1920X1080 Lissabon Sporvogn
Positionskrydstogt

Lissabon

1920X1080 Casablanca Il Hassan
Positionskrydstogt

Casablanca

1920X1080 Agadir Mainstreet
Positionskrydstogt

Agadir

1920X1080 Arrecife Plaza
Positionskrydstogt

Arrecife - Lanzarote

1920X1080 Tenerife Masca Dalen
Positionskrydstogt

Santa Cruz - Tenerife

1920X1080 Dakar Vue Coree Island
Positionskrydstogt

Dakar

1920X1080 Gambia Saloum Delta N.P.
Positionskrydstogt

Banjul

1920X1080 Sunset Adidjan
Positionskrydstogt

Abidjan

1920X1080 Sao Tome President Palace
Positionskrydstogt

Sao Tome

1920X1080 Angola Ruacana Falls Op Kunene Floden
Positionskrydstogt

Luanda

1920X1080 Flamingoer Walvis Bay
Positionskrydstogt

Walvis Bay

1920X1080 CT Waterfron Med Cocktower
Positionskrydstogt

Cape Town

21 nætter Se rejseplan
Norwegian Sky Læs om skibet

Rejseplan

16. november - 07. december

Dag 1 Portugal, Lissabon
Lissabon

Lissabon Portugal

Afgang: 19:00

Lissabon, hovedstaden i Portugal, fortryller besøgende med sin rige historie og charmerende atmosfære. Byen er kendt for sin imponerende arkitektur, inklusive Torre de Belém og Mosteiro dos Jerónimos. Udforsk de lokale kulturelle seværdigheder som Museu Nacional do Azulejo og Alfama-kvarteret, og nyd autentisk portugisisk køkken med lækre retter som bacalhau og pastéis de nata. Lissabon tilbyder en harmonisk blanding af historie og gastronomi, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske Portugals kulturarv og nyde dets kulinariske lækkerier.


Dag 2 På havet

At Sea


Dag 3 Marokko, Casablanca
Casablanca

Casablanca Marokko

Ankomst: 07:00 Afgang: 16:00

Casablanca er en moderne by fyldt med kulturelle herligheder. Udforsk historien, studer arkitektur, nyd mad og indsnus kultur i denne fascinerende marokkanske by. Casablanca er hjertet af Marokkos økonomi og er er kendt for sin industrielle aktivitet, handel og erhvervsliv. De har en blanding af moderne og traditionel arkitektur. og er kendt for sin imponerende samling af art deco-bygninger fra det 20. århundrede, der afspejler en æra med europæisk indflydelse. Porten til Casablanca er den travle havn som også økonomisk spiller en nøglerolle. Her finder I også byens flotte moske. Byen byder på gode shoppingmuligheder, fra traditionelle markeder og basarer til moderne indkøbscentre og butikker. Du kan købe alt fra marokkanske tæpper og keramik til internationale modebrands.


Dag 4 Marocco, Agadir
Agadir

Agadir Marocco

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Agadir,  med sine gyldne sandstrande, og mere end 300 dage med sol er byen et paradis for strandelskere og surfere. Byen er blevet genopbygget efter en altødelæggende jordskælvkatastrofe i 60'erne, og er nu et pulserende turistmål med resorts og en livlig marina. Agadirs kulturelle rigdom findes I deres farverige markeder, smukke dekorative mosaikker og traditionelle madoplevelser i lokale boder. I kan se frem til et møde med varme og gæstfrihed, ved et besøg i Agadir. 


Dag 5 Spanien, Arrecife - Lanzarote
Arrecife - Lanzarote

Arrecife - Lanzarote Spanien

Ankomst: 07:00 Afgang: 17:00

Lanzarote, en af De Kanariske Øer i Spanien, indfanger besøgende med sin unikke vulkanske skønhed og ro. Øen er kendt for sine månelignende landskaber, herunder Timanfaya National Park og de underspillede hvide huse. Udforsk de lokale kulturelle seværdigheder som Cueva de los Verdes og César Manrique Foundation, og nyd autentiske kanariske kulinariske oplevelser. Lanzarote tilbyder en harmonisk blanding af natur og kunst, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske det kanariske ø-paradis og finde ro i dens enestående landskaber.


Dag 6 Spanien, Santa Cruz - Tenerife
Santa Cruz - Tenerife

Santa Cruz - Tenerife Spanien

Ankomst: 07:00 Afgang: 15:00

Tenerife er den største af De Kanariske Øer og en skat i Atlanterhavet, som byder besøgende velkommen med en betagende skønhed og en mangfoldig kultur. Øen er kendt for sin dramatiske vulkanske landskab, herunder den majestætiske Teide-vulkan, Spaniens højeste bjerg. Tenerife tilbyder solbeskinnede strande, livlige feriesteder og charmerende, historiske byer som La Laguna. Hovedstaden Santa Cruz, og det frodige Orotava-dal tilføjer til øens appel. Med sin blanding af natur, kultur og afslapning er Tenerife en destination, der appellerer til enhver rejsendes smag.


Dag 7 På havet På havet

At Sea

At Sea


Dag 8 På havet

At Sea


Dag 9 Senegal, Dakar
Dakar

Dakar Senegal

Ankomst: 08:00 Afgang: 20:00

På sydspidsen af halvøen Cap Vert ligger byen Dakar, en by fyldt med liv og kultur. Beliggende ved Atlanterhavskysten byder Dakar på smukke strande, farverige markeder og en spændende musikscene. Oplev den rige historie og det pulserende byliv, mens du udforsker de lokale markeder, smager på lækre senegalesiske retter og nyder den gæstfrihed, der kendetegner denne fascinerende by. Velkommen til Dakar, hvor Afrikas sjæl og energi møder dig ved hvert gadehjørne.


Dag 10 Gambia, Banjul
Banjul

Banjul Gambia

Ankomst: 07:00 Afgang: 14:00

Banjul er hovedstaden i Gambia, som ligger på øen St. Mary’s, hvor Gambiafloden munder ud i Atlanterhavet. Byen har en befolkning på omkring 35.000 mennesker, hvilket gør den til en af de mindste hovedstæder i Afrika. Banjul fungerer som landets administrative og økonomiske centrum og huser mange regeringskontorer og internationale organisationer. Banjuls placering ved kysten betyder, at byen også er kendt for sine strande og maritime aktiviteter. Den nærliggende strand, Cape Point, er populær blandt både lokale og besøgende, der nyder de gyldne sandstrande og det klare vand.


Dag 11 På havet

At Sea


Dag 12 På havet

At Sea


Dag 13 Elfenbenskysten, Abidjan
Abidjan

Abidjan Elfenbenskysten

Ankomst: 07:00 Afgang: 16:00

Abidjan er den største by i Elfenbenskysten og landets økonomiske hovedstad, der ligger ved Ebrie-lagunen ved Guineabugten i Vestafrika. Med en befolkning på over 4,7 millioner mennesker er Abidjan en af de mest folkerige og travle byer i regionen. Byen er kendt som "Vestafrikas Paris" på grund af dens moderne infrastruktur og livlige kultur. Abidjan er også et vigtigt centrum for musik og underholdning i Vestafrika. Byen er kendt for sin dynamiske musikscene, især for genrer som coupé-décalé og zouglou, der har vundet popularitet både lokalt og internationalt. 


Dag 14 På havet

At Sea


Dag 15 São Tomé & Príncipe, Sao Tome
Sao Tome

Sao Tome São Tomé & Príncipe

Ankomst: 10:00 Afgang: 19:00

São Tomé og Príncipe er en lille fattig ø beliggende ud fra den afrikanske kyst ved Gabon. Mere tekst på vej


Dag 16 På havet På havet

At Sea

At Sea


Dag 17 Angola, Luanda
Luanda

Luanda Angola

Ankomst: 07:00 Afgang: 17:00

Luanda er hovedstaden og den største by i Angola, der ligger ved Atlanterhavets kyst i det sydvestlige Afrika. Med en befolkning på omkring 8 millioner mennesker er Luanda en af de hurtigst voksende byer på kontinentet og et vitalt økonomisk, kulturelt og politisk centrum i landet. Kulturelt set er Luanda en smeltedigel af forskellige etniske grupper, hvilket afspejles i byens livlige kunst- og musikscene. Byens beliggenhed ved kysten gør den også til et populært sted for strandaktiviteter. 


Dag 18 På havet

At Sea


Dag 19 På havet

At Sea


Dag 20 Namibia, Walvis Bay
Walvis Bay

Walvis Bay Namibia

Ankomst: 07:00 Afgang: 14:00

Walvis Bay er en perle på Namibias atlanterhavskyst, som byder besøgende velkommen med sin unikke blanding af ørkenskønhed og maritim charme. Byen er berømt for sin spektakulære naturskønhed, der omfatter ørkenlandskaber, saltpander og det storslåede Pelican Point. Walvis Bay er et paradis for fuglekiggere, da det huser et utal af fuglearter, inklusive de majestætiske flamingoer. Udover sin naturpragt er Walvis Bay også et vigtigt økonomisk knudepunkt, med en travl havn og en blomstrende fiskerisektor. Denne by tilbyder en fascinerende blanding af ørkeneventyr og havliv, der gør den til et unikt rejsemål.


Dag 21 På havet

At Sea


Dag 22 Sydafrika, Cape Town
Cape Town

Cape Town Sydafrika

Ankomst: 08:00

Cape Town er godt begunstiget fra naturens siden med en af de smukkeste beliggenheder i verden. Omgivet af Table Mountain, Lion's Head og Twelve Apostles Mountains. Den fantastiske placering ved kysten gør det til et populært sted for vandsport som surfing, sejlads og ikke mindst feriestunder på strandene Camps Bay og Clifton Beach lige syd for byen. Samtidig besidder byder byen på en rig historie, der spænder over flere århundreder og omfatter indflydelse fra europæiske kolonister, malaysiske samfund og oprindelige kulturer. Der er mange museer og historiske steder at udforske, herunder District Six Museum. Et godt sted at starte for de som gerne vil lære mere om tiden fra apartheid. Her kan ture til townships og fængselsøen Robben Island anbefales.

1999
Søsat
2.004
Passagerer
900
Besætning

Norwegian Sky

Norwegian Cruise Line

Om skibet

Norwegian Sky er et fantastisk krydstogtskib fra Norwegian Cruise Line, der lover passagererne en uforglemmelig oplevelse til søs. Med sin debut i 1999 har Norwegian Sky et tidløst design kombineret med moderne bekvemmeligheder, der skaber en atmosfære af luksus og afslappet elegance.

Skibet byder på mere end 1.000 velindrettede kahytter og suiter, herunder balkonmuligheder, der giver passagererne en komfortabel base under hele deres rejse.

Ombord på Norwegian Sky kan gæsterne glæde sig til en kulinarisk rejse med et væld af spisemuligheder, der spænder fra gourmetretter til mere afslappet spisning. Underholdningen er varieret og inkluderer teaterforestillinger, musikalske optrædener og et livligt kasino for dem, der ønsker lidt ekstra spænding.

Norwegian Sky imponerer med sine faciliteter, herunder pulserende poolområder, spa og fitnesscenter, der giver passagererne mulighed for at slappe af og forkæle sig selv. Skibet tilbyder også dedikerede områder for børn og teenagere, hvilket gør det velegnet til familier.

Med destinationer som Bahamas og Cuba åbner Norwegian Sky dørene for spændende rejseoplevelser. Uanset om det er afslapning ved poolen, kulturelle udflugter eller livlige aftener, leverer Norwegian Sky en krydstogtoplevelse, der tilfredsstiller forskellige interesser og smagspræferencer.


Øvrige (5)
Konferencerum Entourage Mark Twain bibliotek Sky Club Casino Svømmeskole

Rekreative (2)
Basketball/Volleyball/Tennis bane Konferencerum

Fitness (3)
Badekar Løbebane Pulse Fitness Center

Underholdning (7)
Bliss Ultra Lounge Golf Driving Net Mandara Spa & Salon Rock You Tonight Showdown Stardust Theatre Video Arcade

Afslapning (23)
Aroma Spa Tang Massage Aroma Sten Terapi Bambus massage Kropsanalyse Par dybt vævs muskelmassage Couture Touch Face and Body Treatment Dybtvævs muskelmassage ELEMIS Dybderensende grooming behandling med barbe ELEMIS Dynamisk vibrerende præcisions peel ELEMIS Pro-Collagen aldersforyngende ansigtsbehand ELEMIS Pro-Collagen Grooming behandling med barber Hurtig barbering Fire & Ice Manicure Fire & Ice Pedicure GO SMILE tandblegningsbehandling Individuel personlig træning Intens rensende slat scrub Intens rensende salt scrup - 50 minutter Ionithermie cellulite formindskelses behandling Diætist Svensk massage Swimming Pool Thai Herbal Poultice Massage

Mad og drikke (18)
Atrium Café & Bar Cagney's Steak House Cagney's Steakhouse Cagney's Steakhouse Champs Bar Crossings Main Dining Garden Cafe Great Outdoors Bar La Cucina Italian Restaurant Le Bistro Palace Restauant Pinnacle Lounge and Sushi Bar Værelses service Starbucks The Atrium The Local Bar & Grill The Local Bar & Grill Topsiders Bar & Grill

Teknologi (1)
Internet Cafe

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 27.150,- Fra pris
Udvendig
Udvendig 28.515,- Fra pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon Ring for pris
Suite
Suite 79.508,- Fra pris

Kahytstyper

I4 - Familie Indvendig
I4 - Familie Indvendig

Disse indvendige kahytter er den mest overkommelige måde for hele familien at sejle på. Med plads til fire har du to nederste senge, der konverteres til en queen-size seng og ekstra senge til at sove to mere. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 11-13 m2

10
IA - Indvendig
IA - Indvendig

Med plads til op til tre gæster er disse kahytter den mest overkommelige måde at sejle på. De omfatter to nederste senge, der kan omdannes til en queensize seng, og nogle har en enkelt sovesofa til at rumme en mere. Plads til: 2-3 I alt ca. Størrelse: 11-17 m2

10
IF - Indvendig
IF - Indvendig

Med plads til op til tre gæster er disse kahytter den mest overkommelige måde at sejle på. De omfatter to nederste senge, der kan omdannes til en queensize seng, og nogle har en enkelt sovesofa til at rumme en mere. Plads til: 2-3 I alt ca. Størrelse: 11-17 m2

10
IX - Sejl Væk Indvendig
IX - Sejl Væk Indvendig

En Sail-Away indvendig kahyt garanterer en indvendig kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Plads til: 2-4 I alt ca. Størrelse: 13 m2

10
ID - Indvendig
ID - Indvendig

Med plads til op til tre gæster er disse kahytter den mest overkommelige måde at sejle på. De omfatter to nederste senge, der kan omdannes til en queensize seng, og nogle har en enkelt sovesofa til at rumme en mere. Plads til: 2-3 I alt ca. Størrelse: 11-17 m2

9
Solo Inside
Solo Inside

Solo Inside

O4 - Familie Havudsigt
O4 - Familie Havudsigt

Disse kahytter er perfekte til hele familien og kan rumme op til fem gæster. De har to nederste senge, der omdannes til en queen-size seng og ekstra senge til at rumme op til tre mere. Indeholder også et stort koøje eller billedvindue for at nyde udsigten. Plads til: 4-5 I alt ca. Størrelse: 13 m2

10
O5 - Familie Havudsigt
O5 - Familie Havudsigt

Disse kahytter er perfekte til hele familien og kan rumme op til fem gæster. De har to nederste senge, der omdannes til en queen-size seng og ekstra senge til at rumme op til tre mere. Indeholder også et stort koøje eller billedvindue for at nyde udsigten. Plads til: 4-5 I alt ca. Størrelse: 13 m2

10
OA - Havudsigt Med Billede Vindue
OA - Havudsigt Med Billede Vindue

Med plads til op til tre gæster inkluderer disse kahytter to nederste senge, der kan omdannes til en queen-size seng, og nogle har en enkelt sovesofa til at rumme en mere. Du har også et stort billedvindue for at nyde den fantastiske udsigt. Plads til: 2-3 I alt ca. Størrelse: 13 m2

10
OB - Havudsigt Med Billede Vindue
OB - Havudsigt Med Billede Vindue

Med plads til op til tre gæster inkluderer disse kahytter to nederste senge, der kan omdannes til en queen-size seng, og nogle har en enkelt sovesofa til at rumme en mere. Du har også et stort billedvindue for at nyde den fantastiske udsigt. Plads til: 2-3 I alt ca. Størrelse: 13 m2

10
OX - Sejl Væk Havudsigt
OX - Sejl Væk Havudsigt

En Sail-Away udvendig kahyt garanterer en udvendig kahyt eller bedre! Bemærk venligst, at udsynet kan være fuldstændigt, delvist blokeret, koøje eller billedvindue. Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildelt op til en dag før ombordstigning. Plads til: 2-5 I alt ca. Størrelse: 13 m2

10
OC - Havudsigt med Stort Koøje
OC - Havudsigt med Stort Koøje

Disse kahytter har plads til op til tre gæster, med to nederste senge, der omdannes til en queen-size seng og nogle med en enkelt sovesofa for at rumme en mere. Et stort koøje giver dig mulighed for at nyde det evigt skiftende havlandskab. Plads til: 3 I alt ca. Størrelse: 13 m2

8
OD - Havudsigt med Stort Koøje
OD - Havudsigt med Stort Koøje

Disse kahytter har plads til op til tre gæster, med to nederste senge, der omdannes til en queen-size seng og nogle med en enkelt sovesofa for at rumme en mere. Et stort koøje giver dig mulighed for at nyde det evigt skiftende havlandskab. Plads til: 3 I alt ca. Størrelse: 13 m2

8
OF - Havudsigt
OF - Havudsigt

Disse kahytter er bekvemt placeret på dæk 4 og har plads til tre gæster, med to nederste senge, der kan omdannes til en queen-size seng og en enkelt sovesofa. Der er også et behageligt opholdsområde og et koøje for at se den fantastiske udsigt og de seneste havne. Plads til: 3 I alt ca. Størrelse: 13 m2

4
Solo Oceanview
Solo Oceanview

Solo Oceanview

B1 - Agter Balkon
B1 - Agter Balkon

Med plads til op til tre gæster tilbyder disse bagudvendte kahytter en utrolig udsigt. De har to nederste senge, der omdannes til en queen-size seng og en enkelt sovesofa for at rumme en mere. Sammen med et opholdsområde, gulv-til-loft glasdøre og en privat balkon til at nyde udsigten og frisk havbrise. Nogle har større altaner end normalt. Plads til: 3 I alt ca. Størrelse: 18-20 m2 Altan Størrelse: 4-6 m2

10
BA - Balkon
BA - Balkon

Med plads til op til tre gæster har disse kahytter to nederste senge, der omdannes til en queen-size seng eller to stationære senge, og nogle med ekstra senge til at rumme en mere. Sammen med et opholdsområde og en privat balkon med fantastisk udsigt. Plus nogle kan forbindes, så I kan sprede jer og alligevel forblive sammen. Bemærk: B1 bagerste balkonkahytter har gulv-til-loft-skydedøre i glas (som vist). BA - BF Balkonkahytter har en konventionel altandør i glas og et rundt panoramavindue. Plads til: 2-3 I alt ca. Størrelse: 18 m2 Altan Størrelse: 4 m2

10
BF - Balkon
BF - Balkon

Med plads til op til tre gæster har disse kahytter to nederste senge, der omdannes til en queen-size seng eller to stationære senge, og nogle med ekstra senge til at rumme en mere. Sammen med et opholdsområde og en privat balkon med fantastisk udsigt. Plus nogle kan forbindes, så I kan sprede jer og alligevel forblive sammen. Bemærk: B1 bagerste balkonkahytter har gulv-til-loft-skydedøre i glas (som vist). BA - BF Balkonkahytter har en konventionel altandør i glas og et rundt panoramavindue. Plads til: 2-3 I alt ca. Størrelse: 18 m2 Altan Størrelse: 4 m2

10
BX - Sejl Væk Balkon
BX - Sejl Væk Balkon

En Sail-Away Balkon kahyt garanterer en balkon kahyt eller bedre! Bemærk venligst, at udsynet fra din altan kan være helt eller delvist. Dit kahyt kan være på ethvert dæk og tildelt op til en dag før ombordstigning. Plads til: 3 I alt ca. Størrelse: 18 m2 Altan Størrelse: 4 m2

10
Solo Balcony
Solo Balcony

Solo Balcony

SD - Agter Penthouse Med Master Værelse Og Stor Balkon
SD - Agter Penthouse Med Master Værelse Og Stor Balkon

Op til fire gæster kan bo i disse penthouses, der kommer med spiseplads og stor privat balkon. Fordi de vender bagud, er udsigten fra din private balkon virkelig fantastisk. Har også et soveværelse med to nederste senge, der konverteres til en queen-size seng og luksusbadekar med spabad og bruser. Inkluderer butler og concierge-service. Plads til: 4 I alt ca. Størrelse: 52-54 m2 Altan Størrelse: 18 m2

10
SH - Penthouse Med Balkon
SH - Penthouse Med Balkon

Med masser af plads vil du have en fantastisk ferie i denne fantastiske Penthouse, der kan rumme tre gæster. Har en queen-size seng, der kan omdannes til to nederste senge, luksusbadekar med bruser, plus spiseplads og privat balkon for at nyde den fantastiske udsigt. Inkluderer butler og concierge-service. Hytte er tilgængeligt for kørestolsbrugere. Plads til: 3 I alt ca. Størrelse: 37 m2 Altan Størrelse: 8 m2

10
SA - Ejer Suite Med Stor Balkon
SA - Ejer Suite Med Stor Balkon

Disse Norwegian Sky ejersuites med stor balkon er gode til op til fem gæster. De omfatter en stue, spisestue og separat soveværelse. Sammen med et luksusbadekar med boblebad plus en fantastisk balkon og spabad, så du kan slappe af, mens du nyder en utrolig udsigt. Inkluderer butler og concierge-service. Plads til: 5 I alt ca. Størrelse: 77 m2 Altan Størrelse: 32 m2

9
SE - Agter Penthouse Med Stor Balkon
SE - Agter Penthouse Med Stor Balkon

Nyd det perfekte tilflugtssted i disse stilfulde penthouses. De har et soveværelse med to nederste senge, der omdannes til en dronning, og luksusbadekar med bruser og boblebad. Sammen med en spiseplads, privat balkon med fantastisk udsigt og nogle med ekstra sengetøj til at sove op til fem gæster. Derudover kan de oprette forbindelse til en ejersuite, så du kan rejse i ultimativ stil med familie eller venner. Inkluderer butler og concierge-service. Plads til: 3-5 I alt ca. Størrelse: 51-52 m2 Altan Størrelse: 18-22 m2

9
Dæk 4 Dæk 5 Dæk 6A Dæk 6 Dæk 7 Dæk 8 Dæk 9 Dæk 10 Dæk 11 Dæk 12

Krydstogtrejser med Norwegian Sky

Last minute
11 nætter 28/09/2024 - 09/10/2024
Nordamerika & Canada fra New York med Norwegian Sky
Ring for pris
Last minute
10 nætter 09/10/2024 - 19/10/2024
Nordamerika & Canada fra Quebec med Norwegian Sky
4.262,-
Fra pris pr. person
14 nætter 21/10/2024 - 04/11/2024
Positionskrydstogt fra New York med Norwegian Sky
Ring for pris
12 nætter 04/11/2024 - 16/11/2024
Middelhavet fra Barcelona med Norwegian Sky
7.295,-
Fra pris pr. person
21 nætter 16/11/2024 - 07/12/2024
Positionskrydstogt fra Lissabon med Norwegian Sky
13.575,-
Fra pris pr. person
16 nætter 04/12/2024 - 20/12/2024
Positionskrydstogt fra Dubai med Norwegian Sky
Ring for pris
13 nætter 07/12/2024 - 20/12/2024
Afrika fra Cape Town med Norwegian Sky
5.823,-
Fra pris pr. person
17 nætter 20/12/2024 - 06/01/2025
Positionskrydstogt fra Port Louis med Norwegian Sky
22.734,-
Fra pris pr. person
11 nætter 06/01/2025 - 17/01/2025
Asien & det Indiske Ocean fra Singapore med Norwegian Sky
23.786,-
Fra pris pr. person
10 nætter 17/01/2025 - 27/01/2025
Asien & det Indiske Ocean fra Manila med Norwegian Sky
14.556,-
Fra pris pr. person
12 nætter 27/01/2025 - 08/02/2025
Asien & det Indiske Ocean fra Keelung med Norwegian Sky
20.867,-
Fra pris pr. person
13 nætter 08/02/2025 - 21/02/2025
Asien & det Indiske Ocean fra Singapore med Norwegian Sky
20.494,-
Fra pris pr. person