Barcelona Sunsetvue Medbjergbane
Middelhavet

Barcelona

1920X1080 Gibraltaraben
Middelhavet

Gibraltar

1920X1080 Marseille Klipper
Middelhavet

Marseille

1920X1080 Genova Il Roseto
Middelhavet

Genova

1920X1080 Toscana Firenze
Middelhavet

Livorno

1920X1080 Rom Vatikan
Middelhavet

Civitavecchia - Rom

1920X1080 Napoli Med Vesuv
Middelhavet

Napoli

1920X1080 Santorini Smuka
Middelhavet

Santorini

1920X1080 Istanbul Hagia Sophia
Middelhavet

Istanbul

1920X1080 Mykonos Icruise Ndsejling
Middelhavet

Mykonos

1920X1080 Athen Akropolis
Middelhavet

Athen

1920X1080 Kotor Bay
Middelhavet

Kotor

1920X1080 Corfu
Middelhavet

Korfu

1920X1080 Taormina San Giuseppe Church
Middelhavet

Sicilien - Messina

21 nætter Se rejseplan
Sun Princess Læs om skibet
Kontakt

Rejseplan

22. juni - 13. juli

Dag 1 Spanien, Barcelona
Barcelona

Barcelona Spanien

Afgang: 17:00

Barcelona - en charmerende metropol og hovedstad i det katalanske Nordspanien. Byen er en sand perle hvor historie og nutid forenes i perfekt harmoni. Særligt Gaudís fascinerende mesterværker som La Sagrada Família og Park Güell, tager enhver med storm. Byen stråler af kulturel rigdom med kunstgallerier, museer og et livligt gademiljø. De gyldne sandstrande langs kysten og den fortryllende gotiske kvarter skaber en atmosfære, der indfanger hjertet og sindet. Barcelona er ikke blot en by, det er en oplevelse.


Dag 2 På havet

At Sea


Dag 3 England, Gibraltar
Gibraltar

Gibraltar England

Ankomst: 07:00 Afgang: 16:00

Gibraltar er en britisk oversøisk territorium, er en enestående perle beliggende ved Middelhavets sydlige indgang. Denne ikoniske klippehalvø er kendt for sin imponerende natur med Gibraltar-klippen, der dominerer horisonten. Byen har en rig historie som et strategisk militært punkt og et internationalt handelscenter. Den unikke kulturelle blanding af britisk og spansk indflydelse skaber en unik atmosfære i Gibraltar. Besøgende kan udforske historiske fæstninger, se vilde berberaber og nyde en spektakulær udsigt over Afrika på klare dage. Gibraltar er en destination, der tilbyder en fascinerende kombination af historie, natur og kultur.


Dag 4 På havet

At Sea


Dag 5 Frankrig, Marseille
Marseille

Marseille Frankrig

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Marseille, en fascinerende havneby i det sydlige Frankrig, imponerer besøgende med sin maritime skønhed og kulturelle rigdom. Byen er kendt for sin historiske arv og den pulserende atmosfære. Udforsk lokale seværdigheder som Basilique Notre-Dame de la Garde og Vieux-Port, og nyd autentisk fransk køkken med lækre retter som bouillabaisse og ratatouille. Marseille tilbyder en harmonisk blanding af kultur og havn, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske det bedste af det sydfranske kystliv og fordybe sig i historie og kultur.


Dag 6 Italien, Genova
Genova

Genova Italien

Ankomst: 08:00 Afgang: 20:00

Genoa er beliggende ved den maleriske Liguriske havkyst i Italien, er en by med en fascinerende historie og kulturel rigdom. Dens gamle havn, en af Middelhavets største, har tjent som et vigtigt knudepunkt for handel i århundreder. Byen er kendt for sin charmerende gamle bydel med smalle brostensbelagte gader, farverige bygninger og imponerende paladser. Genoa er også fødestedet for opdagelsesrejsende Christopher Columbus og byder på et væld af museer, kunstgallerier og en levende kulinarisk scene med lækker ligurisk mad. Med sin unikke blanding af historie, kultur og skønhed er Genoa en uimodståelig destination i Italien.


Dag 7 Italien, Livorno
Livorno

Livorno Italien

Ankomst: 07:00 Afgang: 19:00

Livorno, en kystby i det vestlige Italien, fortryller besøgende med sin maritime charme og historiske betydning. Byen er kendt for sin smukke havnepromenade og de historiske bygninger omkring Piazza della Repubblica. Nyd autentiske italienske kulinariske oplevelser med lækre retter som cacciucco og Livorno-fiskesuppe. Man kan fra Livorno nemt fromme til fantastiske Firenze eller smukke Pisa. 


Dag 8 Italien, Civitavecchia - Rom
Civitavecchia - Rom

Civitavecchia - Rom Italien

Ankomst: 06:00 Afgang: 18:00

Som krydstogtsgæst ankommer man til  havnebyen Civitavecchia - porten til Rom - beliggede 65 km inde i landet. Rom er som en fortryllende rejse gennem fortiden, hvor de små kringlede gader emmer af historiske vingesus. Snart passere man Trevi Fontænen og Pantheon mens der nydes  en frisk espresso. Videre går det til Den Spanske Trappe og de mondæne shoppinggader. Hurtigt kan scenen skifte og foran dig ligger Colloseum med Forum Romanum lige overfor. Eller Vatikanstaten med Peterskirken og det Sixtinske af Michelangelo. Dette er kun begyndelsen...


Dag 9 Italien, Napoli
Napoli

Napoli Italien

Ankomst: 07:00 Afgang: 19:00

Napoli er en perle i det sydlige Italien, som er en by, der oser af historie, kultur og charme. Berømt for sin enestående beliggenhed ved Middelhavets kyst, byder Napoli på smukke udsigter over havet og de majestætiske Vesuv. Byen er kendt for sin rige kulinariske arv, hvor autentisk pizza og saftige pasta retter stjæler hjertet på enhver besøgende. Napoli er også hjemsted for en skattekiste af historiske skatte, herunder UNESCO-verdensarvsteder og fascinerende museer, der vidner om byens imponerende fortid og kulturelle betydning.


Dag 10 På havet

At Sea


Dag 11 Grækenland, Santorini
Santorini

Santorini Grækenland

Ankomst: 09:00 Afgang: 22:00

Santorini, en af de mest ikoniske græske øer, er kendt for sin betagende naturskønhed og unikke arkitektur. De karakteristiske hvide bygninger med blå kupler, der kigger ud over det azurblå Ægæiske Hav, skaber et idyllisk og malerisk landskab. Øen har også en rig historie, der kan udforskes i de antikke ruiner, herunder den mytiske by Akrotiri, begravet under vulkansk aske i århundreder. Santorini er berømt for sin storslåede solnedgange, der kan nydes fra byen Oia. Besøgende kan også forkæle sig selv med lækre græske retter og udforske de smukke strande og krystalklart vand. Santorini er en uforglemmelig destination for afslapning og romantik.


Dag 12 På havet

At Sea


Dag 13 Tyrkiet, Istanbul
Istanbul

Istanbul Tyrkiet

Ankomst: 07:00 Afgang: 17:00

Istanbul, Tyrkiets storslåede bro mellem Europa og Asien, er en by af utallige lag historie, kultur og skønhed. Den imponerende skyline kombinerer minareter og moderne skyskrabere.

Besøg den gamle bydel, Sultanahmet, hvor du finder historiske skatte som Hagia Sophia og Den Blå Moské. Udforsk de livlige basarer, nyd autentiske tyrkiske retter, og tag en sejltur på Bosporusstrædet.

Istanbul er en by, hvor Øst møder Vest, og hvor den antikke og nutidige verden smelter sammen i en fascinerende blanding.


Dag 14 Grækenland, Mykonos
Mykonos

Mykonos Grækenland

Ankomst: 12:00 Afgang: 21:00

Mykonos, perlen i Det Ægæiske Hav, byder besøgende velkommen med sit maleriske ø-landskab og krystalklare farvande. Denne græske ø er kendt for sine charmerende hvide bygninger med blå kupler, snoede gader og livlige natteliv. Udforsk lokale seværdigheder som det ikoniske Petros of Mykonos og vindmøllerne i Mykonos Town. Nyd autentisk græsk mad med retter som moussaka og souvlaki. Mykonos inviterer dig til at fordype dig i det græske ø-liv og nyde paradiset ved Det Ægæiske Hav.


Dag 15 Grækenland, Athen
Athen

Athen Grækenland

Ankomst: 06:00 Afgang: 19:00

Krydstogtshavnen hedder Pireus. Herfra er der 12 km til Grækenlands hovedstad. Landets  historiske hjerte, er en by fyldt med antikke skatte og en levende kulturarv. Fra Akropolis' majestætiske ruiner til det livlige Plaka-kvarter, tilbyder Athen en blanding af gamle og moderne oplevelser. Udforsk verdensberømte museer som Det Nationale Arkæologiske Museum og smag på autentisk græsk mad i lokale taverner. Byens sjæl pulserer med historie, og dens gæstfrihed er uovertruffen. 


Dag 16 På havet

At Sea


Dag 17 Montenegro, Kotor
Kotor

Kotor Montenegro

Ankomst: 07:00 Afgang: 18:00

Kotor, en malerisk by i Montenegro, byder besøgende velkommen med sin betagende naturskønhed og imponerende historie. Byen er kendt for sin unikke beliggenhed ved foden af de høje bjerge og ved Kotor-bugten, som er omgivet af middelalderlige mure. Udforsk de lokale kulturelle skatte som Kotor-katedralen og de brostensbelagte gader, og nyd det montenegrinske køkken med lokale delikatesser. Kotor tilbyder en harmonisk blanding af historie og natur, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske Montenegros skønhed og rige kulturarv.


Dag 18 Grækenland, Korfu
Korfu

Korfu Grækenland

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Forkæl dig selv med en tur til Korfu, og du vil opleve den uforglemmelige spænding ved at sejle til en af ​​Grækenlands smukkeste øer. Byen Korfu skylder meget af sin charme til den vidunderlige gamle bydel, en gammel bydel lavet af smalle, brostensbelagte gyder med caféer og håndværkerbutikker. En labyrint at fortabe sig i, og hvor hvert eneste syn vil være et uudsletteligt minde om dit krydstogt til Korfu. I den gamle by, besat med venetianske arkitektoniske påvirkninger, men bedst repræsenteret i Campiello-distriktet, gå ikke glip af en udflugt til 1500-tallets fæstning, der står på en klippeudsigt med udsigt over havet. For foden af ​​den gamle bydel ligger den smukke Spianada, engang en venetiansk paradeplads, nu en grøn byplads med udsigt over Museum of Asian Art.

Under et Middelhav krydstogt ankommer du til havnen på Korfu, Neo Limani, som ligger få minutters gang fra byens centrum, og derfor et hurtigt hop fra kajen. Indgangen til byen ligger ved foden af ​​den nye fæstning. På dette tidspunkt kan du ved at stoppe ved Korfu vandre rundt i de smalle gader med turistbutikker. Fuldend din rundvisning på øen med total fordybelse i det frodige grønne område: oliventræer, appelsintræer, cypresser samt kulturelle begivenheder i hjertet af den befæstede by er normen!


Dag 19 Italien, Sicilien - Messina
Sicilien - Messina

Sicilien - Messina Italien

Ankomst: 09:00 Afgang: 18:00

Messina, en charmerende by på Sicilien, Italien, imponerer besøgende med sin rige kulturarv og naturskønhed. Byen er kendt for sin imponerende arkitektur og enestående udsigt over Middelhavet. Udforsk lokale seværdigheder som Messina Katedralen og Fontana di Orione og nyd autentisk siciliansk køkken med delikatesser som arancini og cannoli. Messina tilbyder en harmonisk blanding af historie og skønhed.


Dag 20 Italien, Napoli
Napoli

Napoli Italien

Ankomst: 07:00 Afgang: 19:00

Napoli er en perle i det sydlige Italien, som er en by, der oser af historie, kultur og charme. Berømt for sin enestående beliggenhed ved Middelhavets kyst, byder Napoli på smukke udsigter over havet og de majestætiske Vesuv. Byen er kendt for sin rige kulinariske arv, hvor autentisk pizza og saftige pasta retter stjæler hjertet på enhver besøgende. Napoli er også hjemsted for en skattekiste af historiske skatte, herunder UNESCO-verdensarvsteder og fascinerende museer, der vidner om byens imponerende fortid og kulturelle betydning.


Dag 21 På havet

At Sea


Dag 22 Spanien, Barcelona
Barcelona

Barcelona Spanien

Ankomst: 06:00

Barcelona - en charmerende metropol og hovedstad i det katalanske Nordspanien. Byen er en sand perle hvor historie og nutid forenes i perfekt harmoni. Særligt Gaudís fascinerende mesterværker som La Sagrada Família og Park Güell, tager enhver med storm. Byen stråler af kulturel rigdom med kunstgallerier, museer og et livligt gademiljø. De gyldne sandstrande langs kysten og den fortryllende gotiske kvarter skaber en atmosfære, der indfanger hjertet og sindet. Barcelona er ikke blot en by, det er en oplevelse.

2024
Søsat
5.189
Passagerer
1.547
Besætning

Sun Princess

Princess Cruises

Om skibet

Sun Princess er et imponerende krydstogtskib, der tilhører Princess Cruises-flåden. Dette elegante skib er kendt for sin luksuriøse atmosfære og førsteklasses faciliteter.

Med en længde på omkring 261 meter og en kapacitet på over 2.000 passagerer tilbyder Sun Princess en behagelig rejseoplevelse til en bred vifte af destinationer.

Ombord på Sun Princess

Ombord på Sun Princess finder du et væld af aktiviteter og underholdning, herunder flere restauranter, barer, et teater, kasino og spa. Skibets solrige dæk byder på pools, boblebade og sportsfaciliteter, hvilket giver dig mulighed for at slappe af og nyde udsigten under rejsen.

Sun Princess tilbyder spændende udflugter og kulturelle oplevelser. Med sit erfarne besætningshold og moderne design er Sun Princess en favorit blandt krydstogtrejsende, der søger komfort og elegance på deres rejse til spændende destinationer rundt om i verden.


Underholdning (5)
Dance Club Princess Theatre Rendez-Vous Stjerneskud Show Lounges

Mad og drikke (16)
24-timers Buffet Bistro 24-timers roomservice Atrium Bar Horizon Court Ice Cream Bar Patisserie Pizzeria Poolside Grill Regency Dining Room Sabatini’s Italian restaurant Sterling Steakhouse Trident Grill Ultimate Balcony Dining Wheelhouse Bar Wine & Caviar Bar Wine bar

Fitness (5)
Basketball Ocean View Gymnasium Sports Court Volleyball Yoga

Øvrige (6)
Boutique Business Center Duty-free shop Fremtidens krydstogtsalg ScholarShip@Sea Wrap Around Promenade Deck

Rekreative (7)
Kortrum Bibliotek Natklub Udendørs pool Paddle Tennis Shuffle Board Sportsbaner

Afslapning (3)
Lotus Spa Spa Spabad

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig Ring for pris
Udvendig
Udvendig Ring for pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon Ring for pris
Suite
Suite Ring for pris

Kahytstyper

IF - Indvendig
IF - Indvendig

Ca. 12 til 13 kvadratmeter Komfortabel dronning eller et par enkeltsenge Køleskab Fladskærms-tv Eget badeværelse med bruser 100% bomuld, linned med højt trådantal Gratis 24-timers roomservice Rummeligt skab Skrivebord med stol Hårtørrer og toiletartikler Digital sikkerhed

16
ID - Indvendig
ID - Indvendig

Ca. 12 til 13 kvadratmeter Komfortabel dronning eller et par enkeltsenge Køleskab Fladskærms-tv Eget badeværelse med bruser 100% bomuld, linned med højt trådantal Gratis 24-timers roomservice Rummeligt skab Skrivebord med stol Hårtørrer og toiletartikler Digital sikkerhed

15
IA - Indvendig
IA - Indvendig

Ca. 12 til 13 kvadratmeter Komfortabel dronning eller et par enkeltsenge Køleskab Fladskærms-tv Eget badeværelse med bruser 100% bomuld, linned med højt trådantal Gratis 24-timers roomservice Rummeligt skab Skrivebord med stol Hårtørrer og toiletartikler Digital sikkerhed

10
IE - Indvendig
IE - Indvendig

Ca. 12 til 13 kvadratmeter Komfortabel dronning eller et par enkeltsenge Køleskab Fladskærms-tv Eget badeværelse med bruser 100% bomuld, linned med højt trådantal Gratis 24-timers roomservice Rummeligt skab Skrivebord med stol Hårtørrer og toiletartikler Digital sikkerhed

10
IS - Indvendig Single
IS - Indvendig Single

The Reserve Collection Mini-Suite features a seating area with sofa bed, balcony, and bathroom with shower. Enjoy Reserve Collection suite upgrades and benefits. An interior is the perfect place to recharge your batteries. Our most affordable option, these staterooms feature two twin beds or a queen-size bed and the basic amenities you expect, from flat-panel TV to in-room refrigerator. Comfortable queen or pair of twin beds. Refrigerator Flat-panel television Private bathroom with shower 100% cotton, high-thread count linens Complimentary 24-hour room service. Spacious closet Desk with chair Hair dryer & bathroom amenities Digital security safe

10
IC - Indvendig
IC - Indvendig

Ca. 12 til 13 kvadratmeter Komfortabel dronning eller et par enkeltsenge Køleskab Fladskærms-tv Eget badeværelse med bruser 100% bomuld, linned med højt trådantal Gratis 24-timers roomservice Rummeligt skab Skrivebord med stol Hårtørrer og toiletartikler Digital sikkerhed

9
IB - Indvendig
IB - Indvendig

Ca. 12 til 13 kvadratmeter Komfortabel dronning eller et par enkeltsenge Køleskab Fladskærms-tv Eget badeværelse med bruser 100% bomuld, linned med højt trådantal Gratis 24-timers roomservice Rummeligt skab Skrivebord med stol Hårtørrer og toiletartikler Digital sikkerhed

5
O5 - Premium havudsigt
O5 - Premium havudsigt

Ca. 212 kvm. Fantastisk havudsigt vindue Komfortabel dronning eller to enkeltsenge Køleskab Fladskærms-tv Eget badeværelse med bruser 100% bomuld, linned med højt trådantal Gratis 24-timers roomservice Rummeligt skab Skrivebord med stol Hårtørrer og toiletartikler Digital sikkerhed sikker

10
O2 - Premium Havudsigt
O2 - Premium Havudsigt

Ca. 212 kvm. Fantastisk havudsigt vindue Komfortabel dronning eller to enkeltsenge Køleskab Fladskærms-tv Eget badeværelse med bruser 100% bomuld, linned med højt trådantal Gratis 24-timers roomservice Rummeligt skab Skrivebord med stol Hårtørrer og toiletartikler Digital sikkerhed sikker

5
O3 - Premium Havudsigt
O3 - Premium Havudsigt

Ca. 212 kvm. Fantastisk havudsigt vindue Komfortabel dronning eller to enkeltsenge Køleskab Fladskærms-tv Eget badeværelse med bruser 100% bomuld, linned med højt trådantal Gratis 24-timers roomservice Rummeligt skab Skrivebord med stol Hårtørrer og toiletartikler Digital sikkerhed sikker

5
DC - Deluxe balkon
DC - Deluxe balkon

Cirka 21 kvadratmeter, inklusive balkon Balkon med 2 stole og bord Gulv-til-loft glasskydedøre Komfortabel dronning eller et par enkeltsenge Køleskab Fladskærms-tv Eget badeværelse med bruser 100% bomuld, linned med højt trådantal Gratis 24-timers roomservice Rummeligt skab Skrivebord med stol Hårtørrer og toiletartikler

16
D1 - Premium Deluxe Balkon
D1 - Premium Deluxe Balkon

This stateroom provides dramatic views from a premium private balcony, and bathroom with shower. Includes sofa bed. This inspired stateroom offers the added indulgence of a private balcony with well-appointed outdoor furniture and a relaxing view of the scenery that surrounds you, whether a rainbow-colored sunset over the ocean or a new city to explore. It’s also the perfect setting for cocktails before dinner or a leisurely breakfast. Balcony with 2 chairs and table Floor-to-ceiling sliding glass doors Comfortable queen or pair of twin beds Refrigerator Flat-panel television Private bathroom with shower 100% cotton, high-thread count linens Complimentary 24-hour room service Spacious closet Desk with chair Hair dryer & bathroom amenities Digital security safe

10
D2 - Premium Deluxe Balkon
D2 - Premium Deluxe Balkon

This stateroom provides dramatic views from a premium private balcony, and bathroom with shower. Includes sofa bed. This inspired stateroom offers the added indulgence of a private balcony with well-appointed outdoor furniture and a relaxing view of the scenery that surrounds you, whether a rainbow-colored sunset over the ocean or a new city to explore. It’s also the perfect setting for cocktails before dinner or a leisurely breakfast. Balcony with 2 chairs and table Floor-to-ceiling sliding glass doors Comfortable queen or pair of twin beds Refrigerator Flat-panel television Private bathroom with shower 100% cotton, high-thread count linens Complimentary 24-hour room service Spacious closet Desk with chair Hair dryer & bathroom amenities Digital security safe

10
DA - Deluxe balkon
DA - Deluxe balkon

Cirka 21 kvadratmeter, inklusive balkon Balkon med 2 stole og bord Gulv-til-loft glasskydedøre Komfortabel dronning eller et par enkeltsenge Køleskab Fladskærms-tv Eget badeværelse med bruser 100% bomuld, linned med højt trådantal Gratis 24-timers roomservice Rummeligt skab Skrivebord med stol Hårtørrer og toiletartikler

10
DB - Deluxe balkon
DB - Deluxe balkon

Cirka 21 kvadratmeter, inklusive balkon Balkon med 2 stole og bord Gulv-til-loft glasskydedøre Komfortabel dronning eller et par enkeltsenge Køleskab Fladskærms-tv Eget badeværelse med bruser 100% bomuld, linned med højt trådantal Gratis 24-timers roomservice Rummeligt skab Skrivebord med stol Hårtørrer og toiletartikler

10
DD - Deluxe balkon
DD - Deluxe balkon

Cirka 21 kvadratmeter, inklusive balkon Balkon med 2 stole og bord Gulv-til-loft glasskydedøre Komfortabel dronning eller et par enkeltsenge Køleskab Fladskærms-tv Eget badeværelse med bruser 100% bomuld, linned med højt trådantal Gratis 24-timers roomservice Rummeligt skab Skrivebord med stol Hårtørrer og toiletartikler

10
DE - Deluxe balkon  
DE - Deluxe balkon  

Cirka 21 kvadratmeter, inklusive balkon Balkon med 2 stole og bord Gulv-til-loft glasskydedøre Komfortabel dronning eller et par enkeltsenge Køleskab Fladskærms-tv Eget badeværelse med bruser 100% bomuld, linned med højt trådantal Gratis 24-timers roomservice Rummeligt skab Skrivebord med stol Hårtørrer og toiletartikler

10
DF - Deluxe balkon  
DF - Deluxe balkon  

Cirka 21 kvadratmeter, inklusive balkon Balkon med 2 stole og bord Gulv-til-loft glasskydedøre Komfortabel dronning eller et par enkeltsenge Køleskab Fladskærms-tv Eget badeværelse med bruser 100% bomuld, linned med højt trådantal Gratis 24-timers roomservice Rummeligt skab Skrivebord med stol Hårtørrer og toiletartikler

9
DG - Cove Balkon
DG - Cove Balkon

This balcony stateroom provides outstanding views from a private balcony, and bathroom with shower. Includes sofa bed.

6
DH - Cove Balkon
DH - Cove Balkon

This balcony stateroom provides outstanding views from a private balcony, and bathroom with shower. Includes sofa bed.

6
S0 - Signaturen Sky Suite
S0 - Signaturen Sky Suite

Ca. 1.262 kvm, inklusive altan Premium Champagne ved ankomst To fuld flaske bar opsætning & mixere Gratis Princess Fine Vinsmagning Privat shopping concierge Gratis morgenmad og middag med den ultimative balkon Luksus altanmøbler Opholdsstue med sofa til én Master soveværelse med Princess Luxury Bed Privat hovedbadeværelse med badekar og separat regnbruser Rummeligt skab og forfængelighed/skrivebord i soveværelse Opgraderede badekåber og tøfler Luksus toiletartikler Nespresso maskine

16
S4 - Signaturen Penthouse Suite
S4 - Signaturen Penthouse Suite

The Signature Penthouse Suite features a spacious stateroom with balcony, seating area, sofa bed, and a full bath with tub and separate shower. Enjoy Signature upgrades and benefits. In addition to premium stateroom amenities, Signature Collection suites include access to the Signature Restaurant, Signature Lounge and Signature Sun Deck, a private area of the Sanctuary. Approx. 304 to 636 sq. ft., including balcony Luxury balcony furniture 2 floor-to-ceiling sliding glass doors Separate sitting area with sofa bed, chair and 2 tables One complimentary mini-bar setup and free daily bottled water Spacious closet Complimentary laundry and professional cleaning services Complimentary dinner at specialty restaurant on embarkation evening^ Priority reservations for specialty restaurants and shore excursions Priority disembarkation at tender ports Comfortable queen or two twin beds▲ Refrigerator Two flat-panel televisions Special Notes: Signature Penthouse Signature Collection W/sig. Amenities Tub And Sep Shower 100% cotton, high-thread count linens Complimentary 24-hour room service† Desk with chair Hair dryer & fine bathroom amenities Digital security safe

16
Mini-Suite
Mini-Suite

Approximately 303 sq. ft., including balcony Balcony with 2-4 chairs, table and ottoman Bathroom with shower Floor-to-ceiling sliding glass doors Separate sitting area with sofa bed & coffee table Complimentary welcome glass of bubbly on embarkation day Luxury mattress topper and pillows Two flat-panel televisions Comfortable queen or two twin beds▲ Refrigerator 100% cotton, high-thread count linens Spacious closet Desk with chair Hair dryer & bathroom amenities Digital security safe

14
MA - Mini Suite
MA - Mini Suite

Cirka 28 kvadratmeter, inklusive balkon Balkon med 2-4 stole, bord og skammel Badeværelse med bruser Gulv-til-loft glasskydedøre Separat opholdsstue med sovesofa og sofabord Gratis velkomstglas bobler på ombordstigningsdagen Luksus topmadras og puder To fladskærms-tv Komfortabel dronning eller to enkeltsenge Køleskab 100% bomuld, linned med højt trådantal Gratis 24-timers roomservice Rummeligt skab Skrivebord med stol Hårtørrer og toiletartikler Digital sikkerhed sikker

11
S9 - Signaturen Suite
S9 - Signaturen Suite

The Signature Suite features a seating area with sofa bed, balcony, and bathroom with shower. Enjoy Signature upgrades and benefits. In addition to premium stateroom amenities, Signature Collection suites include access to the Signature Restaurant, Signature Lounge and Signature Sun Deck, a private area of the Sanctuary. Approx. 304 to 636 sq. ft., including balcony Luxury balcony furniture 2 floor-to-ceiling sliding glass doors Separate sitting area with sofa bed, chair and 2 tables One complimentary mini-bar setup and free daily bottled water Spacious closet Complimentary laundry and professional cleaning services Complimentary dinner at specialty restaurant on embarkation evening^ Priority reservations for specialty restaurants and shore excursions Priority disembarkation at tender ports Comfortable queen or two twin beds▲ Refrigerator Two flat-panel televisions Special Notes: Shower Only/no Tub With Signature Suite Amenities 100% cotton, high-thread count linens Complimentary 24-hour room service† Desk with chair Hair dryer & fine bathroom amenities Digital security safe

11
CA - Cabana Mini-Suite
CA - Cabana Mini-Suite

This stateroom features a private cabana, a seating area with sofa bed, and bathroom with shower. The Cabana stateroom features a balcony, a private cabana, unique outdoor furniture and an extra-large private lounge space that lets you take in the fresh sea air. Unwind inside with a separate sitting area with sofa bed and premium bathroom amenities. Enjoy Reserve Collection upgrades on select Cabana Mini-Suites. In addition to the great amenities found in all Cabana Mini-Suites, you will receive Reserve Collection upgrades, including access to the Reserve Collection Restaurant. Balcony with 2-4 chairs, table and ottoman Private cabana beside your balcony for an extra-large outdoor lounge space Access to the Cabana Deck, an outdoor lounge space exclusively for Reserve Cabana staterooms Bathroom with shower Floor-to-ceiling sliding glass doors Separate sitting area with sofa bed & coffee table Complimentary welcome glass of bubbly on embarkation day Luxury mattress topper and pillows Two flat-panel televisions Comfortable queen or two twin beds Refrigerator 100% cotton, high-thread count linens Complimentary 24-hour room service Spacious closet Desk with chair Hair dryer & bathroom amenities Digital security safe

10
CB - Cabana Mini-Suite
CB - Cabana Mini-Suite

This stateroom features a private cabana, a seating area with sofa bed, and bathroom with shower. The Cabana stateroom features a balcony, a private cabana, unique outdoor furniture and an extra-large private lounge space that lets you take in the fresh sea air. Unwind inside with a separate sitting area with sofa bed and premium bathroom amenities. Enjoy Reserve Collection upgrades on select Cabana Mini-Suites. In addition to the great amenities found in all Cabana Mini-Suites, you will receive Reserve Collection upgrades, including access to the Reserve Collection Restaurant. Balcony with 2-4 chairs, table and ottoman Private cabana beside your balcony for an extra-large outdoor lounge space Access to the Cabana Deck, an outdoor lounge space exclusively for Reserve Cabana staterooms Bathroom with shower Floor-to-ceiling sliding glass doors Separate sitting area with sofa bed & coffee table Complimentary welcome glass of bubbly on embarkation day Luxury mattress topper and pillows Two flat-panel televisions Comfortable queen or two twin beds Refrigerator 100% cotton, high-thread count linens Complimentary 24-hour room service Spacious closet Desk with chair Hair dryer & bathroom amenities Digital security safe

10
M1 - Reserve Collection Mini-Suite
M1 - Reserve Collection Mini-Suite

The Reserve Collection Mini-Suite features a seating area with sofa bed, balcony, and bathroom with shower. Enjoy Reserve Collection suite upgrades and benefits. A complimentary glass of bubbly isn't the only perk you enjoy when you choose a Mini-Suite. It's substantially larger than a balcony stateroom and includes a separate seating area with sofa bed as well as two flat-panel TVs. Need a little extra space for your family or group? A Mini-Suite is the option for you. Enjoy Reserve Collection upgrades on select Mini-Suites. In addition to the great amenities found in all Mini-Suites, you will receive Reserve Collection upgrades, including access to the Reserve Collection Restaurant. Balcony with 2-4 chairs, table and ottoman Bathroom with shower Floor-to-ceiling sliding glass doors Separate sitting area with sofa bed & coffee table Complimentary welcome glass of bubbly on embarkation day Luxury mattress topper and pillows Two flat-panel televisions Comfortable queen or two twin beds Refrigerator 100% cotton, high-thread count linens Complimentary 24-hour room service Spacious closet Desk with chair Hair dryer & bathroom amenities Digital security safe

10
M2 - Reserve Collection Mini-Suite
M2 - Reserve Collection Mini-Suite

The Reserve Collection Mini-Suite features a seating area with sofa bed, balcony, and bathroom with shower. Enjoy Reserve Collection suite upgrades and benefits. A complimentary glass of bubbly isn't the only perk you enjoy when you choose a Mini-Suite. It's substantially larger than a balcony stateroom and includes a separate seating area with sofa bed as well as two flat-panel TVs. Need a little extra space for your family or group? A Mini-Suite is the option for you. Enjoy Reserve Collection upgrades on select Mini-Suites. In addition to the great amenities found in all Mini-Suites, you will receive Reserve Collection upgrades, including access to the Reserve Collection Restaurant. Balcony with 2-4 chairs, table and ottoman Bathroom with shower Floor-to-ceiling sliding glass doors Separate sitting area with sofa bed & coffee table Complimentary welcome glass of bubbly on embarkation day Luxury mattress topper and pillows Two flat-panel televisions Comfortable queen or two twin beds Refrigerator 100% cotton, high-thread count linens Complimentary 24-hour room service Spacious closet Desk with chair Hair dryer & bathroom amenities Digital security safe

10
MD - Mini Suite
MD - Mini Suite

Cirka 28 kvadratmeter, inklusive balkon Balkon med 2-4 stole, bord og skammel Badeværelse med bruser Gulv-til-loft glasskydedøre Separat opholdsstue med sovesofa og sofabord Gratis velkomstglas bobler på ombordstigningsdagen Luksus topmadras og puder To fladskærms-tv Komfortabel dronning eller to enkeltsenge Køleskab 100% bomuld, linned med højt trådantal Gratis 24-timers roomservice Rummeligt skab Skrivebord med stol Hårtørrer og toiletartikler Digital sikkerhed sikker 100% bomuld, linned med højt trådantal Gratis 24-timers roomservice Rummeligt skab Skrivebord med stol Hårtørrer og toiletartikler Digital sikkerhed sikker

10
S2 - Signaturen Ejer Suite
S2 - Signaturen Ejer Suite

The Signature Owner's Suite features an expansive stateroom, oversized balcony, and a full bath with tub and separate shower. Enjoy Signature upgrades and benefits. Surrounding you with deluxe accommodations, a spacious Signature Penthouse Suite with balcony includes all the amenities of our Signature Collection, including access to the Signature Restaurant, Signature Lounge and Signature Sun Deck, a private area of The Sanctuary. Enjoy more living space, a separate seating area with sofa bed, enhanced amenities that range from priority embarkation and disembarkation to a complimentary mini-bar setup in suite and so much more. Approx. 304 to 636 sq. ft., including balcony Luxury balcony furniture 2 floor-to-ceiling sliding glass doors Separate sitting area with sofa bed, chair and 2 tables One complimentary mini-bar setup and free daily bottled water Spacious closet Complimentary laundry and professional cleaning services Complimentary dinner at specialty restaurant on embarkation evening^ Priority reservations for specialty restaurants and shore excursions Priority disembarkation at tender ports Comfortable queen or two twin beds Refrigerator Two flat-panel televisions Private bathroom with tub and separate shower 100% cotton, high-thread count linens Complimentary 24-hour room service† Desk with chair Hair dryer & fine bathroom amenities Digital security safe

10
C1 - Reserve Collection Cabana Mini-Suite
C1 - Reserve Collection Cabana Mini-Suite

This stateroom features a private cabana, access to an exclusive outdoor deck, a seating area with sofa bed, and bathroom with shower. Enjoy Reserve Collection suite upgrades and benefits. The Cabana stateroom features a balcony, a private cabana, unique outdoor furniture and an extra-large private lounge space that lets you take in the fresh sea air. Unwind inside with a separate sitting area with sofa bed and premium bathroom amenities. Enjoy Reserve Collection upgrades on select Cabana Mini-Suites. In addition to the great amenities found in all Cabana Mini-Suites, you will receive Reserve Collection upgrades, including access to the Reserve Collection Restaurant. Balcony with 2-4 chairs, table and ottoman Private cabana beside your balcony for an extra-large outdoor lounge space Access to the Cabana Deck, an outdoor lounge space exclusively for Reserve Cabana staterooms Bathroom with shower Floor-to-ceiling sliding glass doors Separate sitting area with sofa bed & coffee table Complimentary welcome glass of bubbly on embarkation day Luxury mattress topper and pillows Two flat-panel televisions Comfortable queen or two twin beds Refrigerator 100% cotton, high-thread count linens Complimentary 24-hour room service Spacious closet Desk with chair Hair dryer & bathroom amenities Digital security safe

9
C2 - Reserve Collection Cabana Mini-Suite
C2 - Reserve Collection Cabana Mini-Suite

This stateroom features a private cabana, access to an exclusive outdoor deck, a seating area with sofa bed, and bathroom with shower. Enjoy Reserve Collection suite upgrades and benefits. The Cabana stateroom features a balcony, a private cabana, unique outdoor furniture and an extra-large private lounge space that lets you take in the fresh sea air. Unwind inside with a separate sitting area with sofa bed and premium bathroom amenities. Enjoy Reserve Collection upgrades on select Cabana Mini-Suites. In addition to the great amenities found in all Cabana Mini-Suites, you will receive Reserve Collection upgrades, including access to the Reserve Collection Restaurant. Balcony with 2-4 chairs, table and ottoman Private cabana beside your balcony for an extra-large outdoor lounge space Access to the Cabana Deck, an outdoor lounge space exclusively for Reserve Cabana staterooms Bathroom with shower Floor-to-ceiling sliding glass doors Separate sitting area with sofa bed & coffee table Complimentary welcome glass of bubbly on embarkation day Luxury mattress topper and pillows Two flat-panel televisions Comfortable queen or two twin beds Refrigerator 100% cotton, high-thread count linens Complimentary 24-hour room service Spacious closet Desk with chair Hair dryer & bathroom amenities Digital security safe

9
Dæk 4 Dæk 5 Dæk 6 Dæk 7 Dæk 8 Dæk 9 Dæk 10 Dæk 11 Dæk 12 Dæk 14 Dæk 15 Dæk 16 Dæk 17 Dæk 18 Dæk 19 Dæk 20 Dæk 21

Andre afgange

21 nætter 13/07/2024 - 03/08/2024
Middelhavet fra Barcelona med Sun Princess
Ring for pris
21 nætter 03/08/2024 - 24/08/2024
Middelhavet fra Barcelona med Sun Princess
Ring for pris
21 nætter 24/08/2024 - 14/09/2024
Middelhavet fra Barcelona med Sun Princess
Ring for pris