Warnemunde Malerisk Havn
Baltikum

Warnemünde

1920X1080 Gdynia Beach
Baltikum

Gdynia

1920X1080 Klaipeda Pokrov Nikolskaya Ortodoks
Baltikum

Klaipeda

Stockholm Bellmansgaten Sodermalm
Baltikum

Stockholm

1920X1080 Tallinn Kadriorgpaladset
Baltikum

Tallinn

Helsinki Sibelius
Baltikum

Helsinki

Visby Rauks Ancient Stone
Baltikum

Visby

Bornholm Ronne Oldstreet
Baltikum

Rønne - Bornholm

København Nyhavn Aften
Baltikum

København

1920X1080 Karlskrona
Baltikum

Karlskrona

11 nætter Se rejseplan
MSC Poesia Læs om skibet

Rejseplan

30. april - 11. maj

Dag 1 Tyskland, Warnemünde
Warnemünde

Warnemünde Tyskland

Afgang: 17:00

Warnemünde - en skøn kystby ved Østersøen i det nordlige Tyskland. Den maleriske fiskerlandsby byder på en kombination af maritim atmosfære og naturidyl. Med sin brede sandstrand, travle havn og den livlige promenade, er byen perfekt til et par hyggelige dage. Warnemünde er også porten til Berlin, Tysklands pulserende hovedstad, der ligger blot et par timer væk. Berlin byder på en fascinerende blanding af historie og moderne livsstil, med en rig historisk kulturarv og pulserende kunstscene.


Dag 2 Polen, Gdynia
Gdynia

Gdynia Polen

Ankomst: 10:00 Afgang: 19:00

Gdynia er en charmerende havneby beliggende ved Østersøens kyst i det nordlige Polen. Byen, grundlagt i det 20. århundrede, er kendt for sin moderne infrastruktur og pulserende maritime atmosfære. Gdynia tiltrækker besøgende med sine smukke strande, imponerende havnefront og maritime museer. Denne dynamiske by har en rig historie som en vigtig havneby og er nu en vigtig knudepunkt for handel og kultur. Med sin unikke blanding af gammelt og nyt, er Gdynia et fascinerende rejsemål for dem, der ønsker at udforske Polens kystlinje.


Dag 3 Litauen, Klaipeda
Klaipeda

Klaipeda Litauen

Ankomst: 09:00 Afgang: 19:00

En pittoresk havneby ved Østersøen, er Litauens port til verden. Rig på historie og charmerende arkitektur, byder Klaipėda besøgende velkommen med sin unikke atmosfære. Den gamle bydel, Memelburg-distriktet og den travle havn afspejler byens maritime arv. Besøgende kan nyde havpromenaden, udforske det nationale søfartsmuseum og opleve den livlige kulturscene. Med sin blanding af historie, kultur og maritim charme er Klaipėda en fascinerende destination,


Dag 4 På havet

At Sea


Dag 5 Sverige, Stockholm
Stockholm

Stockholm Sverige

Ankomst: 09:00 Afgang: 18:00

Stockholm, Sveriges smukke hovedstad, er en by af forundringsværdig skønhed og kulturel rigdom. Spredt over en række øer og omgivet af det klare Mälaren-sø og Østersøen, byder Stockholm på et imponerende bylandskab og naturlig skønhed. Udforsk de smalle gader i Gamla Stan, den gamle bydel, med sine farverige bygninger og brostensbelagte gader. Besøg verdensberømte museer som Vasamuseet og ABBA-museet, der byder på en unik kulturel oplevelse. Tag en bådtur rundt i byen og oplev Stockholms skærgård, der er en sand naturlig perle. Med en rig historie, livlig kunstscene og imødekommende lokalbefolkning er Stockholm et skatkammer af oplevelser.


Dag 6 Estland, Tallinn
Tallinn

Tallinn Estland

Ankomst: 11:00 Afgang: 20:00

Tallinn er hovedstaden i Estland, som er en charmerende perle ved Østersøen, hvor fortid og fremtid forenes. Den gamle bys middelalderlige brostensgader og tårnhøje kirkespir giver en fornemmelse af at træde tilbage i tiden, mens moderne teknologi og innovation trives i byens centrum. Tallinn er kendt for sin velbevarede bymur, UNESCO-listede gamle bydel og et væld af historiske seværdigheder, som Alexander Nevsky-katedralen. Byen emmer af kultur, kunst og en voksende madscene, hvilket gør den til en fascinerende destination, der byder besøgende velkommen med sin unikke atmosfære.


Dag 7 Finland, Helsinki
Helsinki

Helsinki Finland

Ankomst: 09:00 Afgang: 20:00

Helsinki er Finlands smukke hovedstad ved Østersøen, som er en by fyldt med kontraster. Den blander gammel verdens charme med moderne innovation og nordisk elegance. Helsinki er kendt for sine vidunderlige arkitektoniske skatte, herunder den majestætiske domkirke og historiske bygninger i jugendstil. Byen er omgivet af naturskønhed med utallige søer og skove, der indbyder til udendørs eventyr. Samtidig pulserer Helsinki med en livlig kulturscene, designerbutikker og kulinariske oplevelser. Med sin unikke blanding af historie, natur og moderne flair er Helsinki en destination, der appellerer til enhver rejsende, der søger at udforske Finlands kulturelle og naturlige rigdomme.


Dag 8 Sverige, Visby
Visby

Visby Sverige

Ankomst: 09:00 Afgang: 20:00

Visby er en skat på Gotlands kyst i Sverige, som er en middelalderlig perle med en utrolig historisk arv og skønhed. Byen, omgivet af velbevarede bymure, fremstår som en tidskapsel fra fortiden med brostensbelagte gader og gamle bygninger. Visbys historiske centrum, der er en UNESCO-verdensarv, rummer en overflod af middelalderlige ruiner, kirker og museer. Som et populært sommerrejsemål i Sverige, er Visby også kendt for sine smukke strande og kulturliv. Byens charme og historie gør det til et fascinerende sted, hvor nutiden møder fortiden.


Dag 9 Danmark, Rønne - Bornholm
Rønne - Bornholm

Rønne - Bornholm Danmark

Ankomst: 09:00 Afgang: 19:00

Bornholm - et elsket sted for mange danskere. Øen er kendt for sin naturskønhed, sine rundkirker og den afslappede atmosfære. Kystlinjen byder på alt fra vilde dramatisk klippeformationer til de smukkeste hvide strande ved Dueodde. Langs kystes mod nord ses en af danmarkshistoriens store skatte - Hammershus Slotsruin hvor Corfitz Ulfeldt og Leonora Christina sad fængslet i 1600-talle. Bornholm er rig på skove og søer. Almindingen, en skov i midten af øen, har fine vandrestier er er den oplagte rute for at opleve Ekkodalen og Rytterknægten. Men skal heller ikke glemme de små byer som oser af charme... Hasle med de mange røgerier, Allinge-Sandvig med sommersteming og folkemøde, Neksø med kunst og keramik, Gudhjem med det kuperede tærten og adgang til Christiansø, og Svaneke - Danamarks smukkeste købstad. Men mest af alt er solnedgangen på Bornholm absolut i særklasse...


Dag 10 Danmark, København
København

København Danmark

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

København, Danmarks charmerende hovedstad, er en skatkiste af kultur, historie og livlig atmosfære. Med sine ikoniske vartegn som Den Lille Havfrue, Tivoli Gardens og det imponerende kongeslot Amalienborg, byder byen på en smuk blanding af gammelt og nyt. Udforsk de brostensbelagte gader, nyd kulinariske oplevelser på Michelin-restauranter og dyk ned i en verden af hygge og dansk livsstil. Velkommen til København.


Dag 11 Sverige, Karlskrona
Karlskrona

Karlskrona Sverige

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Karlskrona er en by i den sydlige del af Sverige, som er kendt for at være fyldt med en masse spændene historie. Karlskrona er kendt for sin imponerende flådehistorie og arkitektoniske skønhed. Besøgende kan udforske byens gamle bydel, der er på UNESCOs verdensarvsliste, og nyde den smukke skærgård, der omgiver byen. Med sin unikke beliggenhed og fascinerende historie er Karlskrona en destination, der ikke bør overses.


Dag 12 Tyskland, Warnemünde
Warnemünde

Warnemünde Tyskland

Ankomst: 08:00

Warnemünde - en skøn kystby ved Østersøen i det nordlige Tyskland. Den maleriske fiskerlandsby byder på en kombination af maritim atmosfære og naturidyl. Med sin brede sandstrand, travle havn og den livlige promenade, er byen perfekt til et par hyggelige dage. Warnemünde er også porten til Berlin, Tysklands pulserende hovedstad, der ligger blot et par timer væk. Berlin byder på en fascinerende blanding af historie og moderne livsstil, med en rig historisk kulturarv og pulserende kunstscene.

2008
Søsat
3.013
Passagerer
987
Besætning

MSC Poesia

MSC Cruises

Om skibet

MSC Poesia er en hyldest til poesien. Ligesom poesien inspirerer os, vil MSC Poesia som et charmerende og indbydende skib gøre din ferie til noget helt særligt. Kun det bedste er godt nok til skibes gæster.

En drømmerejse som ikke ligner nogen anden. MSC Poesia er det tredje skib i Musica- klassen. Træd ind i en verden af komfort. Skibet er det perfekte sted at slappe af og nyde en uforglemmelig ferie.

Skibet har en spektakulær foyer-vandfald, en zen-have, en autentisk japansk sushi-bar og en overdådig MSC Aurea Spa. Spa-afdelingen har et dampbad, sauna, et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger og nogle af de mest beroligende massagebehandlinger til søs.

MSC Poesia er et elegant krydstogtskib og perfekt til total afslapning. For vores mere aktive gæster inkluderer sports- og fitnessaktiviteter en basketballbane, tennisbane, shuffleboard, state-of-the-art motionscenter og minigolf. Der er 3 pools, 4 spabade og en kæmpe poolside biografskærm.

Børn og teenagere er ligeledes godt taget vare på og har deres egne klubber og fester, en dedikeret stenalder og dinosaur-legeplads, adgang til spændende videospil og endda en DJ-disko! Mad er altid i centrum for et MSC-krydstogt, og køkkenet om bord på MSC Poesia er ingen undtagelse.

Hver ret er tilberedt med friske og kvalitets ingredienser af vores dygtige kokke og serveret i de elegante omgivelser i de vigtigste spisestuer Il Palladio og Le Fontane.

De forskellige loungebarer tilbyder vinsmagning i Grappolo d'Oro, forfriskende mojitos i Mojito cocktailbaren og overdådige cigarer og spiritus i cigarværelset. Nyd Verdis arier fra balkonen og kig ud over havet med den stjernebesatte, fløjlsblå himmel som loft.


Øvrige (6)
Kunst galleri Duty-free shop Fotobutik Sikkerhedsbox Shopping Gallery Udflugtskontor

Fitness (4)
Fitness Center Gym Tennis bane Yoga

Afslapning (5)
Hårsalon Badekar Jacuzzi Sauna Spa

Rekreative (3)
Bibliotek Natklub Shuffle Board

Underholdning (3)
Cigar Bar Disko Teater

Mad og drikke (5)
A la carte restaurant Bar Cafe Lounge bar Sushi Bar

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 21.118,- Fra pris
Udvendig
Udvendig 24.278,- Fra pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon 28.818,- Fra pris
Suite
Suite 46.118,- Fra pris

Kahytstyper

IR2 - Indvendig Fantastica, Deluxe
IR2 - Indvendig Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar og skabsplads. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 12-15 og har et areal på ca. 14 m2.

12
IR1 - Indvendig Fantastica, Deluxe
IR1 - Indvendig Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar og skabsplads. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 5-11 og har et areal på ca. 14 m2.

5
IB - Indvendig Bella, Uspecificeret
IB - Indvendig Bella, Uspecificeret

En indvendig kahyt Bella garanterer en indvendig kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Kahytten har et areal på ca. 14 m2.

OO - Udvendig Fantastica, med begrænset udsigt
OO - Udvendig Fantastica, med begrænset udsigt

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, stol og et vindue til at nyde havudsigten, dette er med delvis udsigt. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 8 og har et areal på ca. 16 m2.

8
OR2 - Udvendig Fantastica, Deluxe
OR2 - Udvendig Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og et vindue til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 8 og har et areal på ca. 16 m2.

8
OR1 - Udvendig Fantastica, Deluxe
OR1 - Udvendig Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og et vindue til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 5 og har et areal på ca. 17 m2.

5
OB - Udvendig Bella, Uspecificeret
OB - Udvendig Bella, Uspecificeret

En udvendig kahyt Bella garanterer en udvendig kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk, med hel eller delvis udsigt og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Kahytten har et areal på ca. 16 m2.

BP - Balkon Fantastica, Deluxe, med begrænset udsigt
BP - Balkon Fantastica, Deluxe, med begrænset udsigt

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 5 m2, vær opmærksom på at denne kahyt er med begrænset udsigt. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 3 personer, ligger på dæk 12 og har et areal på ca. 18 m2.

12
BA - Balkon Aurea, Deluxe
BA - Balkon Aurea, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 5 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 9-11 og har et areal på ca. 18 m2.

10
BL2 - Balkon Fantastica, Premium
BL2 - Balkon Fantastica, Premium

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 5 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 3 personer, ligger på dæk 10-15 og har et areal på ca. 18 m2.

10
BR2 - Balkon Fantastica, Deluxe
BR2 - Balkon Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 5 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 2 personer, ligger på dæk 10-15 og har et areal på ca. 15 m2.

10
BL1 - Balkon Fantastica, Premium
BL1 - Balkon Fantastica, Premium

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 4-5 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 8-9 og har et areal på ca. 18 m2.

8
BR1 - Balkon Fantastica, Deluxe
BR1 - Balkon Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 5 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 2 personer, ligger på dæk 8-9 og har et areal på ca. 15 m2.

8
BB - Balkon Bella, Uspecificeret
BB - Balkon Bella, Uspecificeret

En balkon kahyt Bella garanterer en balkon kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk, med hel eller delvis udsigt og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Kahytten har en balkon på ca. 4-5 m2, denne kan være med delvis udsigt, og har et areal på ca. 15-18 m2.

SL1 – Suite Aurea, Premium
SL1 – Suite Aurea, Premium

Suiten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, stor skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 4 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og badekar. Suiten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 15 og har et areal på ca. 26 m2.

15
Dæk 16 - Sport Dæk 15 - Alfieri Dæk 14 - Pascoli Dæk 13 - Foscolo Dæk 12 - Leopardi Dæk 11 - D Annunzio Dæk 10 - Carducci Dæk 9 - Ungaretti Dæk 8 - Tasso Dæk 7 - Manzoni Dæk 6 - Dante Dæk 5 - Petrarca

Krydstogtrejser med MSC Poesia

Last minute
7 nætter 22/06/2024 - 29/06/2024
Øvrige Nordeuropa fra København med MSC Poesia
6.639,-
Fra pris
Last minute
7 nætter 23/06/2024 - 30/06/2024
Baltikum fra Warnemünde med MSC Poesia
6.639,-
Fra pris
Last minute
3 nætter 27/06/2024 - 30/06/2024
Baltikum fra Stockholm med MSC Poesia
Ring for pris
Last minute
21 nætter 29/06/2024 - 20/07/2024
Island & Grønland fra København med MSC Poesia
28.009,-
Fra pris
Last minute
21 nætter 30/06/2024 - 21/07/2024
Island & Grønland fra Warnemünde med MSC Poesia
19.519,-
Fra pris
14 nætter 21/07/2024 - 04/08/2024
Nordkap & Norske fjorde fra Warnemünde med MSC Poesia
Ring for pris
5 nætter 21/07/2024 - 26/07/2024
Nordkap & Norske fjorde fra Warnemünde med MSC Poesia
5.829,-
Fra pris
7 nætter 03/08/2024 - 10/08/2024
Øvrige Nordeuropa fra København med MSC Poesia
7.279,-
Fra pris
7 nætter 04/08/2024 - 11/08/2024
Nordkap & Norske fjorde fra Warnemünde med MSC Poesia
7.079,-
Fra pris
7 nætter 11/08/2024 - 18/08/2024
Baltikum fra Warnemünde med MSC Poesia
5.809,-
Fra pris
8 nætter 15/08/2024 - 23/08/2024
Nordkap & Norske fjorde fra Stockholm med MSC Poesia
Ring for pris
7 nætter 17/08/2024 - 24/08/2024
Nordkap & Norske fjorde fra København med MSC Poesia
6.539,-
Fra pris