1920X1080 San Francisco Golden Gate Aften
Positionskrydstogt

San Francisco

1920X1080 LAX Boulevard
Positionskrydstogt

Los Angeles

1920X1080 Oahu Honolulu Beachfront
Positionskrydstogt

Honolulu - Hawaii

1920X1080 Maui Pali Highway To Lahaina
Positionskrydstogt

Kahului - Hawaii

1920X1080 Tahiti Polynesien
Positionskrydstogt

Papeete - Tahiti

1920X1080 Moorea Belvedere Lookout
Positionskrydstogt

Moorea

1920X1080 NZ Bay Of Islands
Positionskrydstogt

Bay of Islands

1920X1080 NZ Auckland Marina
Positionskrydstogt

Auckland

23 nætter Se rejseplan
Crown Princess Læs om skibet

Rejseplan

24. september - 18. oktober

Dag 1 USA, San Francisco
San Francisco

San Francisco USA

Afgang: 16:00

San Francisco, beliggende ved Californiens vestkyst, er en ikonisk by med enestående skønhed og mangfoldig kultur. Byen er bedst kendt for Golden Gate-broen, stejle bakker og sporvogne. San Francisco byder på utallige seværdigheder som Alcatraz-fængslet, Fisherman's Wharf og den historiske Chinatown-kvarter. Nyd udsigten fra Twin Peaks eller slentreture i de smukke Golden Gate Park. San Franciscos blomstrende kunstscene og gourmetrestauranter gør det til et skatkammer for kultur og kulinariske oplevelser. Byen har en unik charme, der vil fange dit hjerte og efterlade uforglemmelige minder.


Dag 2 På havet

At Sea


Dag 3 USA, Los Angeles
Los Angeles

Los Angeles USA

Ankomst: 07:00 Afgang: 22:00

Los Angeles, en ikonisk by i Californien, imponerer besøgende med sin mangfoldighed og verdensberømte attraktioner. Byen er kendt for sine smukke strande, Hollywood-skiltet og en pulserende underholdningsindustri. Udforsk de lokale kulturelle seværdigheder som Getty Center og Griffith Observatory og nyd autentiske kulinariske oplevelser med mad fra hele verden. Los Angeles tilbyder en harmonisk blanding af kultur og skønhed, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske den glitrende by og nyde alt, den har at byde på.


Dag 4 På havet

At Sea


Dag 5 På havet

At Sea


Dag 6 På havet

At Sea


Dag 7 På havet

At Sea


Dag 8 På havet

At Sea


Dag 9 USA, Honolulu - Hawaii
Honolulu - Hawaii

Honolulu - Hawaii USA

Ankomst: 07:00 Afgang: 23:00

Honolulu er Hawaiis pulserende hovedstad. En tropisk perle ved Stillehavets kyst, der tilbyder en blanding af naturskønhed og kulturel rigdom. Med sine solrige strande, turkisblåt vand og ikoniske Diamond Head-vulkan, er Honolulu en paradisisk destination for solbadning og vandsport. Byen ligger på øen Oahu, hvor der også er en rig kultur med historiske steder som Pearl Harbor og Iolani-paladset, der fortæller Hawaiis fascinerende historie. Honolulu er kendt for sin gastronomiske scene, shopping og levende natteliv. Det er en destination, der appellerer til både eventyrlystne rejsende og dem, der ønsker at slappe af i tropisk luksus.


Dag 10 USA, Kahului - Hawaii
Kahului - Hawaii

Kahului - Hawaii USA

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Maui, en af Hawaiis smaragdgrønne øer, er et overflødighedshorn af naturskønhed og kulturelle skatte. Udforsk Road to Hana for en spektakulær køretur gennem regnskoven og forbi dramatiske kystlandskaber. Tag til Haleakalā National Park for at opleve solopgangen over vulkanens kraterrand. Snorkl ved Molokini-øen og svøm med farverige fisk i det klare Stillehav. En tur til Lahaina byder på endnu en smuk køretur langs den vilde Stillehavskyst og vel fremme belønnes i med en spændende historie by der oser af charme med restauranter og butikker langs Front Street.


Dag 11 På havet

At Sea


Dag 12 På havet

At Sea


Dag 13 På havet

At Sea


Dag 14 På havet

At Sea


Dag 15 På havet

At Sea


Dag 16 Fransk Polynesien , Papeete - Tahiti
Papeete - Tahiti

Papeete - Tahiti Fransk Polynesien

Ankomst: 08:00

Papeete er den pulserende hovedstad i Fransk Polynesien og ligger på øen Tahiti i det sydlige Stillehav. Byen er kendt for sin farverige kultur, fantastiske strande og smukke koralrev. Besøgende kan udforske det livlige marked, der er fyldt med lokale håndværk og eksotiske frugter, eller slappe af på de billedskønne sandstrande. Papeete er også porten til det idylliske øhav i Fransk Polynesia og et populært udgangspunkt for eventyr i det azurblå hav og fascinerende kulturelle oplevelser. Byen byder på en harmonisk blanding af det moderne og det traditionelle og er et sandt paradis for rejsende.


Dag 17 Fransk Polynesien , Papeete - Tahiti Fransk Polynesien, Moorea
Papeete - Tahiti

Papeete - Tahiti Fransk Polynesien

Afgang: 04:00

Papeete er den pulserende hovedstad i Fransk Polynesien og ligger på øen Tahiti i det sydlige Stillehav. Byen er kendt for sin farverige kultur, fantastiske strande og smukke koralrev. Besøgende kan udforske det livlige marked, der er fyldt med lokale håndværk og eksotiske frugter, eller slappe af på de billedskønne sandstrande. Papeete er også porten til det idylliske øhav i Fransk Polynesia og et populært udgangspunkt for eventyr i det azurblå hav og fascinerende kulturelle oplevelser. Byen byder på en harmonisk blanding af det moderne og det traditionelle og er et sandt paradis for rejsende.

Moorea

Moorea Fransk Polynesien

Ankomst: 07:00 Afgang: 17:00

Moorea, beliggende i Fransk Polynesien, er et tropisk paradis med en betagende kombination af frodige bjergskråninger og krystalblåt hav. Øen, kendt for sin dramatiske vulkanske topografi og smukke lagune, tilbyder spektakulære udsigter fra Belvédère Lookout. Udforsk vandaktiviteter som snorkling i Lagoonarium, og nyd det afslappede ø-liv ved Temae Beach. Moorea er også hjemsted for Tiki Village, der giver et indblik i polynesisk kultur og håndværk.


Dag 18 På havet

At Sea


Dag 19 På havet

At Sea


Dag 20 Cross International Dateline

Cross International Dateline

Ankomst: 12:00 Afgang: 13:00

The International Date Line is an imaginary line extending from the North Pole to the South Pole through the Pacific Ocean. It serves as the 180th meridian of longitude, and is used to designate the beginning of each calendar day. As you know, each adjacent time zone on the map has an hour time difference. However, at the International Date Line, +12 hours and -12 hours meet, bringing about a 24-hour time change. So while a person standing just to the west of the line may be celebrating Christmas Eve at 6 pm, someone just to the east will already be sitting down to Christmas dinner on December 25th. Therefore, when your ship crosses this line heading west, a day is added, and while crossing in an easterly direction, a day is subtracted. Crossing the International Date Line has long been a rite of passage for sailors, who often must participate in a line-crossing ceremony to become part of the sacred "Order of the Golden Dragon", an honorary naval fraternity.


Dag 21 På havet

At Sea


Dag 22 På havet

At Sea


Dag 23 På havet

At Sea


Dag 24 New Zealand, Bay of Islands
Bay of Islands

Bay of Islands New Zealand

Ankomst: 07:00 Afgang: 18:00

Bay of Islands, et smukt hjørne af New Zealand, er kendt for sine maleriske kyster, klare farvande og historiske betydning. Med over 140 øer og uspoleret natur er dette område en sand perle. Besøgende kan udforske Waitangi Treaty Grounds, stedet for New Zealands historiske traktat, tage på krydstogt for at spotte delfiner eller nyde solrige dage på hvide sandstrande som Te Ti Bay. 


Dag 25 New Zealand, Auckland
Auckland

Auckland New Zealand

Ankomst: 06:30

Auckland, New Zealands største by, er en moderne metropol, der kombinerer byliv med naturskøn skønhed. Byen ligger spredt over smukke øer og er omgivet af Det Hauraki Gulf, hvilket giver en fantastisk kulisse. Med ikoniske landemærker som Sky Tower og Harbour Bridge tilbyder Auckland en dynamisk blanding af kultur, shopping og gourmetoplevelser. Besøgende kan udforske vulkaner i byens parker, slappe af på strande som Mission Bay og tage på eventyr i de omkringliggende vinmarker.

2006
Søsat
3.080
Passagerer
1.200
Besætning

Crown Princess

Princess Cruises

Om skibet

Crown Princess er et stort krydstogtskib, der ejes og drives af rederiet Princess Cruises. Skibet blev bygget i 2006 og gennemgik en omfattende renovering i 2018 for at modernisere og forbedre sine faciliteter.

Skibet har plads til mere end 3.000 gæster og har et besætningsmedlem for hver to gæster. Crown Princess har en imponerende længde på 290 meter og har 19 dæk, hvoraf 13 er tilgængelige for passagererne.

Skibets indretning er moderne og elegant med en række forskellige faciliteter og underholdningsmuligheder. Crown Princess byder på en række forskellige restauranter, barer og cafeer, hvor gæsterne kan nyde alt fra snacks og drinks til fine middage. Der er også en række forskellige butikker og et stort kasino om bord. På dækkene finder man en række forskellige pools og jacuzzier, der er ideelle til afslapning i solen.

Skibet har også en spa og fitness-center, hvor gæsterne kan træne og forkæle sig selv med en massage eller andre behandlinger. Crown Princess tilbyder også en række forskellige aktiviteter og underholdning for passagererne. Der er teaterforestillinger, musicals, live musik, danseopvisninger og andre events, der finder sted dagligt på skibet. Der er også et stort udvalg af sports- og spilaktiviteter, herunder basketball, volleyball, golf-simulator og minigolf.

Crown Princess sejler til en række forskellige destinationer over hele verden, herunder Caribien, Middelhavet, Alaska og Asien. Skibet har flere forskellige kahyttyper, herunder suiter og balkonkahytter, der er ideelle til par og familier.

Crown Princess er et imponerende krydstogtskib med en imponerende række faciliteter og underholdningstilbud. Skibet er ideelt til både par og familier, der ønsker at opleve en spændende og afslappende ferie til søs.


Fitness (4)
Aerobics/Yoga Fitness Center Løbebane Tennis bane

Øvrige (9)
Kunst galleri Boutique Kapel Konferencerum Fremtidens krydstogtsalg Fotogalleri Selvbetjent tøjvask Bryllupskapel Wrap Around Promenade Deck

Underholdning (11)
Kabaret og scene produktion Legeplads for børn Biograf Club Fusion Dansegulv Explorers Lounge Film under stjernerne udendørs teater Fotogalleri Princess Theatre Skywalkers Nightclub Teater

Mad og drikke (18)
24-timers roomservice Adagio Bar Botticelli Dining Room Buffet Cafe Caribe Crooners Bar Crown Grill Da Vinci Dining Room Explorers' Lounge Horizon Court Ice Cream Bar International Cafe Michelangelo Dining Room Sabatini’s Italian restaurant Speakeasy cigar lounge Trident Grill Vines Wine & Seafood Bar Wheelhouse Bar

Afslapning (10)
Badekar Lotus Spa Massage Sauna Spa Splash Pool Damprum Swimming Pool Terrassepool The Sanctuary(kun voksne)

Rekreative (7)
Cyber Golf Golf Simulator Børneklub Bibliotek Shuffle Board Skywalkers NightClub Svøm-mod-strømmen pool

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 26.698,- Fra pris
Udvendig
Udvendig 29.946,- Fra pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon 39.298,- Fra pris
Suite
Suite 102.298,- Fra pris

Kahytstyper

IC - Indvendig to nedre senge
IC - Indvendig to nedre senge

15 til 17 kvadratmeter.

14
IF - Indvendig to nedre senge
IF - Indvendig to nedre senge

15 til 17 kvadratmeter.

14
IA - Indvendig to nedre senge
IA - Indvendig to nedre senge

15 til 17 kvadratmeter.

10
IB - Indvendig to nedre senge
IB - Indvendig to nedre senge

15 til 17 kvadratmeter.

10
ID - Indvendig to nedre senge
ID - Indvendig to nedre senge

15 til 17 kvadratmeter.

10
IE - Indvendig to nedre senge
IE - Indvendig to nedre senge

15 til 17 kvadratmeter.

10
OZ - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)
OZ - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)

Omkring 14 til 16 kvadratmeter.

15
OE - Havudsigt to nedre senge
OE - Havudsigt to nedre senge

Omkring 16 kvadratmeter.

14
OB - Havudsigt to nedre senge
OB - Havudsigt to nedre senge

Omkring 16 kvadratmeter.

8
OV - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)
OV - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)

Omkring 14 til 16 kvadratmeter.

8
OW - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)
OW - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)

Omkring 14 til 16 kvadratmeter.

8
OY - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)
OY - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)

Omkring 14 til 16 kvadratmeter.

8
OC - Havudsigt med to nedre senge
OC - Havudsigt med to nedre senge

Omkring 16 kvadratmeter.

5
OF - Havudsigt to nedre senge
OF - Havudsigt to nedre senge

Omkring 16 kvadratmeter.

5
BC - Balkon to nedre senge
BC - Balkon to nedre senge

Omkring 21 kvadratmeter.

14
BF - Balkon to nedre senge
BF - Balkon to nedre senge

Omkring 21 kvadratmeter.

14
BA - Balkon to nedre senge
BA - Balkon to nedre senge

Omkring 21 kvadratmeter.

11
BB - Balkon to nedre senge
BB - Balkon to nedre senge

Omkring 21 kvadratmeter.

11
B1 - Premium Balkon
B1 - Premium Balkon

22 til 27 kvadratmeter.

10
B2 - Premium Balkon
B2 - Premium Balkon

22 til 27 kvadratmeter.

10
B4 - Premium Balkon
B4 - Premium Balkon

22 til 27 kvadratmeter.

10
BD - Balkon to nedre senge
BD - Balkon to nedre senge

Omkring 21 kvadratmeter.

10
BE - Balkon to nedre senge
BE - Balkon to nedre senge

Omkring 21 kvadratmeter.

10
S5 - Premium Suite Med Balkon
S5 - Premium Suite Med Balkon

Omkring 52 kvadratmeter.

15
S4 - Penthouse Suite Med Balkon
S4 - Penthouse Suite Med Balkon

Omkring 48 til 49 kvadratmeter.

14
S2 - Ejer Suite Med Balkon
S2 - Ejer Suite Med Balkon

Omkring 48 til 49 kvadratmeter.

12
S3 - Penthouse Suite Med Balkon
S3 - Penthouse Suite Med Balkon

Omkring 48 til 49 kvadratmeter.

10
S6 - Vista Suite Med Balkon
S6 - Vista Suite Med Balkon

Omkring 42 til 46 kvadratmeter.

10
M1 - Club Class Mini-Suite
M1 - Club Class Mini-Suite

Omkring 30 kvadratmeter.

9
MB - Mini Suite med Balkon
MB - Mini Suite med Balkon

Omkring 30 kvadratmeter.

9
MD - Mini Suite med Balkon
MD - Mini Suite med Balkon

Omkring 30 kvadratmeter.

9
ME - Mini Suite med Balkon
ME - Mini Suite med Balkon

Omkring 30 kvadratmeter.

9
S8 - Familie Suite Med Balkon
S8 - Familie Suite Med Balkon

Omkring 56 kvadratmeter.

9
Dæk 12 - Aloha Dæk 11 - Baja Dæk 10 - Caribbean Dæk 9 - Dolphin Dæk 8 - Emerald Dæk 15 - Lido Dæk 5 - Plaza Dæk 14 - Riviera Dæk 4 - Gala Dæk 6 - Fiesta Dæk 7 - Promenade Dæk 16 - Sun Dæk 17 - Sports Dæk 18 - Sky Dæk 19 - Star

Krydstogtrejser med Crown Princess

Last minute
31 nætter 24/09/2024 - 26/10/2024
Positionskrydstogt fra San Francisco med Crown Princess
Ring for pris
Last minute
23 nætter 24/09/2024 - 18/10/2024
Positionskrydstogt fra San Francisco med Crown Princess
13.349,-
Fra pris pr. person
8 nætter 18/10/2024 - 26/10/2024
Australien & Oceanien fra Auckland med Crown Princess
27.744,-
Fra pris pr. person
28 nætter 26/10/2024 - 23/11/2024
Australien & Oceanien fra Sidney med Crown Princess
Ring for pris
26 nætter 26/10/2024 - 21/11/2024
Australien & Oceanien fra Sidney med Crown Princess
Ring for pris
11 nætter 26/10/2024 - 06/11/2024
Australien & Oceanien fra Sidney med Crown Princess
Ring for pris
6 nætter 26/10/2024 - 01/11/2024
Australien & Oceanien fra Sidney med Crown Princess
Ring for pris
4 nætter 26/10/2024 - 30/10/2024
Australien & Oceanien fra Sidney med Crown Princess
Ring for pris
24 nætter 30/10/2024 - 23/11/2024
Australien & Oceanien fra Melbourne med Crown Princess
Ring for pris
22 nætter 01/11/2024 - 23/11/2024
Australien & Oceanien fra Adelaide med Crown Princess
Ring for pris
17 nætter 06/11/2024 - 23/11/2024
Australien & Oceanien fra Freemantle med Crown Princess
Ring for pris
15 nætter 06/11/2024 - 21/11/2024
Australien & Oceanien fra Freemantle med Crown Princess
Ring for pris