1920X1080 Oahu Honolulu Beachfront
Positionskrydstogt

Honolulu - Hawaii

1920X1080 Big Paradise Pools
Positionskrydstogt

Kona - Hawaii

1920X1080 Tahiti Polynesien
Positionskrydstogt

Papeete - Tahiti

1920X1080 Moorea Belvedere Lookout
Positionskrydstogt

Moorea

1920X1080 NZ Summit Of Mt Manao Vulkan
Positionskrydstogt

Tauranga

1920X1080 NZ Auckland Marina
Positionskrydstogt

Auckland

23 nætter Se rejseplan
Royal Princess Læs om skibet
Kontakt

Rejseplan

04. oktober - 28. oktober

Dag 1 USA, Honolulu - Hawaii
Honolulu - Hawaii

Honolulu - Hawaii USA

Afgang: 23:00

Honolulu er Hawaiis pulserende hovedstad. En tropisk perle ved Stillehavets kyst, der tilbyder en blanding af naturskønhed og kulturel rigdom. Med sine solrige strande, turkisblåt vand og ikoniske Diamond Head-vulkan, er Honolulu en paradisisk destination for solbadning og vandsport. Byen ligger på øen Oahu, hvor der også er en rig kultur med historiske steder som Pearl Harbor og Iolani-paladset, der fortæller Hawaiis fascinerende historie. Honolulu er kendt for sin gastronomiske scene, shopping og levende natteliv. Det er en destination, der appellerer til både eventyrlystne rejsende og dem, der ønsker at slappe af i tropisk luksus.


Dag 2 USA, Kona - Hawaii
Kona - Hawaii

Kona - Hawaii USA

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Kona som er beliggende på vestkysten af Big Island i Hawaii, er et tropisk paradis, der kombinerer solrige strande, rig kultur og aktiv vulkansk skønhed. Byen er også kendt som Kailua-Kona, som er en livlig destination, der tiltrækker besøgende med sine varme farvande, historiske seværdigheder og smukke landskaber. Uanset om man slapper af ved vandet, udforsker historiske steder eller kaster sig ud i naturoplevelser, byder Kona besøgende velkommen med en varm og afslappet atmosfære.


Dag 3 På havet

At Sea


Dag 4 På havet

At Sea


Dag 5 På havet

At Sea


Dag 6 På havet

At Sea


Dag 7 På havet

At Sea


Dag 8 Fransk Polynesien , Papeete - Tahiti
Papeete - Tahiti

Papeete - Tahiti Fransk Polynesien

Ankomst: 08:00

Papeete er den pulserende hovedstad i Fransk Polynesien og ligger på øen Tahiti i det sydlige Stillehav. Byen er kendt for sin farverige kultur, fantastiske strande og smukke koralrev. Besøgende kan udforske det livlige marked, der er fyldt med lokale håndværk og eksotiske frugter, eller slappe af på de billedskønne sandstrande. Papeete er også porten til det idylliske øhav i Fransk Polynesia og et populært udgangspunkt for eventyr i det azurblå hav og fascinerende kulturelle oplevelser. Byen byder på en harmonisk blanding af det moderne og det traditionelle og er et sandt paradis for rejsende.


Dag 9 Fransk Polynesien , Papeete - Tahiti Fransk Polynesien, Moorea
Papeete - Tahiti

Papeete - Tahiti Fransk Polynesien

Afgang: 04:00

Papeete er den pulserende hovedstad i Fransk Polynesien og ligger på øen Tahiti i det sydlige Stillehav. Byen er kendt for sin farverige kultur, fantastiske strande og smukke koralrev. Besøgende kan udforske det livlige marked, der er fyldt med lokale håndværk og eksotiske frugter, eller slappe af på de billedskønne sandstrande. Papeete er også porten til det idylliske øhav i Fransk Polynesia og et populært udgangspunkt for eventyr i det azurblå hav og fascinerende kulturelle oplevelser. Byen byder på en harmonisk blanding af det moderne og det traditionelle og er et sandt paradis for rejsende.

Moorea

Moorea Fransk Polynesien

Ankomst: 07:00 Afgang: 17:00

Moorea, beliggende i Fransk Polynesien, er et tropisk paradis med en betagende kombination af frodige bjergskråninger og krystalblåt hav. Øen, kendt for sin dramatiske vulkanske topografi og smukke lagune, tilbyder spektakulære udsigter fra Belvédère Lookout. Udforsk vandaktiviteter som snorkling i Lagoonarium, og nyd det afslappede ø-liv ved Temae Beach. Moorea er også hjemsted for Tiki Village, der giver et indblik i polynesisk kultur og håndværk.


Dag 10 På havet

At Sea


Dag 11 På havet

At Sea


Dag 12 På havet

At Sea


Dag 13 Amerikansk Samoa, Pago Pago

Pago Pago Amerikansk Samoa

Ankomst: 07:00 Afgang: 16:00

Pago Pago er hovedstaden i Amerikansk Samoa, som er en øgruppe i det sydlige Stillehav. Byen, der er smukt beliggende i en dyb bugt omgivet af frodige bakker, byder besøgende velkommen med sin unikke blanding af polynesisk kultur og amerikansk indflydelse. Pago Pago er kendt for sin imponerende naturskønhed, herunder Rainmaker Mountain og den maleriske havn, der tiltrækker sejlere og turister fra hele verden. Byen har også en rig historie og et væld af kulturelle oplevelser at tilbyde, hvilket gør den til et fascinerende rejsemål i det sydlige Stillehav.


Dag 14 På havet

At Sea


Dag 15 Cross International Dateline

Cross International Dateline

Ankomst: 12:00 Afgang: 13:00

The International Date Line is an imaginary line extending from the North Pole to the South Pole through the Pacific Ocean. It serves as the 180th meridian of longitude, and is used to designate the beginning of each calendar day. As you know, each adjacent time zone on the map has an hour time difference. However, at the International Date Line, +12 hours and -12 hours meet, bringing about a 24-hour time change. So while a person standing just to the west of the line may be celebrating Christmas Eve at 6 pm, someone just to the east will already be sitting down to Christmas dinner on December 25th. Therefore, when your ship crosses this line heading west, a day is added, and while crossing in an easterly direction, a day is subtracted. Crossing the International Date Line has long been a rite of passage for sailors, who often must participate in a line-crossing ceremony to become part of the sacred "Order of the Golden Dragon", an honorary naval fraternity.


Dag 16 På havet

At Sea


Dag 17 På havet

At Sea


Dag 18 New Zealand, Tauranga
Tauranga

Tauranga New Zealand

Ankomst: 07:00 Afgang: 18:15

Tauranga er beliggende på New Zealands nordlige kyst, som er en skøn perle, der omfavner både naturskønhed og moderne bekvemmeligheder. Byen har en betagende udsigt over det smukke Stillehav og er kendt for sin rolige havn, der er porten til den ikoniske Bay of Plenty-region. Tauranga byder på gyldne strande, frodige parker og en overflod af udendørsaktiviteter, herunder sejlads, vandreture og surfing. Med sin blomstrende cafékultur og kunstscene er Tauranga en destination, der tilbyder den perfekte blanding af afslapning og eventyr ved havet.


Dag 19 New Zealand, Auckland
Auckland

Auckland New Zealand

Ankomst: 06:30 Afgang: 19:00

Auckland, New Zealands største by, er en moderne metropol, der kombinerer byliv med naturskøn skønhed. Byen ligger spredt over smukke øer og er omgivet af Det Hauraki Gulf, hvilket giver en fantastisk kulisse. Med ikoniske landemærker som Sky Tower og Harbour Bridge tilbyder Auckland en dynamisk blanding af kultur, shopping og gourmetoplevelser. Besøgende kan udforske vulkaner i byens parker, slappe af på strande som Mission Bay og tage på eventyr i de omkringliggende vinmarker.


Dag 20 På havet

At Sea


Dag 21 New Zealand, Picton

Picton New Zealand

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Picton er en malerisk kystby på New Zealands Sydøen, der er porten til det fantastiske Marlborough Sounds-område. Denne charmerende by er omgivet af dramatiske fjorde, azurblåt vand og bølgende bjerge, hvilket skaber en naturskønhed, der tager pusten fra én. Picton fungerer som hovedindgangen til Sydøens vindistrikter og tilbyder en overflod af vinsmagning og kulinariske oplevelser. Byen er også et populært udgangspunkt for at udforske de maleriske stier og farvande i Marlborough Sounds, hvilket gør den til en ideel destination for naturelskere og rejsende på jagt efter eventyr.


Dag 22 På havet

At Sea


Dag 23 På havet

At Sea


Dag 24 På havet

At Sea


Dag 25 Australien, Sidney

Sidney Australien

Ankomst: 06:00

Sydney, Australiens pulserende metropol ved havet, er en by fyldt med ikoniske vartegn og livlig kultur. Det berømte Operahus og Sydney Harbour Bridge pryder horisonten og byder besøgende velkommen til en fascinerende blanding af historie, kunst og naturskønhed. Fra de smukke strande som Bondi Beach til de charmerende kvarterer som The Rocks, er Sydney en dynamisk by med noget for enhver smag.

2013
Søsat
3.560
Passagerer
1.346
Besætning

Royal Princess

Princess Cruises

Om skibet

Royal Princess er en af de mest imponerende og luksuriøse krydstogtskibe i verden. Skibet har en imponerende størrelse med en længde på over 330 meter og en kapacitet på mere end 3.500 passagerer.

Royal Princess er blevet designet med fokus på at give passagererne en uforglemmelig oplevelse, fra det øjeblik de stiger ombord. Skibet har en fantastisk samling af faciliteter, som er spredt ud over de 19 dæk. Gæsterne kan nyde en bred vifte af aktiviteter, herunder et stort kasino, biograf, teater, spa og fitnesscenter. Der er også en række butikker og restauranter, som tilbyder et stort udvalg af kulinariske oplevelser.

Royal Princess er kendt for sine overdådige kahytter, som er indrettet med det bedste af det bedste. Der er en række forskellige kategorier af kahytter, herunder standard indvendige og udvendige kahytter, balkonkahytter og suiter. Uanset hvilken kategori af kahyt, man vælger, kan man forvente at opleve luksus og komfort på højeste niveau.

Skibet sejler på en række forskellige ruter, herunder til Caribien, Europa og Asien. Uanset hvor Royal Princess sejler hen, kan man forvente at opleve fantastiske destinationer og spændende udflugter. Gæsterne kan deltage i guidede ture til historiske steder, udforske naturskønne områder eller simpelthen nyde solen og strandene.

Royal Princess er kendt for sit imponerende personale, som er dedikeret til at give gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Fra kapteinen og besætningen til kokke og tjenere i restauranterne, er alle ansatte professionelle og venlige. De gør deres bedste for at imødekomme gæsternes behov og sikre, at alle har det godt ombord.

I alt, Royal Princess er et imponerende krydstogtskib, som tilbyder en kombination af luksus, komfort og spændende oplevelser. Med sin imponerende størrelse, fantastiske faciliteter og dedikerede personale, er det ikke svært at forstå, hvorfor skibet er så populært blandt rejsende fra hele verden.


Underholdning (5)
Cabaret Lounge Film under stjernerne udendørs teater Panorama Lounge The Limelight Theatre Teater

Mad og drikke (14)
Bar BBQ Club Bar Club Restaurant Panorama buffet Patisserie Piano Lounge Pizzeria Royal Lounge Sabatini’s Italian restaurant Seaview Cafe Sterling Steakhouse Vines Wine & Seafood Bar Wine bar

Rekreative (4)
Kunst klasser Bibliotek Udendørs pool Shuffle Board

Øvrige (8)
Kunst galleri Boutique Elevator Fremtidens krydstogtsalg Medicinsk Center Fotogalleri ScholarShip@Sea Butikker

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig Ring for pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon Ring for pris
Suite
Suite Ring for pris

Kahytstyper

IC - Indvendig to nedre senge
IC - Indvendig to nedre senge

Omkring 15 kvadratmeter.

15
IF - Indvendig to nedre senge
IF - Indvendig to nedre senge

Omkring 15 kvadratmeter.

15
ID - Indvendig to nedre senge
ID - Indvendig to nedre senge

Omkring 15 kvadratmeter.

10
IA - Indvendig to nedre senge
IA - Indvendig to nedre senge

Omkring 15 kvadratmeter.

9
IB - Indvendig to nedre senge
IB - Indvendig to nedre senge

Omkring 15 kvadratmeter.

9
IE - Indvendig to nedre senge
IE - Indvendig to nedre senge

Omkring 15 kvadratmeter.

9
BC - Balkon to nedre senge
BC - Balkon to nedre senge

Omkring 20 kvadratmeter.

15
BF - Balkon to nedre senge
BF - Balkon to nedre senge

Omkring 20 kvadratmeter.

15
DC - Deluxe balkon To Nedre Senge
DC - Deluxe balkon To Nedre Senge

Omkring 21 til 28 kvadratmeter

15
DF - Deluxe Balkon To Nedre Senge
DF - Deluxe Balkon To Nedre Senge

Omkring 21 til 28 kvadratmeter

15
BA - Balkon to nedre senge
BA - Balkon to nedre senge

Omkring 20 kvadratmeter.

9
BB - Balkon to nedre senge
BB - Balkon to nedre senge

Omkring 20 kvadratmeter.

9
BD - Balkon to nedre senge
BD - Balkon to nedre senge

Omkring 20 kvadratmeter.

9
BE - Balkon to nedre senge
BE - Balkon to nedre senge

Omkring 20 kvadratmeter.

9
D4 - Premium Deluxe balkon
D4 - Premium Deluxe balkon

Omkring 22 til 28 kvadratmeter.

9
DA - Deluxe Balkon To Nedre Senge
DA - Deluxe Balkon To Nedre Senge

Omkring 21 til 28 kvadratmeter

9
DB - Deluxe balkon To Nedre Senge
DB - Deluxe balkon To Nedre Senge

Omkring 21 til 28 kvadratmeter

9
DD - Deluxe balkon To Nedre Senge
DD - Deluxe balkon To Nedre Senge

Omkring 21 til 28 kvadratmeter

9
DE - Deluxe balkon To Nedre Senge
DE - Deluxe balkon To Nedre Senge

Omkring 21 til 28 kvadratmeter

9
BW - Balkon To Nedre Senge (Begrænset udsigt)
BW - Balkon To Nedre Senge (Begrænset udsigt)

Omkring 20 kvadratmeter.

8
DW - Deluxe Balkon To Nedre Senge (Begrænset udsigt)
DW - Deluxe Balkon To Nedre Senge (Begrænset udsigt)

Omkring 21 kvadratmeter.

8
M6 - Premium Mini-Suite
M6 - Premium Mini-Suite

Omkring 31 kvadratmeter.

15
MC - Mini Suite Med Balkon
MC - Mini Suite Med Balkon

Omkring 27 til 30 kvadratmeter.

15
MF - Mini Suite Med Balkon
MF - Mini Suite Med Balkon

Omkring 27 til 30 kvadratmeter.

15
S4 - Penthouse Suite Med Balkon
S4 - Penthouse Suite Med Balkon

Omkring 29 til 67 kvadratmeter.

14
ME - Mini Suite med Balkon
ME - Mini Suite med Balkon

Omkring 27 kvadratmeter.

12
M1 - Club Class Mini-Suite
M1 - Club Class Mini-Suite

Omkring 29 kvadratmeter.

11
MA - Mini Suite Med Balkon
MA - Mini Suite Med Balkon

Omkring 27 til 30 kvadratmeter.

10
MB - Mini Suite med Balkon
MB - Mini Suite med Balkon

Omkring 27 kvadratmeter.

10
S3 - Penthouse Suite
S3 - Penthouse Suite

Omkring 54 til 63 kvadratmeter.

9
S5 - Premium Suite Med Balkon
S5 - Premium Suite Med Balkon

Omkring 49 kvadratmeter.

9
Dæk 4 - Gala Dæk 5 - Plaza Dæk 6 - Fiesta Dæk 7 - Promenade Dæk 8 - Emerald Dæk 9 - Dolphin Dæk 10 - Caribe Dæk 11 - Baja Dæk 12 - Aloha Dæk 14 - Riviera Dæk 15 - Marina Dæk 16 - Lido Dæk 17 - Sun Dæk 18 - Sports Dæk 19 - Sky

Krydstogtrejser med Royal Princess

Last minute
36 nætter 21/09/2024 - 28/10/2024
Positionskrydstogt fra Vancouver med Royal Princess
Ring for pris
Last minute
30 nætter 21/09/2024 - 22/10/2024
Positionskrydstogt fra Vancouver med Royal Princess
Ring for pris
Last minute
13 nætter 21/09/2024 - 04/10/2024
Californien & Mexico fra Vancouver med Royal Princess
7.259,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 21/09/2024 - 28/09/2024
Californien & Mexico fra Vancouver med Royal Princess
6.433,-
Fra pris pr. person
Last minute
29 nætter 28/09/2024 - 28/10/2024
Positionskrydstogt fra Los Angeles med Royal Princess
Ring for pris
Last minute
23 nætter 28/09/2024 - 22/10/2024
Positionskrydstogt fra Los Angeles med Royal Princess
Ring for pris
Last minute
23 nætter 04/10/2024 - 28/10/2024
Positionskrydstogt fra Honolulu - Hawaii med Royal Princess
Ring for pris
Last minute
17 nætter 04/10/2024 - 22/10/2024
Positionskrydstogt fra Honolulu - Hawaii med Royal Princess
Ring for pris
6 nætter 22/10/2024 - 28/10/2024
Australien & Oceanien fra Auckland med Royal Princess
8.225,-
Fra pris pr. person
13 nætter 28/10/2024 - 10/11/2024
Australien & Oceanien fra Sidney med Royal Princess
12.691,-
Fra pris pr. person
6 nætter 10/11/2024 - 16/11/2024
Australien & Oceanien fra Sidney med Royal Princess
5.992,-
Fra pris pr. person
4 nætter 10/11/2024 - 14/11/2024
Australien & Oceanien fra Sidney med Royal Princess
3.724,-
Fra pris pr. person