1920X1080 Rom Vatikan
Baltikum

Civitavecchia - Rom

1920X1080 Cartegena Stalls
Baltikum

Cartagena de Indias

1920X1080 Gibraltaraben
Baltikum

Gibraltar

1920X1080 Coruna
Baltikum

Coruna

1920X1080 Bilbao Ribera Marketplace
Baltikum

Bilbao

1920X1080 Rouen CC
Baltikum

Le Havre

1920X1080 Dover Klippen
Baltikum

Dover - London

Oslo Karljohan Aften
Baltikum

Oslo

København Nyhavn Aften
Baltikum

København

1920X1080 Skagen Fiskehuse
Baltikum

Skagen

1920X1080 Gdynia Beach
Baltikum

Gdynia

1920X1080 Klaipeda Pokrov Nikolskaya Ortodoks
Baltikum

Klaipeda

Riga Old Town Huse
Baltikum

Riga

1920X1080 Tallinn Kadriorgpaladset
Baltikum

Tallinn

Helsinki Sibelius
Baltikum

Helsinki

Stockholm Bellmansgaten Sodermalm
Baltikum

Stockholm

Visby Rauks Ancient Stone
Baltikum

Visby

26 nætter Se rejseplan
Sapphire Princess Læs om skibet

Rejseplan

19. april - 15. maj

Dag 1 Italien, Civitavecchia - Rom
Civitavecchia - Rom

Civitavecchia - Rom Italien

Afgang: 18:00

Som krydstogtsgæst ankommer man til  havnebyen Civitavecchia - porten til Rom - beliggede 65 km inde i landet. Rom er som en fortryllende rejse gennem fortiden, hvor de små kringlede gader emmer af historiske vingesus. Snart passere man Trevi Fontænen og Pantheon mens der nydes  en frisk espresso. Videre går det til Den Spanske Trappe og de mondæne shoppinggader. Hurtigt kan scenen skifte og foran dig ligger Colloseum med Forum Romanum lige overfor. Eller Vatikanstaten med Peterskirken og det Sixtinske af Michelangelo. Dette er kun begyndelsen...


Dag 2 Sardinia (Alghero)

Sardinia (Alghero)

Ankomst: 09:00 Afgang: 18:00

Sardinia is the second largest island in the Mediterranean. Like its neighbor Corsica, Sardinia boasts a dramatic coastline, superb small harbors and beaches that draw visitors from around the world. Gaunt hills crowned with granite outcropping take up most of the island interior, though the landscape is broken by vineyards and groves of olive trees and cork oaks. The island's harsh beauty is counterpointed by its rich culture - the island boasts extensive prehistoric ruins, fine Pisan churches and medieval walled towns. For centuries, Italian city-states and Spain vied for control of Sardinia. The old port of Alghero has a distinctive Catalan feel - it was known as "Little Barcelona." The Albi Palace was a residence for the Spanish viceroys who governed Sardinia. Alghero is an anchorage port. Passengers transfer to shore via ship's tender.


Dag 3 På havet

At Sea


Dag 4 Colombia, Cartagena de Indias
Cartagena de Indias

Cartagena de Indias Colombia

Ankomst: 07:00 Afgang: 16:00

Cartagena de Indias er en smuk by beliggende på den caribiske kyst i Colombia.Byen er kendt for sine imponerende bymure"Las Murallas," der blev bygget for at beskytte mod pirater. Disse mure er stadig i stor grad intakte og er et vartegn for Cartagena. Den har en rig kulturel arv med store påvirkninger fra indfødte folk, afrikanske slaver og europæiske kolonister. Dette har resulteret i en skøn unik blanding af musik, dans og gastronomi.
Cartagena er en farverig by med nogle smukke strande langs den caribiske kyst, herunder Bocagrande og Playa Blanca. Disse strande er ideelle til afslapning, svømning og vandsport.
Cartagena de Indias er en unik by fyldt med historie, kultur og skønhed. Udforsk dens gader, nyt den lokale mad og tag dig tid til at lære om dens fascinerende historie for at få det mest mulige ud af dit besøg.


Dag 5 England, Gibraltar
Gibraltar

Gibraltar England

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Gibraltar er en britisk oversøisk territorium, er en enestående perle beliggende ved Middelhavets sydlige indgang. Denne ikoniske klippehalvø er kendt for sin imponerende natur med Gibraltar-klippen, der dominerer horisonten. Byen har en rig historie som et strategisk militært punkt og et internationalt handelscenter. Den unikke kulturelle blanding af britisk og spansk indflydelse skaber en unik atmosfære i Gibraltar. Besøgende kan udforske historiske fæstninger, se vilde berberaber og nyde en spektakulær udsigt over Afrika på klare dage. Gibraltar er en destination, der tilbyder en fascinerende kombination af historie, natur og kultur.


Dag 6 På havet

At Sea


Dag 7 Spanien, La Coruna

La Coruna Spanien

Ankomst: 07:00 Afgang: 16:00

La Coruna - også bedre kendt som A Coruna er den skønneste kystby beliggende i det nordvestlige Spanien.
Denne Atlanterhavs kystby forbliver et unikt og fængslende rejsemål med det ikoniske og UNESCO-listet Herkules tårn "Torre de Hércules" - som videns byrder om byens rige historiearv. 
Den mangfoldige økonomi, og det farverige køkken skaber en livlig kulturscene og lækre specialiteter med fokus på skaldyr i det gastronomiske køkken.


Dag 8 Spanien, Bilbao
Bilbao

Bilbao Spanien

Ankomst: 09:00 Afgang: 18:00

Bilbao er en by beliggende i det nordlige Spanien, og er kendt for sin industrielle arv, arkitektoniske skatte og levende kulturscene. Byen tilbyder en bred vifte af kulinariske oplevelser, herunder traditionelle baskiske retter som bacalao (klipfisk) og pintxos. Bilbao ligger omgivet af smuk natur. De omkringliggende bjerge og kyststrækninger giver mulighed for udendørs aktiviteter som vandreture, cykling og surfing. Bilbao er en by i forvandling, der kombinerer sin industrielle arv med moderne arkitektur og kultur. 


Dag 9 På havet

At Sea


Dag 10 Frankrig, Le Havre
Le Havre

Le Havre Frankrig

Ankomst: 07:00 Afgang: 20:00

Le Havre er en stor havneby i Normandiet i det nordlige Frankrig. Byen har en blanding af maritim atmosfære og moderne arkitektur, men selve byen byder ikke på ekstraordinære oplevelser. Til gengæld ligger der verdensklasse muligheder lige rundt om hjørnet. Blot 20 km fra havnen ligger den charmerende og hyggelige by Hornfleur - og lidt længere væk ligger Rouen. Begge byer oser af stemning med en gammel bymidte fyldt med bindingsværkshuse, små torve og labyrint agtige gader. Her er perfekt at nyde en dag. Tager i istedet en ud mod kysten, så finder i den barske, men også gudesmukke Alabast kystlinje. Absolut værd at bruge en dag på. Sidst men ikke mindst er der udflugtsmuligheder til Byernes By - Paris.. 


Dag 11 England, Dover - London
Dover - London

Dover - London England

Ankomst: 06:00 Afgang: 19:00

Dover, beliggende ved Englands sydøstlige kyst, er en historisk havneby, der byder besøgende velkommen med majestætiske hvide klipper og kulturel rigdom. Det ikoniske Dover Castle, en imponerende middelalderfæstning, dominerer byens skyline. Besøgende kan udforske de underjordiske krigstunneller, slentre langs havnen og nyde panoramaudsigten fra South Foreland Lighthouse. Dover er også kendt som en gateway til Det Engelske Kanal og Europæisk fastland, hvilket giver byen en international atmosfære. Ca. 1 time fra Dover ligger London by.


Dag 12 På havet

At Sea


Dag 13 Norge, Oslo
Oslo

Oslo Norge

Ankomst: 10:00 Afgang: 19:00

Oslo er Norges hovedstad som kombinerer moderne livsstil med en rig kulturarv. Byen er smukt beliggende ved fjorden og omgivet af skove, hvilket giver en harmonisk blanding af natur og urbanitet. Besøgende kan udforske en imponerende samling af museer, inklusive det verdensberømte Munch-museet, og nyde den elegante arkitektur i Oslo Operahus. Samtidig er det let at fordybe sig i den lokale kultur ved at besøge livlige markeder og cafeer. Oslo er en dynamisk og mangfoldig destination, der byder på noget for enhver smag, fra naturelskere til kunstentusiaster.


Dag 14 Sverige, Göteborg

Göteborg Sverige

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Göteborg, Sveriges næststørste by, er en pulserende havneby på vestkysten. Med en rig kulturarv, imponerende arkitektur og et blomstrende kulturliv er det en skattekiste for besøgende. Byen byder på verdensberømte attraktioner som Liseberg for fornøjelsespark-entusiaster og det imponerende Universeum for videnskabselskere. De mange kanaler, broer og en charmerende skærgård gør Göteborg til en smuk og unik destination. Her kan du også nyde lækker mad med fokus på skaldyr og det livlige gadekøkken. Göteborg byder på en blanding af moderne innovation og traditionel charme, der gør den til et must-visit i Skandinavien.


Dag 15 Danmark, København
København

København Danmark

Ankomst: 05:00 Afgang: 18:00

København, Danmarks charmerende hovedstad, er en skatkiste af kultur, historie og livlig atmosfære. Med sine ikoniske vartegn som Den Lille Havfrue, Tivoli Gardens og det imponerende kongeslot Amalienborg, byder byen på en smuk blanding af gammelt og nyt. Udforsk de brostensbelagte gader, nyd kulinariske oplevelser på Michelin-restauranter og dyk ned i en verden af hygge og dansk livsstil. Velkommen til København.


Dag 16 Danmark, Skagen
Skagen

Skagen Danmark

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Danmarks nordligste punkt, Skagen, er en charmerende by hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Fyrtårnet Grenen giver panoramaudsigt over området og Skagens mange sandstrande, herunder Sønderstrand og Højen Strand. Fiskerihavnen, en af Danmarks største, er et aktivt centrum for fiskeriindustrien og et populært sted at opleve den maritime atmosfære. Herudover er Skagen kendt for sin kunstneriske arv, gennem tiden har Skagen været hjemsted for Skagensmalerne, der har fundet inspiration i det unikke lys og landskab.


Dag 17 Norge, Oslo
Oslo

Oslo Norge

Ankomst: 07:00 Afgang: 17:00

Oslo er Norges hovedstad som kombinerer moderne livsstil med en rig kulturarv. Byen er smukt beliggende ved fjorden og omgivet af skove, hvilket giver en harmonisk blanding af natur og urbanitet. Besøgende kan udforske en imponerende samling af museer, inklusive det verdensberømte Munch-museet, og nyde den elegante arkitektur i Oslo Operahus. Samtidig er det let at fordybe sig i den lokale kultur ved at besøge livlige markeder og cafeer. Oslo er en dynamisk og mangfoldig destination, der byder på noget for enhver smag, fra naturelskere til kunstentusiaster.


Dag 18 På havet

At Sea


Dag 19 Polen, Gdynia
Gdynia

Gdynia Polen

Ankomst: 09:00 Afgang: 18:00

Gdynia er en charmerende havneby beliggende ved Østersøens kyst i det nordlige Polen. Byen, grundlagt i det 20. århundrede, er kendt for sin moderne infrastruktur og pulserende maritime atmosfære. Gdynia tiltrækker besøgende med sine smukke strande, imponerende havnefront og maritime museer. Denne dynamiske by har en rig historie som en vigtig havneby og er nu en vigtig knudepunkt for handel og kultur. Med sin unikke blanding af gammelt og nyt, er Gdynia et fascinerende rejsemål for dem, der ønsker at udforske Polens kystlinje.


Dag 20 Litauen, Klaipeda
Klaipeda

Klaipeda Litauen

Ankomst: 07:00 Afgang: 16:00

En pittoresk havneby ved Østersøen, er Litauens port til verden. Rig på historie og charmerende arkitektur, byder Klaipėda besøgende velkommen med sin unikke atmosfære. Den gamle bydel, Memelburg-distriktet og den travle havn afspejler byens maritime arv. Besøgende kan nyde havpromenaden, udforske det nationale søfartsmuseum og opleve den livlige kulturscene. Med sin blanding af historie, kultur og maritim charme er Klaipėda en fascinerende destination,


Dag 21 Letland, Riga
Riga

Riga Letland

Ankomst: 08:00 Afgang: 16:00

Riga, hovedstaden i Letland, er en by med en unik og mangfoldig kulturarv. Den imponerende arkitektur, der spænder fra art nouveau-perler til middelalderlige strukturer, giver byen et visuelt fornøjeligt strejf. Tag en spadseretur gennem de brostensbelagte gader i den gamle bydel, oplev Riga Domkirke og udforsk museer, der viser Letlands historie og kunst. Riga er også kendt for sin livlige musikscene og de mange caféer og restauranter, der serverer lækre baltiske retter.


Dag 22 Estland, Tallinn
Tallinn

Tallinn Estland

Ankomst: 10:00 Afgang: 23:00

Tallinn er hovedstaden i Estland, som er en charmerende perle ved Østersøen, hvor fortid og fremtid forenes. Den gamle bys middelalderlige brostensgader og tårnhøje kirkespir giver en fornemmelse af at træde tilbage i tiden, mens moderne teknologi og innovation trives i byens centrum. Tallinn er kendt for sin velbevarede bymur, UNESCO-listede gamle bydel og et væld af historiske seværdigheder, som Alexander Nevsky-katedralen. Byen emmer af kultur, kunst og en voksende madscene, hvilket gør den til en fascinerende destination, der byder besøgende velkommen med sin unikke atmosfære.


Dag 23 Finland, Helsinki
Helsinki

Helsinki Finland

Ankomst: 07:00 Afgang: 16:00

Helsinki er Finlands smukke hovedstad ved Østersøen, som er en by fyldt med kontraster. Den blander gammel verdens charme med moderne innovation og nordisk elegance. Helsinki er kendt for sine vidunderlige arkitektoniske skatte, herunder den majestætiske domkirke og historiske bygninger i jugendstil. Byen er omgivet af naturskønhed med utallige søer og skove, der indbyder til udendørs eventyr. Samtidig pulserer Helsinki med en livlig kulturscene, designerbutikker og kulinariske oplevelser. Med sin unikke blanding af historie, natur og moderne flair er Helsinki en destination, der appellerer til enhver rejsende, der søger at udforske Finlands kulturelle og naturlige rigdomme.


Dag 24 Sverige, Stockholm
Stockholm

Stockholm Sverige

Ankomst: 08:00 Afgang: 20:00

Stockholm, Sveriges smukke hovedstad, er en by af forundringsværdig skønhed og kulturel rigdom. Spredt over en række øer og omgivet af det klare Mälaren-sø og Østersøen, byder Stockholm på et imponerende bylandskab og naturlig skønhed. Udforsk de smalle gader i Gamla Stan, den gamle bydel, med sine farverige bygninger og brostensbelagte gader. Besøg verdensberømte museer som Vasamuseet og ABBA-museet, der byder på en unik kulturel oplevelse. Tag en bådtur rundt i byen og oplev Stockholms skærgård, der er en sand naturlig perle. Med en rig historie, livlig kunstscene og imødekommende lokalbefolkning er Stockholm et skatkammer af oplevelser.


Dag 25 Sverige, Visby
Visby

Visby Sverige

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Visby er en skat på Gotlands kyst i Sverige, som er en middelalderlig perle med en utrolig historisk arv og skønhed. Byen, omgivet af velbevarede bymure, fremstår som en tidskapsel fra fortiden med brostensbelagte gader og gamle bygninger. Visbys historiske centrum, der er en UNESCO-verdensarv, rummer en overflod af middelalderlige ruiner, kirker og museer. Som et populært sommerrejsemål i Sverige, er Visby også kendt for sine smukke strande og kulturliv. Byens charme og historie gør det til et fascinerende sted, hvor nutiden møder fortiden.


Dag 26 På havet

At Sea


Dag 27 Danmark, København
København

København Danmark

Ankomst: 05:00

København, Danmarks charmerende hovedstad, er en skatkiste af kultur, historie og livlig atmosfære. Med sine ikoniske vartegn som Den Lille Havfrue, Tivoli Gardens og det imponerende kongeslot Amalienborg, byder byen på en smuk blanding af gammelt og nyt. Udforsk de brostensbelagte gader, nyd kulinariske oplevelser på Michelin-restauranter og dyk ned i en verden af hygge og dansk livsstil. Velkommen til København.

2004
Søsat
2.670
Passagerer
1.100
Besætning

Sapphire Princess

Princess Cruises

Om skibet

Sapphire Princess er et af de mest imponerende krydstogtskibe på havet, der tilbyder en unik og luksuriøs krydstogtoplevelse til sine gæster. Med sin længde på over 290 meter og kapacitet til mere end 2.600 passagerer, er Sapphire Princess et stort og moderne skib, der har alt, hvad man kan ønske sig af faciliteter og aktiviteter.

Skibet har en bred vifte af faciliteter, der spænder fra kasinoer og biografer til spa og fitnesscenter. Der er også en række restauranter og barer, der serverer alt fra gourmetmad til eksotiske cocktails. Uanset om man vil slappe af i solen, deltage i underholdende aktiviteter eller udforske de forskellige faciliteter ombord, er der noget for enhver smag på Sapphire Princess.

Kahytterne ombord på Sapphire Princess er rummelige og komfortable og er udstyret med moderne faciliteter og teknologi. Der er forskellige kahytter at vælge imellem, herunder indvendige og udvendige kahytter, balkonkahytter og suiter. Uanset hvilken type kahyt man vælger, vil man opleve høj kvalitet og fantastisk service. Sapphire Princess sejler på en række forskellige ruter og besøger nogle af verdens mest spændende destinationer, herunder Asien, Australien og New Zealand.

Gæsterne kan tage på guidede ture til historiske steder, opleve fantastiske landskaber og udforske lokal kultur og gastronomi. Besætningen ombord på Sapphire Princess er kendt for deres fantastiske service og gæstfrihed. Fra kokkene i restauranterne til besætningen, der holder skibet i tip-top stand, er alle ansatte dedikerede til at sikre, at gæsterne har en uforglemmelig oplevelse ombord på skibet.

Samlet set er Sapphire Princess et imponerende krydstogtskib, der tilbyder en fantastisk blanding af luksus, underholdning og spændende oplevelser. Med sin moderne teknologi og faciliteter, dedikerede personale og fantastiske ruter, er Sapphire Princess et populært valg blandt rejsende, der ønsker at opleve det bedste, krydstogtverdenen har at tilbyde.


Afslapning (2)
Churchill Lounge Lotus Spa

Mad og drikke (21)
24-timers roomservice Churchill Lounge Crooners Bar Fabio's Hamburger Grill Horizon Court Isbar International Dining Room Pacific Moon Dining Room Patisserie Sabatini’s Italian restaurant Santa Fe Dining Room Savoy Dining Room Sports Bar Sterling Steakhouse Trident Grill Ultimate Balcony Dining Vivaldi Dining Room Wake View Bar Wheelhouse Bar Wine bar

Underholdning (6)
Club Fusion Explorers Lounge Natklub Princess Theatre Show Lounges Skywalkers Nightclub

Fitness (4)
Fitness Center Løbebane Ocean View Gymnasium Sports Court

Rekreative (9)
9-huls minigolf Kortrum Cyber Golf Golf Simulator Børneklub Bibliotek Shuffle Board Skywalkers NightClub Svøm-mod-strømmen pool

Øvrige (7)
Kunst galleri Atrium Duty-free shop Gæsterelations kontor ScholarShip@Sea Bryllupskapel Skriverum

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 57.344,- Fra pris
Udvendig
Udvendig 60.228,- Fra pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon 74.844,- Fra pris
Suite
Suite Ring for pris

Kahytstyper

IC - Indvendig To Nedre Senge
IC - Indvendig To Nedre Senge

Omkring 15 kvadratmeter.

12
IF - Indvendig To Nedre Senge
IF - Indvendig To Nedre Senge

Omkring 15 kvadratmeter.

12
IA - Indvendig To Nedre Senge
IA - Indvendig To Nedre Senge

Omkring 15 kvadratmeter.

10
IB - Indvendig To Nedre Senge
IB - Indvendig To Nedre Senge

Omkring 15 kvadratmeter.

10
ID - Indvendig To Nedre Senge
ID - Indvendig To Nedre Senge

Omkring 15 kvadratmeter.

10
IE - Indvendig To Nedre Senge
IE - Indvendig To Nedre Senge

Omkring 15 kvadratmeter.

10
O5 - Premium Havudsigt To Nedre Senge
O5 - Premium Havudsigt To Nedre Senge

Omkring 18 kvadratmeter.

10
OY - Havudsigt To Nedre Senge (Begrænset Udsigt)
OY - Havudsigt To Nedre Senge (Begrænset Udsigt)

Omkring 17 kvadratmeter.

10
OV - Havudsigt To Nedre Senge (Begrænset Udsigt)
OV - Havudsigt To Nedre Senge (Begrænset Udsigt)

Omkring 17 kvadratmeter.

8
OW - Havudsigt To Nedre Senge (Begrænset Udsigt)
OW - Havudsigt To Nedre Senge (Begrænset Udsigt)

Omkring 17 kvadratmeter.

8
OZ - Havudsigt To Nedre Senge (Begrænset Udsigt)
OZ - Havudsigt To Nedre Senge (Begrænset Udsigt)

Omkring 17 kvadratmeter.

8
OC - Havudsigt To Nedre Senge
OC - Havudsigt To Nedre Senge

Omkring 17 til 18 kvadratmeter.

5
OF - Havudsigt To Nedre Senge
OF - Havudsigt To Nedre Senge

Omkring 17 til 18 kvadratmeter.

5
BC - Balkon To Nedre Senge
BC - Balkon To Nedre Senge

Omkring 22 til 25 kvadratmeter.

12
BF - Balkon To Nedre Senge
BF - Balkon To Nedre Senge

Omkring 22 til 25 kvadratmeter.

12
BA - Balkon To Nedre Senge
BA - Balkon To Nedre Senge

Omkring 22 til 25 kvadratmeter.

11
BB - Balkon To Nedre Senge
BB - Balkon To Nedre Senge

Omkring 22 til 25 kvadratmeter.

11
B2 - Premium Balkon To Nedre Senge
B2 - Premium Balkon To Nedre Senge

Omkring 22 til 25 kvadratmeter.

10
B4 - Premium Balkon To Nedre Senge
B4 - Premium Balkon To Nedre Senge

Omkring 22 til 25 kvadratmeter.

10
BD - Balkon To Nedre Senge
BD - Balkon To Nedre Senge

Omkring 22 til 25 kvadratmeter.

10
BE - Balkon To Nedre Senge
BE - Balkon To Nedre Senge

Omkring 22 til 25 kvadratmeter.

10
S1 - Grand Suite Med Balkon
S1 - Grand Suite Med Balkon

Omkring 123 kvadratmeter.

11
S2 - Ejer Suite Med Balkon
S2 - Ejer Suite Med Balkon

Omkring 29 til 67 kvadratmeter.

11
S3 -  Penthouse Suite Med Balkon
S3 - Penthouse Suite Med Balkon

Omkring 48 til 50 kvadratmeter.

10
S4 -  Penthouse Suite Med Balkon
S4 - Penthouse Suite Med Balkon

Omkring 51 kvadratmeter.

10
S5 - Premium Suite Med Balkon
S5 - Premium Suite Med Balkon

Omkring 65 kvadratmeter.

10
S6 - Vista Suite Med Balkon
S6 - Vista Suite Med Balkon

Omkring 48 til 50 kvadratmeter.

10
M1 - Club Class Mini-Suite
M1 - Club Class Mini-Suite

Omkring 32 kvadratmeter.

9
MB - Mini Suite Med Balkon
MB - Mini Suite Med Balkon

Omkring 32 kvadratmeter.

9
MD - Mini Suite Med Balkon
MD - Mini Suite Med Balkon

Omkring 32 kvadratmeter.

9
ME - Mini Suite Med Balkon
ME - Mini Suite Med Balkon

Omkring 32 kvadratmeter.

9
S8 - Familie Suite Med Balkon
S8 - Familie Suite Med Balkon

Omkring 56 kvadratmeter.

9
Dæk 12 - Aloha Dæk 11 - Baja Dæk 10 - Caribbean Dæk 9 - Dolphin Dæk 8 - Emerald Dæk 14 - Lido Dæk 5 - Plaza Dæk 4 - Gala Dæk 6 - Fiesta Dæk 7 - Promenade Dæk 15 - Sun Dæk 16 - Sports Dæk 17 - Sky

Krydstogtrejser med Sapphire Princess

Last minute
10 nætter 14/09/2024 - 24/09/2024
Alaska fra Vancouver med Sapphire Princess
Ring for pris
Last minute
4 nætter 24/09/2024 - 28/09/2024
Nordamerika & Canada fra Vancouver med Sapphire Princess
5.460,-
Fra pris pr. person
Last minute
20 nætter 24/09/2024 - 14/10/2024
Caribien & Bahamas fra Vancouver med Sapphire Princess
Ring for pris
Last minute
16 nætter 28/09/2024 - 14/10/2024
Caribien & Bahamas fra San Francisco med Sapphire Princess
11.529,-
Fra pris pr. person
10 nætter 14/10/2024 - 24/10/2024
Caribien & Bahamas fra Fort Lauderdale med Sapphire Princess
7.427,-
Fra pris pr. person
10 nætter 24/10/2024 - 03/11/2024
Caribien & Bahamas fra Fort Lauderdale med Sapphire Princess
7.546,-
Fra pris pr. person
10 nætter 03/11/2024 - 13/11/2024
Caribien & Bahamas fra Fort Lauderdale med Sapphire Princess
6.986,-
Fra pris pr. person
18 nætter 13/11/2024 - 01/12/2024
Positionskrydstogt fra Fort Lauderdale med Sapphire Princess
10.024,-
Fra pris pr. person
35 nætter 13/11/2024 - 18/12/2024
Positionskrydstogt fra Fort Lauderdale med Sapphire Princess
22.631,-
Fra pris pr. person
17 nætter 01/12/2024 - 18/12/2024
Sydamerika fra Buenos Aires med Sapphire Princess
14.763,-
Fra pris pr. person
17 nætter 18/12/2024 - 04/01/2025
Sydamerika fra Buenos Aires med Sapphire Princess
12.873,-
Fra pris pr. person
17 nætter 04/01/2025 - 21/01/2025
Sydamerika fra Buenos Aires med Sapphire Princess
15.582,-
Fra pris pr. person