1920X1080 Billetbooking

Betaling og billetter

Betaling og billetter


Betaling af rejsen

Når du bekræfter rejsen, opkræves et depositum, som modsvarer rederiets og evt. andre leverandørers betalingsbetingelser. Depositum skal være overført til Øster Lindet Rejser senest den dato, som er påført på det fremsendte rejsebevis.
Restbeløbet skal ligeledes være indbetalt senest den dato, der er påført på dit rejsebevis.

Mange af vores leverandører kræver 25% af rejsens pris i depositum, som skal betales kort tid efter bestilling, og restbeløbet skal ofte betales ca. 3. mdr. før afrejse.

Overholdes betalingsdatoerne, som er påført i dit rejsebevis, ikke, forbeholder vi os ret til at annullere rejsen og du vil således miste dit depositum.

Reserverer du din rejse mindre end 90 dage før afrejse, vil du oftest skulle betale hele beløbet med det samme.

Der pålægges som hovedregel ikke kortgebyr på betalinger foretaget med betalingskort. Undtagelse er dog, hvis kortet er et firmakort, eller er udstedt i et land, som er uden for EØS.

  • Dankort, Visa/Dankort og eDankort: 0,00 kr.

  • Private Mastercard, Maestro, Visa/Electron udstedt i Danmark: 0,00% og udstedt uden for EØS: 0,74%

  • Firma Mastercard, Maestro, Visa/Electron udstedt i Danmark og udlandet: 0,74%


Billetter

Ved mange rederier bliver dine billetter først frigivet, når du har foretaget et online check-in.

Det er derfor vigtigt, du foretager online check-in så hurtigt som muligt. Du kan dog først gøre dette efter du har modtaget et bookingnummer og andre informationer fra Øster Lindet Rejser.

Du er selv ansvarlig for at hente dine rejsedokumenter, men du er som altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.