1920X1080 Rom Vatikan
Middelhavet

Civitavecchia - Rom

1920X1080 Kusadasi Kystlinje
Middelhavet

Kusadasi

1920X1080 Mykonos Icruise Ndsejling
Middelhavet

Mykonos

1920X1080 Santorini Smuka
Middelhavet

Santorini

1920X1080 Athen Akropolis
Middelhavet

Athen

1920X1080 Katakolon Olympia
Middelhavet

Katakolon

1920X1080 Taormina San Giuseppe Church
Middelhavet

Sicilien - Messina

1920X1080 Capri Udsigt Over Oen
Middelhavet

Capri

10 nætter Se rejseplan
Carnival Legend Læs om skibet
Kontakt

Rejseplan

06. oktober - 16. oktober

Dag 1 Italien, Civitavecchia - Rom
Civitavecchia - Rom

Civitavecchia - Rom Italien

Afgang: 19:00

Som krydstogtsgæst ankommer man til  havnebyen Civitavecchia - porten til Rom - beliggede 65 km inde i landet. Rom er som en fortryllende rejse gennem fortiden, hvor de små kringlede gader emmer af historiske vingesus. Snart passere man Trevi Fontænen og Pantheon mens der nydes  en frisk espresso. Videre går det til Den Spanske Trappe og de mondæne shoppinggader. Hurtigt kan scenen skifte og foran dig ligger Colloseum med Forum Romanum lige overfor. Eller Vatikanstaten med Peterskirken og det Sixtinske af Michelangelo. Dette er kun begyndelsen...


Dag 2 På havet

At Sea


Dag 3 På havet

At Sea


Dag 4 Tyrkiet, Kusadasi
Kusadasi

Kusadasi Tyrkiet

Ankomst: 09:00 Afgang: 18:00

Kusadasi, en kystby i Tyrkiet, charmerer besøgende med sin solrige atmosfære og smukke strande. Byen er kendt for sit krystalklare ægæiske hav og charmerende havnepromenade. Udforsk de lokale kulturelle perler som det antikke Efesos og Kusadasi Slot, og nyd autentisk tyrkisk køkken med delikatesser og grillretter. Kusadasi tilbyder en harmonisk blanding af sol og hav, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at nyde Tyrkiets naturskønhed og smage på dets kulinariske oplevelser.


Dag 5 Grækenland, Mykonos
Mykonos

Mykonos Grækenland

Ankomst: 07:00 Afgang: 17:00

Mykonos, perlen i Det Ægæiske Hav, byder besøgende velkommen med sit maleriske ø-landskab og krystalklare farvande. Denne græske ø er kendt for sine charmerende hvide bygninger med blå kupler, snoede gader og livlige natteliv. Udforsk lokale seværdigheder som det ikoniske Petros of Mykonos og vindmøllerne i Mykonos Town. Nyd autentisk græsk mad med retter som moussaka og souvlaki. Mykonos inviterer dig til at fordype dig i det græske ø-liv og nyde paradiset ved Det Ægæiske Hav.


Dag 6 Grækenland, Santorini
Santorini

Santorini Grækenland

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Santorini, en af de mest ikoniske græske øer, er kendt for sin betagende naturskønhed og unikke arkitektur. De karakteristiske hvide bygninger med blå kupler, der kigger ud over det azurblå Ægæiske Hav, skaber et idyllisk og malerisk landskab. Øen har også en rig historie, der kan udforskes i de antikke ruiner, herunder den mytiske by Akrotiri, begravet under vulkansk aske i århundreder. Santorini er berømt for sin storslåede solnedgange, der kan nydes fra byen Oia. Besøgende kan også forkæle sig selv med lækre græske retter og udforske de smukke strande og krystalklart vand. Santorini er en uforglemmelig destination for afslapning og romantik.


Dag 7 Grækenland, Athen
Athen

Athen Grækenland

Ankomst: 06:00 Afgang: 17:00

Krydstogtshavnen hedder Pireus. Herfra er der 12 km til Grækenlands hovedstad. Landets  historiske hjerte, er en by fyldt med antikke skatte og en levende kulturarv. Fra Akropolis' majestætiske ruiner til det livlige Plaka-kvarter, tilbyder Athen en blanding af gamle og moderne oplevelser. Udforsk verdensberømte museer som Det Nationale Arkæologiske Museum og smag på autentisk græsk mad i lokale taverner. Byens sjæl pulserer med historie, og dens gæstfrihed er uovertruffen. 


Dag 8 Grækenland, Katakolon
Katakolon

Katakolon Grækenland

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Katakolon, en malerisk havneby på Grækenlands vestkyst, indhyller besøgende i sin charmerende atmosfære og naturskønhed.

Byen byder på imponerende udsigter over det Ioniske Hav og smukke strande som Kourouta Beach. Udforsk det lokale kulturliv, besøg monumenter som Olympia-ruinerne og dyk ned i den olympiske historie. Katakolon byder også på en kulinarisk oplevelse med friske fiskeretter og lokale specialiteter.

Byen er en harmonisk blanding af kultur og naturskønhed og er ideel for dem, der ønsker at udforske den smukke vestlige kyst i Grækenland.


Dag 9 Italien, Sicilien - Messina
Sicilien - Messina

Sicilien - Messina Italien

Ankomst: 09:00 Afgang: 18:00

Messina, en charmerende by på Sicilien, Italien, imponerer besøgende med sin rige kulturarv og naturskønhed. Byen er kendt for sin imponerende arkitektur og enestående udsigt over Middelhavet. Udforsk lokale seværdigheder som Messina Katedralen og Fontana di Orione og nyd autentisk siciliansk køkken med delikatesser som arancini og cannoli. Messina tilbyder en harmonisk blanding af historie og skønhed.


Dag 10 Italien, Capri
Capri

Capri Italien

Ankomst: 07:00 Afgang: 19:00

Capri er en smuk ø beliggende i Tyrrenhavet, ud for Sorrentine Peninsula på den sydlige kyst af Italien. Den tilhører Campania-regionen og er kendt for sin fantastiske naturskønhed, charmerende byer og historiske betydning.
Øen er kendt for sin betagende natur, herunder barske klipper, krystalklart vand og frodig vegetation. Den byder på talrige udsigtspunkter for panoramiske udsigter, herunder de berømte klippeformationer Faraglioni og den Blå Grotte (Grotta Azzurra).
Capri har en rig historie, der strækker sig tilbage til det romerske imperium. Du kan besøge Villa Jovis, som var den romerske kejser Tiberius' residens, og Villa San Michele, der huser kunst og antikviteter. Øen har også inspireret mange kunstnere og forfattere gennem årene.
Øen er berømt for sit luksuriøse shopping miljø. Du kan finde eksklusive butikker med mode, smykker og souvenirs langs gaderne i byen.


Dag 11 Italien, Civitavecchia - Rom
Civitavecchia - Rom

Civitavecchia - Rom Italien

Ankomst: 06:00

Som krydstogtsgæst ankommer man til  havnebyen Civitavecchia - porten til Rom - beliggede 65 km inde i landet. Rom er som en fortryllende rejse gennem fortiden, hvor de små kringlede gader emmer af historiske vingesus. Snart passere man Trevi Fontænen og Pantheon mens der nydes  en frisk espresso. Videre går det til Den Spanske Trappe og de mondæne shoppinggader. Hurtigt kan scenen skifte og foran dig ligger Colloseum med Forum Romanum lige overfor. Eller Vatikanstaten med Peterskirken og det Sixtinske af Michelangelo. Dette er kun begyndelsen...

2001
Søsat
2.124
Passagerer
930
Besætning

Carnival Legend

Carnival Cruise Line

Om skibet

Carnival Legend er et charmerende krydstogtskib, der tilhører Carnival Cruise Line's flåde. Skibet er en del af Carnival's Spirit-klasse og er kendt for sin venlige atmosfære, spændende underholdning og innovative faciliteter.

Carnival Legend byder på en uforglemmelig krydstogtoplevelse for rejsende, der søger både eventyr og komfort på havet. Skibet har en længde på omkring 294 meter og har kapacitet til over 2.100 passagerer, hvilket giver en hyggelig og intim atmosfære sammenlignet med nogle af de større krydstogtskibe.

En af Carnival Legend's mest bemærkelsesværdige træk er dens underholdningsmuligheder. Gæsterne kan nyde livlige shows, komedieklubber, biografer og en bred vifte af live-musik og optrædener, der skaber en sjov atmosfære ombord. For familier tilbyder Carnival Legend også en række aktiviteter, herunder et vandland med vandrutsjebaner, puljer og børnebassiner.

Der er også en børneklub og en teenzone, hvor de unge kan deltage i sjove aktiviteter og danne venskaber.

Restauranterne ombord på Carnival Legend byder på en række kulinariske oplevelser. Der er en hovedrestaurant, der serverer gourmetmåltider, samt specialiserede spisesteder, der byder på alt fra italiensk mad til grillede bøffer. Buffetrestauranten giver en uformel atmosfære og et bredt udvalg af retter.

Carnival Legend har også et spa-område, fitnesscenter og muligheder for skønhedsbehandlinger, så gæsterne kan forkæle sig selv og slappe af under deres krydstogt.

Udendørs er der flere swimmingpools, solterrasser og private cabanas, der giver mulighed for at nyde solen og havet i stil. Kahytterne ombord varierer fra indvendige kahytter til suiter med havudsigt og privat balkon, hvilket giver passagererne mulighed for at vælge den indkvartering, der passer bedst til deres behov og præferencer.

Besætningen ombord på Carnival Legend er kendt for deres venlighed og opmærksomhed og arbejder hårdt for at sikre, at passagererne har en mindeværdig og behagelig krydstogtoplevelse.


Fitness (5)
Aerobics/Yoga Fitness Center Gym Løbebane Wellness Center

Rekreative (8)
Aft Pool Kortrum Indendørs pool Bibliotek Mini-golf bane Natklub Udendørs pool Snoet vandrutsjebane

(1)

Øvrige (6)
Atrium Konferencerum Fotogalleri Shopping Gallery Udflugtskontor Bryllupskapel

Underholdning (13)
Kabaret og scene produktion Camp Ocean Børne klub Dansegulv Firebird Lounge Follies Main Show Lounge Spille klub Casino Medusa's Lair Dance Club Natklub Ocean Plaza Serenity Retreat - kun for voksne Show Lounges Teater

Mad og drikke (20)
24-timers roomservice Bar Bar Cafe Chef's Table Kaffebar Kaffe shop Deli Guy's Burger Joint Isbar Karaokebar Lido Restaurant Piano Bar Pizzeria Salad Bar Sports Bar Steak House Taste Restaurant The Atrium Truffles Restaurant

Afslapning (8)
Skønheds salon Skønhedsbehandlinger for mænd Hårsalon pooldæk Sauna Spa Damprum Spabad

Teknologi (1)
Internet Cafe

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig Ring for pris
Udvendig
Udvendig Ring for pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon Ring for pris
Suite
Suite Ring for pris

Kahytstyper

4A - Indvendig kahyt
4A - Indvendig kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-senge) og en pullman-seng øverst. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

4B - Indvendig Kahyt
4B - Indvendig Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-senge) og en pullman-seng øverst. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

4C - Indvendig Kahyt
4C - Indvendig Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-senge) og en pullman-seng øverst. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

4D - Indvendig Kahyt
4D - Indvendig Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-senge) og en pullman-seng øverst. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

4E - Indvendig Kahyt
4E - Indvendig Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-senge) og en pullman-seng øverst. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

4K - Indvendig Med Vindue (Begrænset udsigt)
4K - Indvendig Med Vindue (Begrænset udsigt)

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Gulv-til-loft-vinduer med skjult udsigt. Bemærk: Udsigten er blokeret af en redningsbåd, en tenderbåd og/eller en stålbjælke. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

IS - Indvendig Kahyt (Garanti)
IS - Indvendig Kahyt (Garanti)

Dette er en prisvenlig måde at cruise på uden at give afkald på komfort eller bekvemmelighed! Perfekt til at slappe af efter en lang dag med sjov. Dedikeret steward på værelset Carnival Comfort Collection® sengetøj Masser af skabs- og skuffeplads Værdiboks på værelset til værdigenstande Fjernsyn Klimakontrol på værelset

6A - Havudsigt Kahyt
6A - Havudsigt Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Billedvindue. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

OV - Garanti Havudsigt
OV - Garanti Havudsigt

Et panoramavindue giver dig udsigt til landskaber, du ikke finder noget sted på land, alt sammen fra din komfortable kahyt. Dedikeret steward på værelset Carnival Comfort Collection® sengetøj Masser af skabs- og skuffeplads Værdiboks på værelset til værdigenstande Fjernsyn Klimakontrol på værelset

7A - Balkon (Begrænset Udsigt)
7A - Balkon (Begrænset Udsigt)

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8A - Balkon Kahyt
8A - Balkon Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8B - Balkon Kahyt
8B - Balkon Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8C - Balkon Kahyt
8C - Balkon Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8D - Balkon Kahyt
8D - Balkon Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8E - Balkon Kahyt
8E - Balkon Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8F - Balkon Kahyt
8F - Balkon Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8J - Udvidet Balkon
8J - Udvidet Balkon

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat udvidet balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8K - Udvidet Balkon
8K - Udvidet Balkon

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng), en pullman-seng og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat, udvidet balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8M - Agter Udsigt Udvidet Balkon
8M - Agter Udsigt Udvidet Balkon

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat, udvidet balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8N - Agter Udsigt Udvidet Balkon
8N - Agter Udsigt Udvidet Balkon

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat, bagudvendt balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

9A - Premium Balkon (Begrænset Udsigt)
9A - Premium Balkon (Begrænset Udsigt)

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 2 skabe. Privat stor balkon med havestole og bord. Altan med spærret udsigt. Udsigten er blokeret af en redningsbåd, en tenderbåd og/eller en stålbjælke. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

9B - Premium Balkon
9B - Premium Balkon

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 2 skabe. Privat balkon i stor størrelse med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

BL - Garanti Balkon
BL - Garanti Balkon

Balkonkahytter er designet til at give maksimal havbrise og den mest fantastiske udsigt, så kig efter en balkon, hvis du vil på krydstogt med Carnival Legend. Når du er på værelset, er du kun få skridt fra din egen personlige udendørs oase med en havudsigt, som du også kan mærke. Dedikeret steward på værelset Carnival Comfort Collection® sengetøj Masser af skabs- og skuffeplads Værdiboks på værelset til værdigenstande Fjernsyn Klimakontrol på værelset

GS - Grand Suite
GS - Grand Suite

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Sofa, lænestole og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser/boblebad/bidet/ dobbelt håndvask. Walk-in påklædningsområde med toiletbord (og lille vask), sæde og masser af skabsplads. Privat balkon i stor størrelse med havestole og bord. Prioriteret check-in og boarding Prioriterede middagsreservationer til udvalgte specialrestauranter Prioriteret spisetid i hovedrestauranten (Early, Late eller Your Time Dining) Prioriteret landgang i alle havne To store flasker vand Topmadrasser med puder Badekåber Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset

JS - Junior Suite
JS - Junior Suite

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Sofa, lænestol og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser/boblebad/dobbelte håndvaske. Walk-in påklædningsområde med toiletbord, sæde og masser af skabsplads. Privat balkon i standardstørrelse med havestole og bord. Bemærk: Balkonen i standardstørrelse er mindre end på andre suiter. Prioriteret check-in og boarding Prioriterede middagsreservationer til udvalgte specialrestauranter Prioriteret spisetid i hovedrestauranten (tidlig, sen eller din tid) Prioriteret afmønstring i alle havne To store flasker vand Topmadrasser med puder Badekåber Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset

OS - Hav Suite
OS - Hav Suite

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng), en pullman-seng og en enkelt sovesofa. Sofa, lænestol og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser/boblebad/dobbelte håndvaske. Walk-in påklædningsområde med toiletbord, sæde og masser af skabsplads. Privat stor balkon med havestole og bord. Prioriteret check-in og boarding Prioriterede middagsreservationer til udvalgte specialrestauranter Prioriteret tid i hovedspisesalen (tidlig, sen eller din tid) Prioriteret landgang i alle havne To store flasker vand Topmadrasser med puder Badekåber Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset

ST - Suite (Garanti)
ST - Suite (Garanti)

En Grand Suite om bord på Carnival Legend har endnu mere plads end standardsuiten - masser af plads på værelset! Denne kahyt er udstyret til en oplevelse uden sidestykke: VIP-check-in, en stor balkon og endda et praktisk påklædningsområde med vaskeskab. Prioriteret check-in og hurtig boarding Prioriteret tildeling af tid i Main Dining Room Prioriteret landgang i alle havne To store flasker vand Topmadras med pude Badekåber Dedikeret steward på værelset Carnival Comfort Collection® sengetøj Masser af skabs- og skuffeplads Værdiboks på værelset til værdigenstande Fjernsyn Klimakontrol på værelset

VS - Vista Suite
VS - Vista Suite

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Separat soveværelse. Sofa, lænestol og sofabord. Skrivebord og sæde. Komplet badeværelse med bruser/boblebad/dobbelte håndvaske. Walk-in påklædningsområde med toiletbord, sæde og masser af skabsplads. Privat balkon med havestole og bord. Prioriteret check-in og boarding Prioriterede middagsreservationer til udvalgte specialrestauranter Prioriteret tildeling af tid i hovedspisesalen (tidlig, sen eller din tid) Prioriteret landgang i alle havne To store flasker vand Topmadrasser med puder Badekåber Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset

Atlantic Empress Lido Main Panorama Riviera Sky Sports Sun Upper Verandah Promenade

Andre afgange

Last minute
10 nætter 26/09/2024 - 06/10/2024
Middelhavet fra Civitavecchia - Rom med Carnival Legend
7.323,-
Fra pris pr. person
10 nætter 16/10/2024 - 26/10/2024
Middelhavet fra Civitavecchia - Rom med Carnival Legend
7.428,-
Fra pris pr. person