1920X1080 Lissabon Belem
Portugal

Lissabon

1920X1080 Lissabon Rossiosquare
Portugal

Lissabon

1920X1080 Lissabon Udsigt
Portugal

Lissabon

1920X1080 Lissabon Sporvogn
Portugal

Lissabon

1920X1080 Lissabon Slot
Portugal

Lissabon

Lissabon - Kontrasternes by


Om Lissabon

En storbyferie i Lissabon, Portugals charmerende hovedstad, er en skatkiste af kultur, historie og eventyr. Byen, der ligger på Portugals atlanterhavskyst, byder på en vidunderlig blanding af gamle kvarterer, moderne arkitektur og en unik atmosfære, der vil fortrylle enhver rejsende.

Lissabon er kendt for sine smalle brostensbelagte gader, azulejo-fliser og farverige bygninger. Du kan begynde din udforskning i Alfama, byens ældste kvarter, hvor du kan vandre gennem snoede gader og stige op til São Jorge Slot for at få en fantastisk udsigt over byen og floden Tejo.

Denne by er også berømt for sin kulinariske scene. Prøv de lækre pastéis de nata (fløde-fyldte tærter) på en lokal bager, og nyd de autentiske fado-sange i traditionelle restauranter om aftenen. Du kan også besøge de farverige markeder som Mercado da Ribeira for at smage forskellige portugisiske retter.

Lissabon byder på utallige seværdigheder, herunder Belém-tårnet og Jerónimos-klostret, begge UNESCO-verdensarvsteder. Du kan tage en sporvognstur på de ikoniske sporvogne, der snor sig gennem byen og giver dig en fantastisk udsigt over byens skatte.

Tag en tur til Belem-kvarteret for at beundre Det Maritime Museum og Monument of the Discoveries, som fejrer Portugals søfartsfortid. Derfra kan du også prøve de lækre tærter på det berømte Pastéis de Belém-bageri.

En storbyferie i Lissabon er også en oplevelse af kontraster. Byen er fyldt med moderne kunst og arkitektur, såsom det ultramoderne MAAT-museum og den imponerende bro, Ponte 25 de Abril, som minder om San Francisco's Golden Gate Bridge.

Uanset om du er interesseret i historie, kunst, mad eller bare ønsker at slappe af ved kysten, vil Lissabon fortrylle dig med sin skønhed og gæstfrihed. Det er en destination, der efterlader dig med minder, du vil skatte for livet.


Det skal du opleve i Lissabon

Vi er alle forskellige, så derfor har vi lavet en liste med de vigtigste seværdigheder. Pluk dem ud som giver mest mening for dig. Nogle kan ses på 2 minutter mens du går forbi og andre bør der reserveres tid til hjemmefra.

 • Oceanário de Lisboa
 • Alfama
 • Jeronimos-klostret (Mosteiro dos Jeronimos)
 • Praca do Comercio (Terreiro do Paco)
 • Gulbenkian-museet (Museu Calouste Gulbenkian)
 • Belem
 • St. Georgs Slot (Castelo de São Jorge) 
 • Bairro Alto

Hvordan bestiller jeg?

Udvalget af transport, hotel, antal dage osv. er enormt i en by som Lissabon. Du bør gøre dig overvejelser om:

 • Hvor mange dage du vil af sted?
 • Hvor godt vil du bo (antal stjerner)?
 • Hvad vil du gerne opleve i Lissabon?
 • Hvor centralt vil du bo?
 • Har du præferencer i forhold til transport til og fra Lissabon?

Når du har dette på plads, så kontakt os på mail eller telefon, og lad os hjælpe dig med at planlægge detaljerne. Der er mange muligheder for enhver pengepung.

Vi glæder os til at hjælpe dig


Kontakt

Vore travel designere er klar til at hjælpe dig videre, og kan kontaktes på

Mail: info@osterlindet.dk
Tlf.    7010 6343

Ved skriftlig henvendelse vil der gå 48 timer på hverdage - og lidt længere tid i forbindelse med weekend og helligdage.

Har du brug for en hurtigere pris, så ring til os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
1920X1080 Monsigny Tagterrasse
Hotel Monsigny Nice

Velkommen til Hotel Monsigny Nice, en oase af elegance og komfort i den smukke by Nice ved den franske Riviera. De...