Barcelona Sunsetvue Medbjergbane
Middelhavet

Barcelona

1920X1080 Casablanca Il Hassan
Middelhavet

Casablanca

1920X1080 Tenerife Masca Dalen
Middelhavet

Santa Cruz - Tenerife

1920X1080 Santana Traditionel Hus
Middelhavet

Funchal - Madeira

1920X1080 Malaga Udsigt
Middelhavet

Malaga

1920X1080 Marseille Vue Over Havn
Middelhavet

Marseille

1920X1080 Genova Il Roseto
Middelhavet

Genova

11 nætter Se rejseplan
MSC Poesia Læs om skibet

Rejseplan

12. oktober - 23. oktober

Dag 1 Spanien, Barcelona
Barcelona

Barcelona Spanien

Afgang: 18:00

Barcelona - en charmerende metropol og hovedstad i det katalanske Nordspanien. Byen er en sand perle hvor historie og nutid forenes i perfekt harmoni. Særligt Gaudís fascinerende mesterværker som La Sagrada Família og Park Güell, tager enhver med storm. Byen stråler af kulturel rigdom med kunstgallerier, museer og et livligt gademiljø. De gyldne sandstrande langs kysten og den fortryllende gotiske kvarter skaber en atmosfære, der indfanger hjertet og sindet. Barcelona er ikke blot en by, det er en oplevelse.


Dag 2 På havet

At Sea


Dag 3 Marokko, Casablanca
Casablanca

Casablanca Marokko

Ankomst: 09:00 Afgang: 22:00

Casablanca er en moderne by fyldt med kulturelle herligheder. Udforsk historien, studer arkitektur, nyd mad og indsnus kultur i denne fascinerende marokkanske by. Casablanca er hjertet af Marokkos økonomi og er er kendt for sin industrielle aktivitet, handel og erhvervsliv. De har en blanding af moderne og traditionel arkitektur. og er kendt for sin imponerende samling af art deco-bygninger fra det 20. århundrede, der afspejler en æra med europæisk indflydelse. Porten til Casablanca er den travle havn som også økonomisk spiller en nøglerolle. Her finder I også byens flotte moske. Byen byder på gode shoppingmuligheder, fra traditionelle markeder og basarer til moderne indkøbscentre og butikker. Du kan købe alt fra marokkanske tæpper og keramik til internationale modebrands.


Dag 4 På havet

At Sea


Dag 5 Spanien, Santa Cruz - Tenerife
Santa Cruz - Tenerife

Santa Cruz - Tenerife Spanien

Ankomst: 08:00 Afgang: 16:00

Tenerife er den største af De Kanariske Øer og en skat i Atlanterhavet, som byder besøgende velkommen med en betagende skønhed og en mangfoldig kultur. Øen er kendt for sin dramatiske vulkanske landskab, herunder den majestætiske Teide-vulkan, Spaniens højeste bjerg. Tenerife tilbyder solbeskinnede strande, livlige feriesteder og charmerende, historiske byer som La Laguna. Hovedstaden Santa Cruz, og det frodige Orotava-dal tilføjer til øens appel. Med sin blanding af natur, kultur og afslapning er Tenerife en destination, der appellerer til enhver rejsendes smag.


Dag 6 Portugal, Funchal - Madeira
Funchal - Madeira

Funchal - Madeira Portugal

Ankomst: 09:00 Afgang: 16:00

Madeira er et naturparadis af blomstrende haver, dramatiske bjerglandskaber og imponerende kyststrækninger. Besøgende kan udforske den farverige hovedstad Funchal, vandre ad levadastierne langs bjergsiderne og nyde udsigten fra Cabo Girão, Europas højeste klippeudsigt. Besøgende kan også udforske de spektakulære omgivelser, herunder bjergene og Levada-vandingskanalerne, der er ideelle til vandreture og naturoplevelser. Funchal er en ægte juvel på Madeira, hvor natur og kultur mødes harmonisk.


Dag 7 På havet

At Sea


Dag 8 Spanien, Malaga
Malaga

Malaga Spanien

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Malaga, en smuk kystby i det sydlige Spanien, imponerer besøgende med sin rige historie og solrige atmosfære. Byen er kendt for sine gyldne sandstrande og kulturelle rigdomme. Udforsk de lokale seværdigheder som Alcazaba-fæstningen og Picasso-museet og nyd autentisk spansk køkken med lækre retter som gazpacho og pescaíto frito. Malaga tilbyder en harmonisk blanding af historie og solskind, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske det bedste af den andalusiske kultur og nyde det behagelige middelhavsklima.


Dag 9 På havet

At Sea


Dag 10 Frankrig, Marseille
Marseille

Marseille Frankrig

Ankomst: 09:00 Afgang: 17:00

Marseille, en fascinerende havneby i det sydlige Frankrig, imponerer besøgende med sin maritime skønhed og kulturelle rigdom. Byen er kendt for sin historiske arv og den pulserende atmosfære. Udforsk lokale seværdigheder som Basilique Notre-Dame de la Garde og Vieux-Port, og nyd autentisk fransk køkken med lækre retter som bouillabaisse og ratatouille. Marseille tilbyder en harmonisk blanding af kultur og havn, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske det bedste af det sydfranske kystliv og fordybe sig i historie og kultur.


Dag 11 Italien, Genova
Genova

Genova Italien

Ankomst: 07:00

Genoa er beliggende ved den maleriske Liguriske havkyst i Italien, er en by med en fascinerende historie og kulturel rigdom. Dens gamle havn, en af Middelhavets største, har tjent som et vigtigt knudepunkt for handel i århundreder. Byen er kendt for sin charmerende gamle bydel med smalle brostensbelagte gader, farverige bygninger og imponerende paladser. Genoa er også fødestedet for opdagelsesrejsende Christopher Columbus og byder på et væld af museer, kunstgallerier og en levende kulinarisk scene med lækker ligurisk mad. Med sin unikke blanding af historie, kultur og skønhed er Genoa en uimodståelig destination i Italien.


Dag 12 Spanien, Barcelona
Barcelona

Barcelona Spanien

Ankomst: 13:00

Barcelona - en charmerende metropol og hovedstad i det katalanske Nordspanien. Byen er en sand perle hvor historie og nutid forenes i perfekt harmoni. Særligt Gaudís fascinerende mesterværker som La Sagrada Família og Park Güell, tager enhver med storm. Byen stråler af kulturel rigdom med kunstgallerier, museer og et livligt gademiljø. De gyldne sandstrande langs kysten og den fortryllende gotiske kvarter skaber en atmosfære, der indfanger hjertet og sindet. Barcelona er ikke blot en by, det er en oplevelse.

2008
Søsat
3.013
Passagerer
987
Besætning

MSC Poesia

MSC Cruises

Om skibet

MSC Poesia er en hyldest til poesien. Ligesom poesien inspirerer os, vil MSC Poesia som et charmerende og indbydende skib gøre din ferie til noget helt særligt. Kun det bedste er godt nok til skibes gæster.

En drømmerejse som ikke ligner nogen anden. MSC Poesia er det tredje skib i Musica- klassen. Træd ind i en verden af komfort. Skibet er det perfekte sted at slappe af og nyde en uforglemmelig ferie.

Skibet har en spektakulær foyer-vandfald, en zen-have, en autentisk japansk sushi-bar og en overdådig MSC Aurea Spa. Spa-afdelingen har et dampbad, sauna, et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger og nogle af de mest beroligende massagebehandlinger til søs.

MSC Poesia er et elegant krydstogtskib og perfekt til total afslapning. For vores mere aktive gæster inkluderer sports- og fitnessaktiviteter en basketballbane, tennisbane, shuffleboard, state-of-the-art motionscenter og minigolf. Der er 3 pools, 4 spabade og en kæmpe poolside biografskærm.

Børn og teenagere er ligeledes godt taget vare på og har deres egne klubber og fester, en dedikeret stenalder og dinosaur-legeplads, adgang til spændende videospil og endda en DJ-disko! Mad er altid i centrum for et MSC-krydstogt, og køkkenet om bord på MSC Poesia er ingen undtagelse.

Hver ret er tilberedt med friske og kvalitets ingredienser af vores dygtige kokke og serveret i de elegante omgivelser i de vigtigste spisestuer Il Palladio og Le Fontane.

De forskellige loungebarer tilbyder vinsmagning i Grappolo d'Oro, forfriskende mojitos i Mojito cocktailbaren og overdådige cigarer og spiritus i cigarværelset. Nyd Verdis arier fra balkonen og kig ud over havet med den stjernebesatte, fløjlsblå himmel som loft.


Øvrige (6)
Kunst galleri Duty-free shop Fotobutik Sikkerhedsbox Shopping Gallery Udflugtskontor

Fitness (4)
Fitness Center Gym Tennis bane Yoga

Afslapning (5)
Hårsalon Badekar Jacuzzi Sauna Spa

Rekreative (3)
Bibliotek Natklub Shuffle Board

Underholdning (3)
Cigar Bar Disko Teater

Mad og drikke (5)
A la carte restaurant Bar Cafe Lounge bar Sushi Bar

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 19.618,- Fra pris
Udvendig
Udvendig Ring for pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon 34.198,- Fra pris
Suite
Suite 52.678,- Fra pris

Kahytstyper

IR2 - Indvendig Fantastica, Deluxe
IR2 - Indvendig Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar og skabsplads. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 12-15 og har et areal på ca. 14 m2.

12
IR1 - Indvendig Fantastica, Deluxe
IR1 - Indvendig Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar og skabsplads. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 5-11 og har et areal på ca. 14 m2.

5
IB - Indvendig Bella, Uspecificeret
IB - Indvendig Bella, Uspecificeret

En indvendig kahyt Bella garanterer en indvendig kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Kahytten har et areal på ca. 14 m2.

OO - Udvendig Fantastica, med begrænset udsigt
OO - Udvendig Fantastica, med begrænset udsigt

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, stol og et vindue til at nyde havudsigten, dette er med delvis udsigt. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 8 og har et areal på ca. 16 m2.

8
OR2 - Udvendig Fantastica, Deluxe
OR2 - Udvendig Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og et vindue til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 8 og har et areal på ca. 16 m2.

8
OR1 - Udvendig Fantastica, Deluxe
OR1 - Udvendig Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og et vindue til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 5 og har et areal på ca. 17 m2.

5
OB - Udvendig Bella, Uspecificeret
OB - Udvendig Bella, Uspecificeret

En udvendig kahyt Bella garanterer en udvendig kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk, med hel eller delvis udsigt og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Kahytten har et areal på ca. 16 m2.

BP - Balkon Fantastica, Deluxe, med begrænset udsigt
BP - Balkon Fantastica, Deluxe, med begrænset udsigt

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 5 m2, vær opmærksom på at denne kahyt er med begrænset udsigt. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 3 personer, ligger på dæk 12 og har et areal på ca. 18 m2.

12
BA - Balkon Aurea, Deluxe
BA - Balkon Aurea, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 5 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 9-11 og har et areal på ca. 18 m2.

10
BL2 - Balkon Fantastica, Premium
BL2 - Balkon Fantastica, Premium

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 5 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 3 personer, ligger på dæk 10-15 og har et areal på ca. 18 m2.

10
BR2 - Balkon Fantastica, Deluxe
BR2 - Balkon Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 5 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 2 personer, ligger på dæk 10-15 og har et areal på ca. 15 m2.

10
BL1 - Balkon Fantastica, Premium
BL1 - Balkon Fantastica, Premium

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 4-5 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 8-9 og har et areal på ca. 18 m2.

8
BR1 - Balkon Fantastica, Deluxe
BR1 - Balkon Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 5 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 2 personer, ligger på dæk 8-9 og har et areal på ca. 15 m2.

8
BB - Balkon Bella, Uspecificeret
BB - Balkon Bella, Uspecificeret

En balkon kahyt Bella garanterer en balkon kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk, med hel eller delvis udsigt og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Kahytten har en balkon på ca. 4-5 m2, denne kan være med delvis udsigt, og har et areal på ca. 15-18 m2.

SL1 – Suite Aurea, Premium
SL1 – Suite Aurea, Premium

Suiten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, stor skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 4 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og badekar. Suiten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 15 og har et areal på ca. 26 m2.

15
Dæk 16 - Sport Dæk 15 - Alfieri Dæk 14 - Pascoli Dæk 13 - Foscolo Dæk 12 - Leopardi Dæk 11 - D Annunzio Dæk 10 - Carducci Dæk 9 - Ungaretti Dæk 8 - Tasso Dæk 7 - Manzoni Dæk 6 - Dante Dæk 5 - Petrarca

Andre afgange

11 nætter 23/10/2024 - 03/11/2024
Middelhavet fra Barcelona med MSC Poesia
11.709,-
Fra pris pr. person