1902X1080 Valencia Fontain Rio Turin
Middelhavet

Valencia

1920X1080 Toscana Firenze
Middelhavet

Livorno

1920X1080 Rom Vatikan
Middelhavet

Civitavecchia - Rom

1920X1080 Genova Il Roseto
Middelhavet

Genova

1920X1080 Marseille Vue Over Havn
Middelhavet

Marseille

7 nætter Se rejseplan
MSC Fantasia Læs om skibet

Rejseplan

27. september - 04. oktober

Dag 1 Spanien, Tarragona

Tarragona Spanien

Afgang: 18:00

Tarragona er en skatkiste ved Middelhavet, ligger på Spaniens nordøstkyst og er en by, der er dybt forankret i historie og kultur. Byen skinner med sin velbevarede romerske arv, inklusive imponerende amfiteatre og gamle ruiner, der taler om en svunden æra. Tarragona er også velsignet med smukke gyldne strande, en charmerende middelhavshavn og en livlig atmosfære, hvor det katalanske køkken og folkekultur blomstrer. Denne skønne destination byder besøgende velkommen med en unik blanding af historie og moderne livsstil, hvilket gør den til et uimodståeligt sted at udforske.


Dag 2 Spanien, Valencia
Valencia

Valencia Spanien

Ankomst: 07:00

Valencia er en smuk region beliggende på den østlige kyst af Spanien, er en skatkiste af historie, kultur og naturskønhed. Med sin fascinerende blanding af middelalderlige monumenter, moderne arkitektur og strålende strande er Valencia en magnet for rejsende fra hele verden. Hjemsted for den berømte paella-ret, byder regionen på en udsøgt kulinarisk oplevelse. Den årlige Las Fallas-festival er et imponerende skue med farverige optog og spektakulære fyrværkeri. Valencia er også kendt for sin arkitektoniske perle, City of Arts and Sciences. Dette sted er et paradis for kunst- og videnskabsentusiaster. Valencia er kort sagt en destination, der fusionerer fortidens pragt med nutidens dynamik og naturens skønhed.


Dag 3 På havet

At Sea

Ankomst: 07:00 Afgang: 18:00


Dag 4 Italien, Livorno
Livorno

Livorno Italien

Ankomst: 07:00 Afgang: 20:00

Livorno, en kystby i det vestlige Italien, fortryller besøgende med sin maritime charme og historiske betydning. Byen er kendt for sin smukke havnepromenade og de historiske bygninger omkring Piazza della Repubblica. Nyd autentiske italienske kulinariske oplevelser med lækre retter som cacciucco og Livorno-fiskesuppe. Man kan fra Livorno nemt fromme til fantastiske Firenze eller smukke Pisa. 


Dag 5 Italien, Civitavecchia - Rom
Civitavecchia - Rom

Civitavecchia - Rom Italien

Ankomst: 07:00 Afgang: 19:00

Som krydstogtsgæst ankommer man til  havnebyen Civitavecchia - porten til Rom - beliggede 65 km inde i landet. Rom er som en fortryllende rejse gennem fortiden, hvor de små kringlede gader emmer af historiske vingesus. Snart passere man Trevi Fontænen og Pantheon mens der nydes  en frisk espresso. Videre går det til Den Spanske Trappe og de mondæne shoppinggader. Hurtigt kan scenen skifte og foran dig ligger Colloseum med Forum Romanum lige overfor. Eller Vatikanstaten med Peterskirken og det Sixtinske af Michelangelo. Dette er kun begyndelsen...


Dag 6 Italien, Genova
Genova

Genova Italien

Ankomst: 09:00 Afgang: 18:00

Genoa er beliggende ved den maleriske Liguriske havkyst i Italien, er en by med en fascinerende historie og kulturel rigdom. Dens gamle havn, en af Middelhavets største, har tjent som et vigtigt knudepunkt for handel i århundreder. Byen er kendt for sin charmerende gamle bydel med smalle brostensbelagte gader, farverige bygninger og imponerende paladser. Genoa er også fødestedet for opdagelsesrejsende Christopher Columbus og byder på et væld af museer, kunstgallerier og en levende kulinarisk scene med lækker ligurisk mad. Med sin unikke blanding af historie, kultur og skønhed er Genoa en uimodståelig destination i Italien.


Dag 7 Frankrig, Marseille
Marseille

Marseille Frankrig

Ankomst: 09:00 Afgang: 18:00

Marseille, en fascinerende havneby i det sydlige Frankrig, imponerer besøgende med sin maritime skønhed og kulturelle rigdom. Byen er kendt for sin historiske arv og den pulserende atmosfære. Udforsk lokale seværdigheder som Basilique Notre-Dame de la Garde og Vieux-Port, og nyd autentisk fransk køkken med lækre retter som bouillabaisse og ratatouille. Marseille tilbyder en harmonisk blanding af kultur og havn, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske det bedste af det sydfranske kystliv og fordybe sig i historie og kultur.


Dag 8 Spanien, Tarragona

Tarragona Spanien

Ankomst: 09:00

Tarragona er en skatkiste ved Middelhavet, ligger på Spaniens nordøstkyst og er en by, der er dybt forankret i historie og kultur. Byen skinner med sin velbevarede romerske arv, inklusive imponerende amfiteatre og gamle ruiner, der taler om en svunden æra. Tarragona er også velsignet med smukke gyldne strande, en charmerende middelhavshavn og en livlig atmosfære, hvor det katalanske køkken og folkekultur blomstrer. Denne skønne destination byder besøgende velkommen med en unik blanding af historie og moderne livsstil, hvilket gør den til et uimodståeligt sted at udforske.

2008
Søsat
4.363
Passagerer
1.370
Besætning

MSC Fantasia

MSC Cruises

Om skibet

MSC Fantasia er stilfuldt og miljøvenligt og tilbyder en balance mellem varm, komfortabel middelhavsatmosfære og topmoderne design.

Skibet er skabt til fornøjelser og velvære. MSC Fantasia var ved sin dåb det største skib, som nogensinde var bygget af et europæisk rederi. Som et rejsende univers, der tilbyder mest mulig underholdning og nydelse, er MSC Fantasia et dejligt og imponerende smukt skib, der tilbyder luksuriøse oplevelser.

I hjertet af MSC Fantasia vil du bl.a. finde en espresso-bar, som serverer friskbagte kager og autentisk gelato - det perfekte sted at genoplade batterierne inden du udforsker de smarte butikker og toldfri butikker i nærheden. Nyd den kosmopolitiske atmosfære i vores loungebarer med forskellige typer underholdning. Disse inkluderer en pianobar, en jazzbar og en sportsbar med videospil og live underholdning.

Restauranterne tilbyder en uforglemmelig spiseoplevelse fra den store hovedrestaurant Il Cerchio d'Oro og den intime Red Velvet til El Sombrero's Tex-Mex og margaritas. Der er et stort udvalg af sportsfaciliteter til rådighed tennis, fitnesscenter, Aqua Park Pool Complex er bare et udpluk af de mange aktiviteter der er ombord. For ikke at tale om den populære Formula 1-simulator og 4D-biografen.

Hvis du leder efter at komme væk fra det hele, så se ikke længere end dæk 18 med solterrassen eller den beroligende MSC Aurea Spa. Børnene er også underholdt med skibets Kids og Teen. Den ultimative luksus om bord på MSC Fantasia er den eksklusive MSC Yacht Club, en unik skib-i-skiboplevelse med sin egen concierge-reception, 24-timers butlerservice, privat lounge og pool-dæk.

MSC Fantasia er et mesterværk i italiensk stil: En perfekt blanding af avanceret teknologi, elegance og førsteklasses service.


Underholdning (3)
Legeplads for børn Cigar Bar Disko

Mad og drikke (15)
24-timers roomservice Bar Bar Cafe Kaffebar French Restaurant Isbar L'etoile Manhattan Middelhavet Mexikansk Piazza Dining Sports Bar Toscana Yacht Club

Øvrige (8)
Business Center Concierge Duty-free shop Medicinsk Center Observationslounge Fotogalleri Sikkerhedsbox Butikker

Afslapning (12)
Aurea Spa Balinesisk hovedmassage Skønheds salon Hydro Massage Pool Massage Sauna Solarium Spa Soldæk Swimming Pool Thalassotherapy Pool Spabad

Rekreative (3)
Grand Prix Simulator Bibliotek Shuffle Board

Fitness (5)
Aerobics/Yoga Fitness udstyr Gym Sports Court Tennis bane

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 12.658,- Fra pris
Udvendig
Udvendig 14.358,- Fra pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon 16.658,- Fra pris
Suite
Suite 40.478,- Fra pris

Kahytstyper

IR2 - Indvendig Fantastica, Deluxe
IR2 - Indvendig Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar og skabsplads. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 10-13 og har et areal på ca. 17 m2.

13
IR1 - Indvendig Fantastica, Deluxe
IR1 - Indvendig Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar og skabsplads. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 5-9 og har et areal på ca. 17 m2.

5
IB - Indvendig Bella, Uspecificeret
IB - Indvendig Bella, Uspecificeret

En indvendig kahyt Bella garanterer en indvendig kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Kahytten har et areal på ca. 17 m2.

OL3 - Udvendig Fantastica, Premium
OL3 - Udvendig Fantastica, Premium

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og et vindue til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 2 personer, ligger på dæk 13 og har et areal på ca. 18 m2.

13
SLS – Suite Aurea, Premium med lukket vindue
SLS – Suite Aurea, Premium med lukket vindue

Suiten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, stor skabsplads, siddeområde og et dejlig stort lukket panoramavindue til at nyde udsigten. Badeværelset er med hørtørrer, håndklæder og badekar. Suiten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 9-11 og har et areal på ca. 25-31 m2.

9
OL2 - Udvendig Fantastica, Premium
OL2 - Udvendig Fantastica, Premium

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og et vindue til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 8 og har et areal på ca. 18 m2.

8
OL1 - Udvendig Fantastica, Premium
OL1 - Udvendig Fantastica, Premium

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og et vindue til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 5 og har et areal på ca. 18 m2.

5
OB - Udvendig Bella, Uspecificeret
OB - Udvendig Bella, Uspecificeret

En udvendig kahyt Bella garanterer en udvendig kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk, med hel eller delvis udsigt og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Kahytten har et areal på ca. 18 m2.

BA - Balkon Aurea, Deluxe
BA - Balkon Aurea, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 4 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 11-13 og har et areal på ca. 19 m2.

13
BL3 - Balkon Fantastica, Premium
BL3 - Balkon Fantastica, Premium

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 4 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 12-13 og har et areal på ca. 19 m2.

13
BP - Balkon Fantastica, Deluxe, med begrænset udsigt
BP - Balkon Fantastica, Deluxe, med begrænset udsigt

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 4 m2, vær opmærksom på at denne kahyt er med begrænset udsigt. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 8-13 og har et areal på ca. 19 m2.

13
BL2 - Balkon Fantastica, Premium
BL2 - Balkon Fantastica, Premium

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 4 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 10-11 og har et areal på ca. 19 m2.

10
BL1 - Balkon Fantastica, Premium
BL1 - Balkon Fantastica, Premium

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 4 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hørtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 8-9 og har et areal på ca. 19 m2.

8
BB - Balkon Bella, Uspecificeret
BB - Balkon Bella, Uspecificeret

En balkon kahyt Bella garanterer en balkon kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk, med hel eller delvis udsigt og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Kahytten har en balkon på ca. 4 m2, denne kan være med delvis udsigt, og har et areal på ca. 19 m2.

YC1 – Yacht Club Suite, Deluxe
YC1 – Yacht Club Suite, Deluxe

Suiten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, stor skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 4-6 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine og/eller badekar. Suiten kan rumme op til 3 personer, ligger på dæk 15-16 og har et areal på ca. 23-29 m2.

16
YC3 – Yacht Club Suite, Royal
YC3 – Yacht Club Suite, Royal

En stor suite med dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), walk-in klædeskab, TV, minibar, siddeområde og en dejlig stor balkon på ca. 16 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine og/eller badekar. Suiten kan rumme op til 3 personer, ligger på dæk 16 og har et areal på ca. 36 m2.

16
YC3 – Yacht Club Suite, Royal
YC3 – Yacht Club Suite, Royal

Suiten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, stor skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 6 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine og/eller badekar. Suiten kan rumme op til 3 personer, ligger på dæk 15-16 og har et areal på ca. 29 m2.

16
SL1 – Suite Aurea, Premium
SL1 – Suite Aurea, Premium

Suiten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, stor skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 4-6 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og badekar. Suiten kan rumme op til 3 personer, ligger på dæk 10-12 og har et areal på ca. 29-33 m2.

12
YC2 – Yacht Club Suite, Executive & family
YC2 – Yacht Club Suite, Executive & family

En stor suite med dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), walk-in klædeskab, TV, minibar, siddeområde og et dejlig stort lukket panoramavindue til at nyde udsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine og/eller badekar. Suiten kan rumme op til 3 personer, ligger på dæk 12 og har et areal på ca. 45-53 m2.

12
SRS – Suite Aurea, Deluxe med lukket vindue
SRS – Suite Aurea, Deluxe med lukket vindue

Suiten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, stor skabsplads, siddeområde og et dejlig stort lukket panoramavindue til at nyde udsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og badekar. Suiten kan rumme op til 2 personer, ligger på dæk 10-11 og har et areal på ca. 22-23 m2.

10
SX – Grand Suite Aurea
SX – Grand Suite Aurea

Suiten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, walk-in klædeskab, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 4-6 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og badekar. Suiten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 9-11 og har et areal på ca. 38-41m2.

9
Dæk 16 - Aurora Dæk 15 - Splendido Dæk 18 - Sun deck Dæk 14 - Miraggio Dæk 13 - Arcobaleno Dæk 12 - Incanto Dæk 11 - Meraviglia Dæk 10 - Sogno Dæk 9 - Radioso Dæk 8 - Favola Dæk 7 - Sublime Dæk 6 - Magnifico Dæk 5 - Fantasia

Andre afgange

Last minute
7 nætter 20/09/2024 - 27/09/2024
Middelhavet fra Tarragona med MSC Fantasia
6.339,-
Fra pris pr. person