Msc Bellissima Dubai Cruises 2022
Rederi

MSC Cruises

MSC Cruises


Om rederiet

MSC Cruises blev grundlagt i 1988 under navnet StarLauro Cruises som et datterselskab til MSC Group, som indtil da hovedsageligt havde beskæftiget sig med shipping af cargo. Det første skib, der blev erhvervet var Monterey, og yderligere to skibe kom til, inden rederiet skiftede navn til det nuværende MSC Cruises.

Det første skib, som MSC Cruises selv fik bygget, var MSC Lirica. Hun kom til i 2003 og er stadig en del af flåden, som i dag består af 23 skibe med flere på vej. MSC Cruises' flåde er således en af verdens største og yngste.

Med MSC Cruises får du en moderne krydstogtsoplevelse, hvor det funktionelle og det elegante går hånd i hånd. Her er især fokus på livet ombord med et væld af faciliteter og aktiviteter, uden at der gås på kompromis med komforten.

Skibene er flotte og moderne i deres udtryk med en imponerende men samtidig elegant indretning. Her er virkelig noget for øjet - især på de nyere skibe, der har flere innovative features så som store LED lofter med skiftende motiver. På de nyere og større skibe i flåden er der ligeledes et væld af aktivitetsmuligheder for børn og unge, hvilket gør MSC Cruises ideelt for børnefamilier og til generationsferier. 

MSC Cruises er hele året stærkt repræsenteret i Middelhavet og Caribien, men ruterne spreder sig udover det meste af verden. I sommerhalvåret er der et bredt program i Nordeuropa, og om vinteren sejles bl.a. spændende ture i Sydafrika. 

 


Skibsklasser

Flåden er inddelt i forskellige skibsklasser. Skibe i samme klasse har som udgangspunkt samme opbygning og indeholder nogenlunde samme faciliteter. Interiøret vil være forskelligt, ligesom nyere skibe kan have nye faciliteter, som ikke findes på ældre skibe i samme skibsklasse.

World Class
En helt ny serie af skibe, der bliver rederiets største med plads til ca. 6300 gæster. Indtil videre er der bestilt fire skibe, hvoraf det første blev søsat i 2022, mens de næste følger i årene 2025-27.

 • MSC World America
 • MSC World Europa

Meraviglia Class
Store skibe med et væld af faciliteter og et bredt udvalg af restauranter og barer ombord, så der er noget for enhver smag. Alle skibene er desuden kendetegnet med deres indendørs arkade, der strækker sig over to dæk og har en kæmpe LED skærm som himmel, hvis motiver kontinuerligt skifter. 

Skibene i Meraviglia Class er søsat i perioden 2017 - 2023 og medtager ca. 5300 - 5800 gæster.

 • MSC Euribia
 • MSC Virtuosa
 • MSC Grandiosa
 • MSC Bellissima
 • MSC Meraviglia

Seaside Class
En serie af skibe, der er kendetegnet ved den udendørs promenade, der går hele vejen rundt om skibet og har restauranter og barer, hvor du kan sidde og nyde livet med en fantastisk udsigt over havet. Skibene er også spækket med underholdning og aktivitetsmuligheder.

Skibene i Seaside Class er søsat i perioden 2017 - 2021 og medtager ca. 5000 - 5500 gæster.

 • MSC Seascape
 • MSC Seashore
 • MSC Seaview
 • MSC Seaside

Fantasia Class
Elegante, mellemstore skibe med mange faciliteter fra vandrutsjebane til 4D-biograf. Her er noget for hele familien, uanset om du vil være aktiv eller bare slappe af.

Skibene i Fantasia Class er søsat i perioden 2008 - 2013 og medtager ca. 3900 - 4400 gæster.

 • MSC Preziosa
 • MSC Divina
 • MSC Splendida
 • MSC Fantasia

Musica Class
Hyggelige, mellemstore skibe med et flot interiør, indbydende restauranter og en bred vifte af faciliteter. Tilstrækkeligt til, at du ikke vil kede dig ombord. 

Skibene i Musica Class er søsat i perioden 2006 - 2010 og medtager ca. 3000 gæster.

 • MSC Magnifica
 • MSC Poesia
 • MSC Orchestra
 • MSC Musica

Lirica Class
Rederiets mindste skibe, som løbende er blevet renoveret, så de stadig lever op til MSC Cruises' standard. Klassiske skibe, som primært henvender sig til voksne. 

Skibene i Lirica Class er søsat i perioden 2001 - 2004 og medtager ca. 2300 - 2600 gæster.

 • MSC Opera
 • MSC Lirica
 • MSC Sinfonia
 • MSC Armenia

Kahytter

Alle MSC Cruises' kahytter er indrettet i italiensk stil med fokus på et moderne udtryk. Der anvendes glade og venlige farver med gyldne og mørke træsorter. Kahytterne fås med to enkeltsenge eller en dobbeltseng og er udstyret med bl.a. tv og hårtørrer.

Kahytterne fås i flere forskellige typer i forskellige prisklasser.

 • Indvendige kahytter er placeret i skibets midte og er perfekte til dig, som primært vil opholde dig her for at sove og skifte tøj og hellere vil prioritere oplevelser i land.

 • Udvendige kahytter har et vindue, som ikke kan åbnes. Nogle er med koøje, mens andre har et firkantet vindue. Bemærk at nogle udvendige kategorier har begrænset udsyn, hvilket kan skyldes redningsbåde eller skibets konstruktion. 

 • Balkonkahytter har en decideret balkon med et bord og to stole, så du kan sidde udendørs og nyde udsigten under mere private forhold. Det giver dig den største frihed på rejsen, så du også har muligheden for at kunne trække dig lidt tilbage og slappe af på balkonen med en god bog og et glas vin.

 • Suiter har også balkoner og er typisk større end standardkahytterne, ligesom der her vil være lidt ekstra luksus og komfort. Nogle har endda privat jacuzzi på balkonen, mens andre er i to etager.

Kahytterne inddeles i fire forskellige kategorier. Forskellen ligger i kahyttens placering på skibet samt de services, som indgår.

 • Bella. Dette er uspecificerede kahytter indenfor den valgte type, så du får ikke på forhånd at vide, hvor på skibet, du kommer til at bo. Du kan derfor blive tildelt en, som kan have begrænset udsyn.

 • Fantastica. Her kan du vælge en specifik kahyt indenfor den valgte kategori. Derudover indgår ekstra services som udbringning af kontinental morgenmad og room service i kahytten

 • Aurea. Her har du samme fordele som i Fantastica. Ydermere har du "My Choice Dining", så du kan spise i den særlige restaurant for Aurea gæster, når du ønsker indenfor åbningstiden. Du får også priority boarding for en smidigere ombordstigning, en velkomstpakke med proseco og chokolade i kahytten og gratis adgang til særligt soldæk. 

Spisning

Helpension er inkluderet i rejsens pris, så du har både morgenmad, frokost og aftensmad ombord på skibet. Måltiderne kan indtages i enten buffetrestauranten eller den tildelte a la carte-restaurant. Derudover findes forskellige snackbarer.

I a la carte-restauranten serveres hver aften en menu, som du selv sammensætter ud fra menukortets mange muligheder. Menuen skifter dagligt både til frokost og aften.

Har du valgt en Bella eller Fantastica kahyt, tildeles du en fast spisetid og plads i a la carte-restauranten. Der kan ønskes enten 1. seating ca. kl. 18.30 eller 2. seating ca. kl. 21.00. Du vælger dette ved bestilling af dit krydstogt. Har du valgt en Aurea kahyt, har du "My Choice Dining" i den særlige Aurea restaurant, så du frit kan spise indenfor restaurantens åbningstid. I buffetrestauranten er der fri adgang for alle.

På skibene finder du også flere forskellige specialrestauranter. Vælger du at spise her, betaler du et tillæg herfor. Udvalget varierer fra skib til skib og kan f.eks. være  steakhouses, seafoodrestauranter og asiatiske restauranter.


Drikkepakker

I buffetrestaurantens automater kan du frit tappe almindelig kaffe, te og vand. For yderligere drikkevarer betaler du ombord efter forbrug eller vælger en af drikkepakkerne. Pakkerne skal vælges af alle rejsende i samme kahyt. Nedenstående priser gælder ved bestilling hjemmefra. Købes drikkepakken først ombord, vil prisen være højere. Betaler du efter forbrug tillægges alle priserne på drinkskortene et servicegebyr på 15%.

Drikkepakker
Der findes All Inclusive pakker i flere udgaver, både med og uden alkohol. For de fleste vil det kunne betale sig at tilvælge en drikkepakke.

Easy drikkepakke
Gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et udvalg af husets vin pr. glas, én slags fadøl (mærket kan variere fra skib til skib), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke (kaffe, espresso, cappuccino, caffe latte, varm chokolade og te).
Pakken kan benyttes i alle barer ombord, i selvbetjeningsbuffeten og i hovedrestauranterne. Pakken gælder ikke i specialrestauranterne samt brandede caféer og barer som Venchi 1878, Lavazza Coffee Shop og Jean Philippe Chocolate/Coffee/Crepes & Gelato, ligesom minibaren i kahytten og room service er undtaget. 

Pris: 290 kr. pr. person pr. dag

Easy Plus drikkepakke
Gælder til et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 8 EUR eller 9 USD. Pakken inkluderer dine favoritcocktails frosne og klassiske, forskellige spiritusmærker, aperitifs og likører. Et stort udvalg af vine indgår pr. glas samt 10% rabat på vinflasker købt ombord. Stort udvalg af fad- og flaskeøl, alkoholfrie cocktails, sodavand, mineralvand og varme drikke (kaffe, espresso, cappuccino, caffe latte, varm chokolade og te).
Pakken kan benyttes i alle barer, bufféter, hovedrestauranter og specialrestauranter samt på Ocean Cay-anløbet i Bahamas. Pakken gælder ikke i brandede caféer og barer som Venchi 1878, Lavazza Coffee Shop og Jean Philippe Chocolate/Coffee/Crepes & Gelato, ligesom minibaren i kahytten og room service er undtaget.

Pris: 400 kr. pr. person pr. dag

Premium Extra drikkepakke
Gælder til et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 13 EUR eller 15 USD. Pakken inkluderer en omfattende mængde af frosne og klassiske cocktails, spiritus af premium brands, aperitifs og likører. Derudover findes et varieret udvalg af vin og champagne pr. glas, 25% rabat på vin- og champagneflasker som købes ombord, og hele udvalget af øl, sodavand, frugtjuices, mineralvand, energidrikke og varme drikke (kaffe, espresso, cappuccino, caffe latte, varm chokolade og te).
Pakken kan benyttes i alle barer, bufféter, hovedrestauranter og specialrestauranter samt på Ocean Cay-anløbet i Bahamas. Pakken gælder ikke i brandede caféer og barer som Venchi 1878, Lavazza Coffee Shop og Jean Philippe Chocolate/Coffee/Crepes & Gelato, ligesom minibaren i kahytten og room service er undtaget.

Pris: 550 kr. pr. person pr. dag

Alcohol Free drikkepakke
Gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke (kaffe, espresso, cappuccino, caffe latte, varm chokolade og te) og softice.
Pakken kan benyttes i alle barer, bufféter, hovedrestauranter og specialrestauranter samt på Ocean Cay-anløbet i Bahamas. Pakken gælder ikke i brandede caféer og barer som Venchi 1878, Lavazza Coffee Shop og Jean Philippe Chocolate/Coffee/Crepes & Gelato, ligesom minibaren i kahytten og room service er undtaget.

Pris: 180 kr. pr. person pr. dag

Minors drikkepakke
Drikkepakken for mindreårige (3-17-årige i Europa, Sydamerika, Afrika og Asien; 3-20-årige i Nordamerika og Caribien). Gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke (kaffe, espresso, cappuccino, caffe latte, varm chokolade og te) og softice.
Pakken kan benyttes i alle barer, bufféter, hovedrestauranter og specialrestauranter samt på Ocean Cay-anløbet i Bahamas. Pakken gælder ikke i brandede caféer og barer som Venchi 1878, Lavazza Coffee Shop og Jean Philippe Chocolate/Coffee/Crepes & Gelato, ligesom minibaren i kahytten og room service er undtaget.

Pris: 130 kr. pr. person pr. dag


Udflugter

MSC Cruises tilbyder et stort udvalg af udflugter ved samtlige anløb. Disse kan bestilles hjemmefra eller ombord på skibet. Vi anbefaler at bestille hjemmefra i god tid, mens udvalget er størst. Visse udflugter har nemlig et begrænset antal pladser og kan derfor blive udsolgt. Derudover er udflugterne rabatterede med op til 20%, hvis du bestiller hjemmefra. 

Du kan se mere om udvalget af udflugter ved de forskellige anløb her hos rederiet.
Ofte er det også muligt for os at generere et komplet udflugtsprogram for et givent krydstogt. Kontakt os for at få dette tilsendt.

Udflugterne kan bestilles hos Øster Lindet frem til 40 dage før afrejse. Alternativt kan du helt frem til 5 dage før afrejse bestille udflugterne direkte i rederiets online portal, hvortil du har adgang med dit bookingnummer. Ved bestilling hos rederiet betales med det samme.


Internet

Der kan tilkøbes internetadgang online eller ombord på skibene.

Generelt er forbindelserne til internettet ombord på krydstogtskibe ikke at sammenligne med de forbindelser vi er forvænte med herhjemme. Da der er tale om maritime satellitforbindelser, kan de være ustabile - især på dage til søs, hvor du ikke befinder dig i nærheden af land.

MSC Cruises tilbyder to forskellige internetpakker:

 • Browse giver dig mulighed for at besøge hjemmesider og læse nyheder, gå på sociale medier samt sende og modtage e-mails.
 • Browse & Stream gør det desuden muligt at streame videoer og afspille musik samt f.eks. at uploade billeder til sociale medier.

Prisen afhænger af krydstogtets længde samt antallet af enheder, du ønsker at benytte pakken på. Prisen pr. enhed bliver lavere jo flere enheder, du køber til. På et 7-nætters krydstogt koster Browse pakken fra 465 kr. pr. enhed, mens Browse & Stream pakken koster fra 665 kr. pr. enhed.


Værd at vide

Underholdning og aktiviteter
Der er altid noget at give sig til ombord, og det meste koster ikke ekstra.
Hvilke faciliteter, du finder ombord, varierer fra skib til skib, men alle har swimmingpools og jacuzzis, hvor du kan slappe af og nyde livet, samt fitnesscenter og løbebane til dig, der gerne vil være lidt mere aktiv. Mange skibe har også minigolf og sportsbaner, hvor du kan vise dine færdigheder med kølle og bold.

Derudover arrangeres der også forskellige konkurrencer, quizzer og banko samt undervisning i f.eks. dans. 

Om aftenen kan du overvære flotte forestillinger i skibets imponerende teater, slå dig løs på barernes og diskotekets dansegulv, synge karaoke og meget mere. Ombord findes også et kasino, hvor du kan prøve lykken, men det kræver selvfølgelig en indsats.


Påklædning

Helt generelt er påklædningen ombord meget afslappet, og du kan derfor pakke kufferten, som du ville gøre til en hvilken som helst anden rejse, hvor du tager hensyn til vejret og aktiviteter undervejs.

Der er ingen krav om fine kjoler eller slips og jakkesæt, så om aftenen kan du klæde dig, som du ville på en almindelig pæn restaurant. Det er dog ikke tilladt med badetøj, tanktops og kasketter i restauranten om aftenen, og mænd skal bære lange bukser og lukkede sko.


Rygning
Der må kun ryges på de særligt afmærkede områder på dækket. Rygning i kahytten eller på ens balkon er altså ikke tilladt og vil medføre en bøde. 


Børneklubber
Alle MSC skibe har særlige lokaler med aktiviteter for børn og teenagere. Aktiviteterne er inddelt i forskellige aldersgrupper, så der er noget for alle. Her findes bl.a. faciliteter til diverse kreative hobbier, legeborde, videofilm og computerspil. Børneklubberne er bemandet med engelsktalende personale.

 

 

 


Særlige behov ombord

Handicapvenlige kahytter
Der findes handikapvenlige kahytter ombord på alle skibene. De har bredere døre og ingen dørtrin og er indrettet med mere gulvplads, så det er lettere at komme rundt i kahytten med en kørestol.
Der er flere elevatorer på samtlige dæk, således du kan komme rundt uden at skulle benytte trapper. Ligeledes er der flere steder på skibet - bl.a. i teateret - særligt reserverede pladser for kørestolsbrugere.

Rollator
Har du behov for en rollator ombord, skal du selv medbringe denne. Når den ikke er i brug skal den opbevares inde i kahytten. Dette gælder også for kørestole.

Allergier
Lider du af en form for fødevareallergi - f.eks. glutenallergi - anbefales du at gøre tjeneren opmærksom på dette den første aften. Restaurantens menukort og skilte i buffeten markerer de mest gængse allergener, så det er enkelt at undgå disse. Er du i tvivl, kan du spørge tjeneren.

Graviditet
Gravide kan tage på krydstogt, så længe rejsen er afsluttet inden graviditetens 24. uge. Lægeerklæring, hvoraf det fremgår, hvor langt i graviditeten du er, samt at du er egnet til at rejse, skal medbringes. Lægeerklæringen skal være på engelsk. 


Service charge

Service charge - eller populært sagt drikkepenge - er inkluderet i krydstogtets samlede pris og afregnes derfor hjemmefra.


MSC Yacht Club

Skal dit krydstogt have ekstra krydderi i form af luksus, er MSC Yacht Club nok det rigtige for dig. Det er rederiets luksus-koncept og omtales som "et skib i skibet".

Som Yacht Club gæst kan du nyde eksklusive og private omgivelser. Yacht Club byder på et væld af muligheder og services og er for dig, der ønsker unikke oplevelser på dit krydstogt.

Et eksklusivt koncept
Det er ikke blot kahytten, der har fået en opjustering - det gælder hele konceptet.
Det starter allerede ved checkin, hvor der er et specielt Priority-område til Yacht Club gæster. Her serveres et glas vin, mens alt gøres klar til, at du kan komme ombord. Herefter bliver du fulgt til din elegante kahyt af din personlige butler, som står til rådighed under hele dit krydstogt. Yacht Club tilbyder sine gæster en lang række private og unikke faciliteter, som kun kan benyttes hvis man er Yacht Club gæst. F.eks. kan du nyde solens stråler og den storslåede udsigt fra den eksklusive Top Sail Lounge. Nyd en dukkert i poolen eller slap af i et af dækkets boblebade med en god drink fra poolbaren i hånden.

Elegant indkvartering med den bedste placering
Yacht Club har skibets bedste placering. Øverst i front med den smukkeste udsigt ligger loungebaren. Det er også her du finder det særlige pooldæk. Her er liggestolene lige en tand bedre, området lidt mere eksklusivt og servicen selvfølgelig helt i top. Der er fri adgang til Aurea Spa, såfremt kroppen har interesse i dette Lad evt. butleren sørge for tidsbestilling.

Yacht Club kahytterne fås i flere udgaver og størrelser. De er alle større end de bedste balkonkahytter og er mere elegant indrettede med flere finesser og faciliteter. Nogle er sågar i to etager.

Gourmet og All Inclusive
I hele Yacht Club området er der ca. 300 gæster. For alle gælder, at de har fri All Inclusive drikkepakke med Premium Brands i Yacht Club området - inkl. minibaren i kahytten. Bevæger du dig ud i skibets øvrige områder, har du stadig en All Inclusive drikkepakke, men da kun med standard brands. 

Hver aften præsenteres du for et lækkert a la carte-menukort, hvor maden også er hævet et niveau over den generelle standard. Det er lækre gourmetretter, og i løbet af en uges krydstogt ses både store bøffer og de flotteste hummere. Der er selvfølgelig ægte High Tea om eftermiddagen, ligesom indbydende snacks er tilgængelige det meste af dagen.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Yacht Club er væsentlig dyrere end en god almindelig balkonkahyt. Og vi vil gerne advare om, at det er slemt vanedannende...  

MSC Yacht Club findes på følgende skibe:

 • MSC Bellissima
 • MSC Divina
 • MSC Euribia
 • MSC Fantasia
 • MSC Grandiosa
 • MSC Meraviglia
 • MSC Preziosa
 • MSC Seascape
 • MSC Seashore
 • MSC Seaside
 • MSC Seaview
 • MSC Splendida
 • MSC Virtuosa
 • MSC World America
 • MSC World Europa

 


MSC for Me

Mange af MSC Cruises' skibe tilbyder den særlige MSC for Me app, der gør livet ombord endnu lettere.

Med MSC for Me kan du få en smidigere ombordstigning ved på forhånd at lave mobil checkin og forhåndsregistrere dit kreditkort, så du er klar til at nyde dit krydstogt fra det øjeblik, du går ombord på skibet.

Appen indeholder også et interaktivt kort over skibet, som du nemt og hurtigt kan finde rundt, samt en chat-funktion, så du nemt kan komme i kontakt med dine medrejsende uden en internetpakke.

Du får også en oversigt over aktiviteterne ombord og udflugter i land og kan se restauranter og butikkers åbningstider. 

MSC for Me giver dig en mere smidig og kontaktløs oplevelse ombord på skibet og er tilgængelige på følgende skibe:

 • MSC Bellissima
 • MSC Euribia
 • MSC Grandiosa
 • MSC Magnifica*
 • MSC Meraviglia
 • MSC Musica
 • MSC Poesia
 • MSC Seascape
 • MSC Seashore
 • MSC Seaside
 • MSC Seaview
 • MSC Splendida*
 • MSC Virtuosa
 • MSC World Europa

*På disse skibe er der færre programfunktioner i appen.

 


Voyagers Club

Voyagers Club er MSC Cruises' loyalitetsprogram, hvor du kan optjene rabatter og andre fordele.

For at kunne blive medlem skal du enten have sejlet med MSC før indenfor de seneste 15 år eller have booket et fremtidigt krydstogt. Du kan tilmelde dig her.

Der findes fire niveauer af medlemskab, og du avancerer ved at indsamle point for de krydstogter du gennemfører med MSC. F.eks. giver en uges krydstogt i en Fantastica kahyt 700 point, mens du får 100 point for at bruge 150 € på f.eks. udflugter.

 • Classic.
  Fra 1 point opnår du bl.a. disse fordele:
  5% rabat på fremtidige krydstogter, og yderligere 5% ved bestilling min. 6 måneder før afrejse
  5% rabat på internetpakker
  10% rabat på fotos ombord og på minibaren  
 • Silver.
  Fra 2.200 point opnår du yderligere bl.a. disse fordele:
  5% rabat på tøjvask ombord
  20% rabat på fotos ombord
  50 € on board credit ved bestilling min. 9 måneder før afrejse  
 • Gold.
  Fra 4.300 point opnår du yderligere bl.a. disse fordele:
  10% rabat på internetpakker og tøjvask ombord
  30% rabat på fotos ombord
  Prioriteret landgang, hvor denne foregår med tenderbåde   
 • Diamond.
  Fra 10.000 point opnår du yderligere bl.a. disse fordele:
  Priority boarding og afstigning med sen checkout
  Spumante og macarons i kahytten
  Badekåbe og tøfler i kahytten
  En middag i en af skibets specialrestauranter
  Deltagelse i eksklusivt Diamond Party ombord
  15% rabat på tøjvask ombord
  40% rabat på fotos ombord

Hvis du er inaktiv som gæst i mere end 3 år, bliver dit medlemskab automatisk annulleret, og du skal da tilmelde dig igen og starter da forfra med din pointsaldo.


Hvorfor vælge MSC Cruises

MSC Cruises er kendt som et meget familievenligt rederi, hvor der er mange aktiviteter og faciliteter ombord for alle aldersgrupper. Dertil kommer de særlige børne- og ungdomsklubber, ligesom spædbørn også er velkomne ombord. MSC Cruises er derfor ideelt til familieferien, hvor I rejser flere generationer sammen.

Hos MSC Cruises får du rigtig god valuta for pengene.

Kampagner lige nu
Msc Logo
20% sommerrabat på MSC Cruises
Sommerudsalg - Spar 20%  Spar 20% på udvalgte sommerkrydstogter med MSC Cruises. Rejs i perioden fra april til november. Tilbudet gælder også for de som gerne vil tilkøbe EASY drikkepakken sam...
Msc Bellissima Dubai Cruises 2022

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat

Alle skibe (23)

MSC Euribia
MSC Euribia
Meraviglia Class
MSC Cruises
MSC Virtuosa
MSC Virtuosa
Meraviglia Class
MSC Cruises
MSC Bellissima
MSC Bellissima
Meraviglia Class
MSC Cruises
MSC Grandiosa
MSC Grandiosa
Meraviglia Class
MSC Cruises
MSC Meraviglia
MSC Meraviglia
Meraviglia Class
MSC Cruises
MSC Seascape
MSC Seascape
Seaside Class
MSC Cruises
MSC Seashore
MSC Seashore
Seaside Class
MSC Cruises
MSC Seaview
MSC Seaview
Seaside Class
MSC Cruises
MSC Seaside
MSC Seaside
Seaside Class
MSC Cruises
MSC Preziosa
MSC Preziosa
Fantasia Class
MSC Cruises
MSC Divina
MSC Divina
Fantasia Class
MSC Cruises
MSC Splendida
MSC Splendida
Fantasia Class
MSC Cruises
MSC Fantasia
MSC Fantasia
Fantasia Class
MSC Cruises
MSC Magnifica
MSC Magnifica
Musica Class
MSC Cruises
MSC Poesia
MSC Poesia
Musica Class
MSC Cruises
MSC Orchestra
MSC Orchestra
Musica Class
MSC Cruises
MSC Musica
MSC Musica
Musica Class
MSC Cruises
MSC Opera
MSC Opera
Lirica Class
MSC Cruises
MSC Lirica
MSC Lirica
Lirica Class
MSC Cruises
MSC Sinfonia
MSC Sinfonia
Lirica Class
MSC Cruises
MSC Armonia
MSC Armonia
Lirica Class
MSC Cruises
MSC World America
MSC World America
World Class
MSC Cruises
MSC World Europa
MSC World Europa
World Class
MSC Cruises

Krydstogtrejser med MSC Cruises

Last minute
7 nætter 30/05/2024 - 06/06/2024
Middelhavet fra Valencia med MSC Seaside
8.289,-
Fra pris
Last minute
7 nætter 30/05/2024 - 06/06/2024
Middelhavet fra Athen med MSC Sinfonia
5.929,-
Fra pris
Last minute
7 nætter 30/05/2024 - 06/06/2024
Middelhavet fra La Goulette med MSC Grandiosa
Ring for pris
Last minute
9 nætter 30/05/2024 - 08/06/2024
Middelhavet fra Trieste med MSC Splendida
11.439,-
Fra pris
Last minute
8 nætter 30/05/2024 - 07/06/2024
Middelhavet fra Trieste med MSC Splendida
7.139,-
Fra pris
Last minute
5 nætter 30/05/2024 - 04/06/2024
Middelhavet fra Trieste med MSC Splendida
5.579,-
Fra pris
Last minute
7 nætter 30/05/2024 - 06/06/2024
Middelhavet fra Marseille med MSC Fantasia
6.899,-
Fra pris
Last minute
7 nætter 30/05/2024 - 06/06/2024
Middelhavet fra Napoli med MSC Divina
7.019,-
Fra pris
Last minute
7 nætter 30/05/2024 - 06/06/2024
Middelhavet fra Barcelona med MSC Musica
7.419,-
Fra pris
Last minute
10 nætter 31/05/2024 - 10/06/2024
Middelhavet fra Alicante med MSC Orchestra
9.239,-
Fra pris
Last minute
3 nætter 31/05/2024 - 03/06/2024
Hawaii, California & Mexico fra Miami med MSC Magnifica
2.345,-
Fra pris
Last minute
7 nætter 31/05/2024 - 07/06/2024
Middelhavet fra Tarragona med MSC Fantasia
6.809,-
Fra pris