1920X1080 Genova Palazzo Raffaele Ferrari
Italiens store havne

Genova og Savona

1920X1080 Savona Havn
Italiens store havne

Genova og Savona

1920X1080 Genova Palazzo Reale
Italiens store havne

Genova og Savona

1920X1080 Savona Priamarborgen
Italiens store havne

Genova og Savona

1920X1080 Genova Il Roseto
Italiens store havne

Genova og Savona

1920X1080 Savona Farverige Huse
Italiens store havne

Genova og Savona

Tag på krydstogt i Middelhavet fra Genova og Savona

På den italienske riviera ligger to store krydstogtshavne med blot 40 km afstand. Savona og Genova. Begge er hjemmebase for hvert sit krydstogtsrederi, og derfor er antallet af krydstogter fra netop de to havne enormt. Havnene er store, og faciliteterne i terminalen er moderne og velfungerende. 

Genova

I Genova har vi MSC's base. Byen er en af Italiens største havnebyer og byder på masser af oplevelser og italiensk charme. Du kan besøge et af Europas største akvarier, Aquario de Genova, nyde en kop kaffe på byens hovedplads, Piazza de Ferrari eller besøge det ikoniske palads, Palazzo Ducale, der fremviser kunst og smuk arkitektur.

Du kan flyve til både Malpensa og Linate lufthavnene i  Milano og tage til Genova herfra. Der kan evt. bookes transfer ved rederiet t/r imellem lufthavn og krydstogt. Vær dog opmærksom på flytiderne her. Du kan sende en forespørgsel til os ang. dette. Der kan også bookes parkering ved terminalen igennem rederiet, hvor du kan stille bilen og køre videre efter krydstogtet, hvis ferien fortsætter. 

Savona

I Savona har vi Costas base. En flot og indbydende kystby med alt fra hyggelige gader til lækre strande, der er klar til at byde på afslapning, og den gamle borg, Fortezza del Priamar, hvorfra du har en smuk udsigt over havet og Savona.

Du kan flyve til Malpensa og Linate lufthavnene i Milano eller til Nice og tage til Savona herfra. Der kan evt. bookes transfer ved rederiet t/r imellem lufthavn og krydstogt. Vær dog opmærksom på flytiderne her. Du kan sende en forespørgsel til os ang. dette. Der kan også bookes parkering ved terminalen igennem rederiet, hvor du kan stille bilen og køre videre efter krydstogtet, hvis ferien fortsætter. 

Priser og udbud

Da disse havnebyer huser to rederier, er der mange afgange herfra. Sammen med det store udbud af kahytter er der som regel også gode priser fra både Savona og Genova. 

Havnene ligger også med en fin afstand til Schweiz og Frankrig, hvilket også har stor betydning for udbuddet. 

Fly og transfer

Genova har en lille lufthavn med meget få ruter. Flyene er ofte ret dyre og altid med flyskift undervejs. Men til Milanos lufthavne samt lufthavnen i Nice er der et meget større udvalg af flyforbindelser direkte fra København.

Fra lufthavnene kan du enten vælge af tage offentlig transport som f.eks. toget eller booke transfer via rederierne. De vil som regel køre fra lufthavnen imod krydstogtet i tidsrummet 10:00-13:00 og fra krydstogtet imod lufthavnen i tidsrummet 9:30-14:00. Dette vil dog variere alt efter lufthavn og afgang/ankomsthavn. Hvis du ønsker at høre om en specifik transfer, er du velkommen til at kontakte os.