Oslo Karljohan Aften
Baltikum

Oslo

1920X1080 Kristianssand Shutterstock 304911968
Baltikum

Kristiansand

1920X1080 Aarhus Mollestien
Baltikum

Aarhus

København Nyhavn Aften
Baltikum

København

Warnemunde Malerisk Havn
Baltikum

Warnemünde

1920X1080 Gdynia Beach
Baltikum

Gdynia

Visby Rauks Ancient Stone
Baltikum

Visby

Riga Old Town Huse
Baltikum

Riga

Helsinki Sibelius
Baltikum

Helsinki

1920X1080 Tallinn Kadriorgpaladset
Baltikum

Tallinn

Stockholm Bellmansgaten Sodermalm
Baltikum

Stockholm

10 nætter Se rejseplan
Norwegian Dawn Læs om skibet

Rejseplan

06. juni - 16. juni

Dag 1 Norge, Oslo
Oslo

Oslo Norge

Afgang: 17:00

Oslo er Norges hovedstad som kombinerer moderne livsstil med en rig kulturarv. Byen er smukt beliggende ved fjorden og omgivet af skove, hvilket giver en harmonisk blanding af natur og urbanitet. Besøgende kan udforske en imponerende samling af museer, inklusive det verdensberømte Munch-museet, og nyde den elegante arkitektur i Oslo Operahus. Samtidig er det let at fordybe sig i den lokale kultur ved at besøge livlige markeder og cafeer. Oslo er en dynamisk og mangfoldig destination, der byder på noget for enhver smag, fra naturelskere til kunstentusiaster.


Dag 2 Norge, Kristiansand
Kristiansand

Kristiansand Norge

Ankomst: 07:00 Afgang: 18:00

Kristiansand, en smuk kystby i Norge, omfavner besøgende med sin maritime charme og naturskønhed. Byen er kendt for sin maleriske skærgård, herunder de berømte Odderøya-øer og smukke strande som Bystranda. Udforsk de lokale kulturelle seværdigheder som Kristiansand domkirke og Kristiansand museum, og nyd autentiske norske retter med friskfanget fisk og lokale delikatesser. Kristiansand tilbyder en harmonisk blanding af havliv og natur, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske Norges skønhed og rige kulturarv.


Dag 3 Danmark, Aarhus
Aarhus

Aarhus Danmark

Ankomst: 09:00 Afgang: 18:00

Danmarks næststørste by, Aarhus,  er en perle på Jyllands østkyst, der kombinerer historisk charme med moderne innovation. Byens ikoniske vartegn inkluderer Aarhus Domkirke og Den Gamle By, et friluftsmuseum, der giver et indblik i Danmarks fortid. Aarhus huser også ARoS Kunstmuseum og Dokk1, et futuristisk bibliotek ved havnen. Besøgende kan nyde byens hyggelige caféer, udforske Marselisborg Slot og slentre langs den maleriske havn.


Dag 4 Danmark, København
København

København Danmark

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

København, Danmarks charmerende hovedstad, er en skatkiste af kultur, historie og livlig atmosfære. Med sine ikoniske vartegn som Den Lille Havfrue, Tivoli Gardens og det imponerende kongeslot Amalienborg, byder byen på en smuk blanding af gammelt og nyt. Udforsk de brostensbelagte gader, nyd kulinariske oplevelser på Michelin-restauranter og dyk ned i en verden af hygge og dansk livsstil. Velkommen til København.


Dag 5 Tyskland, Warnemünde
Warnemünde

Warnemünde Tyskland

Ankomst: 07:00 Afgang: 21:00

Warnemünde - en skøn kystby ved Østersøen i det nordlige Tyskland. Den maleriske fiskerlandsby byder på en kombination af maritim atmosfære og naturidyl. Med sin brede sandstrand, travle havn og den livlige promenade, er byen perfekt til et par hyggelige dage. Warnemünde er også porten til Berlin, Tysklands pulserende hovedstad, der ligger blot et par timer væk. Berlin byder på en fascinerende blanding af historie og moderne livsstil, med en rig historisk kulturarv og pulserende kunstscene.


Dag 6 Polen, Gdynia
Gdynia

Gdynia Polen

Ankomst: 13:30 Afgang: 21:30

Gdynia er en charmerende havneby beliggende ved Østersøens kyst i det nordlige Polen. Byen, grundlagt i det 20. århundrede, er kendt for sin moderne infrastruktur og pulserende maritime atmosfære. Gdynia tiltrækker besøgende med sine smukke strande, imponerende havnefront og maritime museer. Denne dynamiske by har en rig historie som en vigtig havneby og er nu en vigtig knudepunkt for handel og kultur. Med sin unikke blanding af gammelt og nyt, er Gdynia et fascinerende rejsemål for dem, der ønsker at udforske Polens kystlinje.


Dag 7 Sverige, Visby
Visby

Visby Sverige

Ankomst: 09:30 Afgang: 18:00

Visby er en skat på Gotlands kyst i Sverige, som er en middelalderlig perle med en utrolig historisk arv og skønhed. Byen, omgivet af velbevarede bymure, fremstår som en tidskapsel fra fortiden med brostensbelagte gader og gamle bygninger. Visbys historiske centrum, der er en UNESCO-verdensarv, rummer en overflod af middelalderlige ruiner, kirker og museer. Som et populært sommerrejsemål i Sverige, er Visby også kendt for sine smukke strande og kulturliv. Byens charme og historie gør det til et fascinerende sted, hvor nutiden møder fortiden.


Dag 8 Letland, Riga
Riga

Riga Letland

Ankomst: 09:00 Afgang: 17:15

Riga, hovedstaden i Letland, er en by med en unik og mangfoldig kulturarv. Den imponerende arkitektur, der spænder fra art nouveau-perler til middelalderlige strukturer, giver byen et visuelt fornøjeligt strejf. Tag en spadseretur gennem de brostensbelagte gader i den gamle bydel, oplev Riga Domkirke og udforsk museer, der viser Letlands historie og kunst. Riga er også kendt for sin livlige musikscene og de mange caféer og restauranter, der serverer lækre baltiske retter.


Dag 9 Finland, Helsinki
Helsinki

Helsinki Finland

Ankomst: 11:30 Afgang: 20:30

Helsinki er Finlands smukke hovedstad ved Østersøen, som er en by fyldt med kontraster. Den blander gammel verdens charme med moderne innovation og nordisk elegance. Helsinki er kendt for sine vidunderlige arkitektoniske skatte, herunder den majestætiske domkirke og historiske bygninger i jugendstil. Byen er omgivet af naturskønhed med utallige søer og skove, der indbyder til udendørs eventyr. Samtidig pulserer Helsinki med en livlig kulturscene, designerbutikker og kulinariske oplevelser. Med sin unikke blanding af historie, natur og moderne flair er Helsinki en destination, der appellerer til enhver rejsende, der søger at udforske Finlands kulturelle og naturlige rigdomme.


Dag 10 Estland, Tallinn
Tallinn

Tallinn Estland

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Tallinn er hovedstaden i Estland, som er en charmerende perle ved Østersøen, hvor fortid og fremtid forenes. Den gamle bys middelalderlige brostensgader og tårnhøje kirkespir giver en fornemmelse af at træde tilbage i tiden, mens moderne teknologi og innovation trives i byens centrum. Tallinn er kendt for sin velbevarede bymur, UNESCO-listede gamle bydel og et væld af historiske seværdigheder, som Alexander Nevsky-katedralen. Byen emmer af kultur, kunst og en voksende madscene, hvilket gør den til en fascinerende destination, der byder besøgende velkommen med sin unikke atmosfære.


Dag 11 Sverige, Stockholm
Stockholm

Stockholm Sverige

Ankomst: 07:30

Stockholm, Sveriges smukke hovedstad, er en by af forundringsværdig skønhed og kulturel rigdom. Spredt over en række øer og omgivet af det klare Mälaren-sø og Østersøen, byder Stockholm på et imponerende bylandskab og naturlig skønhed. Udforsk de smalle gader i Gamla Stan, den gamle bydel, med sine farverige bygninger og brostensbelagte gader. Besøg verdensberømte museer som Vasamuseet og ABBA-museet, der byder på en unik kulturel oplevelse. Tag en bådtur rundt i byen og oplev Stockholms skærgård, der er en sand naturlig perle. Med en rig historie, livlig kunstscene og imødekommende lokalbefolkning er Stockholm et skatkammer af oplevelser.

2002
Søsat
2.340
Passagerer
1.032
Besætning

Norwegian Dawn

Norwegian Cruise Line

Om skibet

Norwegian Dawn er et charmerende krydstogtskib fra Norwegian Cruise Line, der indfanger sjælen af luksus og eventyr til søs. Med sin debut i 2002 kombinerer Norwegian Dawn elegant design med moderne bekvemmeligheder og skaber en behagelig atmosfære for rejsende. Skibet byder på over 1.100 komfortable kahytter og suiter, herunder balkonmuligheder, der giver passagererne en hjemlig base under deres rejse.

Ombord på Norwegian Dawn kan gæsterne udforske en verden af kulinariske glæder, fra gourmetrestauranter til mere afslappede spisesteder. Underholdningen er alsidig med teaterforestillinger, musikalske optrædener og et livligt kasino for dem, der søger spænding.

Norwegian Dawn imponerer med sine unikke faciliteter, herunder poolområder, spa og fitnesscenter, der giver passagererne mulighed for at slappe af og forkæle sig selv. Skibet tilbyder også dedikerede områder for børn og teenagere, hvilket gør det velegnet til familier.

Med destinationer som Caribien, Bermuda og New England åbner Norwegian Dawn dørene for spændende rejseoplevelser. Uanset om det er afslapning ved poolen, kulturelle udflugter eller livlige aftener, leverer Norwegian Dawn en krydstogtoplevelse, der appellerer til forskellige interesser og smag.


Rekreative (3)
Kortrum Bibliotek Splash Academy Kid’s Club

Øvrige (2)
Colombian Emeralds International Galleria Shops

Mad og drikke (22)
Aqua - Primær Restaurant Atrium Café & Bar Bamboo - en smag af Asien Bimini Bar & Grill Bimini Grill Cagney's Steakhouse Garden Cafe Gatsby's Champagne Bar Juice Bar La Cucina Italian Restaurant Le Bistro Los Lobos Cantina Moderno Churrascaria O'Sheehan's Bar & Grill Værelses service Sake Bar Sugarcane Mojito Bar Sushi Teppanyaki The Cellars - A Michael Mondavi Family Wine Bar Topsiders Bar & Grill Venetiansk

Afslapning (26)
'Just to Try' Akupunktur Aroma Spa Tang Massage Bambus massage Kropsanalyse BOTOX Kosmetisk rynkebehandling - panderynker Par dybt vævs muskelmassage Couture touch ansigt- og kropsbehandling Dybtvævs muskelmassage ELEMIS Dybderensende grooming behandling med barbe ELEMIS Dynamisk vibrerende præcisions peel ELEMIS Pro-Collagen aldersforyngende ansigtsbehand ELEMIS Pro-Collagen Grooming behandling med barber Hurtig barbering Fire & Ice Manicure Fire & Ice Pedicure GO SMILE tandblegningsbehandling Individuel personlig træning Intens rensende slat scrub Ionithermie cellulite formindskelses behandling Diætist Restylane læbeforstærkende behandling Restylane læbelinje behandling Restylane marionetlinje behandling Restylane smilelinje behandling Spa Thermal Suite Tradewinds

Underholdning (15)
Atrium Café Basketball/Volleyball bane Bliss Ultra Lounge Dawn Club Casino Elementer Entourage Teen Club Havana Club Cigar Bar Lap Pool and Jacuzzi Mandara Spa & Salon Showdown Soul Rockin' Nights Stardust Theatre T-Rex børne Pool Bestyrelsesrummet og mødelokaler Video Zone

Fitness (2)
Løbebane Pulse Fitness Center

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 33.083,- Fra pris
Udvendig
Udvendig 37.373,- Fra pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon 64.088,- Fra pris
Suite
Suite 69.061,- Fra pris

Kahytstyper

I4 - Familie Indvendig
I4 - Familie Indvendig

Disse Indvendige kahytter er den mest overkommelige måde for hele familien at sejle på. Med plads til op til fire har du to nederste senge, der konverteres til en queen-size seng og ekstra senge til at rumme op til yderligere to gæster. Derudover har du adgang til alle slags faciliteter, såsom roomservice og meget mere. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 13-25 m2

11
IX - Sejl Væk Indvendig
IX - Sejl Væk Indvendig

En Sail Away indvendig kahyt garanterer en indvendig kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Plads til: 2-4 I alt ca. Størrelse: 13 m2

11
IA - Indvendig Kahyt
IA - Indvendig Kahyt

Disse Indvendige kahytter er den mest overkommelige måde for dig at sejle på. Med plads til op til fire har du to nederste senge, der kan omdannes til en queen-size seng og nogle med ekstra senge til at rumme op til yderligere to gæster. Plads til: 2-4 I alt ca. Størrelse: 13-25 m2

8
IB - Indvendig Kahyt
IB - Indvendig Kahyt

Disse Indvendige kahytter er den mest overkommelige måde for dig at sejle på. Med plads til op til fire har du to nederste senge, der kan omdannes til en queen-size seng og nogle med ekstra senge til at rumme op til yderligere to gæster. Plads til: 2-4 I alt ca. Størrelse: 13-25 m2

8
IF - Indvendig
IF - Indvendig

Disse Inside Staterooms er den mest overkommelige måde for dig at sejle på. Med plads til op til fire har du to nederste senge, der kan omdannes til en queen-size seng og nogle med ekstra senge til at rumme op til yderligere to gæster.

8
Solo Inside
Solo Inside

Solo Inside

4
O4 - Familie Havudsigt
O4 - Familie Havudsigt

Disse udvendige kahytter er perfekte til familien. De har plads til op til fire gæster, med to nederste senge, der omdannes til en queen-size seng og ekstra senge til at rumme to mere. Du har også et stort billedvindue for at nyde den fantastiske udsigt. Nogle kan oprette forbindelse for ekstra bekvemmelighed. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 14 m2

8
OK - Sejl Væk Havudsigt
OK - Sejl Væk Havudsigt

En Sailaway udvendig kahyt garanterer en udvendig kahyt eller bedre! Bemærk venligst, at udsynet kan være fuldstændigt, delvist blokeret, koøje eller billedvindue. Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildelt op til en dag før ombordstigning. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 14 m2

8
OA - Havudsigt Med Billede Vindue
OA - Havudsigt Med Billede Vindue

Med plads til op til fire gæster kommer disse kahytter med to nederste senge, der omdannes til en queen-size seng og ekstra sengetøj til at rumme yderligere to gæster, samt et stort panoramavindue med en fantastisk udsigt. Plus nogle kan forbinde for endnu mere plads. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 14 m2

6
OX - Garanti Havudsigt
OX - Garanti Havudsigt

Disse Oudvendige kahytter har plads til op til fire gæster, med to nederste senge, der omdannes til en queen-size seng og ekstra sengetøj til at rumme op til to flere gæster. Du har også en koøje for at nyde en fantastisk udsigt, og nogle kan forbindes for ekstra bekvemmelighed.

6
OF - Havudsigt
OF - Havudsigt

Disse udvendige kahytter har plads til op til fire gæster, med to nederste senge, der omdannes til en queen-size seng og ekstra sengetøj til at rumme op til to flere gæster. Du har også en koøje for at nyde en fantastisk udsigt, og nogle kan forbindes for ekstra bekvemmelighed. Plads til: 3-4 I alt ca. Størrelse: 14 m2

4
Solo Oceanview
Solo Oceanview

Solo Oceanview

4
BA - Balkon
BA - Balkon

Med plads til op til tre gæster har Norwegian Dawn Balkon kahyt to nederste senge, der omdannes til en queen-size seng, og nogle har ekstra sengetøj for at rumme en mere. Sammen med et opholdsområde, gulv-til-loft glasdøre og en privat balkon med en fantastisk udsigt. Nogle kan oprette forbindelse for ekstra bekvemmelighed. Plads til: 2-3 I alt ca. Størrelse: 18-27 m2 Altan Størrelse: 3-5 m2

11
BF - Balkon
BF - Balkon

Med plads til op til tre gæster har Norwegian Dawn Balkon kahyt to nederste senge, der omdannes til en queen-size seng, og nogle har ekstra sengetøj for at rumme en mere. Sammen med et opholdsområde, gulv-til-loft glasdøre og en privat balkon med en fantastisk udsigt. Nogle kan oprette forbindelse for ekstra bekvemmelighed. Plads til: 2-3 I alt ca. Størrelse: 18-27 m2 Altan Størrelse: 3-5 m2

11
BX - Sejl Væk Balkon
BX - Sejl Væk Balkon

En Sail away balkonkahyt garanterer en balkonkahyt eller bedre! Bemærk venligst, at udsynet fra din balkon kan være helt eller delvist. Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildelt op til en dag før ombordstigning. Plads til: 3 I alt ca. Størrelse: 18 m2 Altan Størrelse: 3 m2

11
B1 - Agter Balkon
B1 - Agter Balkon

Med plads til op til tre gæster har disse kahytter to nederste senge, der omdannes til en queensize seng og en enkelt sovesofa for at rumme en mere. Sammen med et opholdsområde, gulv-til-loft glasdøre og en agtervendt privat balkon med en spektakulær udsigt. Plads til: 3 I alt ca. Størrelse: 18-28 m2 Altan Størrelse: 3-12 m2

8
Solo Balcony
Solo Balcony

Solo Balcony

8
S1 - 3-Værelse Have Villa
S1 - 3-Værelse Have Villa

Norwegian Dawn Garden Villas kan rumme op til syv gæster. Med tre soveværelser, hver med en king- eller queen-size seng og luksuriøst badekar og bruser, har du masser af plads at svælge i. Indeholder også en stue, spisestue samt en privat have med spabad, udendørs spiseplads og terrasse til at nyde den smukke udsigt fra. Inkluderer butler og concierge-service. Plus Garden Villas kan forbinde, så din gruppe kan opleve det bedste sammen. Plads til: 7 I alt ca. Størrelse: 621 m2 Altan Størrelse: 413 m2

14
S6 - Deluxe Ejer Suite
S6 - Deluxe Ejer Suite

Nyd den storslåede udsigt fra den ekspansive væg af vinduer i disse suiter, der inkluderer en kingsize-seng og ekstra sengetøj til at rumme op til i alt seks gæster, luksusbadekar med jacuzzi, sidde- og spiseområder og nydelse fra butler og concierge-service . Plads til: 4-6 I alt ca. Størrelse: 61-68 m2

12
SB - Familie Suite Med Balkon
SB - Familie Suite Med Balkon

Der er masser af plads til at hele familien kan sprede sig, slappe af og nyde den storslåede udsigt. Inkluderer en queen-size seng plus ekstra sengetøj til at rumme op til yderligere fire gæster, et luksusbadekar med badekar og en balkon til at indånde den friske havluft, mens du nyder det stadigt skiftende havlandskab. Butler og concierge-service afrunder en perfekt familieferie. Plads til: 4-6 I alt ca. Størrelse: 45-51 m2 Altan Størrelse: 5-10 m2

12
SP - Familie Suite
SP - Familie Suite

Tag hele banden med, for denne suite har plads til op til seks gæster. Den har en king-size seng adskilt for ekstra privatliv, dobbelt sovesofa, og nogle har også en dobbelt murphy seng til at rumme to mere. Alle kan hænge ud i opholdsområdet, og der er et luksusbadekar med bruser. Butler og concierge inkluderet. Bemærk venligst: Denne kahyt har gulv til loft vinduer, ingen balkon. Plads til: 4-6 I alt ca. Størrelse: 37-41 m2

12
MA - Klub Balkon Suite
MA - Klub Balkon Suite

Norwegian Dawn Club Balcony Suites har plads til op til fire gæster og har to nederste senge, der kan omdannes til en queen-size seng plus ekstra sengetøj til at sove yderligere to gæster, samt et opholdsområde, luksusbadekar med bruser og fantastisk udsigt fra den private balkon . Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 26-27 m2 Altan Størrelse: 5 m2

11
MB - Klub Balkon Suite
MB - Klub Balkon Suite

Norwegian Dawn Club Balcony Suites har plads til op til fire gæster og har to nederste senge, der kan omdannes til en queen-size seng plus ekstra sengetøj til at sove yderligere to gæster, samt et opholdsområde, luksusbadekar med bruser og fantastisk udsigt fra den private balkon . Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 26-27 m2 Altan Størrelse: 5 m2

11
MX - Sejl Væk Klub Balkon Suite
MX - Sejl Væk Klub Balkon Suite

En Sail Away Club balkon Suite garanterer en Club Balkon Suite eller bedre! Dit kahyt kan være på ethvert dæk og tildelt op til en dag før ombordstigning. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 26 m2 Altan Størrelse: 5 m2

11
S4 - 2-Værelse Deluxe Familie Suite Med Balkon
S4 - 2-Værelse Deluxe Familie Suite Med Balkon

Med plads nok til op til seks personer er disse suiter perfekte, hvis du vil have hele familien med. Indeholder opholdsstue, spiseplads, separat soveværelse med queensize-seng samt separat børneværelse og stor privat balkon, så I alle kan nyde den fantastiske udsigt. Derudover kan disse suiter oprette forbindelse til en mini-suite med balkon. Inkluderer butler og concierge-service. Plads til: 6 I alt ca. Størrelse: 54 m2 Altan Størrelse: 5 m2

11
S2 - Deluxe Ejer Suite Med To Balkoner
S2 - Deluxe Ejer Suite Med To Balkoner

Hvad er bedre end at nyde den fantastiske udsigt fra én balkon? Nyder dem fra to! Disse Deluxe-ejersuiter har plads til fire gæster og inkluderer et separat soveværelse med kingsize-seng, luksusbadekar med spabad, gæstebadekar og opholds- og spiseområde. Derudover vil du blive forkælet af butler og concierge-service. Disse suiter kan forbindes til en balkon og en penthouse med stor altan, så du kan sprede dig i ultimativ komfort. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 78-83 m2 Altan Størrelse: 13 m2

10
SD - Stævn Deluxe Penthouse Med Stor Balkon
SD - Stævn Deluxe Penthouse Med Stor Balkon

Vær den første til at nyde den spektakulære udsigt fra den store fremadvendte balkon på disse stilfulde penthouses. Plads til op til fire gæster og inkluderer en queen-size seng, luksusbadekar med bruser og badekar, plus et komfortabelt opholds- og spiseområde til at slappe af i eller nyde et måltid arrangeret af din butler. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 47 m2 Altan Størrelse: 12 m2

10
SM - Agter Penthouse Med Stor Balkon
SM - Agter Penthouse Med Stor Balkon

Du vil have det perfekte romantiske tilflugtssted i disse penthouses med plads til op til tre gæster. Indeholder et soveværelse med queen-size seng og luksusbadekar med bruser og badekar, udover opholdsstue og spiseplads. Fordi disse er agtervendte, tilbyder de en fantastisk udsigt fra den store balkon. Inkluderer butler og concierge-service. Plads til: 3 I alt ca. Størrelse: 35-38 m2 Altan Størrelse: 8-11 m2

10
S3 - Ejer Suite Med To Balkoner
S3 - Ejer Suite Med To Balkoner

Ejerens suiter med to balkoner er gode til op til fire gæster. De omfatter en stue, spisestue og separat soveværelse med kingsize-seng. Sammen med en minibar, luksus badekar med boblebad og en fantastisk dobbelt balkon. Inkluderer butler og concierge-service, plus at disse suiter kan oprette forbindelse til en balkon og penthouse med stor balkon for endnu mere ekstra luksus og bekvemmelighed. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 66 m2 Altan Størrelse: 13 m2

9
SF - Stævn Penthouse Med Stor Balkon
SF - Stævn Penthouse Med Stor Balkon

Træd ud på din store fremadvendte altan og nyd den friske luft og den storslåede udsigt. Tilbage indenfor har disse penthouses en queen-size seng, luksusbadekar med bruser og badekar samt opholds- og spiseplads. Plus concierge og butler service til at opfylde alle dine ønsker. Nogle kan oprette forbindelse til en Deluxe Owner's Suite eller Owner's Suite. Sover op til tre. Plads til: 3 I alt ca. Størrelse: 41-52 m2 Altan Størrelse: 12-23 m2

9
SN - Agter Penthouse Med Balkon
SN - Agter Penthouse Med Balkon

Disse stilfulde penthouses inkluderer et soveværelse med en queen-size seng, en enkelt sovesofa, luksusbadekar med bruser og badekar, opholds- og spisestue og enestående udsigt fra den bagudvendte balkon. Derudover vil du blive forkælet med butler og concierge-service. Plads til: 3 I alt ca. Størrelse: 33-34 m2 Altan Størrelse: 6-7 m2

8
Dæk 4 Dæk 5 Dæk 6 Dæk 7 Dæk 8 Dæk 9 Dæk 10 Dæk 11 Dæk 12 Dæk 13 Dæk 14

Krydstogtrejser med Norwegian Dawn

Last minute
10 nætter 26/06/2024 - 06/07/2024
De Britiske Øer fra Southampton med Norwegian Dawn
14.451,-
Fra pris
Last minute
9 nætter 06/07/2024 - 15/07/2024
Øvrige Nordeuropa fra Southampton med Norwegian Dawn
31.066,-
Fra pris
10 nætter 15/07/2024 - 25/07/2024
Øvrige Nordeuropa fra København med Norwegian Dawn
12.954,-
Fra pris
11 nætter 25/07/2024 - 05/08/2024
De Britiske Øer fra Southampton med Norwegian Dawn
21.003,-
Fra pris
10 nætter 05/08/2024 - 15/08/2024
De Britiske Øer fra Southampton med Norwegian Dawn
13.032,-
Fra pris
11 nætter 15/08/2024 - 26/08/2024
De Britiske Øer fra Southampton med Norwegian Dawn
15.795,-
Fra pris
10 nætter 26/08/2024 - 05/09/2024
De Britiske Øer fra Southampton med Norwegian Dawn
10.350,-
Fra pris
10 nætter 05/09/2024 - 15/09/2024
Baltikum fra København med Norwegian Dawn
15.526,-
Fra pris
12 nætter 15/09/2024 - 27/09/2024
Baltikum fra Stockholm med Norwegian Dawn
13.219,-
Fra pris
10 nætter 27/09/2024 - 07/10/2024
Middelhavet fra Le Havre med Norwegian Dawn
12.159,-
Fra pris
10 nætter 07/10/2024 - 17/10/2024
Middelhavet fra Barcelona med Norwegian Dawn
12.281,-
Fra pris
10 nætter 17/10/2024 - 27/10/2024
Middelhavet fra Trieste med Norwegian Dawn
15.550,-
Fra pris