1920X1080 Trieste Canal Grande
World Cruise

Trieste

1920X1080 Dubrovnik Oldtown
World Cruise

Dubrovnik

1920X1080 Sicilien Catania
World Cruise

Sicilien - Catania

1920X1080 Rom Vatikan
World Cruise

Civitavecchia - Rom

1902X1080 Savona Old Buildings
World Cruise

Savona

1920X1080 Marseille Vue Over Havn
World Cruise

Marseille

Barcelona Sunsetvue Medbjergbane
World Cruise

Barcelona

1920X1080 Casablanca Il Hassan
World Cruise

Casablanca

1920X1080 Grancanaria Puerto Mogan (1)
World Cruise

Las Palmas - Gran Canaria

1920X1080 Cidade Velha Sao Filipe Royal Fortress Aerial Shutterstock 2369626319
World Cruise

Mindelo

1920X1080 Rio Med Christ
World Cruise

Rio De Janeiro

1929X1080 Buenos Floralis Generica, Sculpture In Recoleta
World Cruise

Buenos Aires

1920X1080 Puerto Madryn Hval Og Saler
World Cruise

Puerto Madryn

1920X1080 Ushuaia Lenga Forest, Mountains At Tierra Del Fuego National Par
World Cruise

Ushuaia

1920X1080 Puerto Chacabuco Lagune San Rafael
World Cruise

Puerto Chacabuco

1920X1080 Puertomontt Petrohue Vandfaldene Med Osorno Vulkanen
World Cruise

Puerto Montt

1920X1080 Paaske Island Figur
World Cruise

Påskeøerne

1920X1080 Tahiti Polynesien
World Cruise

Papeete - Tahiti

1920X1080 Moorea Belvedere Lookout
World Cruise

Moorea

1920X1080 Rarotonga Cook Island
World Cruise

Rarotonga

1920X1080 NZ Summit Of Mt Manao Vulkan
World Cruise

Tauranga

1920X1080 NZ Auckland Marina
World Cruise

Auckland

1920X1080 Australien Freemantle
World Cruise

Freemantle

1920X1080 Mauritius Eastcoast
World Cruise

Port Louis

1920X1080 Durban Nightvue
World Cruise

Durban

1920X1080 PE Addo Elephant
World Cruise

Port Elizabeth

1920X1080 CT Waterfron Med Cocktower
World Cruise

Cape Town

103 nætter Se rejseplan
Costa Deliziosa Læs om skibet
Kontakt
Kampagnetilbud
All Inclusive Costacrociere.Jpg.Image.3360.1572.High.Jpg

Spar på drikkepakken

Costa Cruise tilbyder en rabatteret pris på deres MY CRUISR ALL INCLUSIVE drikkepakke, såfremt man er klar til at bestille den samme med købet af krydstogtet. Bestilles den senere frafalder rabatten. 

Vær opmærksom på at rabatten ikke den samme hele tiden. Rabatten er dynamisk, men en ting er sikkert. Det vil altid bedst kunne betale sig at bestille den straks såfremt man ønsker den. 

Tilbudet gælder på alle ture.

VILKÅR
Kampagnen gælder for køb af drikkepakke samtidig med køb af krydstogt. Tilkøbes MY CRUISE ALL INCLUSIVE senere betales normalpris for drikkepakken.

Forbehold for ændringer og trygfejl.

Rejseplan

07. december - 20. marts

Dag 1 Italien, Trieste
Trieste

Trieste Italien

Afgang: 17:00

Trieste er en fortryllende by beliggende i det nordøstlige Italien, som er en smeltedigel af kulturer og historie. Dets position som et krydsningspunkt mellem Middelhavet og Centraleuropa har formet dens unikke karakter. Byen byder på en fascinerende blanding af arkitektur, fra elegante paladser til charmerende kvarterer med østrigsk indflydelse. Triestes livlige cafékultur og havnefrontpromenade, hvor du kan nyde udsigten over Adriaterhavet, gør byen til en uforglemmelig destination. Med sin rige historie, kultur og gastronomi er Trieste et skatkammer af oplevelser.


Dag 2 Kroatien, Dubrovnik
Dubrovnik

Dubrovnik Kroatien

Ankomst: 13:00 Afgang: 21:00

Dubrovnik, den perle ved Adriaterhavet, byder på enestående skønhed og historisk charme. De velbevarede bymure og de imponerende gamle bygninger vidner om en rik fortid som handels- og søfartsby. Byens strålende blå hav og middelhavsklima gør det til et drømmested for besøgende. Udforsk de snoede gader, beundr de majestætiske fæstningsværker og nyd det lokale køkken og gæstfrihed. Dubrovnik er en by hvor historie og naturskønhed forenes i en unik oplevelse.


Dag 3 På havet

At Sea


Dag 4 Italien, Sicilien - Catania
Sicilien - Catania

Sicilien - Catania Italien

Ankomst: 07:00 Afgang: 13:00

Catania er den næststørste by på Sicilien og ligger ved foden af vulkanen Etna, - Europas højeste aktive vulkan. Byen ligger ud til kysten og en lang, fascinerende historie, der går tilbage til oldtiden. Den blev grundlagt i det 8. århundrede f.Kr. af grækerne og har været hjemsted for forskellige kulturer, herunder romere, byzantinere, arabere og normannere. Byen har oplevet flere vulkanudbrud og jordskælv i løbet af sin historie.

Byens fiskemarked, La Pescheria, er et farverigt sted at besøge. Her kan købes friske fisk og skaldyr. Catania er også et populært udgangspunkt for ture til vulkanen, hvor man kan udforske dens kratere og den unikke natur omkring den. Byen er smuk med en rig kultur og fantastisk arkitektur. Det er et ideelt sted for at udforske Siciliens unikke kulturarv, nyde den lokale mad og opleve skønheden med Etna i baggrunden.


Dag 5 Italien, Civitavecchia - Rom
Civitavecchia - Rom

Civitavecchia - Rom Italien

Ankomst: 09:00 Afgang: 18:00

Som krydstogtsgæst ankommer man til  havnebyen Civitavecchia - porten til Rom - beliggede 65 km inde i landet. Rom er som en fortryllende rejse gennem fortiden, hvor de små kringlede gader emmer af historiske vingesus. Snart passere man Trevi Fontænen og Pantheon mens der nydes  en frisk espresso. Videre går det til Den Spanske Trappe og de mondæne shoppinggader. Hurtigt kan scenen skifte og foran dig ligger Colloseum med Forum Romanum lige overfor. Eller Vatikanstaten med Peterskirken og det Sixtinske af Michelangelo. Dette er kun begyndelsen...


Dag 6 Italien, Savona
Savona

Savona Italien

Ankomst: 09:00 Afgang: 18:00

Savona byder dig velkommen med sin skønhed og historiske charme. Byen er Costa Cruises base, og derfor kommer mange af deres skibe også i land her. Savona er en destination, der byder på solrige strande og en gammel bydel der er fyldt med smalle gader og fascinerende arkitektoniske perler. Nyd de lækre italienske retter på lokale restauranter, og oplev den varme og gæstfri atmosfære i denne fantastiske by. Ikke langt fra Savona er der et rigt udbud af oplevelser. For de eventyrlystne er der inde i baglandet Via Ferrata degli Artist. Hele kyststrækningen kaldes Ligurien og byder på fortryllende små åndehuller. Men mest af alt er det vær at opleve de 5 små kystbyer ved Cinque Terre. 


Dag 7 Frankrig, Marseille
Marseille

Marseille Frankrig

Ankomst: 09:00 Afgang: 18:00

Marseille, en fascinerende havneby i det sydlige Frankrig, imponerer besøgende med sin maritime skønhed og kulturelle rigdom. Byen er kendt for sin historiske arv og den pulserende atmosfære. Udforsk lokale seværdigheder som Basilique Notre-Dame de la Garde og Vieux-Port, og nyd autentisk fransk køkken med lækre retter som bouillabaisse og ratatouille. Marseille tilbyder en harmonisk blanding af kultur og havn, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske det bedste af det sydfranske kystliv og fordybe sig i historie og kultur.


Dag 8 Spanien, Barcelona
Barcelona

Barcelona Spanien

Ankomst: 08:00 Afgang: 16:00

Barcelona - en charmerende metropol og hovedstad i det katalanske Nordspanien. Byen er en sand perle hvor historie og nutid forenes i perfekt harmoni. Særligt Gaudís fascinerende mesterværker som La Sagrada Família og Park Güell, tager enhver med storm. Byen stråler af kulturel rigdom med kunstgallerier, museer og et livligt gademiljø. De gyldne sandstrande langs kysten og den fortryllende gotiske kvarter skaber en atmosfære, der indfanger hjertet og sindet. Barcelona er ikke blot en by, det er en oplevelse.


Dag 9 På havet

At Sea


Dag 10 Marokko, Casablanca
Casablanca

Casablanca Marokko

Ankomst: 08:00 Afgang: 22:00

Casablanca er en moderne by fyldt med kulturelle herligheder. Udforsk historien, studer arkitektur, nyd mad og indsnus kultur i denne fascinerende marokkanske by. Casablanca er hjertet af Marokkos økonomi og er er kendt for sin industrielle aktivitet, handel og erhvervsliv. De har en blanding af moderne og traditionel arkitektur. og er kendt for sin imponerende samling af art deco-bygninger fra det 20. århundrede, der afspejler en æra med europæisk indflydelse. Porten til Casablanca er den travle havn som også økonomisk spiller en nøglerolle. Her finder I også byens flotte moske. Byen byder på gode shoppingmuligheder, fra traditionelle markeder og basarer til moderne indkøbscentre og butikker. Du kan købe alt fra marokkanske tæpper og keramik til internationale modebrands.


Dag 11 På havet

At Sea


Dag 12 Spanien, Las Palmas - Gran Canaria
Las Palmas - Gran Canaria

Las Palmas - Gran Canaria Spanien

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Las Palmas, hovedstaden på Gran Canaria i Spanien, byder besøgende velkommen med sin solrige atmosfære og kulturelle mangfoldighed. Byen er kendt for sine smukke strande, inklusive Playa de Las Canteras, og en række kulturelle begivenheder og festivaler. Udforsk de lokale kulturelle perler som Casa de Colón og Catedral de Santa Ana, og nyd autentiske kanariske kulinariske oplevelser med lokale retter og vine. Las Palmas tilbyder en harmonisk blanding af sol og kultur, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske Gran Canarias naturskønhed og rige kulturarv.


Dag 13 På havet

At Sea


Dag 14 På havet

At Sea


Dag 15 Kap Verde, Mindelo
Mindelo

Mindelo Kap Verde

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Mindelo, en livlig havneby på Kap Verde-øerne, fortryller besøgende med sin afslappede atmosfære og kulturelle rigdom. Byen er kendt for sin musikscene og farverige byliv. Udforsk lokale seværdigheder som Torre de Belem og Praia da Laginha og nyd autentisk kapverdisk køkken med retter som cachupa og pastel. Mindelo tilbyder en harmonisk blanding af musik og kultur, til dem der ønsker at opleve Kap Verdes charme og nyde den afslappede atmosfære ved Atlanterhavskysten.


Dag 16 På havet

At Sea


Dag 17 På havet

At Sea


Dag 18 På havet

At Sea


Dag 19 På havet

At Sea


Dag 20 Brasilien, Recife

Recife Brasilien

Ankomst: 08:00 Afgang: 19:00

Recife, en pulserende kystby i det nordøstlige Brasilien, byder på en rig blanding af kultur og solrige strande. Byens farverige gader og historiske arkitektur skaber en spændende atmosfære. Udforsk de lokale markeder, smag på autentisk brasiliansk mad og oplev musik og dans på gaderne. Recife er det ideelle sted for rejsende, der ønsker at fordybe sig i Brasiliens kulturelle mangfoldighed og nyde de tropiske omgivelser


Dag 21 Brasilien, Maceio

Maceio Brasilien

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Maceió, en smuk kystby i det nordøstlige Brasilien, imponerer besøgende med sine strande og afslappede atmosfære. Byen er kendt for sin fantastiske kystlinje med hvidt sand og krystalklart vand, inklusive Ponta Verde og Praia do Gunga. Udforsk lokale kulturelle seværdigheder som Museu Théo Brandão og katedralen i Maceió, og nyd autentiske brasilianske kulinariske oplevelser med retter som feijoada og acarajé. Maceió tilbyder en harmonisk blanding af strandliv og kultur, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske Brasiliens kyst og nyde afslapning ved havet.


Dag 22 På havet

At Sea


Dag 23 På havet

At Sea


Dag 24 Brasilien, Rio De Janeiro
Rio De Janeiro

Rio De Janeiro Brasilien

Ankomst: 08:00

Rio de Janeiro, også kendt som "Cidade Maravilhosa" eller "Den Vidunderlige By," er en ikonisk destination i Brasilien. Byen byder besøgende velkommen med en utrolig naturskønhed, herunder de berømte strande Copacabana og Ipanema, og den majestætiske sukkerloafsbjerg. Rio er kendt for sin pulserende kultur, farverige karneval og samba-musik. Udforsk historiske seværdigheder som Kristus-statuen og den gamle bydel, Santa Teresa. Nyd den brasilianske køkken, herunder traditionelle retter som feijoada og caipirinha-cocktailen


Dag 25 Brasilien, Rio De Janeiro
Rio De Janeiro

Rio De Janeiro Brasilien

Afgang: 20:00

Rio de Janeiro, også kendt som "Cidade Maravilhosa" eller "Den Vidunderlige By," er en ikonisk destination i Brasilien. Byen byder besøgende velkommen med en utrolig naturskønhed, herunder de berømte strande Copacabana og Ipanema, og den majestætiske sukkerloafsbjerg. Rio er kendt for sin pulserende kultur, farverige karneval og samba-musik. Udforsk historiske seværdigheder som Kristus-statuen og den gamle bydel, Santa Teresa. Nyd den brasilianske køkken, herunder traditionelle retter som feijoada og caipirinha-cocktailen


Dag 26 På havet

At Sea


Dag 27 På havet

At Sea


Dag 28 Uruguay, Montevideo

Montevideo Uruguay

Ankomst: 10:00 Afgang: 19:00

Montevideo, Uruguays hovedstad, byder besøgende velkommen med sin enestående kombination af historisk skønhed og kystens ro. Byen er kendt for sin imponerende arkitektur, inklusive de charmerende gader i Ciudad Vieja og det majestætiske Palacio Salvo. Montevideo har en afslappet sydamerikansk atmosfære, hvor du kan udforske seværdigheder som Plaza Independencia og nyde autentiske uruguayanske retter som asado og chivito. Byen tilbyder en harmonisk blanding af kultur og natur.


Dag 29 Argentina, Buenos Aires
Buenos Aires

Buenos Aires Argentina

Ankomst: 08:00 Afgang: 20:00

Buenos Aires, Argentinas hovedstad, er en by fyldt med energi og passion. Den er kendt for sin unikke stil og charme. Som kulturelt centrum i Sydamerika er byen kendt for sin blomstrende kunstscene og er hjemsted for mange verdenskendte kunstnere samt en rig historie, der afspejles i dens arkitektur. Se bl.a. Plaza de Mayo, Casa Rosada (regeringspaladset), og La Recoleta, Gå ikke glip af byens tango-shows og dansehaller, hvor besøgende kan opleve den ikoniske dansearter. Der er fantastisk shopping især på Avenida Florida, hvor du finder alt fra designerbutikker til lokale markeder. Rundt om byen findes smukke naturområder som Reserva Ecológica Costanera Sur og Jardín Botánico Carlos Thays.


Dag 30 På havet

At Sea


Dag 31 På havet

At Sea


Dag 32 Argentina , Puerto Madryn
Puerto Madryn

Puerto Madryn Argentina

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Puerto Madryn er Argentinas kystby på Patagoniens atlanterhavskyst - et område fyldt med naturlig skønhed og blændende naturoplevelser. Byen er kendt for sin magiske kyststrækning, hvor turkisblåt vand møder de barske klipper og sandstrande. Det er også porten til Valdés-halvøen, der er anerkendt som en UNESCO-verdensarvsite og et globalt hotspot for hvalsafari og dyrelivsobservation. Besøgende kan opleve imponerende havpattedyr og fugleliv samt udforske de fascinerende landskaber og dyrelivsoplevelser. Med sin kombination af naturlig mangfoldighed og argentinsk kultur er Puerto Madryn en skatkiste for eventyrlystne rejsende.


Dag 33 På havet

At Sea


Dag 34 På havet

At Sea


Dag 35 Chile, Puerto Williams Argentina , Ushuaia

Puerto Williams Chile

Ankomst: 05:00 Afgang: 06:00

Puerto Williams som er beliggende på Navarino Island i det sydlige Chile, er en af verdens sydligste bosættelser og en sand perle i Patagonia. Omgivet af spektakulære fjorde, isbjergfyldte farvande og vilde landskaber, tilbyder Puerto Williams eventyrlystne rejsende en enestående mulighed for at udforske den uberørte skønhed i den chilenske Antarktis-region. Byen fungerer som udgangspunkt for ekspeditioner til Cape Horn og Antarktis samt for vandreture, sejlads og kajakture i den utæmmede natur. Med sin unikke beliggenhed og rige kulturarv er Puerto Williams en destination, der appellerer til dem, der søger en autentisk og uforglemmelig sydlig oplevelse.

Ushuaia

Ushuaia Argentina

Ankomst: 09:00

Ushuaia er verdens sydligste by - og en spektakulær en af slagsen. Med smukke sneklædte bjergtinder og Beagle kanalen for dens fødder, er naturen lige i baghaven. Ushuaia er først og fremmest kendt for at være udgangspunkt for at besøge  "Ildlandet" - lokalt bedre kendt som Tierra del Fuego. Her lokker smaragdgrønne søer omgivet af den øde vildmark og med Andes bjergenes toppe i baggrunden. Også Beagle Channel byder på eventyr med et rigt dyreliv. Strædet er hjemsted for pingviner, søløver, sæler og Jules Vernes fyrtårn, Les Eclaireurs. Byen fungerer som porten til Antarktis, og dens unikke beliggenhed gør den til et knudepunkt for eventyr og udforskning. Ushuaia er verdens ende.... og man kan passende tage en lille togtur med toget af samme navn.


Dag 36 Argentina , Ushuaia
Ushuaia

Ushuaia Argentina

Afgang: 14:00

Ushuaia er verdens sydligste by - og en spektakulær en af slagsen. Med smukke sneklædte bjergtinder og Beagle kanalen for dens fødder, er naturen lige i baghaven. Ushuaia er først og fremmest kendt for at være udgangspunkt for at besøge  "Ildlandet" - lokalt bedre kendt som Tierra del Fuego. Her lokker smaragdgrønne søer omgivet af den øde vildmark og med Andes bjergenes toppe i baggrunden. Også Beagle Channel byder på eventyr med et rigt dyreliv. Strædet er hjemsted for pingviner, søløver, sæler og Jules Vernes fyrtårn, Les Eclaireurs. Byen fungerer som porten til Antarktis, og dens unikke beliggenhed gør den til et knudepunkt for eventyr og udforskning. Ushuaia er verdens ende.... og man kan passende tage en lille togtur med toget af samme navn.


Dag 37 Chile , Punta Arenas

Punta Arenas Chile

Ankomst: 08:00 Afgang: 19:00

Punta Arenas der er smukt beliggende ved Magellansundets bredder i det sydlige Chile, er en port til det utrolige landskab i Patagonien. Byen er kendt for sin unikke blanding af kulturel arv og naturvidundere. Besøgende kan udforske den charmerende, farverige arkitektur og opdage den fascinerende historie som en tidligere handelspost. Punta Arenas fungerer også som springbræt til at udforske Patagoniens utrolige skønhed, herunder Torres del Paine National Park og det vilde antarktiske område. Med sin unikke beliggenhed og rig kulturarv er Punta Arenas en spændende destination for eventyrlystne rejsende.


Dag 38 På havet

At Sea


Dag 39 På havet

At Sea


Dag 40 Chile , Puerto Chacabuco
Puerto Chacabuco

Puerto Chacabuco Chile

Ankomst: 09:00 Afgang: 17:00

Puerto Chacabuco er beliggende i den maleriske Aysén-region i det sydlige Chile, og er gateway til områdets smukke nationalparker med fjorde, gletsjere og sneklædte bjerge. Med andre ord, Porten til den chilenske del af naturområdet Patagonien. Dette afsides område er omgivet af storslåede fjorde, gletsjere og majestætiske bjerglandskaber. Oplev den uberørte naturs store mesterværker, som tryllebinder på en magisk måde. Se f.eks. is-laguna San Rafael eller den smukke park ”Parque Aiken del Sur”. Deltag i udendørsaktiviteter som vandreture og kajakroning og nyd samtidig godt af den unikke chilenske kultur. Dette idylliske sted er en oplevelse for naturelskere og dem, der søger eventyr i den uberørte del af verden.


Dag 41 Chile , Puerto Montt
Puerto Montt

Puerto Montt Chile

Ankomst: 10:00 Afgang: 19:00

Hvenebyen Puerto Montt ligger dyllisk i den sydlige del af Chile. Med Andesbjergene på den ene side og Stillehavet på den anden kan udsigen ikke blive bedre. Byen er kendt for verdens største lakseopdræt og byens fiskemarked, Angelmo;  er værd at ligge vejen forbi.. Men det er den lette adgang til den chilenske del af det skønne Petagonien. der får folk til at trømme til.

Omgivet af imponerende vulkanske landskaber, dybe fjorde og det krystalklare Stillehav, tilbyder byen en perfekt blanding af naturskønhed og kulturel rigdom. Med sin fiskerihavn, farverige huse og velsmagende skaldyrsretter er Puerto Montt et populært rejsemål for dem, der ønsker at udforske Chiles unikke sydligste region. Byen er også en vigtig gateway til det berømte Patagonien og øerne i det chilenske fjordsystem, hvilket gør den til et ideelt udgangspunkt for eventyrlystne rejsende.


Dag 42 På havet

At Sea


Dag 43 Chile, San Antonio (Santiago)

San Antonio (Santiago) Chile

Ankomst: 08:00

San Antonio, en malerisk havneby ved den mexicanske Golf i Texas, byder på maritim charme, historiske landemærker som The Alamo og en livlig River Walk langs San Antonio River. Du kan nemt herfra komme til hovedstaden Santiago, en dynamisk metropol, der smelter fortid og nutid sammen med imponerende arkitektur og pulserende kultur. Beliggende omgivet af Andesbjergene, tilbyder Santiago en enestående udsigt og udendørs eventyr.


Dag 44 Chile, San Antonio (Santiago)

San Antonio (Santiago) Chile

Afgang: 18:00

San Antonio, en malerisk havneby ved den mexicanske Golf i Texas, byder på maritim charme, historiske landemærker som The Alamo og en livlig River Walk langs San Antonio River. Du kan nemt herfra komme til hovedstaden Santiago, en dynamisk metropol, der smelter fortid og nutid sammen med imponerende arkitektur og pulserende kultur. Beliggende omgivet af Andesbjergene, tilbyder Santiago en enestående udsigt og udendørs eventyr.


Dag 45 På havet

At Sea


Dag 46 På havet

At Sea


Dag 47 På havet

At Sea


Dag 48 På havet

At Sea


Dag 49 Chile, Påskeøerne
Påskeøerne

Påskeøerne Chile

Ankomst: 13:00

Påskeøerne er en mystisk øgruppe i Stillehavet, kendt for sine imponerende stenskulpturer kaldet "moai." Beliggende langt fra fastlandet, er øerne en del af Chile og byder på en unik blanding af polynesisk kultur og spændende arkæologiske fund. Den dramatiske natur, vulkaner og skjulte strande gør Påskeøerne til et fascinerende rejsemål for eventyrlystne rejsende, der ønsker at udforske historie og natur i en enestående kombination.


Dag 50 Chile, Påskeøerne
Påskeøerne

Påskeøerne Chile

Afgang: 18:00

Påskeøerne er en mystisk øgruppe i Stillehavet, kendt for sine imponerende stenskulpturer kaldet "moai." Beliggende langt fra fastlandet, er øerne en del af Chile og byder på en unik blanding af polynesisk kultur og spændende arkæologiske fund. Den dramatiske natur, vulkaner og skjulte strande gør Påskeøerne til et fascinerende rejsemål for eventyrlystne rejsende, der ønsker at udforske historie og natur i en enestående kombination.


Dag 51 På havet

At Sea


Dag 52 På havet

At Sea


Dag 53 Pitcairn Island, Pitcairn Island

Pitcairn Island Pitcairn Island

Ankomst: 09:00 Afgang: 23:00

Pitcairn Islands der er beliggende midt i Stillehavet, er en af de mest afsidesliggende øgrupper i verden. Dette britiske oversøiske territorium består af fire små øer: Pitcairn, Henderson, Ducie og Oeno. Pitcairn er den eneste ø, der er beboet, og dens samfund består hovedsageligt af efterkommere af Bounty-mutinéren Fletcher Christian og hans ledsagere. Øerne er kendt for deres naturskønhed, uberørte koralrev og dyreliv. Med deres fjerne beliggenhed tilbyder Pitcairn Islands en unik mulighed for at opleve uspoleret natur og en skæv kulturarv i en afsondret del af verden.


Dag 54 På havet

At Sea


Dag 55 På havet

At Sea


Dag 56 Fransk Polynesien , Papeete - Tahiti
Papeete - Tahiti

Papeete - Tahiti Fransk Polynesien

Ankomst: 08:00

Papeete er den pulserende hovedstad i Fransk Polynesien og ligger på øen Tahiti i det sydlige Stillehav. Byen er kendt for sin farverige kultur, fantastiske strande og smukke koralrev. Besøgende kan udforske det livlige marked, der er fyldt med lokale håndværk og eksotiske frugter, eller slappe af på de billedskønne sandstrande. Papeete er også porten til det idylliske øhav i Fransk Polynesia og et populært udgangspunkt for eventyr i det azurblå hav og fascinerende kulturelle oplevelser. Byen byder på en harmonisk blanding af det moderne og det traditionelle og er et sandt paradis for rejsende.


Dag 57 Fransk Polynesien , Papeete - Tahiti Fransk Polynesien, Moorea
Papeete - Tahiti

Papeete - Tahiti Fransk Polynesien

Afgang: 04:30

Papeete er den pulserende hovedstad i Fransk Polynesien og ligger på øen Tahiti i det sydlige Stillehav. Byen er kendt for sin farverige kultur, fantastiske strande og smukke koralrev. Besøgende kan udforske det livlige marked, der er fyldt med lokale håndværk og eksotiske frugter, eller slappe af på de billedskønne sandstrande. Papeete er også porten til det idylliske øhav i Fransk Polynesia og et populært udgangspunkt for eventyr i det azurblå hav og fascinerende kulturelle oplevelser. Byen byder på en harmonisk blanding af det moderne og det traditionelle og er et sandt paradis for rejsende.

Moorea

Moorea Fransk Polynesien

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Moorea, beliggende i Fransk Polynesien, er et tropisk paradis med en betagende kombination af frodige bjergskråninger og krystalblåt hav. Øen, kendt for sin dramatiske vulkanske topografi og smukke lagune, tilbyder spektakulære udsigter fra Belvédère Lookout. Udforsk vandaktiviteter som snorkling i Lagoonarium, og nyd det afslappede ø-liv ved Temae Beach. Moorea er også hjemsted for Tiki Village, der giver et indblik i polynesisk kultur og håndværk.


Dag 58 På havet

At Sea


Dag 59 Cook Islands, Rarotonga
Rarotonga

Rarotonga Cook Islands

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Rarotonga, den største ø i Cookøerne, er en sand perle i det sydlige Stillehav. Med sit krystalklare hav, bløde sandstrande og frodige landskaber er Rarotonga et tropisk paradis for rejsende. Udforsk øens naturskønhed ved at vandre i det bjergrige terræn, snorkle i farverige koralrev og slappe af på de billedskønne strande. Den afslappede atmosfære og den venlige lokalbefolkning gør det til det ideelle sted at koble af og genopdage roen. Nyd den lokale kultur og prøv de lækre retter. Rarotonga byder på ægte sydhavsoplevelser i et tropisk paradis.


Dag 60 På havet

At Sea


Dag 61 På havet

At Sea


Dag 62 På havet

At Sea


Dag 63 Tonga, Nuku'alofa

Nuku'alofa Tonga

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Nuku'alofa er hovedstaden i Kongeriget Tonga, som er en charmerende kystby, der ligger på Tongatapus nordkyst i det sydlige Stillehav. Byen byder besøgende velkommen med sin unikke blanding af polynesisk kultur og moderne bekvemmeligheder. Nuku'alofa er kendt for sine farverige markeder, hvor lokale håndværk, friske råvarer og souvenirs kan findes, samt sin imponerende kongelige palads og smukke katedral. Det rolige havvand, palmeomkransede strande og venlige lokale gør Nuku'alofa til et roligt og eksotisk rejsemål for dem, der ønsker at udforske Tongas rige kulturarv og naturskønhed.


Dag 64 På havet

At Sea


Dag 65 Fiji, Suva

Suva Fiji

Ankomst: 08:00 Afgang: 16:00

Suva, hovedstaden på den smukke øgruppe Fiji, er en by fyldt med kultur og eksotisk skønhed. Omgivet af azurblåt vand og frodige bjerge, byder Suva på en unik atmosfære og gæstfrihed. Her kan du udforske farverige markeder, hvor lokale håndværk og delikatesser er udstillet, eller besøge de historiske museer for at lære mere om øens rige fortid. Den venlige lokalbefolkning byder dig velkommen med åbne arme og inviterer dig til at smage på deres lækre fijianske retter. Udforsk den naturlige skønhed i området eller slentre langs kysten og lad dig fortrylle af Suvas unikke charme.


Dag 66 På havet

At Sea


Dag 67 Frankrig, Noumea

Noumea Frankrig

Ankomst: 10:00 Afgang: 18:00

Nouméa som er hovedstaden i det smukke franske oversøiske territorium Ny Caledonien i det sydlige Stillehav, er en fortryllende blanding af fransk raffinement og ø-paradis. Med sine spektakulære strande, krystalklare farvande og et subtropisk klima er byen en magnet for rejsende, der søger skønhed og afslapning. Nouméa er også kulturelt mangfoldig med en unik kombination af fransk, melanesisk og polynesisk indflydelse, hvilket afspejler sig i alt fra maden til kunsten. Besøgende kan udforske de frodige landskaber, deltage i vandsport eller slappe af på de betagende strande, der kendetegner denne tropiske oase.


Dag 68 På havet

At Sea


Dag 69 På havet

At Sea


Dag 70 New Zealand, Tauranga
Tauranga

Tauranga New Zealand

Ankomst: 10:00 Afgang: 21:00

Tauranga er beliggende på New Zealands nordlige kyst, som er en skøn perle, der omfavner både naturskønhed og moderne bekvemmeligheder. Byen har en betagende udsigt over det smukke Stillehav og er kendt for sin rolige havn, der er porten til den ikoniske Bay of Plenty-region. Tauranga byder på gyldne strande, frodige parker og en overflod af udendørsaktiviteter, herunder sejlads, vandreture og surfing. Med sin blomstrende cafékultur og kunstscene er Tauranga en destination, der tilbyder den perfekte blanding af afslapning og eventyr ved havet.


Dag 71 New Zealand, Auckland
Auckland

Auckland New Zealand

Ankomst: 10:00 Afgang: 18:00

Auckland, New Zealands største by, er en moderne metropol, der kombinerer byliv med naturskøn skønhed. Byen ligger spredt over smukke øer og er omgivet af Det Hauraki Gulf, hvilket giver en fantastisk kulisse. Med ikoniske landemærker som Sky Tower og Harbour Bridge tilbyder Auckland en dynamisk blanding af kultur, shopping og gourmetoplevelser. Besøgende kan udforske vulkaner i byens parker, slappe af på strande som Mission Bay og tage på eventyr i de omkringliggende vinmarker.


Dag 72 På havet

At Sea


Dag 73 På havet

At Sea


Dag 74 På havet

At Sea


Dag 75 Australien, Hobart

Hobart Australien

Ankomst: 10:00 Afgang: 20:00

Hobart som er hovedstaden i den naturskønne  Australien, er en charmerende by, der byder besøgende velkommen med sin unikke kombination af historisk arv og naturskønne vidundere. Beliggende ved foden af ​​Mount Wellington og langs kysten af ​​Derwent-floden, er Hobart en destination, der omfavner en afslappet livsstil og naturlig skønhed. Byen er kendt for sine historiske koloniale bygninger, kunstgallerier, og den berømte Salamanca-marked, hvor besøgende kan udforske kunsthåndværk, mad og kultur. Med sin fantastiske natur og venlige atmosfære er Hobart en ideel base for at udforske Tasmaniens utrolige landskab og unikke kulturarv.


Dag 76 På havet

At Sea


Dag 77 Australien, Sidney

Sidney Australien

Ankomst: 13:00

Sydney, Australiens pulserende metropol ved havet, er en by fyldt med ikoniske vartegn og livlig kultur. Det berømte Operahus og Sydney Harbour Bridge pryder horisonten og byder besøgende velkommen til en fascinerende blanding af historie, kunst og naturskønhed. Fra de smukke strande som Bondi Beach til de charmerende kvarterer som The Rocks, er Sydney en dynamisk by med noget for enhver smag.


Dag 78 Australien, Sidney

Sidney Australien

Afgang: 18:00

Sydney, Australiens pulserende metropol ved havet, er en by fyldt med ikoniske vartegn og livlig kultur. Det berømte Operahus og Sydney Harbour Bridge pryder horisonten og byder besøgende velkommen til en fascinerende blanding af historie, kunst og naturskønhed. Fra de smukke strande som Bondi Beach til de charmerende kvarterer som The Rocks, er Sydney en dynamisk by med noget for enhver smag.


Dag 79 På havet

At Sea


Dag 80 Australien, Melbourne

Melbourne Australien

Ankomst: 08:00 Afgang: 19:00

Melbourne, Australiens kulturelle hovedstad, imponerer besøgende med sin kosmopolitiske atmosfære og kunstneriske flair. Byen er kendt for sine gadekunstværker, caféer og spændende kulturscene. Udforsk lokale seværdigheder som National Gallery of Victoria og Royal Botanic Gardens og nyd autentisk australsk køkken med retter som lamingtons og vegemite. Melbourne tilbyder en harmonisk blanding af kultur og innovation, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske den sydlige halvkugles dynamiske hjerte og opleve det bedste af Australien.


Dag 81 På havet

At Sea


Dag 82 På havet

At Sea


Dag 83 På havet

At Sea


Dag 84 På havet

At Sea


Dag 85 Australien, Freemantle
Freemantle

Freemantle Australien

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Fremantle, ofte kærligt kaldet "Freo," er en charmerende kystby beliggende i det vestlige Australien, kun en kort køretur fra Perth. Byen er en skatkiste af kultur, historie og naturskønhed. Fremantle er kendt for sine velbevarede victorianske bygninger, farverige markeder, og det pulserende kulturliv. Besøgende kan udforske det historiske fængsel Fremantle Prison, nyde friskfanget fisk og skaldyr på Fremantle Fishing Boat Harbour, eller slappe af på de gyldne strande som South Beach. Med sin afslappede atmosfære og kreative sjæl er Fremantle en unik destination i Australien, der byder på noget for enhver smag.


Dag 86 På havet

At Sea


Dag 87 På havet

At Sea


Dag 88 På havet

At Sea


Dag 89 På havet

At Sea


Dag 90 På havet

At Sea


Dag 91 På havet

At Sea


Dag 92 På havet

At Sea


Dag 93 Mauritius , Port Louis
Port Louis

Port Louis Mauritius

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Port Louis er hovedstaden i den idylliske ø-nation Mauritius i Det Indiske Ocean, som er en by, der kombinerer en fascinerende blanding af kulturarv og naturskønhed. Med sin travle havn og imponerende skyline er Port Louis hjertet af øens økonomi og handel. Byen oser af kulturel mangfoldighed med sine farverige markeder, historiske monumenter og kulinariske skatte. Samtidig er Port Louis omgivet af betagende kyststrækninger og frodige bjerglandskaber, hvilket gør den til et perfekt udgangspunkt for at udforske Mauritius' unikke naturskønhed og rige kulturarv.


Dag 94 På havet

At Sea


Dag 95 Madagascar, Tamatave

Tamatave Madagascar

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Tamatave, også kendt som Toamasina, er Madagascars port til Det Indiske Ocean. Denne kystby, beliggende på Madagascars østkyst, byder besøgende velkommen med sin maleriske blanding af kulturel mangfoldighed og naturskønhed. Med sine travle havne, farverige markeder og frodige, palmeforede strande, udstråler Tamatave en unik charme. Byen er kendt for sin økonomiske betydning som handelscenter og er porten til Madagascars naturskatte og eksotiske dyreliv. Tamatave tilbyder en smagsprøve på øens mangfoldighed og inviterer besøgende til at udforske dens kulturelle rigdomme og de omkringliggende naturskønheder.


Dag 96 På havet

At Sea


Dag 97 På havet

At Sea


Dag 98 På havet

At Sea


Dag 99 Sydafrika, Durban
Durban

Durban Sydafrika

Ankomst: 08:00 Afgang: 20:00

Med sin betagende strandpromenade og kulturelle mangfoldighed, inviterer Durban sine besøgende til at udforske et farverigt hjørne af landet. Nyd det varme Indiske Ocean på byens gyldne strande og oplev den livlige atmosfære på Durban's Golden Mile. Besøg uShaka Marine World for et akvariums- og forlystelsesparksoplevelse, og udforsk det indiske kvarter for smagsprøver på lækre curryretter. Durban er også kendt for sine lokale markeder og Zulu-kulturelle seværdigheder.


Dag 100 På havet

At Sea


Dag 101 Sydafrika, Port Elizabeth
Port Elizabeth

Port Elizabeth Sydafrika

Ankomst: 08:00 Afgang: 20:00

Port Elizabeth, også kendt som "The Friendly City," er en smuk kystby i det sydlige Sydafrika. Algoa Bay imponerer med sine smukke gyldne strande, en malerisk kystlinje og et behageligt klima året rundt. Byen er dynamisk med en rig kulturarv - besøg f.eks. det historiske Donkin Reserve som byder på en flot udsigt fra fyrtårnets top. Eller går en tur på byen fine Boardwalk ved vandet. Her er shopping og restauranter. Men mest besøgt er Addo Elephant National park som ligger 40 km derfra. En absolut fabelagtig oplevelse. Deres er også Kragga Kama game Park med vilde dyr. For de kunstinteresserede anbefales Route 67.... Port Elizabeth har rigeligt til mange dage....og byder velkommen med sin varme atmosfære og imponerende naturskønhed.


Dag 102 På havet

At Sea


Dag 103 Sydafrika, Cape Town
Cape Town

Cape Town Sydafrika

Ankomst: 08:00

Cape Town er godt begunstiget fra naturens siden med en af de smukkeste beliggenheder i verden. Omgivet af Table Mountain, Lion's Head og Twelve Apostles Mountains. Den fantastiske placering ved kysten gør det til et populært sted for vandsport som surfing, sejlads og ikke mindst feriestunder på strandene Camps Bay og Clifton Beach lige syd for byen. Samtidig besidder byder byen på en rig historie, der spænder over flere århundreder og omfatter indflydelse fra europæiske kolonister, malaysiske samfund og oprindelige kulturer. Der er mange museer og historiske steder at udforske, herunder District Six Museum. Et godt sted at starte for de som gerne vil lære mere om tiden fra apartheid. Her kan ture til townships og fængselsøen Robben Island anbefales.


Dag 104 Sydafrika, Cape Town
Cape Town

Cape Town Sydafrika

Afgang: 18:00

Cape Town er godt begunstiget fra naturens siden med en af de smukkeste beliggenheder i verden. Omgivet af Table Mountain, Lion's Head og Twelve Apostles Mountains. Den fantastiske placering ved kysten gør det til et populært sted for vandsport som surfing, sejlads og ikke mindst feriestunder på strandene Camps Bay og Clifton Beach lige syd for byen. Samtidig besidder byder byen på en rig historie, der spænder over flere århundreder og omfatter indflydelse fra europæiske kolonister, malaysiske samfund og oprindelige kulturer. Der er mange museer og historiske steder at udforske, herunder District Six Museum. Et godt sted at starte for de som gerne vil lære mere om tiden fra apartheid. Her kan ture til townships og fængselsøen Robben Island anbefales.

2009
Søsat
2.826
Passagerer
934
Besætning

Costa Deliziosa

Costa Cruises

Om skibet

Costa Deliziosa er en smuk og imponerende krydstogtskib, som tilbyder en uforglemmelig oplevelse til sine passagerer. Skibet er en del af Costa Cruises flåde og er kendt for sin elegante og moderne indretning.

Med plads til over 2.800 passagerer og mere end 1.000 besætningsmedlemmer, er Costa Deliziosa et af de større skibe i Costa Cruises flåde. Passagererne kan vælge mellem en række forskellige kahytter og suiter, som alle er smagfuldt indrettet med moderne møbler og faciliteter, såsom fladskærms-tv, minibar og aircondition.

På Costa Deliziosa er der masser af underholdning og aktiviteter til både voksne og børn. Skibet har flere restauranter, barer og cafeer, hvor passagererne kan nyde lækre måltider og drikkevarer. Der er også et stort udvalg af butikker, et kasino, teater og diskotek.

For dem der ønsker at slappe af og nyde skibets faciliteter, er der et stort spa og fitnesscenter, som tilbyder forskellige behandlinger og aktiviteter såsom yoga og pilates. Der er også flere swimmingpools og jacuzzier på skibet, hvor passagererne kan nyde solen og den fantastiske udsigt over havet.

Costa Deliziosa sejler til en række forskellige destinationer, herunder Middelhavet, Det Indiske Ocean og Caribien. Uanset hvor skibet sejler hen, vil passagererne opleve en unik og uforglemmelig krydstogtoplevelse ombord på Costa Deliziosa.


Afslapning (8)
Jacuzzi Massage pooldæk Samsara Spa Sauna Solarium Swimming Pool Thalassotherapy Pool

Fitness (4)
Gym Kinesis Fitness Room Sports Court Yoga

Mad og drikke (10)
A la carte restaurant Albatros Restaurant Bar Buffet Kaffe & Chokoladebar Lounge bar Piano Bar Samsara Restaurant Speakeasy cigar lounge Vanilla Bar

Øvrige (7)
Kunst galleri Kapel Konferencerum Vaskeservice Medicinsk Center Shopping Gallery Butikker

Underholdning (4)
Cigar klubrum Disko Fotogalleri Teater

Rekreative (8)
Kortrum Golf Simulator Grand Prix Simulator Bibliotek Lido Putting Green Rulleskøjtebane Squok Club

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig Ring for pris
Udvendig
Udvendig Ring for pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon Ring for pris
Suite
Suite Ring for pris
Costa Cruises kampagner
Costa Logo
Rabat på My Cruise All Inclusive
Spar på drikkepakken Costa Cruise tilbyder en rabatteret pris på deres MY CRUISR ALL INCLUSIVE drikkepakke, såfremt man er klar til at bestille den samme med købet af krydstogtet. Bestilles den sen...
B3fa36d4 B0ed 48C5 A991 924C48685469 Costa LNG Side Perspective

Kahytstyper

I2 - Indvendig
I2 - Indvendig

Denne kahyt er indrettet minimalistisk og rummer alle de nødvendige faciliteter for en behagelig rejse.

4
I3 - Indvendig
I3 - Indvendig

Denne kahyt er indrettet minimalistisk og rummer alle de nødvendige faciliteter for en behagelig rejse.

4
I4 - Indvendig
I4 - Indvendig

Denne kahyt er indrettet minimalistisk og rummer alle de nødvendige faciliteter for en behagelig rejse.

4
IC - Indvendig Klassisk
IC - Indvendig Klassisk

Denne kahyt er indrettet minimalistisk og rummer alle de nødvendige faciliteter for en behagelig rejse. Kahyttens størrelse er fra 14 m2.

4
I1 - Indvendig
I1 - Indvendig

Denne kahyt er indrettet minimalistisk og rummer alle de nødvendige faciliteter for en behagelig rejse.

1
IP - Indvendig Premium
IP - Indvendig Premium

Denne kahyt er indrettet minimalistisk og rummer alle de nødvendige faciliteter for en behagelig rejse. Kahyttens størrelse er fra 14 m2.

1
Interior Group ( I1 + I2 )
Interior Group ( I1 + I2 )

Interior

Interior Group ( I3 + I4 )
Interior Group ( I3 + I4 )

Interior

IV - Indvendig
IV - Indvendig

Denne kahyt er indrettet minimalistisk og rummer alle de nødvendige faciliteter for en behagelig rejse.

EC - Klassisk Med Havudsigt
EC - Klassisk Med Havudsigt

Denne kahyt er kendt for både og være lyst men også elegant. Kahytten er udstyret med et vindue, hvor der kan nydes udsigten døgnet rundt. Dog har denne kategori en begrænset havudsigt. Kahyttens størrelse er fra 16 kvadratmeter.

4
E1 - Havudsigt
E1 - Havudsigt

Denne kahyt er kendt for både og være lyst men også elegant. Kahytten er udstyret med et vindue, hvor der kan nydes udsigten døgnet rundt. Dog har denne kategori en begrænset havudsigt.

1
E2 - Havudsigt
E2 - Havudsigt

Denne kahyt er kendt for både og være lyst men også elegant. Kahytten er udstyret med et vindue, hvor der kan nydes udsigten døgnet rundt. Dog har denne kategori en begrænset havudsigt.

1
EP - Premium Med Havudsigt
EP - Premium Med Havudsigt

Denne kahyt er kendt for både og være lyst men også elegant. Kahytten er udstyret med et vindue, hvor der kan nydes udsigten døgnet rundt. Kahyttens størrelse er fra 16 kvadratmeter.

1
Oceanview Group ( E1 + E2 )
Oceanview Group ( E1 + E2 )

Oceanview

EV - Udvendig
EV - Udvendig

Denne kahyt er kendt for både og være lyst men også elegant. Kahytten er udstyret med et vindue, hvor der kan nydes udsigten døgnet rundt.

BP - Premium Balkon Med Havudsigt
BP - Premium Balkon Med Havudsigt

Denne kahyt er kendt for sin store private terrasse. Her er der blandt andet mulighed for at nyde en aperitif, hvilket som helst tidspunkt på dagen. Kahyttens størrelse er fra 20 kvadratmeter og kan rumme på til 4 personer.

6
B2 - Balkon
B2 - Balkon

Denne kahyt har en balkon på ca. 5 m2. Her er der blandt andet mulighed for at nyde en aperitif, hvilket som helst tidspunkt på dagen. Kahytten har eget badeværelse samt sofa og tv. Denne kahyt kan derudover rumme op til 4 personer.

5
B3 - Balkon
B3 - Balkon

Denne kahyt har en balkon på ca. 5 m2. Her er der blandt andet mulighed for at nyde en aperitif, hvilket som helst tidspunkt på dagen. Kahytten har eget badeværelse samt sofa og tv. Denne kahyt kan derudover rumme op til 4 personer.

5
B1 - Balkon
B1 - Balkon

Kahytten har egen balkon. Her er der blandt andet mulighed for at nyde en aperitif, hvilket som helst tidspunkt på dagen. Vær opmærksom på at i denne kategori kan alkovebalkoner forekomme. Kahytten har eget badeværelse samt sofa og tv.

4
BC - Klassisk Balkon Med Havudsigt
BC - Klassisk Balkon Med Havudsigt

Denne kahyt er kendt for sin store private terrasse. Her er der blandt andet mulighed for at nyde en aperitif, hvilket som helst tidspunkt på dagen. Kahyttens størrelse er fra 20 kvadratmeter og kan rumme på til 4 personer.

4
Balcony Group
Balcony Group

Balcony

Balcony Group
Balcony Group

Balcony

BV - Balkon Garanti
BV - Balkon Garanti

Denne kahyt er kendt for sin store private terrasse. Her er der blandt andet mulighed for at nyde en aperitif, hvilket som helst tidspunkt på dagen. Denne kahyt kan derudover rumme op til hele 4 personer.

GS - Grand Suite Balkon Med Havudsigt
GS - Grand Suite Balkon Med Havudsigt

Grand suiten er den største kahyt ombord på hele skibet. Der er meget få af disse kahytter, da dette er en meget eksklusiv form for kahyt. Med sine ca. 43 m2 kahyt er der masser af plads at bevæge sig på. Suiten har gulv til loft vinduer og sin egen balkon på ca. 5 m2. Her er der blandt andet mulighed for at nyde en aperitif, hvilket som helst tidspunkt på dagen. Suiten er indrettet med siddeområde ud over eget badeværelse samt sofa og tv.

7
S - Balkon Suite Med Havudsigt
S - Balkon Suite Med Havudsigt

Suiten er kendt for sin ekstra plads på ca. 32 m2 og sine fordele. Suiten har en balkon på ca. 5 m2. Her er der blandt andet mulighed for at nyde en aperitif, hvilket som helst tidspunkt på dagen. Suiten er indrettet med gulv til loft vinduer ud over eget badeværelse samt sofa og tv.

5
MS - Mini Suite Balkon Med Havudsigt
MS - Mini Suite Balkon Med Havudsigt

Denne kahyt er kendt for at have lidt mere plads. Dette gælder både i selve kahytten, men også på balkonen. Mange familier med større børn vælger ofte mini suiterne. Dette er både på grund af den større mængde plads, men også fordi at denne balkon kan rumme op til 4 personer.

4
PS - Panorama Suite Balkon Med Havudsigt
PS - Panorama Suite Balkon Med Havudsigt

Denne kahyt er kendt for at være placeret i den næst bedste kategori ombord på Costa Cruises. Kahytternes placering på skibene er agterud på skibet. Derudover har denne kahyt også en balkon, hvor der kan nydes en havudsigt døgnet rundt.

4
Dæk 12 - Girasole Dæk 11 – Fuxia Dæk 10 – Magnolia Dæk 9 – Orchidea Dæk 8 – Petunia Dæk 7 – Ibisco Dæk 6 – Ortensia Dæk 5 – Giglio Dæk 4 – Camelia Dæk 3 – Azalea Dæk 2 – Gardenia Dæk 1 – Narciso

Krydstogtrejser med Costa Deliziosa

Last minute
7 nætter 21/09/2024 - 28/09/2024
Middelhavet fra Venedig med Costa Deliziosa
10.043,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 22/09/2024 - 29/09/2024
Middelhavet fra Bari med Costa Deliziosa
7.193,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 28/09/2024 - 05/10/2024
Middelhavet fra Venedig med Costa Deliziosa
8.768,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 29/09/2024 - 06/10/2024
Middelhavet fra Bari med Costa Deliziosa
6.893,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 05/10/2024 - 12/10/2024
Middelhavet fra Venedig med Costa Deliziosa
10.568,-
Fra pris pr. person
Last minute
7 nætter 06/10/2024 - 13/10/2024
Middelhavet fra Bari med Costa Deliziosa
7.043,-
Fra pris pr. person
7 nætter 12/10/2024 - 19/10/2024
Middelhavet fra Venedig med Costa Deliziosa
9.968,-
Fra pris pr. person
7 nætter 13/10/2024 - 20/10/2024
Middelhavet fra Bari med Costa Deliziosa
8.918,-
Fra pris pr. person
7 nætter 19/10/2024 - 26/10/2024
Middelhavet fra Trieste med Costa Deliziosa
8.168,-
Fra pris pr. person
7 nætter 20/10/2024 - 27/10/2024
Middelhavet fra Bari med Costa Deliziosa
6.743,-
Fra pris pr. person
7 nætter 26/10/2024 - 02/11/2024
Middelhavet fra Trieste med Costa Deliziosa
8.243,-
Fra pris pr. person
7 nætter 27/10/2024 - 03/11/2024
Middelhavet fra Bari med Costa Deliziosa
5.768,-
Fra pris pr. person