København Nyhavn Aften
Norge

København

Flaam Bjergbane3
Norge

Flåm

Aalesund Havneby
Norge

Ålesund

Geiranger Hellesylt
Norge

Hellesylt

Kiel Havnepromenade
Norge

Kiel

7 nætter Se rejseplan
MSC Euribia Læs om skibet

Rejseplan

06. oktober - 13. oktober

Dag 1 Danmark, København
København

København Danmark

Afgang: 18:00

København, Danmarks charmerende hovedstad, er en skatkiste af kultur, historie og livlig atmosfære. Med sine ikoniske vartegn som Den Lille Havfrue, Tivoli Gardens og det imponerende kongeslot Amalienborg, byder byen på en smuk blanding af gammelt og nyt. Udforsk de brostensbelagte gader, nyd kulinariske oplevelser på Michelin-restauranter og dyk ned i en verden af hygge og dansk livsstil. Velkommen til København.


Dag 2 På havet

At Sea


Dag 3 Norge, Flåm
Flåm

Flåm Norge

Ankomst: 07:00 Afgang: 18:00

Flåm - en betagende lille by, indlejret i hjertet af Norges magiske fjordlandskab. Beliggende ved Aurlandsfjorden og med en sidearm til den majestætiske Sognefjorden, byder Flam på enestående natur med stejle klippevægge, vandfald og smaragdgrønne fjorde. Byens berømte Flåmsbana er blandt verdens mest spektakulære togrejser, og tager dig gennem dramatiske landskaber og uforglemmelige udsigter. Byen er samtidig et populær tii vandre- og kajakture i området. Med sin imponerende natur og rolige atmosfære er Flam en let skjult perle.


Dag 4 Norge, Ålesund
Ålesund

Ålesund Norge

Ankomst: 09:00 Afgang: 18:00

Ålesund, perlen på Norges vestkyst, charmerer med sin enestående arkitektur og betagende naturlige omgivelser. Byen, genopbygget efter en brand i 1904, fremstår i en unik jugendstil og er kendt for sine smukt dekorerede bygninger. Beliggende ved fjordene og omgivet af majestætiske fjelde, byder Ålesund på fantastiske udendørs eventyr og udsigter. Udforsk det livlige havneområde, nyd friskfanget skaldyr og opdag den maritime sjæl af Ålesund.


Dag 5 Norge, Hellesylt
Hellesylt

Hellesylt Norge

Ankomst: 07:00 Afgang: 16:30

Hellesylt er en skøn landsby beliggende ved den imponerende Geirangerfjord på Norges vestkyst, som er en destination, der emmer af naturskønhed og eventyr. Omgivet af stejle klipper og spektakulære vandfald, er Hellesylt porten til en af verdens mest ikoniske fjorde. Besøgende kan nyde synet af de majestætiske fjelde og den uberørte natur, der omgiver landsbyen. Hellesylt er også et springbræt til Geiranger, en UNESCO-verdensarvsliste og en skatkiste af naturlige underværker. Med sin charmerende atmosfære og adgang til nogle af Norges mest fantastiske landskaber, er Hellesylt en uforglemmelig destination for naturelskere og eventyrlystne rejsende.


Dag 6 På havet

At Sea


Dag 7 Tyskland, Kiel
Kiel

Kiel Tyskland

Ankomst: 09:00 Afgang: 19:00

Kiel, beliggende i det nordlige Tyskland ved Østersøen, er en livlig kystby kendt for sin imponerende fjord og maritime arv. Byen byder på en smuk havnefront, spændende museer, og utallige muligheder for sejladser og vandsport. Attraktioner som Kiel Slot, Ostseekai og Schifffahrtsmuseum tiltrækker mange mennesker. Besøgende kan nyde lækker skaldyr og slentre langs promenaden eller tage ud til en af de nærliggende standbyer og nyde vejret.


Dag 8 Danmark, København
København

København Danmark

Ankomst: 08:00

København, Danmarks charmerende hovedstad, er en skatkiste af kultur, historie og livlig atmosfære. Med sine ikoniske vartegn som Den Lille Havfrue, Tivoli Gardens og det imponerende kongeslot Amalienborg, byder byen på en smuk blanding af gammelt og nyt. Udforsk de brostensbelagte gader, nyd kulinariske oplevelser på Michelin-restauranter og dyk ned i en verden af hygge og dansk livsstil. Velkommen til København.

2023
Søsat
5.806
Passagerer
1.704
Besætning

MSC Euribia

MSC Cruises

Om skibet

Oplev den nye æra af krydstogtskibe ombord på det revolutionerende MSC Euribia. Det topmoderne skib er på mange måder ekstraordinært og selve skibet er et mesterværk i sig selv.

MSC Euribia er opkaldt efter den antikke gudinde Euribia, der mestrede vinde, vejr og stjernebilleder for at beherske havene og fremme skibets vision om at mestre implementeringen af bæredygtige teknologier for at beskytte og bevare det dyrebare marine økosystem.

MSC Euribia havde sin jomfrurejse i sommeren 2023, og danner med sine mange faciliteter og aktiviteter rammen for fantastiske ferieminder for gæster i alle aldre. Skibet er udstyret med bemærkelsesværdige nye funktioner. Ikke alene har dækkene talrige originale kunstværker, men for første gang er selve skroget et visuelt mesterværk. Den indendørs promenade med en kæmpe LED himmel gemmer på masser af restauranter og barer, stort spaområde og et rigt udstyret fitnesscenter.

På dette unikke skib hvor kunst møder innovation, har det aldrig været grønnere at sejle i det blå hav. På dette unikke skib, hvor kunst møder innovation, har krydstogt på det blå aldrig været grønnere.


Mad og drikke (4)
Bar Lounge The Casino Bar The Restaurant

Underholdning (4)
Vandland Main Lounge Butiks arkade Teater

Afslapning (1)
Wellnesbad

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 11.078,- Fra pris
Udvendig
Udvendig 13.858,- Fra pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon 16.898,- Fra pris
Suite
Suite 31.698,- Fra pris

Kahytstyper

IR2 - Indvendig Fantastica, Deluxe
IR2 - Indvendig Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar og skabsplads. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 11-14 og har et areal på ca. 16 m2.

14
IR1 - Indvendig Fantastica, Deluxe
IR1 - Indvendig Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar og skabsplads. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 5-10 og har et areal på ca. 17 m2.

5
IS – Indvendigt Fantastica, single
IS – Indvendigt Fantastica, single

Kahytten indeholder en enkeltseng, samt TV, minibar og skabsplads. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan kun rumme 1 person, ligger på dæk 5-14 og har et areal på ca. 12 m2.

5
IB - Indvendig Bella, Uspecificeret
IB - Indvendig Bella, Uspecificeret

En indvendig kahyt Bella garanterer en indvendig kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Kahytten har et areal på ca. 12-17 m2.

OL2 - Udvendig Fantastica, Premium
OL2 - Udvendig Fantastica, Premium

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og et vindue til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 9-11 og har et areal på ca. 20 m2.

11
OM2 - Udvendig Fantastica, junior
OM2 - Udvendig Fantastica, junior

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, stol og et vindue til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan rumme op til 2 personer, ligger på dæk 8 og har et areal på ca. 12 m2.

8
OO - Udvendig Fantastica, med begrænset udsigt
OO - Udvendig Fantastica, med begrænset udsigt

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, stol og et vindue til at nyde havudsigten, dette er med delvis udsigt. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan rumme op til 2 personer, ligger på dæk 8 og har et areal på ca. 12 m2.

8
OR1 - Udvendig Fantastica, Deluxe
OR1 - Udvendig Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og et vindue til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 5 og har et areal på ca. 16 m2.

5
OB - Udvendig Bella, Uspecificeret
OB - Udvendig Bella, Uspecificeret

En udvendig kahyt Bella garanterer en udvendig kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk, med hel eller delvis udsigt og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Kahytten har et areal på ca. 12-25 m2.

BP - Balkon Fantastica, Deluxe, med begrænset udsigt
BP - Balkon Fantastica, Deluxe, med begrænset udsigt

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 6 m2 til at nyde, vær opmærksom på at denne kahyt er med begrænset udsigt. Badeværelset er med hørtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 8-14 og har et areal på ca. 17 m2.

14
BR3 - Balkon Fantastica, Deluxe
BR3 - Balkon Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 6 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 13-14 og har et areal på ca. 17 m2.

14
BS – Balkon Fantastica, single
BS – Balkon Fantastica, single

Kahytten indeholder en enkeltseng, samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 4 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan kun rumme 1 person, ligger på dæk 13-14 og har et areal på ca. 17 m2.

14
BA - Balkon Aurea, Deluxe
BA - Balkon Aurea, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 6 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 11-13 og har et areal på ca. 17 m2.

11
BR2 - Balkon Fantastica, Deluxe
BR2 - Balkon Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 6 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 11-12 og har et areal på ca. 17 m2.

11
BR1 - Balkon Fantastica, Deluxe
BR1 - Balkon Fantastica, Deluxe

Kahytten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 6 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Kahytten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 8-10 og har et areal på ca. 17 m2.

10
BB - Balkon Bella, Uspecificeret
BB - Balkon Bella, Uspecificeret

En balkon kahyt Bella garanterer en balkon kahyt eller bedre! Din kahyt kan være på ethvert dæk, med hel eller delvis udsigt og tildeles mellem reservationstidspunktet op til en dag før ombordstigning. Kahytten har en balkon på ca. 4-6 m2, denne kan være med delvis udsigt, og har et areal på ca. 12-17 m2.

YC1 – Yacht Club Suite, Deluxe
YC1 – Yacht Club Suite, Deluxe

Suiten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, stor skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 5 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Suiten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 14-18 og har et areal på ca. 29 m2.

15
YC3 – Yacht Club Suite, Royal
YC3 – Yacht Club Suite, Royal

En stor suite med dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), walk-in klædeskab, TV, minibar, siddeområde og en dejlig stor balkon på ca. 40 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine og/eller badekar. Suiten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 15 og har et areal på ca. 58 m2.

15
YIN – Yacht Club indvendig Suite
YIN – Yacht Club indvendig Suite

Suiten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, stor skabsplads. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Suiten kan rumme op til 2 personer, ligger på dæk 14-16 og har et areal på ca. 17 m2.

15
SL1 – Suite Aurea, Premium
SL1 – Suite Aurea, Premium

Suiten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, stor skabsplads, siddeområde og en dejlig balkon på ca. 3-14 m2 til at nyde havudsigten. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og badekar. Suiten kan rumme op til 6 personer, ligger på dæk 9-14 og har et areal på ca. 25 m2.

14
SXJ – Grand Suite Aurea, med terrasse og jacuzzi
SXJ – Grand Suite Aurea, med terrasse og jacuzzi

Suiten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, walk-in klædeskab, stort siddeområde og en stor terrasse på ca. 36 m2 til at nyde havudsigten samt en lækker jacuzzi på terrassen. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Suiten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 12 og har et areal på ca. 39 m2.

12
SLJ – Suite Aurea, Premium med terrasse og jacuzzi
SLJ – Suite Aurea, Premium med terrasse og jacuzzi

Suiten indeholder en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, stor skabsplads, siddeområde og en stor terrasse på ca. 26-30 m2 til at nyde havudsigten samt en lækker jacuzzi på terrassen. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Suiten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 9-13 og har et areal på ca. 27 m2.

11
YJD – Yacht Club duplex Suite, Deluxe, med jacuzzi
YJD – Yacht Club duplex Suite, Deluxe, med jacuzzi

En stor 2 etagers suite med en dobbeltseng, der kan lavet om til 2 enkeltsenge (efter forespørgsel), samt TV, minibar, walk-in klædeskab, siddeområde og en dejlig stor balkon på ca. 23 m2 til at nyde havudsigten samt en lækker jacuzzi på balkonen. Badeværelset er med hårtørrer, håndklæder og brusekabine eller badekar. Suiten kan rumme op til 4 personer, ligger på dæk 9-12 og har et areal på ca. 59 m2.

11
Dæk 5 - Elbe River Dæk 6 - Ocean Cay Dæk 7 - Galapagos Dæk 9 - St Helena Dæk 10 - Ross Sea Dæk 8 - Marion Island Dæk 11 - Fernando de Noronha Dæk 12 - Rapa Nui (Easter Island) Dæk 13 - Zakynthos Dæk 14 - Golf de Morbihan Dæk 15 - Cinque Terre Dæk 16 - Great Barrier Reef Dæk 18 - Portuguese Island Dæk 4 - Saint Helena Dæk 19 - Palau

Krydstogtrejser med MSC Euribia

Last minute
7 nætter 14/09/2024 - 21/09/2024
Norge fra Kiel med MSC Euribia
6.459,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 15/09/2024 - 22/09/2024
Norge fra København med MSC Euribia
6.459,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 21/09/2024 - 28/09/2024
Norge fra Kiel med MSC Euribia
19.329,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 22/09/2024 - 29/09/2024
Norge fra København med MSC Euribia
5.539,-
Fra pris pr. person
Last minute
6 nætter 22/09/2024 - 28/09/2024
Norge fra København med MSC Euribia
13.269,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 28/09/2024 - 05/10/2024
Norge fra Kiel med MSC Euribia
5.539,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 29/09/2024 - 06/10/2024
Norge fra København med MSC Euribia
6.429,-
Fra pris pr. person
7 nætter 05/10/2024 - 12/10/2024
Norge fra Kiel med MSC Euribia
6.799,-
Fra pris pr. person
7 nætter 06/10/2024 - 13/10/2024
Norge fra København med MSC Euribia
5.539,-
Fra pris pr. person
7 nætter 12/10/2024 - 19/10/2024
Norge fra Kiel med MSC Euribia
5.159,-
Fra pris pr. person
6 nætter 13/10/2024 - 19/10/2024
Norge fra København med MSC Euribia
8.139,-
Fra pris pr. person
4 nætter 16/11/2024 - 20/11/2024
Emiraterne & Mellemøsten fra Dubai med MSC Euribia
Ring for pris