København Kongens Nytorv
Danmarks smukke hovedstad

København

København Børsen Dag
Danmarks smukke hovedstad

København

København Natur Ved Kastellet
Danmarks smukke hovedstad

København

København Tivoli Haven Nat
Danmarks smukke hovedstad

København

København Nyhavn Dag
Danmarks smukke hovedstad

København

Krydstogt fra København

Start dit krydstogt fra København - så bliver det ikke nemmere... Hvert år i sommerhalvåret er Københavns krydstogtshavn forgyldt med en mængde af krydstogtsafgange. Mest populære er turene til de norske fjorde skarpt forfulgt af kulturelle sejlture til landene i Østersøen. Se med herunder for ruter....

Kongens Nytorv og Strøget

Lad dig forføre af Københavns hjerte, hvor kulturel pragt og moderne charme forenes. Oplev Strøget, den livlige gågade med butikker og caféer, der lokker med en international atmosfære og shopping i verdensklase. 

Midt på Strøget ligger Danmarks mest berømte springvand - Storkespringvandet. I juni når studenterne springer ud, er der tradition for at fejre sin studentereksamen ved at danse omkring Storkespringvandet.

For enden af Strøget ligger elegante Kongens Nytorv med al sin pragt. Et ikonisk mødested præget af majestætiske bygninger og kulturelle begivenheder. Mest berømt af disse er det Kongelige Teater efterfulgt at det 5* luksushotel d'Angleterre.

Kongehuset og Amalienborg

Oplev Danmarks kongelige juvel midt i hjertet af København - Amalienborg. En fortryllende arkitektonisk perle fra år 1760 omgivet af de stolte danske garder, der vogter over kongehuset med imponerende ynde. Lad dig forføre af historiens vingesus, når du besøger denne kongelige skat, hvor elegance og tradition smelter sammen. Gå ikke glip af muligheden for at se Danmarks kongelige arv på nærmeste hold.

De københavnske slotte

Mystik og romantik forenes på fortryllende vis på Rosenborg Slot. Dette historiske pragtbyggeri, gemt midt i København, åbner døren til en oplevelse af kongelige skatte og eventyrlige hemmeligheder. Når du træder ind i slottets eventyrlige sale fra forgangne tider, vil du betages af dets elegance og historiens magiske sus, der væver sig gennem hvert rum. Her kan du se de danske kronjuveler - heriblandt Christian IV's krone. 

Christiansborg er et imponerende bygningskompleks i København. Det tjener som sæde for landets tre magtgrene: Folketinget, Statsministeriet og Højesteret. Bygget på ruinerne af tidligere slotte har Christiansborg en rig historie og spiller en central rolle i dansk politik. Besøgende kan udforske de imponerende sale og udsigten fra tårnet, mens de lærer om Danmarks politiske system og historie.

Operahuset

Med sit skulpturelle raffinerede design og spektakulære beliggenhed ved vandet er operahuset et sandt vidunder. Dets glitrende glasfacade fanger solens stråler, mens det bølgende tag synes at smelte sammen med den omkringliggende havnefront. Indenfor åbenbarer sig en verden af elegance og kreativitet, hvor musik og kunst forenes i en uforglemmelig oplevelse. Året rundt kan der opleves forestilinger af høj klasse.

 

Fristaden Christiania

Christiania er en unik og kontroversiel fristad i København. Grundlagt i 1971, fungerer det som et socialt eksperiment og selvstyrende samfund. Området er kendt for sin alternative livsstil, farverige huse og kunstneriske miljø. Dog har Christiania også været genstand for juridiske stridigheder og politisk debat - blandt andet grundet deres egen interne samfundsstruktur. Christiania er bilfri, og området har kun smalle stier og cykelstier til beboere og besøgende. Besøgende kan udforske området, opleve kunstværker og nyde den afslappede frie atmosfære.

Nyhavn - farverig og charmerende

Nyhavn i København er som et romantisk postkort fra fortiden. Dette charmerende havneområde oser af historie og eventyr med farverige bygninger og gamle sejlskibe, der spejler sig i det rolige vand. Her kan du nyde kulinariske oplevelser på de hyggelige fortovscaféer, shoppe i butikkerne eller nyde en smuk kanalrundfart. 

Magi i Tivolis smukke have

I midten af København oplever du en fortryllende verden af sjov og eventyr - Tivoli. Her kan du lade dig fortrylle af suset fra karrusellerne, de farverige lysshows og de fantastiske kulinariske oplevelser. Tivoli er stedet, hvor glæde og spænding smelter sammen i en enestående atmosfære, der trækker dig ind i et eventyr, du aldrig vil glemme. I takt med årstider, mærkedage og begivenheder vil Tivoli være smukt dekoreret for en fuldendt oplevelse.