Reykjavik Blue Lagoon Bathing
Island & Grønland

Reykjavik

Isafjordur Westfjord Stjernehimmel
Island & Grønland

Isafjordur

Akureyri Godafoss Sunset
Island & Grønland

Akureyri

Aalesund Havneby
Island & Grønland

Ålesund

Geiranger Sunnylvsfjorden
Island & Grønland

Geiranger

Bergen Farverigehuse Dag
Island & Grønland

Bergen

1920X1080 Amsterdam Kanalbåd
Island & Grønland

Amsterdam

1920X1080 Brugge Spiegelrei Canal
Island & Grønland

Zeebrugge

1920 X 1080 Southampton Southampton's Ocean Village Marina
Island & Grønland

Southampton

10 nætter Se rejseplan
Norwegian Prima Læs om skibet

Rejseplan

25. juli - 04. august

Dag 1 Island, Reykjavik
Reykjavik

Reykjavik Island

Afgang: 18:00

Reykjavik, Islands hovedstad, byder dig velkommen til en verden af naturskønhed og kulturel rigdom. Byen er omgivet af majestætiske bjerge, geotermiske varme kilder og det vilde Atlanterhav. Oplev bl.a. den Blå Laguna - en fantastisk oplevelse. Udforsk den fascinerende islandske kultur på museer og gallerier, nyd lokale delikatesser som skaldyr og få en smagsprøve på det pulserende natteliv. Reykjavik er et ideelt udgangspunkt for eventyr i Islands utrolige landskaber. Oplev de storslåede gejsere, vandfald og gletsjere, der gør Island til et unikt rejsemål.


Dag 2 Island, Isafjordur
Isafjordur

Isafjordur Island

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Isafjörður, en charmerende by på Islands vestkyst, byder besøgende velkommen til en verden af imponerende natur og kulturel rigdom. Byen er omgivet af majestætiske bjerge og dybe fjorde og fungerer som porten til det uberørte vestlige Island. Udforsk den lokale kultur og historie på Ísafjörður Museum og vandre gennem de maleriske gader i byen. Ísafjörður tilbyder også enestående muligheder for udendørs eventyr, fra vandreture og kajakroning til at udforske de smukke Vestfjorde. Byen er fyldt med islandske skatte og en fascinerende destination for dem, der søger autentiske oplevelser og smuk natur.


Dag 3 Island, Akureyri
Akureyri

Akureyri Island

Ankomst: 06:00 Afgang: 16:00

I det nordlige Island ligger Akureyri, landets næststørste by og en skatkiste af naturlig skønhed. Byen omgives af majestætiske bjerge, der skaber en betagende baggrund for dens charmerende gader og farverige huse. Akureyri byder på varme kilder, der inviterer til afslapning, fantastisk vandring i det omkringliggende landskab og et blomstrende kunst- og musiksamfund. Den nordlige region byder også på dramatiske vandfald som Godafoss og det unikke Mývatn-søområde. Områdets geografiske forhold betyder overraskende nok, at Akureyri har det varmeste klimaer i Island. 


Dag 4 På havet

At Sea


Dag 5 Norge, Ålesund
Ålesund

Ålesund Norge

Ankomst: 11:00 Afgang: 22:00

Ålesund, perlen på Norges vestkyst, charmerer med sin enestående arkitektur og betagende naturlige omgivelser. Byen, genopbygget efter en brand i 1904, fremstår i en unik jugendstil og er kendt for sine smukt dekorerede bygninger. Beliggende ved fjordene og omgivet af majestætiske fjelde, byder Ålesund på fantastiske udendørs eventyr og udsigter. Udforsk det livlige havneområde, nyd friskfanget skaldyr og opdag den maritime sjæl af Ålesund.


Dag 6 Norge, Geiranger
Geiranger

Geiranger Norge

Ankomst: 06:00 Afgang: 17:00

Geiranger er en naturskøn perle beliggende dybt inde i de norske fjorde. Dette charmerende sted, der er en del af UNESCOs verdensarvliste, byder på en betagende blanding af majestætiske fjelde, turkisblå fjorde og imponerende vandfald, herunder det verdensberømte Syv Søstre-vandfald. Geiranger er et paradis for naturelskere og eventyrlystne, der ønsker at udforske det storslåede norske landskab, udforske fjordene i kajak eller tage på vandreture gennem de dramatiske bjerglandskaber. Byen er også kendt for sin gæstfrihed og charmerende landsbyatmosfære, hvilket gør den til et uforglemmeligt rejsemål.


Dag 7 Norge, Bergen
Bergen

Bergen Norge

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Bergen er en by, der kombinerer historie, kultur og natur på en unik måde. Den er kendt for sin naturskønhed og maritime atmosfære. Byen ligger smukt ved siden af ​​Byfjorden og omgivet af syv bjerge, hvilket giver den tilnavnet "Syv-fjellsbyen" (Syv fjellbyen). Bergen er en vigtig handelsby og kulturarven er tydelig i dens historiske kvarter, Bryggen, der er blevet anerkendt som et UNESCO-verdensarvssted. Bryggen er kendt for sine farverige træhuse og smalle gader. 


Dag 8 På havet

At Sea


Dag 9 Holland, Amsterdam
Amsterdam

Amsterdam Holland

Ankomst: 07:00 Afgang: 17:00

Amsterdam, Hollands charmerende hovedstad, byder på et væld af oplevelser. De ikoniske kanaler, smukke brosten og historiske bygninger giver byen en unik atmosfære. Udforsk verdensberømte museer som Rijksmuseum og Van Gogh Museum, cykl gennem gaderne som de lokale, og nyd de farverige blomstermarkeder. Amsterdam er også kendt for sin åbne og venlige kultur samt det mangfoldige kulinariske landskab.


Dag 10 Belgien, Zeebrugge
Zeebrugge

Zeebrugge Belgien

Ankomst: 07:00 Afgang: 17:00

Zeebrugge er en typisk havneby i Belgien, beliggende kun 15 km fra den maleriske og  smukke kanalby Brügge. En charmerende by med brostensbelagte gader, middelalderlige arkitektoniske perler og farverige huse langs kanalerne. Byen er berømt for sine historiske bygninger, smukke kirker og lækre chokoladebutikker. Byens stolthed er midddelaldertårnet Belfort og klosterkompleks med de pittoreske huse i Begijnhof. Byen oser af charme omkring torvet Grote Markt og langs kanalerne med de historiske bygninger. 


Dag 11 England, Southampton
Southampton

Southampton England

Ankomst: 06:00

Southampton, en betydningsfuld havneby i det sydlige England, er kendt for sin maritime betydning og som en af Europas førende krydstogthavne. Byen har en rig historie med gamle bymure, middelalderlige gader og forbindelser til Titanic. Southampton huser University of Southampton og tilbyder et bredt udvalg af shoppingmuligheder og kulturelle attraktioner som teatre og museer. Med en veludviklet transportinfrastruktur, herunder havn, jernbane og lufthavn, er Southampton en alsidig destination, der appellerer til både lokalbefolkningen og besøgende.

2022
Søsat
3.215
Passagerer
1.388
Besætning

Norwegian Prima

Norwegian Cruise Line

Om skibet

Norwegian Cruise Line Prima er et af krydstogtselskabets nyeste og mest imponerende skibe.

Skibet blev lanceret i 2021 og er designet til at give passagererne en helt unik oplevelse på havet. Prima er det første skib i NCL's nye Prima-klasse og har en imponerende længde på mere end 300 meter. Skibet har mere end 1.300 kahytter og suiter, herunder mange med egen altan og fantastisk havudsigt.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner på Prima er dens avantgarde-design og teknologi. Skibet er udstyret med den nyeste teknologi, og passagererne kan nyde en række interaktive og digitale oplevelser om bord. Der er også masser af spisemuligheder om bord på Prima, inklusive gourmetrestauranter, casual spisesteder og en food hall med en række forskellige madboder. Der er også flere barer og loungeområder, hvor passagererne kan nyde en drink eller to. Prima har også masser af underholdning og aktiviteter om bord, herunder teaterforestillinger, musikalske optrædener og en kasino.

Der er en vandpark og et poolområde for at nyde solen og afkøle sig i vandet. For passagerer, der ønsker at slappe af og forkæle sig selv, er der et stort spa-område med masser af behandlinger og faciliteter. Der er også en fitnesscenter og en klatrevæg for dem, der ønsker at holde sig i form.

Norwegian Prima sejler til forskellige destinationer over hele verden, herunder Caribien, Middelhavet og Nordeuropa. Der er også længere krydstogter til destinationer som Asien og Australien.

Alt i alt er Norwegian Cruise Line Prima et imponerende krydstogtskib, der tilbyder masser af moderne faciliteter og unikke oplevelser for passagererne at nyde. Med sit avantgarde-design og avancerede teknologi er det nemt at se, hvorfor dette skib er så populært blandt krydstogtsejlere.

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 38.381,- Fra pris
Udvendig
Udvendig Ring for pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon 59.734,- Fra pris
Suite
Suite 61.489,- Fra pris

Kahytstyper

IA - Indvendig
IA - Indvendig

Disse indvendige kahytter er den mest overkommelige måde at sejle på. De inkluderer to lavere senge, der konverteres til en dronning, perfekt til to gæster at hvile og genoplade. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 14-23 m2

12
T1 - Studie
T1 - Studie

Privat nøglekort adgang kompleks bestående af kahytter specielt designet og prissat til solo rejsende. Med en seng i fuld størrelse og separat område til dit badeværelse i næsten 95 kvadratmeter boligareal. Inkluderer adgang til den private Studio Lounge. Intet enkelt tillæg påkrævet. Plads til: 1 I alt ca. Størrelse: 8 m2

12
IB - Indvendig
IB - Indvendig

Disse indvendige kahytter er den mest overkommelige måde at sejle på. De inkluderer to lavere senge, der konverteres til en dronning, perfekt til to gæster at hvile og genoplade. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 14-23 m2

9
I4 - Familie Indvendig
I4 - Familie Indvendig

Disse kahytter til en overkommelig familie tilbyder mange af de samme faciliteter som en udvendig og inkluderer to nederste senge, der konverteres til en dronning og to Pullman-senge. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 14 m2

5
IF - Indvendig
IF - Indvendig

Disse indvendige kahytter er den mest overkommelige måde at sejle på. De inkluderer to lavere senge, der konverteres til en dronning, perfekt til to gæster at hvile og genoplade. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 14-23 m2

5
IX - Sejl Væk Indvendig
IX - Sejl Væk Indvendig

En Sail-Away indvendig kahyt garanterer en indvendig kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 14 m2

5
Solo Inside
Solo Inside

Solo Inside

Oceanview
Oceanview

These Oceanview staterooms are perfect for up to two guests who want a room with a view. Guests can step outside to take in the fresh sea breezes on a balcony that is obstructed by the dry slide. These rooms feature two lower beds that convert to a queen, a sitting area and bathroom.

11
O4 - Familie udvendig
O4 - Familie udvendig

Perfekt til familier, disse kahytter inkluderer to lavere senge, der konverteres til en queen-size, en dobbelt sovesofa til at rumme to mere og et vindue med smuk udsigt. Nogle kan også oprette forbindelse til andre kahytter for endnu flere muligheder. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 21-34 m

5
OA - Stor Udvendig Med Rundt Vindue
OA - Stor Udvendig Med Rundt Vindue

Disse rummelige kahytter er perfekte til to gæster at strække sig ud og slappe af, og de har et vindue med smuk udsigt og to lavere senge, der konverteres til en queen-size. Nogle kan også oprette forbindelse til andre kahytter. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 21 m2

5
OB - Havudsigt Med Rundt Vindue
OB - Havudsigt Med Rundt Vindue

Nyd den fantastiske udsigt fra dit vindue og to nederste senge, der konverteres til en queen-size. Nogle af disse komfortable kahytter kan forbindes, så du kan holde dig tæt, men alligevel spredt ud. Sover op til to. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 17 m2

5
OX - Sejl Væk Havudsigt
OX - Sejl Væk Havudsigt

En Sail-Away udvendig kahyt garanterer en udvendig kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildelt op til en dag før ombordstigning. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 17 m2

5
Solo Oceanview
Solo Oceanview

Solo Oceanview

B9 - Balkon Med Adgang Til Opvarmet Spa
B9 - Balkon Med Adgang Til Opvarmet Spa

Forkæl dig selv med en total spa-ferie. Disse kahytter har to nederste senge, der konverteres til en dronning og nem adgang til den tilstødende Spa, samt gratis adgang til Spa Thermal Suite under almindelige Spa-timer. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 21 m2 Altan Størrelse: 4 m2

16
BA - Balkon
BA - Balkon

Balkonkahytter inkluderer to lavere senge, der konverteres til en queen-size, et opholdsområde og gulv-til-loft glasdøre, der åbner ud til en privat balkon med en fantastisk udsigt. Nogle kan oprette forbindelse til andre hytter, perfekt når du rejser med familie eller venner. Bemærk: Udvalgte ADA-hytter kan have en delvist blokeret balkonudsigt. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 21-33 m2 Altan Størrelse: 4-6 m2

10
BB - Balkon
BB - Balkon

Balkonkahytter inkluderer to lavere senge, der konverteres til en queen-size, et opholdsområde og gulv-til-loft glasdøre, der åbner ud til en privat balkon med en fantastisk udsigt. Nogle kan oprette forbindelse til andre hytter, perfekt når du rejser med familie eller venner. Bemærk: Udvalgte ADA-hytter kan have en delvist blokeret balkonudsigt. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 21-33 m2 Altan Størrelse: 4-6 m2

10
B1 - Agter Balkon
B1 - Agter Balkon

Disse stilfulde balkonkahytter er ideelle til op til fire gæster. De inkluderer to nederste senge, der konverteres til en dronning, nogle med en dobbelt sovesofa, rummeligt badeværelse og er placeret agter, så udsigten fra din private balkon er fantastisk. Nogle kan oprette forbindelse til andre hytter, perfekt når du rejser med familie eller venner. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 24 m2 Altan Størrelse: 9 m2

9
B4 - Familie Balkon
B4 - Familie Balkon

Disse balkon kahytter er perfekte til hele familien. Med plads til op til fire gæster inkluderer de to nederste senge, der konverteres til en dronning, en dobbelt sovesofa, rummeligt badeværelse plus en balkon til at beundre det glitrende vand og smukke udsigter sammen. Nogle kan oprette forbindelse til andre hytter, så du kan sprede dig og alligevel holde dig tæt på. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 21 m2 Altan Størrelse: 4 m2

9
BF - Balkon
BF - Balkon

Balkonkahytter inkluderer to lavere senge, der konverteres til en queen-size, et opholdsområde og gulv-til-loft glasdøre, der åbner ud til en privat balkon med en fantastisk udsigt. Nogle kan oprette forbindelse til andre hytter, perfekt når du rejser med familie eller venner. Bemærk: Udvalgte ADA-hytter kan have en delvist blokeret balkonudsigt. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 21-33 m2 Altan Størrelse: 4-6 m2

9
BX - Sejl Væk Balkon
BX - Sejl Væk Balkon

En Sail Away balkonkahyt garanterer en balkonkahyt eller bedre! Bemærk venligst, at udsynet fra din altan kan være helt eller delvist. Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildelt op til en dag før ombordstigning. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 21 m2 Altan Størrelse: 4 m2

9
Solo Balcony
Solo Balcony

Solo Balcony

H2 - The Haven Deluxe Ejer Suite Med Stor Balkon
H2 - The Haven Deluxe Ejer Suite Med Stor Balkon

Disse betagende suiter ligger i The Haven og byder på en betagende udsigt fra den store, agtervendte balkon. De byder på rummelige og luksuriøse boliger, der omfatter separat opholds- og spisestue, tre soveværelser med kingsize-senge, en dobbelt sovesofa, tre badeværelser med boblebadekar, et halvt bad, et udendørs spabad og butler- og conciergeservices forkælelse. at passe på alle dine ønsker. Plads til: 8 I alt ca. Størrelse: 195 m2 Altan Størrelse: 76 m2

14
H3 - The Haven Deluxe Ejer Suite Med Balkon
H3 - The Haven Deluxe Ejer Suite Med Balkon

Bliv forundret over den storslåede udsigt fra den agtervendte balkon på din luksus Deluxe Owner's Suite beliggende i The Haven. De har et separat opholds- og spiseområde, to soveværelser med kingsize-senge, to luksusbade med boblebadebrusere, et halvt bad, ekstra sengetøj til i alt seks gæster og et udendørs spabad. Butler og concierge-service fuldender din ferie med forkælelse. Plads til: 6 I alt ca. Størrelse: 149-162 m2 Altan Størrelse: 56-68 m2

13
H6 - The Haven 2-Værelse Familie Villa Med Stor Balkon
H6 - The Haven 2-Værelse Familie Villa Med Stor Balkon

Disse villaer beliggende i The Haven giver det ideelle luksustilflugtssted for hele familien. De har to soveværelser, en kingsize seng, en queen-size seng, en dobbelt sovesofa, to badeværelser med boblebadebrusere og en stor balkon til at samles og nyde den smukke udsigt eller putte sig under stjernerne. Plus, adgang til The Haven-faciliteter og butler- og concierge-service for at fuldende din billedskønne ferie. Bemærk: kahytter 15300, 13900 og 14900 har en delvist blokeret diasvisning Plads til: 6 I alt ca. Størrelse: 56-61 m2 Altan Størrelse: 12-17 m2

13
H5 - The Haven Ejersuite Med Master Værelse og Stor Balkon
H5 - The Haven Ejersuite Med Master Værelse og Stor Balkon

Træk dig tilbage til din overdådige private oase i The Haven ejersuite, med et separat soveværelse i de fleste med king-size seng, en dobbelt sovesofa til at rumme to mere, opholdsstue, luksusbruser og en stor balkon til at samles og nyde de smukke udsigter . Butler og concierge-service afrunder dit utrolige tilflugtssted. Bemærk: Kahyt 12322 og 12926 har ikke et separat soveværelse eller badekar. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 50-57 m2 Altan Størrelse: 10-12 m2

12
HE - The Haven Penthouse Med Balkon
HE - The Haven Penthouse Med Balkon

Disse luksuriøse penthouses har adgang til The Haven-faciliteter og har en kingsize-seng, nogle med sengetøj til at rumme en mere, luksusbadekar med brusebad plus et opholdsområde og en stor balkon for at beundre den smukke udsigt. Inkluderer butler og concierge-service for den ultimative luksusferie. Plads til: 2-3 I alt ca. Størrelse: 34-38 m2 Altan Størrelse: 7-12 m2

12
HA - The Haven AgterPenthouse Med Stor Balkon
HA - The Haven AgterPenthouse Med Stor Balkon

Nyd sofistikeret stil og luksus i denne agtervendte, rummelige Penthouse med en stor balkon med en utrolig udsigt fra bagsiden af ​​skibet og et udendørs spabad. Funktionerne omfatter en king-size seng, luksusbadekar med boblebad og adgang til eksklusive faciliteter for gæster på The Haven. Butler og concierge-service sørger for prikken over i'et. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 77 m2 Altan Størrelse: 46 m2

11
MX - Sejl Væk Klub Balkon Suite
MX - Sejl Væk Klub Balkon Suite

En Sail-away klub balkon Suite garanterer en klub balkon Suite eller bedre! Bemærk venligst, at udsynet fra din altan kan være helt eller delvist. Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildelt op til en dag før ombordstigning. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 22 m2 Altan Størrelse: 6 m2

11
H4 - The Haven Agter Ejer Suite Med Master Værelse og Stor Balkon
H4 - The Haven Agter Ejer Suite Med Master Værelse og Stor Balkon

Beliggende i den eksklusive enklave The Haven, har disse luksuriøse ejersuites et stilfuldt soveværelse med king-size seng, en dobbelt sovesofa til at rumme yderligere to, luksusbadekar med brusebad og en utrolig udsigt fra den store, agtervendte balkon, nogle med et udendørs spabad. Plus, en concierge og 24-timers butler til at passe alle dine ønsker. * Suiter på dæk 10 (10352 & 10952) inkluderer ikke det udendørs spabad. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 90-92 m2 Altan Størrelse: 48-49 m2

10
HB - The Haven Agter Penthouse Med Master Værelse Og Stor Balkon
HB - The Haven Agter Penthouse Med Master Værelse Og Stor Balkon

Beliggende i den eksklusive enklave af The Haven, trækker du dig tilbage til din luksuriøse Penthouse, der har et soveværelse med kingsize-seng og en bagudvendt balkon med en ærefrygtindgydende udsigt. Nogle kahytter har en dobbelt sovesofa. Indeholder også forkælelse fra butler og concierge-service. (ADA stateroom har ikke et separat soveværelse.) Plads til: 2-4 I alt ca. Størrelse: 46-55 m2 Altan Størrelse: 11-20 m2

10
M2 - Stævn Klub Balkon Sutie Med Stor Balkon
M2 - Stævn Klub Balkon Sutie Med Stor Balkon

Med masser af plads til op til fire gæster har disse klub balkon suiter to nederste senge, der kan omdannes til en dronning, nogle med en enkelt- eller dobbeltsovesofa, rummeligt badeværelse og en glasskydedør, der fører til en fremadvendt balkon, der byder på spektakulært. visninger. Plads til: 2 - 4 I alt ca. Størrelse: 33-38 m2 Altan Størrelse: 11-17 m2

9
M4 - Familie Klub Balkon Suite
M4 - Familie Klub Balkon Suite

Alle vil nyde disse rummelige, stilfulde klub balkon Suites, der ligger bagerst på skibet. De har to nederste senge, der konverteres til en dronning, en dobbelt sovesofa og en privat balkon for at nyde den storslåede udsigt. Nogle af disse suiter kan forbindes til andre kahytter, perfekt for familie eller venner at sprede sig ud og alligevel forblive tæt på. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 23-27 m2 Altan Størrelse: 4-5 m2

9
MA - Klub Balkon Suite
MA - Klub Balkon Suite

Disse stilfulde klub balkon Suites er placeret på bagsiden af ​​skibet og tilbyder det ideelle tilflugtssted for to gæster. De inkluderer to lavere senge, der konverteres til en dronning plus en balkon for at beundre den evigt skiftende udsigt. Nogle kan oprette forbindelse til andre kahytter, perfekt når du rejser med familie eller venner. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 24-27 m2 Altan Størrelse: 4-4 m2

9
MB - Stævn Klub Balkon Suite
MB - Stævn Klub Balkon Suite

Disse stilfulde klub balkon Suites er fremadvendte og tilbyder det ideelle tilflugtssted for to gæster. De inkluderer to lavere senge, der konverteres til en dronning plus en balkon for at beundre den evigt skiftende udsigt. Nogle kan oprette forbindelse til andre kahytter, perfekt når du rejser med familie eller venner. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 22-25 m2 Altan Størrelse: 6 m2

9
SH - Agter Suite Med Stor Balkon
SH - Agter Suite Med Stor Balkon

Bliv forundret over den enestående udsigt fra den store, agtervendte balkon på disse rummelige, stilfulde suiter med to nederste senge, der kan omdannes til en dronning og en dobbelt sovesofa. De omfatter også butler og concierge-service. Perfekt til op til fire gæster til at nyde en billedskøn ferie. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 58 m2 Altan Størrelse: 34 m2

9
SI - Agter Suite Med Stor Balkon
SI - Agter Suite Med Stor Balkon

Der er masser af plads til, at du kan slappe af og nyde den smukke udsigt fra den agtervendte balkon på disse stilfulde suiter. Med to nederste senge, der konverteres til en dronning, kan de forbindes til en klub balkonsuite, perfekt til familie eller venner at sprede sig ud og alligevel forblive tæt på. Inkluderer også butler og concierge. Plads til: 2 I alt ca. Størrelse: 41 m2 Altan Størrelse: 18 m2

9
SJ - Familie Suite Med Master Værelse Og Balkon
SJ - Familie Suite Med Master Værelse Og Balkon

Disse suiter er perfekte til hele familien, og de er placeret midt på skibet og har masser af plads til at sprede sig. De har et separat soveværelse med to nederste senge, der konverteres til en queen-size, en dobbelt sovesofa og rummeligt bad. Inkluderer også butler og concierge-service. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 36 m2 Altan Størrelse: 4 m2

9
SK - Stævn Suite med Master Værelse og Stor Balkon
SK - Stævn Suite med Master Værelse og Stor Balkon

En fantastisk udsigt er lige ud fra den store, private balkon på disse fremadvendte luksussuiter, perfekt til op til fire gæster. Indeholder et separat soveværelse med to nederste senge, der konverteres til en queen-size, en dobbelt sovesofa, rummeligt bad og butler og concierge-service for den ultimative flugt. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 38-45 m2 Altan Størrelse: 14-17 m2

9
SL - Familie Suite Med Stor Balkon
SL - Familie Suite Med Stor Balkon

Disse suiter er et ideelt tilflugtssted for hele familien og har to nederste senge, der kan omdannes til en dronning, en dobbelt sovesofa samt en fremadvendt balkon med en fantastisk udsigt. Afslut din billedskønne familieferie med nydelse af butler og concierge-service. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 36-40 m2 Altan Størrelse: 11 m2

9
Dæk 5 Dæk 6 Dæk 7 Dæk 8 Dæk 9 Dæk 10 Dæk 11 Dæk 12 Dæk 13 Dæk 14 Dæk 15 Dæk 16 Dæk 17 Dæk 18 Dæk 19 Dæk 20

Andre afgange

Last minute
10 nætter 04/07/2024 - 14/07/2024
Island & Grønland fra Reykjavik, Iceland med Norwegian Prima
12.609,-
Fra pris
10 nætter 15/08/2024 - 25/08/2024
Island & Grønland fra Reykjavik, Iceland med Norwegian Prima
17.241,-
Fra pris
10 nætter 05/09/2024 - 15/09/2024
Island & Grønland fra Reykjavik, Iceland med Norwegian Prima
13.438,-
Fra pris
10 nætter 26/09/2024 - 06/10/2024
Island & Grønland fra Reykjavik, Iceland med Norwegian Prima
16.656,-
Fra pris