B3fa36d4 B0ed 48C5 A991 924C48685469 Costa LNG Side Perspective
Godt at vide om Costa Cruises

Information

Costa Cruises


Om rederiet

Costa Cruises blev grundlagt helt tilbage i 1854, hvor de dog kun sejlede med cargo i form af især olivenolie og tekstiler. De første passagerer kom ombord i 1948, hvor skibet Anna C sejlede fra Italien til Argentina, og 10 år senere blev det første deciderede passagerskib bygget. Det nuværende navn, Costa Cruises, blev introduceret i 1986, hvor rederiet skiftede sit forretningsmæssige fokus til krydstogter. 

I dag består Costa Cruises' flåde af 10 flotte skibe, som alle sejler under det italienske flag. Med Costa Cruises får du en moderne krydstogtsoplevelse, hvor det familiære, komfortable og underholdende spiller sammen i en helhed. Her er der især fokus på at skabe rammer for hele familien med masser af faciliteter og aktiviteter.

Skibene er flotte og glamourøse i deres udtryk med en imponerende men samtidig elegant indretning. Her er virkelig noget for øjet - især på de ældre af skibene, hvor interiøret har et storslået udtryk med glimmer og glamour. På de nyeste skibe er indretningen knap så pompøs, men stadig imponerende. På de nyere og større skibe i flåden er der ligeledes et væld af aktivitetsmuligheder for børn og unge, hvilket gør Costa Cruises ideelt for børnefamilier og til generationsferier. 

Costa Cruises er hele året stærkt repræsenteret i Middelhavet, men ruterne spreder sig udover store dele af verden. I sommerhalvåret er der et bredt program i Nordeuropa, og om vinteren sejles bl.a. spændende ture i det sydlige Caribien, Sydamerika og Emiraterne. 

 


Skibsklasser

Flåden er inddelt i forskellige skibsklasser. Skibe i samme klasse har som udgangspunkt samme opbygning og indeholder nogenlunde samme faciliteter. Interiøret vil være forskelligt, ligesom nyere skibe kan have nye faciliteter, som ikke findes på ældre skibe i samme skibsklasse.

Excellence Class
Store skibe med et væld af faciliteter og et bredt udvalg af restauranter og barer ombord, så der er noget for enhver smag. Alle skibene sejler på LNG, som er noget af det mest miljøvenlige brændstof. Et særligt kendetegn er teateret, som helt usædvanligt er placeret midt i skibet og strækker sig over flere dæk. 

Skibene i Excellence Class er søsat i perioden 2019 - 2021 og medtager ca. 6600 - 6700 gæster.

 • Costa Toscana
 • Costa Smeralda

Vista Class
Stort men stemningsfuldt skib med flere udendørs restauranter og barer, som skaber et hyggeligt leben på dækket. Også fyldt med masser af faciliteter og et interiør inspireret af Renæssancen. 

Skibet i Vista Class er søsat i 2020 og medtager ca. 5300 gæster.

 • Costa Firenze

Diadema Class
Flot skib, som er en god blanding af det moderne og det klassiske indenfor krydstogtskibe. Det gælder både udseendet og indholdet. Skibet er også spækket med underholdning og aktivitetsmuligheder.

Skibet i Diadema Class er søsat i 2014 og medtager ca. 5000 gæster.

 • Costa Diadema

Serena Class
Elegante, mellemstore skibe med mange faciliteter fra vandrutsjebane til 4D-biograf. Her er noget for hele familien, uanset om du vil være aktiv eller bare slappe af.

Skibene i Serena Class er søsat i perioden 2007 - 2012 og medtager ca. 3700 - 3800 gæster.

 • Costa Fascinosa
 • Costa Favolosa
 • Costa Pacifica
 • Costa Serena

Luminosa Class
Hyggeligt, mindre skib med et flot interiør, indbydende restauranter og en bred vifte af faciliteter. 

Skibet i Luminosa Class er søsat i 2010 og medtager ca. 2800 gæster.

 • Costa Deliziosa

Fortuna Class
Rederiets ældste skib, som løbende er blevet renoveret, så det stadig lever op til Costa Cruises' standard. Klassisk skib, som primært henvender sig til voksne. 

Skibet i Fortuna Class er søsat i 2003 og medtager ca. 3500 gæster.

 • Costa Fortuna

Kahytter

Alle Costa Cruises' kahytter er indrettet i italiensk stil med fokus på et klassisk udtryk. Fra Excellence klassen bliver stilen mere moderne og minimalistisk. Der anvendes varme og venlige farver med gyldne træsorter. Kahytterne fås med to enkeltsenge eller en dobbeltseng og er udstyret med bl.a. tv og hårtørrer.

Kahytterne fås i flere forskellige typer i forskellige prisklasser.

 • Indvendige kahytter er placeret i skibets midte og er perfekte til dig, som primært vil opholde dig her for at sove og skifte tøj og hellere vil prioritere oplevelser i land.

 • Udvendige kahytter har et vindue, som ikke kan åbnes. Nogle er med koøje, mens andre har et firkantet vindue. Bemærk at nogle udvendige kategorier har begrænset udsyn, hvilket kan skyldes redningsbåde eller skibets konstruktion. 

 • Balkonkahytter har en decideret balkon med et bord og to stole, så du kan sidde udendørs og nyde udsigten under mere private forhold. Det giver dig den største frihed på rejsen, så du også har muligheden for at kunne trække dig lidt tilbage og slappe af på balkonen med en god bog og et glas vin. Bemærk at Kategori 1 kahytterne har afskærmning omkring balkonerne, som begrænser udsynet, når man sidder ned på balkonen.

 • Suiter har også balkoner og er typisk større end standardkahytterne, ligesom der her vil være lidt ekstra luksus og komfort.

Spisning

Helpension er inkluderet i rejsens pris, så du har både morgenmad, frokost og aftensmad ombord på skibet. Måltiderne kan indtages i enten buffetrestauranten eller den tildelte a la carte-restaurant. Derudover findes forskellige snackbarer.

I a la carte-restauranten serveres hver aften en menu, som du selv sammensætter ud fra menukortets mange muligheder. Menuen skifter dagligt både til frokost og aften.

Du tildeles en fast spisetid og plads i a la carte-restauranten. Der kan ønskes enten 1. seating ca. kl. 18.30 eller 2. seating ca. kl. 21.00. Du vælger dette ved bestilling af dit krydstogt. I buffetrestauranten er der fri adgang for alle.

På skibene finder du også flere forskellige specialrestauranter. Vælger du at spise her, betaler du et tillæg herfor. Udvalget varierer fra skib til skib og kan f.eks. være  steakhouses, seafoodrestauranter og asiatiske restauranter.


Drikkepakker

Til morgenmaden indgår almindelig kaffe, te, juice og vand. For yderligere drikkevarer betaler du ombord efter forbrug eller vælger en af drikkepakkerne. Pakkerne skal vælges af alle rejsende i samme kahyt. Nedenstående priser gælder ved bestilling hjemmefra. Købes drikkepakken først ombord, vil prisen være højere. Betaler du efter forbrug tillægges alle priserne på drinkskortene et servicegebyr på 15%.

Drikkepakker
Der findes All Inclusive pakker i flere udgaver, både med og uden alkohol. For de fleste vil det kunne betale sig at tilvælge en drikkepakke. Drikkepakkerne gælder ikke i specialrestauranterne.

My Drinks drikkepakke
Gælder til et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

Pris: 260 kr. pr. person pr. dag

My Drinks Plus drikkepakke
Gælder til et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan afhentes 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

Pris: 345 kr. pr. person pr. dag

My Soft Drinks drikkepakke
Gælder til et ubegrænset antal alkoholfrie drikkevarer. Det gælder mineralvand, sodavand, frugtjuice og iste pr. glas, alkoholfrie cocktails og varme drikke.

Pris for børn u/18 år: 115 kr. pr. person pr. dag
Pris for voksne: 175 kr. pr. person pr. dag

 


Udflugter

Costa Cruises tilbyder et stort udvalg af udflugter ved samtlige anløb. Disse kan bestilles hjemmefra eller ombord på skibet. Vi anbefaler at bestille hjemmefra i god tid, mens udvalget er størst. Visse udflugter har nemlig et begrænset antal pladser og kan derfor blive udsolgt.  

Du kan se mere om udvalget af udflugter ved de forskellige anløb her hos rederiet.
Ofte er det også muligt for os at generere et komplet udflugtsprogram for et givent krydstogt. Kontakt os for at få dette tilsendt.

My Explorations pakke
Denne udflugtspakke indeholder 4 halvdagsudflugter i løbet af en uges krydstogt. Du vælger selv de fire udflugter fra et bredt udvalg ved de forskellige anløb. Ønsker du yderligere udflugter, får du op til 25% rabat på disse.

Udflugterne kan bestilles helt frem til 5 dage før afrejse direkte i rederiets online portal, hvortil du har adgang med dit bookingnummer. Betaling sker først ombord på skibet.


Internet

Der kan tilkøbes internetadgang online eller ombord på skibene. Vi anbefaler at booke hjemmefra, da der så ofte gives en rabat på de større pakker.

Generelt er forbindelserne til internettet ombord på krydstogtskibe ikke at sammenligne med de forbindelser vi er forvænte med herhjemme. Da der er tale om maritime satellitforbindelser, kan de være ustabile - især på dage til søs, hvor du ikke befinder dig i nærheden af land.

Costa Cruises tilbyder tre forskellige internetpakker:

 • WhatsApp pakken giver dig mulighed for at anvende WhatsApp til at kommunikere med familie og venner under dit krydstogt.
 • Social pakken giver dig mulighed for at anvende forskellige sociale medier som f.eks. WhatsApp, Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok og Snapchat.
 • Full Internet pakken giver dig fri adgang til internettet, så du udover at anvende sociale medier også kan læse og skrive e-mails, surfe på internettet og anvende alle dine apps. 

Alle pakkerne købes til at gælde i hele krydstogtets længde og til én enhed. Det er dog muligt at anvende flere enheder, men ikke på samme tid. Prisen afhænger af krydstogtets længde. På et 7-nætters krydstogt koster Whatsapp pakken 35 €, Social pakken 70 € og Full Internet pakken 119 €. Der betales et aktiveringsgebyr på 3 € pr. pakke ombord.


Værd at vide

Underholdning og aktiviteter
Der er altid noget at give sig til ombord, og det meste koster ikke ekstra.
Hvilke faciliteter, du finder ombord, varierer fra skib til skib, men alle har swimmingpools og jacuzzis, hvor du kan slappe af og nyde livet, samt fitnesscenter og løbebane til dig, der gerne vil være lidt mere aktiv. Mange skibe har også minigolf og sportsbaner, hvor du kan vise dine færdigheder med kølle og bold.

Derudover arrangeres der også forskellige konkurrencer, quizzer og banko samt undervisning i f.eks. dans. 

Om aftenen kan du overvære flotte forestillinger i skibets imponerende teater, slå dig løs på barernes og diskotekets dansegulv, synge karaoke og meget mere. Ombord findes også et kasino, hvor du kan prøve lykken, men det kræver selvfølgelig en indsats.


Påklædning

Helt generelt er påklædningen ombord meget afslappet, og du kan derfor pakke kufferten, som du ville gøre til en hvilken som helst anden rejse, hvor du tager hensyn til vejret og aktiviteter undervejs.

Der er ingen krav om fine kjoler eller slips og jakkesæt, så om aftenen kan du klæde dig, som du ville på en almindelig pæn restaurant. Det er dog ikke tilladt med badetøj, tanktops og kasketter i restauranten om aftenen, og mænd skal bære langbukser og lukkede sko.


Rygning
Der må kun ryges på de særligt afmærkede områder på dækket. Rygning inde i kahytten er ikke tilladt og vil medføre en bøde, men der må godt ryges på ens egen balkon forudsat, at der benyttes askebæger til både aske og skodder. Dette fås hos kahytspersonalet.


Børneklubber
Alle Costa skibe har særlige lokaler med aktiviteter for børn og teenagere. Aktiviteterne er inddelt i forskellige aldersgrupper, så der er noget for alle. Her findes bl.a. faciliteter til diverse kreative hobbier, legeborde, videofilm og computerspil. Børneklubberne er bemandet med engelsktalende personale.

 

 

 


Særlige behov ombord

Handicapvenlige kahytter
Der findes handikapvenlige kahytter ombord på alle skibene. De har bredere døre og ingen dørtrin og er indrettet med mere gulvplads, så det er lettere at komme rundt i kahytten med en kørestol.
Der er flere elevatorer på samtlige dæk, således du kan komme rundt uden at skulle benytte trapper. Ligeledes er der flere steder på skibet - bl.a. i teateret - særligt reserverede pladser for kørestolsbrugere.

Rollator
Har du behov for en rollator ombord, skal du selv medbringe denne. Når den ikke er i brug skal den opbevares inde i kahytten. Dette gælder også for kørestole.

Allergier
Lider du af en form for fødevareallergi - f.eks. glutenallergi - anbefales du at gøre tjeneren opmærksom på dette den første aften. Restaurantens menukort og skilte i buffeten markerer de mest gængse allergener, så det er enkelt at undgå disse. Er du i tvivl, kan du spørge tjeneren.

Graviditet
Gravide kan tage på krydstogt, så længe rejsen er afsluttet inden graviditetens 24. uge. Lægeerklæring, hvoraf det fremgår, hvor langt i graviditeten du er, samt at du er egnet til at rejse, skal medbringes. Lægeerklæringen skal være på engelsk. 


Service charge

Service charge - eller populært sagt drikkepenge - er obligatorisk, og der er en fast daglig takst afhængig af alder.

 • Voksne fra 15 år: 11 € pr. person pr. dag
 • Børn 4-14 år: 6 € pr. person pr. dag
 • Børn under 4 år: Betaler ikke service charge

Beløbet bliver automatisk lagt på din kahytsregning ombord, hvis ikke du vælger at betale det hjemmefra.


Golf & Cruise

Er golf også den perfekte sport for dig? Hvorfor så ikke kombinere dette med et krydstogt i Middelhavet eller Emiraterne? Costa Cruises har lanceret denne nye ferieform - Golf & Cruise - dedikeret til golfentusiasterne. På bare én uge har du mulighed for at spille på flere af Europas mest prestigefyldte golfbaner, opleve flere spændende byer og nyde livet ombord på et lækkert krydstogtskib.

Med skønne strande, kulturelle byer og æstetisk natur er der også masser at give sig til uden for greenen. Skibet ligger i havn i 10 timer, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse i de forskellige byer. Ombord er der som altid også masser af underholdning. Nyd poolen og den forrygende spa-afdeling. Slap af i et af de mange lounge-områder eller få nye smagsoplevelser i restauranterne. Du finder alt lige fra pizzeria og Aperol Spritz Bar til Archipelago Restauranten. På denne restaurant er menuerne kreeret af nogle af verdens dygtigste kokke - Bruno Barbieri, Héléne Darroze og Ángel León.

Der er dedikeret to skibe til disse kombinationsrejser. I Middelhavet sejler Costa Toscana, mens krydstogtet i Emiraterne er med Costa Toscana.

Golfbaner i Middelhavet

 • Mallorca: Golf Son Gual + T-Golf Calvia*
 • Barcelona: Golf Terramar Sitges + Golf El Prat
 • Rom: Marco Simone* + Roma Acquasanta
 • Marseille: Bastide La Saletta + Sainte Baume
 • Savona: Garlanda Golf + Sant´Anna Golf
   

Ved grupper på 7+ personer er der yderligere baner at vælge mellem:

 • Mallorca: Golf Alcanada* + Golf Son Quint + Son Muntaner + Son Vida
 • Barcelona: Club De Golf De Vallromanes + Golf Club De Barcelona + PGA Catalunya Golf*
 • Rom: Argentario Golf Resort* + Golf Castelgandolfo + Golf Nazionale + Golf Olgiata + Terre Dei Consoli
 • Marseille: Golf d'Aix en Provence + Golf d'Aix Marseille

Golfbaner markeret med * er premium baner som har tillæg.
- På individuel basis er tillægget 150 € pr. premium bane
- På gruppebasis (over 4 pers.) er tillægget 100 € for én premium bane, 150 € for 2 premium baner og 200 € for 3 premium baner.

 

PRISER FOR GOLFPAKKE I MIDDELHAVET
  Pris pr. person ved...   Birdie (3 baner)   Birdie + Buggy   Eagle (4 baner)   Eagle + Buggy
  1 - 6 personer   8.250 ,-   Buggy inkluderet hvis ledig  10.500,-   Buggy inkluderet hvis ledig
  7 -10 personer   7.650 ,-   7.650 ,-   8.900 ,-   9.900 ,-

Kontakt os for tilbud på større grupper.
Priserne er ekskl. selve krydstogtet og fly t/r

 

Golfbaner i Emiraterne

 • Dubai: The Els Club + The Montgomerie Golf + Dubai Hills Golf + Trump International Golf + Emirates Golf Club (Faldo Course) + Jumeirah Golf Estate (Earth)* + Emirates Golf Club (Majlis)*
 • Abu Dhabi: Abu Dhabi Golf Club + Yas Links Golf Club + Yas Acres Golf Club + Saadiyat Golf Club
 • Muscat: Almoui Golf Club + Ghala Golf Club
 • Doha: Doha Golf Club + Education City Golf Club*

Golfbaner markeret med * er premium baner, som har et tillæg på 100 € pr. person.

PRISER FOR GOLFPAKKE I EMIRATERNE
  Pris pr. person ved...   Birdie (3 baner)   Eagle (4 baner)
  1 - 7 personer   Ikke muligt   Ikke muligt
  8 - 14 personer   7.990,-   10.240,-
 15 - 19 personer   7.590,-     9.840,-
 + 20 personer   7.290,-     9.540,-

Priserne er ekskl. selve krydstogtet og fly t/r

Golfpakkerne er inkl. 3/4 greenfee, transfer til og fra banerne, snackkit til hver runde, lille velkomstpakke i kahytten samt at Costa tager sig af din golfbag, som også er forsikret (op til 3.000 €).


Costa App

Costa appen er gratis og kan downloades inden afrejse. Den gør livet ombord endnu lettere, ligesom du vil kunne forberede mange ting inden krydstogtets start.

Med Costa appen kan du hjemmefra finde diverse praktiske informationer om dit krydstogt, se de forskellige restauranter ombord samt udflugter. Når du er ombord på skibet, kan du anvende appen uden at have en internetpakke. Du vil her kunne chatte med dine medrejsende, følge skibets sejlrute og se det daglige aktivitetsprogram samt følge med i dine udgifter ombord. Det er også muligt at bestille udflugter, hvis du ikke har gjort det hjemmefra.


C Club

C Club er Costa Cruises' loyalitetsprogram, hvor du kan optjene rabatter og andre fordele.

Alle over 18 år kan blive medlem af denne klub, og der er fordele at få ombord allerede på første krydstogt efter tilmelding. Du kan tilmelde dig her.

Der findes fem niveauer af medlemskab, og du avancerer ved at indsamle point for de krydstogter du gennemfører med Costa. F.eks. giver en uges krydstogt i en balkonkahyt 2.100 point, mens du får 2 point for hver euro, du bruger ombord.

 • Blue.
  Startniveauet ved tilmelding. Du opnår bl.a. disse fordele:
  5% rabat på udvalgte krydstogter
  Op til 25% rabat på ekstra udflugter ud over My Exploration pakken 
  Op til 50% rabat på bestemte services ombord så som specialretter og -restauranter
 • Bronze.
  Fra 1 point opnår du yderligere bl.a. disse fordele:
  10% rabat på udvalgte krydstogter
  Fri opgradering til en højere kahytskategori på ekstra krydstogter, der overstiger antallet af krydstogter foretaget det foregående år, såfremt der bookes All Inclusive eller Super All Inclusive
 • Silver.
  Fra 5.001 point opnår du yderligere bl.a. disse fordele:
  15% rabat på udvalgte krydstogter
  Prosecco i kahytten på afrejsedagen
 • Gold.
  Fra 30.001 point opnår du yderligere bl.a. disse fordele:
  20% rabat på udvalgte krydstogter
  Fri opgradering til en højest tilgængelige kahytskategori på ekstra krydstogter, der overstiger antallet af krydstogter foretaget det foregående år, såfremt der bookes All Inclusive og minimum en udvendig kahyt
  Priority boarding og afstigning
  VIP party ombord
  Badekåbe og tøfler i kahytten
  Besøg på broen og backstage ved teateret
 • Platinum.
  Fra 140.001 point opnår du yderligere bl.a. disse fordele:
  Priority boarding og afstigning med sen checkout
  Massage eller anden spa-behandling
  Pudemenu

Point er gyldige i 3 år, hvorefter de fjernes fra din pointsaldo.


Hvorfor vælge Costa Cruises

Costa Cruises er kendt som et meget familievenligt rederi, hvor der er mange aktiviteter og faciliteter ombord for alle aldersgrupper. Dertil kommer de særlige børne- og ungdomsklubber. Costa Cruises er derfor ideelt til familieferien, hvor I rejser flere generationer sammen.

Hos Costa Cruises får du rigtig god valuta for pengene.

Kampagner lige nu
Costa Logo
Rabat på My Cruise All Inclusive
Spar på drikkepakken Costa Cruise tilbyder en rabatteret pris på deres MY CRUISR ALL INCLUSIVE drikkepakke, såfremt man er klar til at bestille den samme med købet af krydstogtet. Bestilles den sen...
B3fa36d4 B0ed 48C5 A991 924C48685469 Costa LNG Side Perspective

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat

Alle skibe (10)

Costa Toscana
Costa Toscana
Excellence Class
Costa Cruises
Costa Smeralda
Costa Smeralda
Excellence Class
Costa Cruises
Costa Fascinosa
Costa Fascinosa
Pacifica Class
Costa Cruises
Costa Favolosa
Costa Favolosa
Pacifica Class
Costa Cruises
Costa Pacifica
Costa Pacifica
Pacifica Class
Costa Cruises
Costa Fortuna
Costa Fortuna
Fortuna Class
Costa Cruises
Costa Deliziosa
Costa Deliziosa
Luminosa Class
Costa Cruises
Costa Diadema
Costa Diadema
Diadema Class
Costa Cruises
Costa Firenze
Costa Firenze
Vista Class
Costa Cruises
Costa Serena
Costa Serena
Pacifica Class
Costa Cruises

Krydstogtrejser med Costa Cruises

Last minute
7 nætter 24/07/2024 - 31/07/2024
Middelhavet fra Napoli med Costa Smeralda
Ring for pris
Last minute
7 nætter 25/07/2024 - 01/08/2024
Middelhavet fra Palma de Mallorca med Costa Pacifica
7.568,-
Fra pris
Last minute
7 nætter 25/07/2024 - 01/08/2024
Middelhavet fra Civitavecchia - Rom med Costa Smeralda
7.193,-
Fra pris
Last minute
7 nætter 25/07/2024 - 01/08/2024
Middelhavet fra Sicilien - Palermo med Costa Toscana
Ring for pris
Last minute
7 nætter 26/07/2024 - 02/08/2024
Nordkap & Norske fjorde fra Kiel med Costa Diadema
Ring for pris
Last minute
7 nætter 26/07/2024 - 02/08/2024
Middelhavet fra Valencia med Costa Pacifica
7.493,-
Fra pris
Last minute
7 nætter 26/07/2024 - 02/08/2024
Middelhavet fra Genova med Costa Smeralda
7.793,-
Fra pris
Last minute
7 nætter 26/07/2024 - 02/08/2024
Middelhavet fra Civitavecchia - Rom med Costa Toscana
8.093,-
Fra pris
Last minute
7 nætter 26/07/2024 - 02/08/2024
Middelhavet fra Athen med Costa Fortuna
8.693,-
Fra pris
Last minute
7 nætter 26/07/2024 - 02/08/2024
Middelhavet fra La Valletta med Costa Fascinosa
Ring for pris
Last minute
7 nætter 27/07/2024 - 03/08/2024
Middelhavet fra Savona med Costa Toscana
8.393,-
Fra pris
Last minute
7 nætter 27/07/2024 - 03/08/2024
Middelhavet fra Sicilien - Catania med Costa Fascinosa
7.568,-
Fra pris