forandring. Man har en følelse af, at alt skal være "verdens største". Man opfører verdens største kunstige ø, verdens største indkøbscenter, Dubailand (fritids- og sportsfaciliteter), Bawadi (verdens største hotelkompleks 60.000 værelser), Falcon City of Wonders (verdens syv vidundere), Dubai Marine World og meget meget mere.

Når man trænger til at slappe af ovenpå de mange indtryk, er Jumeirah Beach oplagt - en lang og indbydende sandstrand. Vandet er klart og rent - temperaturen kommer sjældent under 20 grader.


Det skal du opleve i Dubai

Vi er alle forskellige, så derfor har vi lavet en liste med de vigtigste seværdigheder. Pluk dem ud som giver mest mening for dig. Nogle kan ses på 2 minutter mens du går forbi og andre bør der reserveres tid til hjemmefra. 

 • Byrundtur (1/2-dagstur bookes evt. hjemmefra)
 • Dhow Cruise - En aftensejltur (Bookes evt. hjemmefra)
 • Ørkensafari i 4-hjulstrækker
 • Hestevæddeløb
 • Golf
 • Dubais fremtidsprojekter - Udflugt, der tager ca. en halv dag(Bookes evt. hjemmefra)
 • Wild Wadi Waterpark
 • Hotel Burj al Arab
 • "Verdenskortet" - En række kunstige øer, der tilsammen udgør et verdenskort oppefra.
 • Sheikhuset

Hvordan bestiller jeg?

Udvalget af transport, hotel, antal dage osv. er enormt i en by som Dubai. Du bør gøre dig overvejelser om:

 • Hvor mange dage du vil af sted?
 • Hvor godt vil du bo (antal stjerner)?
 • Hvad vil du gerne opleve i Dubai?
 • Hvor centralt vil du bo?
 • Har du præferencer i forhold til transport til og fra Dubai?

Når du har dette på plads, så kontakt os på mail eller telefon, og lad os hjælpe dig med at planlægge detaljerne. Der er mange muligheder for enhver pengepung.

Vi glæder os til at hjælpe dig


Kontakt

Vore travel designere er klar til at hjælpe dig videre, og kan kontaktes på

Mail: info@osterlindet.dk
Tlf.    7010 6343

Ved skriftlig henvendelse vil der gå 48 timer på hverdage - og lidt længere tid i forbindelse med weekend og helligdage.

Har du brug for en hurtigere pris, så ring til os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
1920X1080 Millennium Lobby
Millennium Plaza Downtown Hotel

Velkommen til Millennium Plaza Downtown Hotel, et prestigefyldt hotel, der ligger i hjertet af Dubais dynamiske ce...

1920X1080 Dukes Pool
Dukes The Palm, A Royal Hideaway Hotel

Velkommen til Dukes The Palm, et luksuriøst og elegant hotel, der ligger på den ikoniske Palm Jumeirah i Dubai. De...

1920X1080 Holiday Tagpool
Holiday Inn Dubai Festival City

Velkommen til Holiday Inn Dubai Festival City, et fornemt hotel, der byder på en skøn kombination af moderne komfo...