Ao Nang Strand

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål


Hvad er et krydstogt?

Et krydstogt er den perfekte kombination af oplevelser, afslapning og frihed. I stedet for at begrænse din ferie til en enkelt destination, kan du kombinere flere rejsemål – og samtidig udnytte transporttiden bedst muligt.

Du sejler fra by til by ombord på et flydende luksushotel, hvor både helpension, underholdning og aktiviteter er inkluderet. Ombord på skibet sætter du selv dagsordenen. Er du ude efter maksimal afslapning, sjove aktiviteter, ekstraordinære restaurantbesøg eller underholdning i topklasse?

Næsten hver dag lægger skibet til i en ny havn, som venter på at blive udforsket. Hop af skibet og slå dig løs på egen hånd, eller deltag i en af rederiets udflugter. Du kan selvfølgelig også vælge at blive på skibet og udnytte alle dets faciliteter i fred og ro.

Til aften sejler skibet videre mod en ny destination. Imens kan du nyde udsøgt mad og god underholdning, før en ny dag med spændende oplevelser venter forude.


Skal jeg købe drikkepakke sammen med krydstogtet?

Du kan altid føje tilkøb til dit krydstogt, og behøver altså ikke at tage stilling til drikkepakker og lignende allerede ved bestilling.

Når du har købt et krydstogt kan du logge på rederiets hjemmeside og se udvalget af drikkepakker, spabehandlinger, udflugter og middage i specialrestauranter etc. Du har herinde selv mulighed for at tilkøbe de ønskede ting.

Du skal være opmærksom på at der af og til er kampagner på krydstogter, der kræver at drikkevarepakken købes med, for at opnå den rabatterede pris.

Vi kan som regel tilføje drikkepakke og lignende til dit krydstogt, men det er ikke alle ting som vi har adgang til i vores system. Har du brug for hjælp, kan du altid henvende dig til os.