1920X1080 Venedig Gondol
Middelhavet

Venedig

1920X1080 Katakolon Olympia
Middelhavet

Katakolon

1920X1080 Heraklion Gamle Havn
Middelhavet

Kreta - Heraklion

1902X1080 Paphos Kirke
Middelhavet

Limassol

1920X1080 Cairopyramidernejpg
Middelhavet

Port Said

1920X1080 Alexandria Stanley Bridge
Middelhavet

Alexandria

1920X1080 Split Diocletian Palace
Middelhavet

Split

11 nætter Se rejseplan
MSC Lirica Læs om skibet

Rejseplan

06. november - 17. november

Dag 1 Italien, Venedig
Venedig

Venedig Italien

Afgang: 20:00

Venice er en ægte perle i det nordlige Italien, som er en by, der synes at svæve på vandets overflade og tilbyder en verden af romantik og fortryllelse. Byens udsøgte arkitektur, der er indrammet af kanaler og broer, er en vidnesbyrd om dens rige historie og kunstneriske arv. San Marco-pladsen med sin storslåede basilika og Dogepaladset er blot et par af de ikoniske seværdigheder. Gondoler glide langs de smalle kanaler, og Venezias kulinariske scene serverer lækker italiensk mad. Byen er en skattekiste af kultur og skønhed og en af verdens mest unikke destinationer.


Dag 2 På havet

At Sea


Dag 3 Grækenland, Katakolon
Katakolon

Katakolon Grækenland

Katakolon, en malerisk havneby på Grækenlands vestkyst, indhyller besøgende i sin charmerende atmosfære og naturskønhed.

Byen byder på imponerende udsigter over det Ioniske Hav og smukke strande som Kourouta Beach. Udforsk det lokale kulturliv, besøg monumenter som Olympia-ruinerne og dyk ned i den olympiske historie. Katakolon byder også på en kulinarisk oplevelse med friske fiskeretter og lokale specialiteter.

Byen er en harmonisk blanding af kultur og naturskønhed og er ideel for dem, der ønsker at udforske den smukke vestlige kyst i Grækenland.


Dag 4 Kreta, Kreta - Heraklion
Kreta - Heraklion

Kreta - Heraklion Kreta

Heraklion som er hovedstaden på den fortryllende græske ø Kreta, er en by, der vækker historiske skatte til live og omfavner moderne bekvemmeligheder. Beliggende ved Det Ægæiske Hav, er Heraklion en portal til Kretas rige arv, hvor besøgende kan udforske gamle ruiner som Knossos-paladset og det arkæologiske museum. Samtidig er byen fyldt med livlige markeder, hyggelige taverner og en pulserende atmosfære. Den omkringliggende kyststrækning byder på skønne strande og maleriske landsbyer. Heraklion er en destination, der fusionerer historie og kultur med sol og hav, hvilket gør den til en uforglemmelig oplevelse for rejsende.


Dag 5 Grækenland, Rhodes

Rhodes Grækenland

Rhodos, en perle i det østlige Middelhav, byder på skønhed og historie. Øen er kendt for sine solrige strande, turkisblåt vand og et utal af historiske steder. Udforsk de gamle ruiner, herunder Rhodos' middelalderlige by, og oplev den unikke kombination af græsk og italiensk kultur. Nyd lækre græske retter på lokale taverner og slap af på de maleriske strande. Rhodos er det ideelle sted for rejsende, der søger sol, historie og ægte middelhavscharme.


Dag 6 Cypern, Limassol
Limassol

Limassol Cypern

Limassol, en kystby på Cypern, imponerer besøgende med sin naturskønhed og afslappede atmosfære. Byen er kendt for sine smukke strande, inklusive Lady's Mile Beach, og sin rige historie. Udforsk de lokale kulturelle seværdigheder som Limassol Castle og Kolossi Castle og nyd autentisk cypriotisk køkken med lokale delikatesser. Limassol tilbyder en harmonisk blanding af natur og historie, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at slappe af ved Middelhavet og udforske øens fascinerende kulturarv.


Dag 7 Egypten, Port Said
Port Said

Port Said Egypten

Port Said er en travl havneby beliggende ved indgangen til Suez-kanalen i Egypten, som er en smeltedigel af kultur og handel. Byen er et vigtigt handelsknudepunkt, der forbinder Middelhavet med Rødehavet. De fleste krydstogtsgæster som kommer til Port Said bruger dagen på en spændende heldagsudflugt til hovedstaden Cairo, hvor Sfinksen og Pyramiderne er de absolutte højdepunkter - og nogle af dem man absolut ikke må gå glip hvis man ikke har været på disse kanter før.


Dag 8 Egypten, Alexandria
Alexandria

Alexandria Egypten

Kendt for sin rige historie og kosmopolitiske atmosfære, inviterer besøgende til at udforske dens kulturelle skatte og tidsløse arkitektur. Tag på en rejse gennem fortiden ved at besøge biblioteket i Alexandria, et symbol på viden og læring. Udforsk den gamle bydel og opdag Qaitbay-fortet ved havnen. Montaza-paladset og dets smukke haver tilføjer en ekstra dimension til byens charme. Alexandria er også kendt for sine mediterrane strande og livlige markeder, der afspejler byens mangfoldighed. Oplev Alexandria - et mødested for kultur og historie langs Middelhavet.


Dag 9 På havet

At Sea


Dag 10 På havet

At Sea


Dag 11 Kroatien, Split
Split

Split Kroatien

Split, er en pragtfuld kroatiske by ved Adriaterhavet og den næststørste by i Kroatien. Med sin rigdom af historie og kultur er Split et fascinerende sted at udforske. Byen er berømt for Diocletians Palads, der stammer tilbage til det 4. århundrede, og som nu er en del af UNESCOs verdensarvliste. Ud over sin historiske betydning byder Split på smukke strande, livlige markeder og en mangfoldig gastronomisk scene. Gå gennem de smalle brostensbelagte gader, udforsk de gamle bymure og nyd den lokale gæstfrihed, der gør Split til et skønt rejsemål ved Adriaterhavet.


Dag 12 Italien, Venedig
Venedig

Venedig Italien

Ankomst: 09:00

Venice er en ægte perle i det nordlige Italien, som er en by, der synes at svæve på vandets overflade og tilbyder en verden af romantik og fortryllelse. Byens udsøgte arkitektur, der er indrammet af kanaler og broer, er en vidnesbyrd om dens rige historie og kunstneriske arv. San Marco-pladsen med sin storslåede basilika og Dogepaladset er blot et par af de ikoniske seværdigheder. Gondoler glide langs de smalle kanaler, og Venezias kulinariske scene serverer lækker italiensk mad. Byen er en skattekiste af kultur og skønhed og en af verdens mest unikke destinationer.

2003
Søsat
2.548
Passagerer
752
Besætning

MSC Lirica

MSC Cruises

Om skibet

MSC Lirica er oprindeligt bygget i 2003, men fik i 2015 en gennemgribende renovering, hvor skibet blev udvidet med ca 300 m2. MSC Lirica byder på moderne faciliteter og underholdning i smukke omgivelser. MSC Lirica har noget for enhver smag.

På skibet er der en afslappet atmosfære, der hjælpes på vej af de elegante interiører og uhindret havudsigt fra loungens gulv-til-loft-vinduer. Gæstfriheden og varmen gør, at du føler dig hjemme på skibet, og du har et stort udbud af service og aktiviteter.

Du kan få opfyldt alle dine ønsker til en uforglemmelig ferie. Der er masser af muligheder for at nyde en drink i en af de mange lounges og barer inden middagen eller teatret. Herunder den smarte Beverly Hills Bar og den traditionelle engelske Lord Nelson Pub. Broadway-teatret er vært for spektakulære shows 6 nætter om ugen.

De rummelige nye kahytter med balkoner tilbyder en fantastisk panoramaudsigt, og restauranten og buffeten er blevet udvidet for at servere en endnu større variation af kulinariske lækkerier. Et bredt udvalg af specialrestauranter tilbydes også på MSC Lirica.

Besøg for eksempel La Pergola, som er en udendørsrestaurant. I den indendørs promenade findes forskellige butikker med salg af accessories og souvenirs. På dette dæk kan aftenerne også bruges i Las Vegas Casino. MSC Lirica byder på en karakteristisk og klassisk krydstogtsoplevelse.


Afslapning (5)
Skønheds salon Sauna Damprum Soldæk Spabad

Mad og drikke (6)
Bar Cafe Grill Lounge Pizzeria The Pub

Rekreative (3)
Mini-golf bane Natklub Udendørs pool

Fitness (2)
Gym Løbebane

Underholdning (3)
Børne klub Disko Teater

Øvrige (3)
Fotobutik Sikkerhedsbox Shopping Gallery

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 18.798,- Fra pris
Udvendig
Udvendig 22.498,- Fra pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon Ring for pris
Suite
Suite 38.398,- Fra pris

Kahytstyper

IM2 - Indvendig Fantastica, junior
IM2 - Indvendig Fantastica, junior

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar og skabsplads. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 9-10 og har et areal på ca. 13 m2.

10
IM1 - Indvendig Fantastica, junior
IM1 - Indvendig Fantastica, junior

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar og skabsplads. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 7-8 og har et areal på ca. 13 m2.

7
IB - Indvendig Bella, Uspecificeret
IB - Indvendig Bella, Uspecificeret

En indvendig kahyt Bella garanterer en indvendig kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Kahytten har et areal på ca. 13 m2.

OM2 - Udvendig Fantastica, junior
OM2 - Udvendig Fantastica, junior

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, stol og et vindue til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 9-10 og har et areal på ca. 13 m2.

10
OL1 - Udvendig Fantastica, Premium
OL1 - Udvendig Fantastica, Premium

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og et vindue til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 9 og har et areal på ca. 22 m2.

9
OM1 - Udvendig Fantastica, junior
OM1 - Udvendig Fantastica, junior

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, stol og et vindue til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 7-8 og har et areal på ca. 13 m2.

7
OO - Udvendig Fantastica, med begrænset udsigt
OO - Udvendig Fantastica, med begrænset udsigt

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, stol og et vindue til at nyde havudsigten, dette er med delvis udsigt. Badeværelset er med hørtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 2 personer, ligger på dæk 7 og har et areal på ca. 13 m2.

7
OB - Udvendig Bella, Uspecificeret
OB - Udvendig Bella, Uspecificeret

En udvendig kahyt Bella garanterer en udvendig kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk, med hel eller delvis udsigt og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Kahytten har et areal på ca. 13-22 m2.

BM1 - Balkon Fantastica, Junior
BM1 - Balkon Fantastica, Junior

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 5 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine. Kahytten kan rumme op til 3 personer, ligger på dæk 9-10 og har et areal på ca. 13 m2.

10
BB - Balkon Bella, Uspecificeret
BB - Balkon Bella, Uspecificeret

En balkon kahyt Bella garanterer en balkon kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk, med hel eller delvis udsigt og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Kahytten har en balkon på ca. 3 m2, denne kan være med delvis udsigt, og har et areal på ca. 13 m2.

SR1 – Suite Aurea, Deluxe
SR1 – Suite Aurea, Deluxe

Suiten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, stor skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 5 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og badekar. Suiten kan rumme op til 3 personer, ligger på dæk 12 og har et areal på ca. 23 m2.

12
SR1 – Suite Aurea, Deluxe
SR1 – Suite Aurea, Deluxe

Suiten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, stor skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 5 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hørtørrer, håndklæder og badekar. Suiten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 10 og har et areal på ca. 23 m2.

10
Dæk 9 - Albinoni Dæk 10 - Bellini Dæk 8 - Paganini Dæk 12 - Rossini Dæk 7 - Scarlatti Dæk 5 - Verdi Dæk 11 - Vivaldi Dæk 6 - Puccini Dæk 13 - Sun deck

Krydstogtrejser med MSC Lirica

Last minute
7 nætter 13/09/2024 - 20/09/2024
Middelhavet fra Ancona med MSC Lirica
Ring for pris
Last minute
7 nætter 14/09/2024 - 21/09/2024
Middelhavet fra Venedig med MSC Lirica
6.909,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 20/09/2024 - 27/09/2024
Middelhavet fra Ancona med MSC Lirica
Ring for pris
Last minute
7 nætter 21/09/2024 - 28/09/2024
Middelhavet fra Venedig med MSC Lirica
7.889,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 27/09/2024 - 04/10/2024
Middelhavet fra Ancona med MSC Lirica
15.119,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 28/09/2024 - 05/10/2024
Middelhavet fra Venedig med MSC Lirica
7.109,-
Fra pris pr. person
7 nætter 04/10/2024 - 11/10/2024
Middelhavet fra Ancona med MSC Lirica
11.089,-
Fra pris pr. person
7 nætter 05/10/2024 - 12/10/2024
Middelhavet fra Venedig med MSC Lirica
6.389,-
Fra pris pr. person
7 nætter 11/10/2024 - 18/10/2024
Middelhavet fra Ancona med MSC Lirica
14.369,-
Fra pris pr. person
7 nætter 12/10/2024 - 19/10/2024
Middelhavet fra Venedig med MSC Lirica
5.469,-
Fra pris pr. person
7 nætter 18/10/2024 - 25/10/2024
Middelhavet fra Ancona med MSC Lirica
7.399,-
Fra pris pr. person
7 nætter 19/10/2024 - 26/10/2024
Middelhavet fra Venedig med MSC Lirica
8.199,-
Fra pris pr. person