1920X1080 Rom Vatikan
Middelhavet

Civitavecchia - Rom

1920X1080 Toscana Firenze
Middelhavet

Livorno

1920X1080 Napoli Med Vesuv
Middelhavet

Napoli

1920X1080 Taormina San Giuseppe Church
Middelhavet

Sicilien - Messina

1920X1080 Malta Gozo
Middelhavet

La Valletta

1920X1080 Sicilien Catania
Middelhavet

Sicilien - Catania

1920X1080 Corfu
Middelhavet

Korfu

1920X1080 Dubrovnik Oldtown
Middelhavet

Dubrovnik

1920X1080 Split Diocletian Palace
Middelhavet

Split

1920X1080 Koper Port
Middelhavet

Koper

1920X1080 Trieste Canal Grande
Middelhavet

Trieste

10 nætter Se rejseplan
Norwegian Viva Læs om skibet
Kontakt

Rejseplan

24. juni - 04. juli

Dag 1 Italien, Civitavecchia - Rom
Civitavecchia - Rom

Civitavecchia - Rom Italien

Afgang: 17:00

Som krydstogtsgæst ankommer man til  havnebyen Civitavecchia - porten til Rom - beliggede 65 km inde i landet. Rom er som en fortryllende rejse gennem fortiden, hvor de små kringlede gader emmer af historiske vingesus. Snart passere man Trevi Fontænen og Pantheon mens der nydes  en frisk espresso. Videre går det til Den Spanske Trappe og de mondæne shoppinggader. Hurtigt kan scenen skifte og foran dig ligger Colloseum med Forum Romanum lige overfor. Eller Vatikanstaten med Peterskirken og det Sixtinske af Michelangelo. Dette er kun begyndelsen...


Dag 2 Italien, Livorno
Livorno

Livorno Italien

Ankomst: 06:00 Afgang: 18:00

Livorno, en kystby i det vestlige Italien, fortryller besøgende med sin maritime charme og historiske betydning. Byen er kendt for sin smukke havnepromenade og de historiske bygninger omkring Piazza della Repubblica. Nyd autentiske italienske kulinariske oplevelser med lækre retter som cacciucco og Livorno-fiskesuppe. Man kan fra Livorno nemt fromme til fantastiske Firenze eller smukke Pisa. 


Dag 3 Italien, Napoli
Napoli

Napoli Italien

Ankomst: 10:30 Afgang: 21:00

Napoli er en perle i det sydlige Italien, som er en by, der oser af historie, kultur og charme. Berømt for sin enestående beliggenhed ved Middelhavets kyst, byder Napoli på smukke udsigter over havet og de majestætiske Vesuv. Byen er kendt for sin rige kulinariske arv, hvor autentisk pizza og saftige pasta retter stjæler hjertet på enhver besøgende. Napoli er også hjemsted for en skattekiste af historiske skatte, herunder UNESCO-verdensarvsteder og fascinerende museer, der vidner om byens imponerende fortid og kulturelle betydning.


Dag 4 Italien, Sicilien - Messina
Sicilien - Messina

Sicilien - Messina Italien

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Messina, en charmerende by på Sicilien, Italien, imponerer besøgende med sin rige kulturarv og naturskønhed. Byen er kendt for sin imponerende arkitektur og enestående udsigt over Middelhavet. Udforsk lokale seværdigheder som Messina Katedralen og Fontana di Orione og nyd autentisk siciliansk køkken med delikatesser som arancini og cannoli. Messina tilbyder en harmonisk blanding af historie og skønhed.


Dag 5 Malta, La Valletta
La Valletta

La Valletta Malta

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

La Valletta, hovedstaden på Malta, byder besøgende velkommen med sin historiske rigdom og middelhavscharme. Byen er kendt for sin imponerende arkitektur, herunder St. John's Co-Katedralen og det store palads. Udforsk de lokale kulturelle seværdigheder som Nationalmuseet for Arkæologi og Den Store Havneområde og nyd autentiske maltesiske kulinariske oplevelser. La Valletta tilbyder en harmonisk blanding af historie og middelhavsliv, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske Maltas skønhed og rige kulturarv.


Dag 6 Italien, Sicilien - Catania
Sicilien - Catania

Sicilien - Catania Italien

Ankomst: 06:00 Afgang: 16:00

Catania er den næststørste by på Sicilien og ligger ved foden af vulkanen Etna, - Europas højeste aktive vulkan. Byen ligger ud til kysten og en lang, fascinerende historie, der går tilbage til oldtiden. Den blev grundlagt i det 8. århundrede f.Kr. af grækerne og har været hjemsted for forskellige kulturer, herunder romere, byzantinere, arabere og normannere. Byen har oplevet flere vulkanudbrud og jordskælv i løbet af sin historie.

Byens fiskemarked, La Pescheria, er et farverigt sted at besøge. Her kan købes friske fisk og skaldyr. Catania er også et populært udgangspunkt for ture til vulkanen, hvor man kan udforske dens kratere og den unikke natur omkring den. Byen er smuk med en rig kultur og fantastisk arkitektur. Det er et ideelt sted for at udforske Siciliens unikke kulturarv, nyde den lokale mad og opleve skønheden med Etna i baggrunden.


Dag 7 Grækenland, Korfu
Korfu

Korfu Grækenland

Ankomst: 10:00 Afgang: 18:00

Forkæl dig selv med en tur til Korfu, og du vil opleve den uforglemmelige spænding ved at sejle til en af ​​Grækenlands smukkeste øer. Byen Korfu skylder meget af sin charme til den vidunderlige gamle bydel, en gammel bydel lavet af smalle, brostensbelagte gyder med caféer og håndværkerbutikker. En labyrint at fortabe sig i, og hvor hvert eneste syn vil være et uudsletteligt minde om dit krydstogt til Korfu. I den gamle by, besat med venetianske arkitektoniske påvirkninger, men bedst repræsenteret i Campiello-distriktet, gå ikke glip af en udflugt til 1500-tallets fæstning, der står på en klippeudsigt med udsigt over havet. For foden af ​​den gamle bydel ligger den smukke Spianada, engang en venetiansk paradeplads, nu en grøn byplads med udsigt over Museum of Asian Art.

Under et Middelhav krydstogt ankommer du til havnen på Korfu, Neo Limani, som ligger få minutters gang fra byens centrum, og derfor et hurtigt hop fra kajen. Indgangen til byen ligger ved foden af ​​den nye fæstning. På dette tidspunkt kan du ved at stoppe ved Korfu vandre rundt i de smalle gader med turistbutikker. Fuldend din rundvisning på øen med total fordybelse i det frodige grønne område: oliventræer, appelsintræer, cypresser samt kulturelle begivenheder i hjertet af den befæstede by er normen!


Dag 8 Kroatien, Dubrovnik
Dubrovnik

Dubrovnik Kroatien

Ankomst: 07:00 Afgang: 19:00

Dubrovnik, den perle ved Adriaterhavet, byder på enestående skønhed og historisk charme. De velbevarede bymure og de imponerende gamle bygninger vidner om en rik fortid som handels- og søfartsby. Byens strålende blå hav og middelhavsklima gør det til et drømmested for besøgende. Udforsk de snoede gader, beundr de majestætiske fæstningsværker og nyd det lokale køkken og gæstfrihed. Dubrovnik er en by hvor historie og naturskønhed forenes i en unik oplevelse.


Dag 9 Kroatien, Split
Split

Split Kroatien

Ankomst: 06:00 Afgang: 18:00

Split, er en pragtfuld kroatiske by ved Adriaterhavet og den næststørste by i Kroatien. Med sin rigdom af historie og kultur er Split et fascinerende sted at udforske. Byen er berømt for Diocletians Palads, der stammer tilbage til det 4. århundrede, og som nu er en del af UNESCOs verdensarvliste. Ud over sin historiske betydning byder Split på smukke strande, livlige markeder og en mangfoldig gastronomisk scene. Gå gennem de smalle brostensbelagte gader, udforsk de gamle bymure og nyd den lokale gæstfrihed, der gør Split til et skønt rejsemål ved Adriaterhavet.


Dag 10 Slovenien, Koper
Koper

Koper Slovenien

Ankomst: 09:00 Afgang: 19:00

Koper er en charmerende kystby beliggende ved Adriaterhavet i det sydvestlige Slovenien. Byen har en rig historie og en unik blanding af kulturelle indflydelser. Byen er Sloveniens største havneby og spiller en væsentlig rolle i landets økonomi og maritime handel. Byens placering gør den også til et perfekt udgangspunkt for at udforske de omkringliggende områder. De nærliggende Istriske bjerge tilbyder muligheder for vandreture og cykling, mens de charmerende landsbyer i regionen byder på autentiske oplevelser af slovenske traditioner og gæstfrihed.


Dag 11 Italien, Trieste
Trieste

Trieste Italien

Ankomst: 06:00

Trieste er en fortryllende by beliggende i det nordøstlige Italien, som er en smeltedigel af kulturer og historie. Dets position som et krydsningspunkt mellem Middelhavet og Centraleuropa har formet dens unikke karakter. Byen byder på en fascinerende blanding af arkitektur, fra elegante paladser til charmerende kvarterer med østrigsk indflydelse. Triestes livlige cafékultur og havnefrontpromenade, hvor du kan nyde udsigten over Adriaterhavet, gør byen til en uforglemmelig destination. Med sin rige historie, kultur og gastronomi er Trieste et skatkammer af oplevelser.

2022
Søsat
3.500
Passagerer
1.388
Besætning

Norwegian Viva

Norwegian Cruise Line

Om skibet

Norwegian Cruise Line Viva er deres nyeste skib som sejlede for første gang i sommeren 2023. Skibet er en del af den helt nye Prima Class, som er designet til at man kan leve sine drømme fuldt ud.

På Norwegian Cruise Line Viva er der flere spisesteder, herunder hovedrestauranten, der serverer lækre retter til alle måltider, og specialrestauranterne, hvor du blandt andet kan smage essensen af Grækenland. Der er også flere barer, hvor man kan slappe af med en drink eller to.

Skibet har også en række underholdningsmuligheder, herunder Viva Speedway hvor der er en racerbane med tre niveauer. Derudover har skibet og The Drop & The Rush, som er en rutsjebane der strækker sig over 10 etager.

Alt i alt er Norwegian Cruise Line Viva et luksuøst skib, med aktiviteter for hele familien.

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig Ring for pris
Udvendig
Udvendig Ring for pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon Ring for pris
Suite
Suite Ring for pris

Kahytstyper

IA - Indvendig
IA - Indvendig

Disse indvendige kahytter er den mest overkommelige måde at sejle på. De inkluderer to senge, der konverteres til en dronning, perfekt til to gæster at hvile og genoplade. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 14-23 m2

12
T1 - Studie
T1 - Studie

Privat nøglekort adgang kompleks bestående af kahytter specielt designet og prissat til solo rejsende. Med en seng i fuld størrelse og separat område til dit badeværelse i næsten 95 kvadratmeter boligareal. Inkluderer adgang til den private Studio Lounge. Intet enkelt tillæg påkrævet. Plads til: 1 I alt ca. Størrelse: 8 m2

12
I4 - Familie Indvendig
I4 - Familie Indvendig

Som en prisvenlig mulighed er disse indvendige kahytter en god mulighed for familier. Kahytterne har det samme udstyr som udvendige kahytter og inkluderer 2 senge, som kan sættes sammen til en queen-size seng og en udtræksseng. Der er plads til 4 personer og arealet er på ca. 14 kvm.

9
IB - Indvendig
IB - Indvendig

Disse indvendige kahytter er den mest overkommelige måde at sejle på. De inkluderer to senge, der konverteres til en dronning, perfekt til to gæster at hvile og genoplade. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 14-23 m2

9
IF - Indvendig
IF - Indvendig

Disse indvendige kahytter er den mest overkommelige måde at sejle på. De inkluderer to senge, der konverteres til en dronning, perfekt til to gæster at hvile og genoplade. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 14-23 m2

5
IX - Sejl Væk Indvendig
IX - Sejl Væk Indvendig

En Sail-away indvendig kahyt garanterer en indvendig kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 14 m2

5
Solo Inside
Solo Inside

Solo Inside

Oceanview
Oceanview

These Oceanview staterooms are perfect for up to two guests who want a room with a view. Guests can step outside to take in the fresh sea breezes on a balcony that is obstructed by the dry slide. These rooms feature two lower beds that convert to a queen, a sitting area and bathroom.

11
O4 - Familie Havudsigt
O4 - Familie Havudsigt

Perfect for families, these staterooms include two lower beds that convert to a queen, a double sofa bed to accommodate two more and a window offering beautiful views. Some also can connect to other staterooms for even more options.

5
OA - Stor Havudsigt Med Rundt Vindue
OA - Stor Havudsigt Med Rundt Vindue

Disse rummelige kahytter er perfekte til to gæster at strække sig ud og slappe af, og de har et vindue med smuk udsigt og to lavere senge, der konverteres til en dronning. Nogle kan også oprette forbindelse til andre kahytter. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 21 m2

5
OB - Havudsigt Med Rundt Vindue
OB - Havudsigt Med Rundt Vindue

Nyd den fantastiske udsigt fra dit vindue og to nederste senge, der konverteres til en dronning. Nogle af disse komfortable kahytter kan forbindes, så du kan holde dig tæt, men alligevel spredt ud. Sover op til to. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 17 m2

5
OX - Sejl Væk Havudsigt
OX - Sejl Væk Havudsigt

En Sail-away udvendig kahyt garanterer en udvendig kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildelt op til en dag før ombordstigning. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 17 m2

5
Solo Oceanview
Solo Oceanview

Solo Oceanview

B9 - Balkon Med Adgang Til Opvarmet Spa
B9 - Balkon Med Adgang Til Opvarmet Spa

Forkæl dig selv med en total spa-ferie. Disse kahytter har to nederste senge, der konverteres til en dronning og nem adgang til den tilstødende Spa, samt gratis adgang til Spa Thermal Suite under almindelige Spa-timer. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 21 m2 Altan Størrelse: 4 m2

16
BA - Balkon
BA - Balkon

Balkonkahytter inkluderer to lavere senge, der konverteres til en dronning, et opholdsområde og gulv-til-loft glasdøre, der åbner ud til en privat balkon med en fantastisk udsigt. Nogle kan oprette forbindelse til andre kahytter, perfekt når du rejser med familie eller venner. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 21-33 m2 Altan Størrelse: 4-6 m2

10
BB - Balkon
BB - Balkon

Balkonkahytter inkluderer to lavere senge, der konverteres til en dronning, et opholdsområde og gulv-til-loft glasdøre, der åbner ud til en privat balkon med en fantastisk udsigt. Nogle kan oprette forbindelse til andre kahytter, perfekt når du rejser med familie eller venner. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 21-33 m2 Altan Størrelse: 4-6 m2

10
B1 - Agter Balkon
B1 - Agter Balkon

Disse stilfulde balkonkahytter er ideelle til op til fire gæster. De inkluderer to nederste senge, der konverteres til en dronning, nogle med en dobbelt sovesofa, rummeligt badeværelse og er placeret agter, så udsigten fra din private balkon er fantastisk. Nogle kan oprette forbindelse til andre kahytter, perfekt når du rejser med familie eller venner. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 24 m2 Altan Størrelse: 9 m2

9
B4 - Familie Balkon
B4 - Familie Balkon

Disse balkon kahytter er perfekte til hele familien. Med plads til op til fire gæster inkluderer de to nederste senge, der konverteres til en dronning, en dobbelt sovesofa, rummeligt badeværelse plus en balkon til at beundre det glitrende vand og smukke udsigter sammen. Nogle kan oprette forbindelse til andre kahytter, så du kan sprede dig og alligevel holde dig tæt på. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 21 m2 Altan Størrelse: 4 m2

9
BF - Balkon
BF - Balkon

Balkonkahytter inkluderer to lavere senge, der konverteres til en dronning, et opholdsområde og gulv-til-loft glasdøre, der åbner ud til en privat balkon med en fantastisk udsigt. Nogle kan oprette forbindelse til andre kahytter, perfekt når du rejser med familie eller venner. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 21-33 m2 Altan Størrelse: 4-6 m2

9
BX - Sejl Væk Balkon
BX - Sejl Væk Balkon

En Sail-away balkon kahyt garanterer en balkon kahyt eller bedre! Bemærk venligst, at udsynet fra din altan kan være helt eller delvist. Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildelt op til en dag før ombordstigning. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 21 m2 Altan Størrelse: 4 m2

9
Solo Balcony
Solo Balcony

Solo Balcony

H2 - The Haven Premier Ejer Suite Med Stor Balkon
H2 - The Haven Premier Ejer Suite Med Stor Balkon

Disse betagende suiter ligger i The Haven og byder på en betagende udsigt fra den store, agtervendte balkon. De byder på rummelige og luksuriøse boliger, der omfatter separat opholds- og spisestue, tre soveværelser med kingsize-senge, en dobbelt sovesofa, tre badeværelser med boblebadekar, et halvt bad, et udendørs spabad og butler- og conciergeservices forkælelse. at passe på alle dine ønsker. Plads til: 8 I alt ca. Størrelse: 195 m2 Altan Størrelse: 76 m2

14
H3 - The Haven Deluxe Ejer Suite Med Stor Balkon
H3 - The Haven Deluxe Ejer Suite Med Stor Balkon

Bliv forundret over den storslåede udsigt fra den agtervendte balkon på din luksus Deluxe ejersuite beliggende i The Haven. De har et separat opholds- og spiseområde, to soveværelser med kingsize-senge, to luksusbade med boblebadebrusere, et halvt bad, ekstra sengetøj til i alt seks gæster og et udendørs spabad. Butler og concierge-service fuldender din ferie med forkælelse. Plads til: 6 I alt ca. Størrelse: 149-162 m2 Altan Størrelse: 56-68 m2

13
H6 - The Haven 2-Værelse Familie Villa Med Stor Balkon
H6 - The Haven 2-Værelse Familie Villa Med Stor Balkon

Disse villaer beliggende i The Haven giver det ideelle luksustilflugtssted for hele familien. De har to soveværelser, en kingsize seng, en queen-size seng, en dobbelt sovesofa, to badeværelser med boblebadebrusere og en stor balkon til at samles og nyde den smukke udsigt eller putte sig under stjernerne. Plus, adgang til The Haven-faciliteter og butler- og concierge-service for at fuldende din billedskønne ferie. Bemærk: kahytter 15300, 13900 og 14900 har en delvist blokeret diasvisning Plads til: 6 I alt ca. Størrelse: 56-61 m2 Altan Størrelse: 12-17 m2

13
H5 - The Haven Ejer Suite Med Master Værelse og Stor Balkon
H5 - The Haven Ejer Suite Med Master Værelse og Stor Balkon

Træk dig tilbage til din overdådige private oase i The Haven ejersuite, med et separat soveværelse i de fleste med king-size seng, en dobbelt sovesofa til at rumme to mere, opholdsstue, luksusbruser og en stor balkon til at samles og nyde de smukke udsigter . Butler og concierge-service afrunder dit utrolige tilflugtssted. Bemærk: kahyt 12322 og 12926 har ikke et separat soveværelse eller badekar. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 50-57 m2 Altan Størrelse: 10-12 m2

12
HE - The Haven Penthouse Med Balkon
HE - The Haven Penthouse Med Balkon

Disse luksuriøse penthouse-lejligheder har adgang til The Haven-faciliteter og har en kingsize-seng, nogle med sengetøj til at rumme en mere, luksusbadekar med brusebad plus et opholdsområde og en stor balkon for at beundre den smukke udsigt. Inkluderer butler og concierge-service for den ultimative luksusferie. Plads til: 2-3 I alt ca. Størrelse: 34-38 m2 Altan Størrelse: 7-12 m2

12
HA - The Haven Agter Penthouse Med Stor Balkon
HA - The Haven Agter Penthouse Med Stor Balkon

Nyd sofistikeret stil og luksus i denne agtervendte, rummelige Penthouse med en stor balkon med en utrolig udsigt fra bagsiden af ​​skibet og et udendørs spabad. Funktionerne omfatter en king-size seng, luksusbadekar med boblebad og adgang til eksklusive faciliteter for gæster på The Haven. Butler og concierge-service sørger for prikken over i'et. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 77 m2 Altan Størrelse: 46 m2

11
MX - Sejl Væk Klub Balkon Suite
MX - Sejl Væk Klub Balkon Suite

En Sail-away klub Balkon Suite garanterer en klub balkon Suite eller bedre! Bemærk venligst, at udsynet fra din altan kan være helt eller delvist. Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildelt op til en dag før ombordstigning. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 22 m2 Altan Størrelse: 6 m2

11
H4 - The Haven Agter Ejer Suite Med Master Værelse og Stor Balkon
H4 - The Haven Agter Ejer Suite Med Master Værelse og Stor Balkon

Beliggende i den eksklusive enklave The Haven, har disse luksuriøse ejersuites et stilfuldt soveværelse med king-size seng, en dobbelt sovesofa til at rumme yderligere to, luksusbadekar med brusebad og en utrolig udsigt fra den store, agtervendte balkon, nogle med et udendørs spabad. Plus, en concierge og 24-timers butler til at passe alle dine ønsker. * Suiter på dæk 10 (10352 & 10952) inkluderer ikke det udendørs spabad. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 90-92 m2 Altan Størrelse: 48-49 m2

10
HB - The Haven Agter Penthouse Med Master Værelse Og Stor Balkon
HB - The Haven Agter Penthouse Med Master Værelse Og Stor Balkon

Beliggende i den eksklusive enklave af The Haven, trækker du dig tilbage til din luksuriøse Penthouse, der har et soveværelse med kingsize-seng og en bagudvendt balkon med en ærefrygtindgydende udsigt. Nogle kahytter har en dobbelt sovesofa. Indeholder også forkælelse fra butler og concierge-service. (ADA stateroom har ikke et separat soveværelse.) Plads til: 2-4 I alt ca. Størrelse: 46-55 m2 Altan Størrelse: 11-20 m2

10
M2 - Stævn Klub Balkon Sutie Med Stor Balkon
M2 - Stævn Klub Balkon Sutie Med Stor Balkon

Med masser af plads til op til fire gæster har disse klub balkon suiter to nederste senge, der kan omdannes til en dronning, nogle med en enkelt- eller dobbeltsovesofa, rummeligt badeværelse og en glasskydedør, der fører til en fremadvendt balkon, der byder på spektakulært. visninger. Plads til: 2 - 4 I alt ca. Størrelse: 33-38 m2 Altan Størrelse: 11-17 m2

9
M4 - Familie Klub Balkon Suite
M4 - Familie Klub Balkon Suite

Alle vil nyde disse rummelige, stilfulde klub balkon Suites, der ligger bagerst på skibet. De har to nederste senge, der konverteres til en dronning, en dobbelt sovesofa og en privat balkon for at nyde den storslåede udsigt. Nogle af disse suiter kan forbindes til andre hytter, perfekt for familie eller venner at sprede sig ud og alligevel forblive tæt på. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 23-27 m2 Altan Størrelse: 4-5 m2

9
MA - Klub Balkon Suite
MA - Klub Balkon Suite

Disse stilfulde klub balkon Suites er placeret på bagsiden af ​​skibet og tilbyder det ideelle tilflugtssted for to gæster. De inkluderer to lavere senge, der konverteres til en dronning plus en balkon for at beundre den evigt skiftende udsigt. Nogle kan oprette forbindelse til andre kahytter, perfekt når du rejser med familie eller venner. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 24-27 m2 Altan Størrelse: 4-4 m2

9
MB - Stævn Klub Balkon Suite
MB - Stævn Klub Balkon Suite

Disse stilfulde klub balkon Suites er fremadvendte og tilbyder det ideelle tilflugtssted for to gæster. De inkluderer to lavere senge, der konverteres til en dronning plus en balkon for at beundre den evigt skiftende udsigt. Nogle kan oprette forbindelse til andre kahytter, perfekt når du rejser med familie eller venner. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 22-25 m2 Altan Størrelse: 6 m2

9
SH - Agter Suite Med Stor Balkon
SH - Agter Suite Med Stor Balkon

Bliv forundret af den enestående udsigt fra den store, agtervendte balkon på disse rummelige, stilfulde suiter med to nederste senge, der kan omdannes til en dronning og en dobbelt sovesofa. De omfatter også butler og concierge-service. Perfekt til op til fire gæster til at nyde en billedskøn ferie. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 58 m2 Altan Størrelse: 34 m2

9
SI - Agter Suite Med Stor Balkon
SI - Agter Suite Med Stor Balkon

Der er masser af plads til, at du kan slappe af og nyde den smukke udsigt fra den agtervendte balkon på disse stilfulde suiter. Med to nederste senge, der konverteres til en dronning, kan de forbindes til en klub Balkon Suite, perfekt til familie eller venner at sprede sig ud og alligevel forblive tæt på. Inkluderer også butler og concierge. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 41 m2 Altan Størrelse: 18 m2

9
SJ - Familie Suite Med Master Værelse Og Balkon
SJ - Familie Suite Med Master Værelse Og Balkon

Disse suiter er perfekte til hele familien, og de er placeret midt på skibet og har masser af plads til at sprede sig. De har et separat soveværelse med to nederste senge, der konverteres til en dronning, en dobbelt sovesofa og rummeligt bad. Inkluderer også butler og concierge-service. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 36 m2 Altan Størrelse: 4 m2

9
SK - Stævn Suite med Master Værelse og Stor Balkon
SK - Stævn Suite med Master Værelse og Stor Balkon

En fantastisk udsigt er lige ud fra den store, private balkon på disse fremadvendte luksussuiter, perfekt til op til fire gæster. Indeholder et separat soveværelse med to nederste senge, der konverteres til en dronning, en dobbelt sovesofa, rummeligt bad og butler og concierge-service for den ultimative flugt. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 38-45 m2 Altan Størrelse: 14-17 m2

9
SL - Familie Suite Med Stor Balkon
SL - Familie Suite Med Stor Balkon

Disse suiter er et ideelt tilflugtssted for hele familien og har to nederste senge, der kan omdannes til en dronning, en dobbelt sovesofa samt en fremadvendt balkon med en fantastisk udsigt. Afslut din billedskønne familieferie med nydelse af butler og concierge-service. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 36-40 m2 Altan Størrelse: 11 m2

9
Dæk 5 Dæk 12 Dæk 6 Dæk 7 Dæk 8 Dæk 9 Dæk 10 Dæk 11 Dæk 14 Dæk 15 Dæk 16 Dæk 17 Dæk 18 Dæk 19 Dæk 13 Dæk 20

Andre afgange

10 nætter 12/08/2024 - 22/08/2024
Middelhavet fra Civitavecchia - Rom med Norwegian Viva
14.313,-
Fra pris