1920X1080 Wien Park
Østrig

Wien

1920X1080 Wien Sporvogn
Østrig

Wien

1920X1080 Wien Cafe
Østrig

Wien

1920X1080 Wien Hestevogn
Østrig

Wien

1920X1080 Wien Stcharles
Østrig

Wien

Wien - Romantisk kejserby


Om Wien

Wien er en by med utroligt mange facetter. Den gamle romantiske kejserby, hvor musikken og kunsten har topprioritet og er blandt verdenseliten.

Byen har huset flere berømte komponister end nogen anden by i verden. Unesco har erklæret Wiens gamle bykerne for bevaringsværdig og dermed er den en del af Verdens kulturarv.

Dette gælder bl.a. den smukke domkirken Stephansdom, et af Wiens vigtigste vartegn. Udenfor kirken venter de berømte heste-kareter på at køre turisterne en tur i byen.

Udover de verdensberømte koncertsale, store museer, pragtfulde bygninger og nostalgiske butikker er det også en by med Rock, Pop og Jazz-klubber, unge gallerier, moderne arkitektur og trendy butikker.

Cafelivet i Wien er som et begreb man ikke kan leve foruden! Snakke, læse, tænke eller bare kigge - et hyggeligt mødested, dagligstue eller mødelokale. Kort sagt, en oase i dagligdagen. Tradition og nytænkning. Den mest berømte  er Cafe Sacher, hvor man kan prøve den verdensberømte ”Sacher-torte”

Det er en oplevelse at slentre over de spændende markeder i Wien. Ikke kun kan man købe ind på markederne, de virker samtidig som en livsnerve og tiltrækker et ungt, kreativ miljø.
Det mest berømte marked er ”Naschmarkt”, som tilbyder kulinariske specialiteter fra hele verden. I ”Wiener Prater”, den kendte forlystelsespark, lokker over 250 attraktioner fra det berømte pariserhjul til hypermoderne anlæg.

En uforglemmelig oplevelse får man også ved et besøg på den spanske rideskole, hvor man kan opleve den berømte Lipizzaner-ballet. Det er ridekunst i verdensklasse, hvor hestene bevæger sig til musik, det hele i en fantastisk ridehal i barokstil.


Det skal du opleve i Wien

Vi er alle forskellige, så derfor har vi lavet en liste med de vigtigste seværdigheder. Pluk dem ud som giver mest mening for dig. Nogle kan ses på 2 minutter mens du går forbi og andre bør der reserveres tid til hjemmefra. 

  • Art in the evening - Mange af Wiens museer har valgt at holde dørene åbne længe og lade gæsterne komme ind og opleve kunsten om aftenen.
  • Modern time travel through Vienna - I Vienna city center er der mulighed for at opleve en tidrejse igennem Wien
  • Madame Tussauds - Det verdenskendte voksdukke museum har også et museum i Wien hvor alverdens kendisser posere på den røde løber.
  • House of the Sea - House of the Sea er en tropisk undervands oplevelse hvor man møder fisk og andre vandorganismer fra hele verden

Hvordan bestiller jeg?

Udvalget af transport, hotel, antal dage osv. er enormt i en by som Wien. Du bør gøre dig overvejelser om:

  • Hvor mange dage du vil af sted?
  • Hvor godt vil du bo (antal stjerner)?
  • Hvad vil du gerne opleve i Wien?
  • Hvor centralt vil du bo?
  • Har du præferencer i forhold til transport til og fra Wien?

Når du har dette på plads, så kontakt os på mail eller telefon, og lad os hjælpe dig med at planlægge detaljerne. Der er mange muligheder for enhver pengepung.

Vi glæder os til at hjælpe dig


Kontakt

Vore travel designere er klar til at hjælpe dig videre, og kan kontaktes på

Mail: info@osterlindet.dk
Tlf.    7010 6343

Ved skriftlig henvendelse vil der gå 48 timer på hverdage - og lidt længere tid i forbindelse med weekend og helligdage.

Har du brug for en hurtigere pris, så ring til os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
1920X1080 Amedia Reception
Best Western Plus Amedia Wien

Best Western Plus Amedia Wien er et skønt hotel beliggende i hjertet af den smukke by Wien. Dette moderne og komfo...

1920X1080 Rathaus Balkon
Hotel Rathaus Wein og Design

Hotel Rathaus Wein & Design i den charmerende by Wien er et ekstraordinært sted at overnatte, der vil fortryll...

1920X1080 Guesthouse Facade
The Guesthouse Vienna

The Guesthouse Vienna er et enestående boutiquehotel i hjertet af den smukke østrigske hovedstad. Dette elegante h...