1920X1080 Dubai
Positionskrydstogt

Dubai

1920X1080 Muscat Buede Byport Omani Gate
Positionskrydstogt

Muscat

1920X1080 Aqaba Havn
Positionskrydstogt

Aqaba

1920X1080 Alexandria Stanley Bridge
Positionskrydstogt

Alexandria

1902X1080 Paphos Kirke
Positionskrydstogt

Limassol

1920X1080 Athen Akropolis
Positionskrydstogt

Athen

1920X1080 Napoli Med Vesuv
Positionskrydstogt

Napoli

1920X1080 Rom Vatikan
Positionskrydstogt

Civitavecchia - Rom

1920X1080 Genova Il Roseto
Positionskrydstogt

Genova

1920X1080 Marseille Vue Over Havn
Positionskrydstogt

Marseille

21 nætter Se rejseplan
Costa Toscana Læs om skibet
Kampagnetilbud
All Inclusive Costacrociere.Jpg.Image.3360.1572.High.Jpg

Spar på drikkepakken

Costa Cruise tilbyder en rabatteret pris på deres MY CRUISR ALL INCLUSIVE drikkepakke, såfremt man er klar til at bestille den samme med købet af krydstogtet. Bestilles den senere frafalder rabatten. 

Vær opmærksom på at rabatten ikke den samme hele tiden. Rabatten er dynamisk, men en ting er sikkert. Det vil altid bedst kunne betale sig at bestille den straks såfremt man ønsker den. 

Tilbudet gælder på alle ture.

VILKÅR
Kampagnen gælder for køb af drikkepakke samtidig med køb af krydstogt. Tilkøbes MY CRUISE ALL INCLUSIVE senere betales normalpris for drikkepakken.

Forbehold for ændringer og trygfejl.

Rejseplan

07. marts - 28. marts

Dag 1 Emiraterne, Dubai
Dubai

Dubai Emiraterne

Den solrige og smukke by Dubai står klar til at byde alle velkomne med de fine sandstrande og indbydende kystlinje. I det varme vand langs den Persiske golf kan der nydes vandsport for de mere aktive.
Det anbefales at gå på opdagelse i "Gold Souks" uendelige rækker af butikker der glitre af alle guldbutikkerne. 


Dag 2 Emiraterne, Dubai
Dubai

Dubai Emiraterne

Den solrige og smukke by Dubai står klar til at byde alle velkomne med de fine sandstrande og indbydende kystlinje. I det varme vand langs den Persiske golf kan der nydes vandsport for de mere aktive.
Det anbefales at gå på opdagelse i "Gold Souks" uendelige rækker af butikker der glitre af alle guldbutikkerne. 


Dag 3 På havet

At Sea


Dag 4 Oman, Muscat
Muscat

Muscat Oman

Ankomst: 08:00 Afgang: 20:00

Muscat, hovedstaden i Oman, er præget af sin elegante arkitektur og rigdom af kulturelle skatte. Byens hvide bygninger, flankeret af det imponerende Al Hajar-bjergområde, skaber en spektakulær kontrast. Udforsk det historiske Mutrah-kvarter og besøg det kongelige operahus for en kulturel oplevelse. Det overdådige Al Jalali og Al Mirani-fort vidner om byens historie. Oplev atmosfæren på Mutrah Souq og nyd udsigten over Det Arabiske Hav fra Corniche.


Dag 5 På havet

At Sea


Dag 6 Oman, Salalah

Salalah Oman

Ankomst: 10:00 Afgang: 23:59

Salalah, en perle i Oman, byder på en skatkiste af naturskønhed og autentisk kultur. Dette ideelle rejsemål for dem, der søger ro, er omgivet af betagende landskaber. Salalahs frodige oaser og hvide sandstrande danner en kontrast til ørkenens tørre skønhed. Byen er kendt for sin kulturelle rigdom, hvor du kan udforske lokale markeder og historiske steder. Det rolige tempo og gæstfrihed fra Salalahs indbyggere giver en varm velkomst til rejsende.


Dag 7 På havet

At Sea


Dag 8 På havet

At Sea


Dag 9 På havet

At Sea


Dag 10 På havet

At Sea


Dag 11 Jordan, Aqaba
Aqaba

Aqaba Jordan

Ankomst: 08:00 Afgang: 20:00

Den skattede perle ved Det Røde Hav i Jordan. Aqaba indfanger essensen af eksotisk charme og historisk rigdom. Med sit krystalklare vand, koralrev og ørkenlandskab, er Aqaba et paradis for dykkere og eventyrlystne sjæle. Byen byder også på fascinerende arkæologiske steder som Aqaba-fæstningen og den gamle by Ayla. Nyd den lokale gæstfrihed og smag på lækre mellemøstlige retter. Aqaba er det perfekte sted at opleve en unik blanding af kultur og naturskønhed. 


Dag 12 På havet

At Sea


Dag 13 På havet

At Sea


Dag 14 Egypten, Alexandria
Alexandria

Alexandria Egypten

Ankomst: 08:00 Afgang: 20:00

Kendt for sin rige historie og kosmopolitiske atmosfære, inviterer besøgende til at udforske dens kulturelle skatte og tidsløse arkitektur. Tag på en rejse gennem fortiden ved at besøge biblioteket i Alexandria, et symbol på viden og læring. Udforsk den gamle bydel og opdag Qaitbay-fortet ved havnen. Montaza-paladset og dets smukke haver tilføjer en ekstra dimension til byens charme. Alexandria er også kendt for sine mediterrane strande og livlige markeder, der afspejler byens mangfoldighed. Oplev Alexandria - et mødested for kultur og historie langs Middelhavet.


Dag 15 Cypern, Limassol
Limassol

Limassol Cypern

Ankomst: 08:00 Afgang: 20:00

Limassol, en kystby på Cypern, imponerer besøgende med sin naturskønhed og afslappede atmosfære. Byen er kendt for sine smukke strande, inklusive Lady's Mile Beach, og sin rige historie. Udforsk de lokale kulturelle seværdigheder som Limassol Castle og Kolossi Castle og nyd autentisk cypriotisk køkken med lokale delikatesser. Limassol tilbyder en harmonisk blanding af natur og historie, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at slappe af ved Middelhavet og udforske øens fascinerende kulturarv.


Dag 16 På havet

At Sea


Dag 17 Grækenland, Athen
Athen

Athen Grækenland

Ankomst: 08:00 Afgang: 20:00

Krydstogtshavnen hedder Pireus. Herfra er der 12 km til Grækenlands hovedstad. Landets  historiske hjerte, er en by fyldt med antikke skatte og en levende kulturarv. Fra Akropolis' majestætiske ruiner til det livlige Plaka-kvarter, tilbyder Athen en blanding af gamle og moderne oplevelser. Udforsk verdensberømte museer som Det Nationale Arkæologiske Museum og smag på autentisk græsk mad i lokale taverner. Byens sjæl pulserer med historie, og dens gæstfrihed er uovertruffen. 


Dag 18 På havet

At Sea


Dag 19 Italien, Napoli
Napoli

Napoli Italien

Ankomst: 09:30 Afgang: 17:00

Napoli er en perle i det sydlige Italien, som er en by, der oser af historie, kultur og charme. Berømt for sin enestående beliggenhed ved Middelhavets kyst, byder Napoli på smukke udsigter over havet og de majestætiske Vesuv. Byen er kendt for sin rige kulinariske arv, hvor autentisk pizza og saftige pasta retter stjæler hjertet på enhver besøgende. Napoli er også hjemsted for en skattekiste af historiske skatte, herunder UNESCO-verdensarvsteder og fascinerende museer, der vidner om byens imponerende fortid og kulturelle betydning.


Dag 20 Italien, Civitavecchia - Rom
Civitavecchia - Rom

Civitavecchia - Rom Italien

Ankomst: 08:00 Afgang: 19:00

Som krydstogtsgæst ankommer man til  havnebyen Civitavecchia - porten til Rom - beliggede 65 km inde i landet. Rom er som en fortryllende rejse gennem fortiden, hvor de små kringlede gader emmer af historiske vingesus. Snart passere man Trevi Fontænen og Pantheon mens der nydes  en frisk espresso. Videre går det til Den Spanske Trappe og de mondæne shoppinggader. Hurtigt kan scenen skifte og foran dig ligger Colloseum med Forum Romanum lige overfor. Eller Vatikanstaten med Peterskirken og det Sixtinske af Michelangelo. Dette er kun begyndelsen...


Dag 21 Italien, Genova
Genova

Genova Italien

Ankomst: 08:00

Genoa er beliggende ved den maleriske Liguriske havkyst i Italien, er en by med en fascinerende historie og kulturel rigdom. Dens gamle havn, en af Middelhavets største, har tjent som et vigtigt knudepunkt for handel i århundreder. Byen er kendt for sin charmerende gamle bydel med smalle brostensbelagte gader, farverige bygninger og imponerende paladser. Genoa er også fødestedet for opdagelsesrejsende Christopher Columbus og byder på et væld af museer, kunstgallerier og en levende kulinarisk scene med lækker ligurisk mad. Med sin unikke blanding af historie, kultur og skønhed er Genoa en uimodståelig destination i Italien.


Dag 22 Frankrig, Marseille
Marseille

Marseille Frankrig

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Marseille, en fascinerende havneby i det sydlige Frankrig, imponerer besøgende med sin maritime skønhed og kulturelle rigdom. Byen er kendt for sin historiske arv og den pulserende atmosfære. Udforsk lokale seværdigheder som Basilique Notre-Dame de la Garde og Vieux-Port, og nyd autentisk fransk køkken med lækre retter som bouillabaisse og ratatouille. Marseille tilbyder en harmonisk blanding af kultur og havn, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske det bedste af det sydfranske kystliv og fordybe sig i historie og kultur.

2021
Søsat
6.730
Passagerer
1.646
Besætning

Costa Toscana

Costa Cruises

Om skibet

Costa Toscana er det nyeste og mest innovative krydstogtskib fra Costa Cruises, der vil tage passagererne med på en uforglemmelig krydstogtoplevelse.

Skibet er navngivet efter den smukke italienske region Toscana, og dets design er inspireret af regionens unikke kultur, mad og naturlige skønhed.

Costa Toscana har plads til mere end 5.200 passagerer og en besætning på over 1.500 besætningsmedlemmer og er udstyret med de nyeste teknologier og faciliteter. Kahytterne og suiterne om bord er moderne og elegant indrettede og har alle de faciliteter, man kan forvente sig af et topmoderne krydstogtskib, såsom aircondition, fladskærms-tv og minibar.

Costa Toscana tilbyder også et bredt udvalg af restauranter og barer, hvor passagererne kan nyde en række forskellige kulinariske oplevelser og drikkevarer. Der er også en række underholdningsmuligheder om bord, herunder teater, diskotek og kasino. Passagererne kan slappe af i skibets spa og fitnesscenter, der har alt fra massage til sauna og fitnesshold.

Skibet har også en række sportslige faciliteter, såsom en basketballbane, minigolfbane og løbebane, hvor passagererne kan dyrke motion og have det sjovt. Der er også et stort poolområde og vandland, hvor passagererne kan slappe af og nyde solen og vandet.

Costa Toscana sejler til forskellige destinationer i Middelhavet og tilbyder passagererne forskellige ruter og længder på deres krydstogt. Skibet tilbyder også forskellige temakrydstogter, såsom gourmetkrydstogter og wellness-krydstogter.

Uanset hvor skibet sejler hen, vil passagererne opleve en unik og luksuriøs krydstogtoplevelse på Costa Toscana. Med sin imponerende størrelse, moderne design, fantastiske faciliteter og enestående italienske atmosfære, er Costa Toscana det perfekte valg for alle, der ønsker at opleve det bedste af, hvad krydstogter har at tilbyde.


Mad og drikke (5)
Cocktail Bar Pizzeria Snack Bar Sushi The Gourmet Restaurant

Fitness (1)
Gym

Rekreative (4)
Gym Squok Club Vandrutsjebane Vandrutsjebaner

Afslapning (6)
Badekar Manicures Massage Sauna Soldæk Solterrasse

Underholdning (2)
Vandland Teater

Øvrige (1)
Galleria Shops

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 15.736,- Fra pris
Udvendig
Udvendig 25.336,- Fra pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon 29.986,- Fra pris
Suite
Suite Ring for pris
Costa Cruises kampagner
Costa Logo
Rabat på My Cruise All Inclusive
Spar på drikkepakken Costa Cruise tilbyder en rabatteret pris på deres MY CRUISR ALL INCLUSIVE drikkepakke, såfremt man er klar til at bestille den samme med købet af krydstogtet. Bestilles den sen...
B3fa36d4 B0ed 48C5 A991 924C48685469 Costa LNG Side Perspective

Kahytstyper

I4 - Indvendig
I4 - Indvendig

Denne kahyt er indrettet minimalistisk og rummer alle de nødvendige faciliteter for en behagelig rejse.

11
TC - Klassisk
TC - Klassisk

Denne kahyt er en af de nyeste former for kahytter der eksisterer hos Costa. Det nye er at denne kahyt har både en udestue og en balkon. Kahytterne er placeret lidt tilbagetrukket på skibet, hvilket er med til at udsigten ikke er ned i havet, men derimod ud over havet.

8
I1 - Indvendig
I1 - Indvendig

Denne kahyt er indrettet minimalistisk og rummer alle de nødvendige faciliteter for en behagelig rejse.

4
I2 - Indvendig
I2 - Indvendig

Denne kahyt er indrettet minimalistisk og rummer alle de nødvendige faciliteter for en behagelig rejse.

4
I3 - Indvendig
I3 - Indvendig

Denne kahyt er indrettet minimalistisk og rummer alle de nødvendige faciliteter for en behagelig rejse.

4
IC - Indvendig Klassisk Kahyt
IC - Indvendig Klassisk Kahyt

Denne kahyt er indrettet minimalistisk og rummer alle de nødvendige faciliteter for en behagelig rejse.

4
IP - Indvendig Premium
IP - Indvendig Premium

Denne kahyt er indrettet minimalistisk og rummer alle de nødvendige faciliteter for en behagelig rejse.

4
Interior Group ( I1 + I2 )
Interior Group ( I1 + I2 )

Interior

Interior Group ( I3 + I4 )
Interior Group ( I3 + I4 )

Interior

IV - Indvendig Garanti
IV - Indvendig Garanti

Denne kahyt er indrettet minimalistisk og rummer alle de nødvendige faciliteter for en behagelig rejse.

T2 - Terrasse Med Havudsigt
T2 - Terrasse Med Havudsigt

Denne kahyt er en af de nyeste former for kahytter der eksisterer hos Costa. Det nye er at denne kahyt har både en udestue og en balkon på ca. 8 m2. Kahytterne er placeret lidt tilbagetrukket på skibet, hvilket er med til at udsigten ikke er ned i havet, men derimod ud over havet. Kahytten er ca. 19 m2 og er indrettet med sofa og tv, samt eget badeværelse

9
T1 - Terrasse Med Havudsigt
T1 - Terrasse Med Havudsigt

Denne kahyt er en af de nyeste former for kahytter der eksisterer hos Costa. Det nye er at denne kahyt har både en udestue og en balkon på ca. 8 m2. Kahytterne er placeret lidt tilbagetrukket på skibet, hvilket er med til at udsigten ikke er ned i havet, men derimod ud over havet. Kahytten er ca. 19 m2 og er indrettet med sofa og tv, samt eget badeværelse

8
E1 - Havudsigt
E1 - Havudsigt

Denne kahyt er kendt for både og være lyst men også elegant. Kahytten er udstyret med et vindue, hvor der kan nydes udsigten døgnet rundt. Dog har denne kategori en begrænset havudsigt.

4
E2 - Havudsigt
E2 - Havudsigt

Denne kahyt er kendt for både og være lyst men også elegant. Kahytten er udstyret med et vindue, hvor der kan nydes udsigten døgnet rundt. Dog har denne kategori en begrænset havudsigt.

4
EC - Klassisk Udvendig Kahyt
EC - Klassisk Udvendig Kahyt

Denne kahyt er kendt for både og være lyst men også elegant. Kahytten er udstyret med et vindue, hvor der kan nydes udsigten døgnet rundt. Dog har denne kategori en begrænset havudsigt.

4
EP - Premium Udvendig Kahyt
EP - Premium Udvendig Kahyt

Denne kahyt er kendt for både og være lyst men også elegant. Kahytten er udstyret med et vindue, hvor der kan nydes udsigten døgnet rundt. Dog har denne kategori en begrænset havudsigt.

4
Oceanview Group ( E1 + E2 )
Oceanview Group ( E1 + E2 )

Oceanview

EV - Udvendig Garanti
EV - Udvendig Garanti

Denne kahyt er kendt for både og være lyst men også elegant. Kahytten er udstyret med et vindue, hvor der kan nydes udsigten døgnet rundt.

B4 - Balkon
B4 - Balkon

Denne kahyt har en balkon på ca. 5 m2. Her er der blandt andet mulighed for at nyde en aperitif, hvilket som helst tidspunkt på dagen. Kahytten har eget badeværelse samt sofa og tv. Denne kahyt kan derudover rumme op til 4 personer.

9
TP - Terrasse Kahyt
TP - Terrasse Kahyt

Denne kahyt er en af de nyeste former for kahytter der eksisterer hos Costa. Det nye er at denne kahyt har både en udestue og en balkon. Kahytterne er placeret lidt tilbagetrukket på skibet, hvilket er med til at udsigten ikke er ned i havet, men derimod ud over havet.

9
B2 - Balkon
B2 - Balkon

Denne kahyt har en balkon på ca. 5 m2. Her er der blandt andet mulighed for at nyde en aperitif, hvilket som helst tidspunkt på dagen. Kahytten har eget badeværelse samt sofa og tv. Denne kahyt kan derudover rumme op til 4 personer.

8
B3 - Balkon
B3 - Balkon

Denne kahyt har en balkon på ca. 5 m2. Her er der blandt andet mulighed for at nyde en aperitif, hvilket som helst tidspunkt på dagen. Kahytten har eget badeværelse samt sofa og tv. Denne kahyt kan derudover rumme op til 4 personer.

8
BP - Premium Balkon
BP - Premium Balkon

Denne kahyt er kendt for sin store private terrasse. Her er der blandt andet mulighed for at nyde en aperitif, hvilket som helst tidspunkt på dagen. Denne kahyt kan derudover rumme op til hele 4 personer.

8
B1 - Balkon
B1 - Balkon

Kahytten har egen balkon. Her er der blandt andet mulighed for at nyde en aperitif, hvilket som helst tidspunkt på dagen. Vær opmærksom på at i denne kategori kan alkovebalkoner forekomme. Kahytten har eget badeværelse samt sofa og tv.

5
BC - Klassisk Veranda
BC - Klassisk Veranda

Denne kahyt er kendt for sin store private terrasse. Her er der blandt andet mulighed for at nyde en aperitif, hvilket som helst tidspunkt på dagen. Denne kahyt kan derudover rumme op til hele 4 personer.

5
Balcony Group
Balcony Group

Balcony

Balcony Group
Balcony Group

Balcony

BV - Balkon Garanti Kahyt
BV - Balkon Garanti Kahyt

Denne kahyt er kendt for sin store private terrasse. Her er der blandt andet mulighed for at nyde en aperitif, hvilket som helst tidspunkt på dagen. Denne kahyt kan derudover rumme op til hele 4 personer.

GS - Grand Suite Med Balkon
GS - Grand Suite Med Balkon

Grand suiten er den største kahyt ombord på hele skibet. Der er meget få af disse kahytter, da dette er en meget eksklusiv form for kahyt. Med sine ca. 43 m2 kahyt er der masser af plads at bevæge sig på. Suiten har gulv til loft vinduer og sin egen balkon på ca. 5 m2. Her er der blandt andet mulighed for at nyde en aperitif, hvilket som helst tidspunkt på dagen. Suiten er indrettet med siddeområde ud over eget badeværelse samt sofa og tv.

9
S - Suite
S - Suite

Suiten er kendt for sin ekstra plads på ca. 32 m2 og sine fordele. Suiten har en balkon på ca. 5 m2. Her er der blandt andet mulighed for at nyde en aperitif, hvilket som helst tidspunkt på dagen. Suiten er indrettet med gulv til loft vinduer ud over eget badeværelse samt sofa og tv.

8
Dæk 4 - Talamone Dæk 5 - Montalcino Dæk 8 - Bolgheri Dæk 9 - Siena Dæk 10 - Volterra Dæk 11 - San Giminiano Dæk 6 - Pienza Dæk 12 - Arezzo Dæk 14 - Livorno Dæk 15 - Pisa Dæk 17 - Montecatini Terme Dæk 7 - Montepulciano Dæk 16 - Lucca Dæk 18 - Viareggio Dæk 19 - Pietrasanta Dæk 20 - Forte Dei Marmi

Krydstogtrejser med Costa Toscana

Last minute
7 nætter 09/09/2024 - 16/09/2024
Middelhavet fra Barcelona med Costa Toscana
7.418,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 12/09/2024 - 19/09/2024
Middelhavet fra Sicilien - Palermo med Costa Toscana
Ring for pris
Last minute
7 nætter 13/09/2024 - 20/09/2024
Middelhavet fra Civitavecchia - Rom med Costa Toscana
7.868,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 14/09/2024 - 21/09/2024
Middelhavet fra Savona med Costa Toscana
7.418,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 15/09/2024 - 22/09/2024
Middelhavet fra Marseille med Costa Toscana
7.643,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 16/09/2024 - 23/09/2024
Middelhavet fra Barcelona med Costa Toscana
7.268,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 19/09/2024 - 26/09/2024
Middelhavet fra Sicilien - Palermo med Costa Toscana
Ring for pris
Last minute
7 nætter 20/09/2024 - 27/09/2024
Middelhavet fra Civitavecchia - Rom med Costa Toscana
7.268,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 21/09/2024 - 28/09/2024
Middelhavet fra Savona med Costa Toscana
5.918,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 22/09/2024 - 29/09/2024
Middelhavet fra Marseille med Costa Toscana
6.968,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 23/09/2024 - 30/09/2024
Middelhavet fra Barcelona med Costa Toscana
6.893,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 26/09/2024 - 03/10/2024
Middelhavet fra Sicilien - Palermo med Costa Toscana
Ring for pris